Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yetercimmm çok ama çok sevindim senin adına hayırlısı olsun su gibi akıp gesçsin zaman senin için gelsin hemencecik bebişin. bende kısmetse cumartesi gunu iğnelerimi almaya gidiyorum .dogum kontrol hapımı bitiriyorum yarın kısmetse. mart ayı bası gibi transferim olur herhalde RABBİM umarım bu sefer bizede OL der :Saruboceq:

fadikom neler oluyo anlamadım histereskopimi olucaksın laporoskopimi. neyse her ne ise umarım rahimde bir problem çıkmaz canım. ben acısını çektiğim için biliyorum bende yaşadım biliyosun histereskopi olaylarını. hakkında hayırlısı neyse o olsun canım geçmiş olsun şimdiden

saolun canlar cok iiyisiniz yaa eşim ilaç filan kullanmıyo hep yarım bırakıyo almıyo bende unutuyorum uğraşırda olmazssa hayal kırıklığına uğrarım bide bizim sayı cok az olduğundan hareketliliğe filan bakılmadı boshayallersmile

merhaba kizlar nasilsiniz
fadik ve yeteeerr canlarim tedavileriniz sorunsuz ilerlesin insallah :Saruboceq:
ve sizde pembe kosemizde yerlerinizi alin

benim bu gun adetimin 23. gunu ve adet sancilarim var kizlar
yaklasik 4 gundur ara ara geliyor son asilamamda boyle agrilarim olmustu
dun aksam fazlacaydi adet olmusum gibi hissettim
lavaboya gittim akintiyla karisik birazcik kan gelmis birde su gibi akinti vardi
neden bilmiyorum ama nadir zamanlarda da olsa oluyor bu su gibi akinti bazen:kedi:
doktora sormayida her seferinde unutuyorum
bu ay pre_seed kullanmistim insallah faydasini gorurum:Saruboceq:

çok sağol canımopuyorumnanaktan

canım akıntı hakkında bilgim yok...
ama inşalalh bunlar iyi şeylere işarettiryerimseniben
rabbim seninde yüzünü güldürsün...

canım demek sende tedaviye başlıyorsun...şimdiden hayırlı olsun...
inşallah bu sefer bebişin gelecek...
rabbim emeklerinin karşılığını versin...

fadikcim allah yardımcın olsun.
çok sağol canımopuyorumnanaktan

canım hem histereskopi hemde laparoskopi yani ikisi bir arada olacak...
laparoskopi küçük çapta bir ameliyat sayılır...
göbeğin altından 1 santim kadar bir delikle rahime giriliyor...bazen iki kasıktanda...
canım benimki şimdilik tanı amaçlı ama rahimde bir anormallikle karşılaşırsa tedavide ediliyormuş....

hepiniz saolun beni cok rahatlatıyorsunuz Rabbim gönlünüze göre versin
sende sağol canım....

benim eşimdede sperm azlığı var 600 bin filan sanırım ilaçlarla yükselmesi imkansız dimi

canim benim 3. asilamamda 300.000 sperm enjekte ettiler toplam sayiyi bilmiyorum
ama cok azdi asilamayi yaptiklarinda bile tutmayacak diye dusunerek yapmislardi
oylede oldu zaten tutmadi
esimin degerlerinde ani dususler oluyordu
ama son tahlilde cok sukur 73 milyon cikti doktor cok iyi degil dese bile bize gore gayet iyi
ben yaklasik 2 bucuk 3 ay boyunca esime ari sutu,bal,polen,propolis karisimindan olusan bitkisel bir ilac kullandirdim ve hemen hemen her aksam esim taze ceviz yedi
doktor bize hicbir ilac vermedi vitamin istedik faydasi olmaz diyip reddetti
keci boynuzu kurune basladik esim bas agrisi yapti bu bana dedi biraktik
yani kurlari dene faydasini gormeyende var ama bunlarin faydalarini goren insanlarin sayisi da azimsanamiyacak sayida

uykucum nerelerdesin kız özledim seni

canım ben geliyorum sen yoksun..sen geliyosun ben olmuyorum ..bir türlü denk düşmüyoruzz..

inşş herşey yolunda gider canım senin için...
Şeniz

[ı]canım ben geliyorum sen yoksun..sen geliyosun ben olmuyorum ..bir türlü denk düşmüyoruzz..

Inşş herşey yolunda gider canım senin için...[/ı]
şeniz

canımtedaviye başlayacağım merkezin presedürü biraz farklı dün gittim yarın tekrar gidip dosya açtıracağım sonra dr görüşmeye gideceğim
o yüzden sık sık giremiyorum

amin canım inşşş hepimiz için tedavilaerimiz yolunda gitsin
sonunda bebek olsun
iiinnnşşşşşşşşşşşşşş

canım allah razı olsun
iinnşş dualarınızla
bizzlerde bu güzeilkleri yaşayacağız
iinnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yetercim tedavin hayırlı olsun göbişin bebeklerle dolsun

:ecrin_bebek:

Bu ne biim iş ya
canım sıkıldı bu işe umarım olmaz.

bu ne biim iş ya
Canım sıkıldı bu işe umarım olmaz.

canım bazı arkadaşalar bu konuyala ilgili merkezleriyle görüşmüşler ve doğruymuş
hayatımıza geçmeside çok uzun sürmeyeceğe benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…