Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fadik canım sende durumlar nasıl.dr gidiyodun ya.inş kötü bişey yoktur.ben bu gün çok açım aç.cokacimcoookcokacimcoookoruç tututyom.akşamı sabırsızlıkla bekliyom.

fadik canım sende durumlar nasıl.dr gidiyodun ya.inş kötü bişey yoktur.ben bu gün çok açım aç.cokacimcoookcokacimcoookoruç tututyom.akşamı sabırsızlıkla bekliyom.

dün dr daydık canım...
anestezi alacağım için bununla ilgili birçok test istediler...
dün hepsini yaptırdık...
üniversite hastanesi olduğu için her bölünün testini o bölümde yaptırmak zorunda kaldık...
3 yerde ayrı ayrı kan vermek zorunda kaldın yani delik deşik oldumkaydirigubbakcemile3
ayriyeten akciyer grafisi çekildim...
sonuçları henüz almadık anesteziye ayın 18 ine gün aldık...
tahliller yapıldıktan sonra hepsini anesteziye götüreceğiz,oda anestezi olbilir diye onaylayacakmış...
canım ya ben ilk defa anestezi alacağım her hastane mi bu kadar ayrıntı yapıyor bilemiyorum...
nerdeyse çekaptan geçtim diyebilirim...
hayırlısı ama şikayet etmiyorum allaha şükür şimdilik bir aksilik çıkmadı....
herşey yolunda sadece biraz yavaş işliyor ama olsun...zaten adet olmadan laparoskopi günü belli olamıyor....

ayın 18 inde eşimin randevusu da var...allah izin veririse beraber gideceğiz...
yetiştirebilirsem aynı günü infertilite bölümünede gidip ameliyat için gün alırım...
hayırlısı artık...

orucunu allah kabul etsin canım...
borcunmu vardı...

Son düzenleme:

canım inşş rahat bi şekilde atlatırsın ameliyatını..ilk kez anestesi alacaksan hemen hemen her hastane rutin olarak istiyor bu tetkikleri

ah canım allah kimseyi hastanelere düşürmesin.evet canım benimde babam için uğraşmıştık anesteziyle dediğin gibi çok inceliyolar.orasıda ünv. hastanesiydi.allahın izniyle inş hiç bisorun çıkmaz.canım şu yazdıklarını okuynca ''ayağa değmedik taş olmaz,başa gelmedik iş olmaz''sözünü anımsadım.
buna da şükür rabbim bundan aşağısına düşürmesin ,beterlerinden korusun.
amiiin.evet canım borcumu bitirdimde her yıl fazladan tutuyom,öğrencilik yıllarımdaki tutamadığım borçlarım için.diğer dünyayı da düşünmemiz lazım.bu dünyanın derdi tasası bitmez zaten bari diğer tarafa borçlu gitmeyelim.

merhaba;spermiogram ile ilgili bilgi sahibi olan varsa paylasmak istedim..esim de test yaptirdi sonuclari fena degil dedi doktor ama morjoloji yuzde 6 cikti yani sinir deger..sans cok mu az..bir de sonuclari kpyaliycam merak ediyorum durum vahimmi acabaSPERM MORFOLOJiSi (KRUGER KRITERLERINE GORE)
I-NORMAL MORFOLOJILI SPERM YUZDESI : %6
II-BAS ANOMALiSi : %92
1-Akrozomal Defektler : %10
2-Strukturel Defektler(amorf,megalo,kucuk,
uzun, birden fazla ve vakuolar basli) : %82
III-BOYUN ve ARAPARCA (MIDPIECE) ANOMALISI : %6
IV- KUYRUK ANOMALISI : %29
(Kuyruksuz, kuyruk aci, birden fazla kuyruk, duzensiz kuyruk anomalisi)
V-SITOPLAZMIK CIKINTI : %1
VI-NORMAL BASI OLUP BOYUN, ARAPARCA ve
KUYRUK ANOMALISI : %2 Normal Sperm Yuzdesine Gore Degerlendirme
> % 14 :Fertil
% 5 - 14 :Subfertil/Fertil
% 1 - 4 :Subfertil

%6 çokta düşük değil.en azı %4 seninkide sınıra yakın sadece.%2 morfolojiyle bile hamile kalanlar var.ama kimin de de çok etkiliyo.gerçi sizde çok etkili olmaz çünklü%6.normal yani

gunaydin kizlar

noldu yeter bir gonullu bulabildin mi canim tup bebekte indirim icin

yok henüz yyaaaaaaaaaa
yyaaaaaaaa bu çok büyük bir sorun bu gün gittiğim toplantıda yeni genelgeden söz etti dr en kısa zamnada yasalaşacakmış
35 yaş altı na tek embiryo 35 yaş üstüne iki ebiryo transeri yapılacakmış dr diyoprki bu tüpbebekte tutnmaları % 50 aşağıya çekecek
bir an önce bu işe çözüm gerekli diyor

amiin canım...rabbim beterindeb korusun...

oruç için çok iyi yapıyorsun canım...
her sene azar azar tutsan bütün borçların biter...
tekrardan allah kabul etsin....

ben morfolojinin bu açıklamalarını pek anlıyamıyorum...
ama %6 morfoloji kötü sayılmaz...
dediğin gübü biraz sınırda ama altında değil...
diğer değerlerde sorun yoksa bence normal yoldan gebelik mümkün....

slm kızlar ben geldİm

selam şekera.s.hoşgeldina.s.
canım dr a niçin gitmiştin...

canım hayatında öle güzlikler olsunki bu günlri bir daha hiç hatırlama
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım kısmatse tedaviye başlayacağım cuma günü tekrar gidip dosya açtıracağım sonrada dr eğer hemen başlayalım derse hemen yok tetkler kavuşmaz derse mart ayınta tedivide olacağım
inşşş her şey yolunda gider
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım hayatında öle güzlikler olsunki bu günlri bir daha hiç hatırlama
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
çok sağol canımŞenizallah razı olsun...

hadi hayırlısı canım....senin adına çok sevindim...inşallah herşey yolunda gider ve kısa zamnda bebeğini kucağına alırsın...
rabbim yüzünü güldürsün:Saruboceq:

canım iinnşşşşşşşş
iinnşşşşşşşşşşşşşş
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…