canım kısmatse tedaviye başlayacağım cuma günü tekrar gidip dosya açtıracağım sonrada dr eğer hemen başlayalım derse hemen yok tetkler kavuşmaz derse mart ayınta tedivide olacağım
inşşş her şey yolunda gider
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
çok sağol canımŞenizallah razı olsun...
hadi hayırlısı canım....senin adına çok sevindim...inşallah herşey yolunda gider ve kısa zamnda bebeğini kucağına alırsın...
rabbim yüzünü güldürsün:Saruboceq:
hoş gelmişsin canım.melcan imkansız diye bişey yok.bence önce bi deneyin yükseltmek için uğraşın.ilaçtı bitkisel kür falan deneyin.çoğunda yükselme oluyo.bazısında olmuyo.canım sorun sadece sayıysa hiç üzülme.onu yükseltmek diğerlerine göre kolay.yükselmese bile tüp bebekte sorun olmaz tutma ihytimali çok yüksektir.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.inş.amiiiinn
çok sağol canımopuyorumnanaktanmerhaba kizlar nasilsiniz
fadik ve yeteeerr canlarim tedavileriniz sorunsuz ilerlesin insallah :Saruboceq:
ve sizde pembe kosemizde yerlerinizi alin
benim bu gun adetimin 23. gunu ve adet sancilarim var kizlar
yaklasik 4 gundur ara ara geliyor son asilamamda boyle agrilarim olmustu
dun aksam fazlacaydi adet olmusum gibi hissettim
lavaboya gittim akintiyla karisik birazcik kan gelmis birde su gibi akinti vardi
neden bilmiyorum ama nadir zamanlarda da olsa oluyor bu su gibi akinti bazen:kedi:
doktora sormayida her seferinde unutuyorum
bu ay pre_seed kullanmistim insallah faydasini gorurum:Saruboceq:
canım demek sende tedaviye başlıyorsun...şimdiden hayırlı olsun...yetercimmm çok ama çok sevindim senin adına hayırlısı olsun su gibi akıp gesçsin zaman senin için gelsin hemencecik bebişin. bende kısmetse cumartesi gunu iğnelerimi almaya gidiyorum .dogum kontrol hapımı bitiriyorum yarın kısmetse. mart ayı bası gibi transferim olur herhalde RABBİM umarım bu sefer bizede OL der :Saruboceq:
çok sağol canımopuyorumnanaktanfadikcim allah yardımcın olsun.
canım hem histereskopi hemde laparoskopi yani ikisi bir arada olacak...fadikom neler oluyo anlamadım histereskopimi olucaksın laporoskopimi. neyse her ne ise umarım rahimde bir problem çıkmaz canım. ben acısını çektiğim için biliyorum bende yaşadım biliyosun histereskopi olaylarını. hakkında hayırlısı neyse o olsun canım geçmiş olsun şimdiden
sende sağol canım....hepiniz saolun beni cok rahatlatıyorsunuz Rabbim gönlünüze göre versin
benim eşimdede sperm azlığı var 600 bin filan sanırım ilaçlarla yükselmesi imkansız dimi
uykucum nerelerdesin kız özledim seni
canım kısmatse tedaviye başlayacağım cuma günü tekrar gidip dosya açtıracağım sonrada dr eğer hemen başlayalım derse hemen yok tetkler kavuşmaz derse mart ayınta tedivide olacağım
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
[ı]canım ben geliyorum sen yoksun..sen geliyosun ben olmuyorum ..bir türlü denk düşmüyoruzz..
Inşş herşey yolunda gider canım senin için...[/ı]şeniz
merhaba kizlar nasilsiniz
fadik ve yeteeerr canlarim tedavileriniz sorunsuz ilerlesin insallah :saruboceq:
Ve sizde pembe kosemizde yerlerinizi alin
benim bu gun adetimin 23. Gunu ve adet sancilarim var kizlar
yaklasik 4 gundur ara ara geliyor son asilamamda boyle agrilarim olmustu
dun aksam fazlacaydi adet olmusum gibi hissettim
lavaboya gittim akintiyla karisik birazcik kan gelmis birde su gibi akinti vardi
neden bilmiyorum ama nadir zamanlarda da olsa oluyor bu su gibi akinti bazen:kedi:
Doktora sormayida her seferinde unutuyorum
bu ay pre_seed kullanmistim insallah faydasini gorurum:saruboceq:
yetercimmm çok ama çok sevindim senin adına hayırlısı olsun su gibi akıp gesçsin zaman senin için gelsin hemencecik bebişin. Bende kısmetse cumartesi gunu iğnelerimi almaya gidiyorum .dogum kontrol hapımı bitiriyorum yarın kısmetse. Mart ayı bası gibi transferim olur herhalde rabbim umarım bu sefer bizede ol der :saruboceq:
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yok henüz yyaaaaaaaaaa
yyaaaaaaaa bu çok büyük bir sorun bu gün gittiğim toplantıda yeni genelgeden söz etti dr en kısa zamnada yasalaşacakmış
35 yaş altı na tek embiryo 35 yaş üstüne iki ebiryo transeri yapılacakmış dr diyoprki bu tüpbebekte tutnmaları % 50 aşağıya çekecek
bir an önce bu işe çözüm gerekli diyor
yetercim tedavin hayırlı olsun göbişin bebeklerle dolsun
:ecrin_bebek:
bu ne biim iş ya
Canım sıkıldı bu işe umarım olmaz.
canım hem histereskopi hemde laparoskopi yani ikisi bir arada olacak...
laparoskopi küçük çapta bir ameliyat sayılır...
göbeğin altından 1 santim kadar bir delikle rahime giriliyor...bazen iki kasıktanda...
canım benimki şimdilik tanı amaçlı ama rahimde bir anormallikle karşılaşırsa tedavide ediliyormuş....
fadikcim Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?