bu arada kızlar 1 senedir sınavlarım vardı bazı arkadaşlar bilirler. ankaraya sınavlara gidip geliyodum.artık bitti sınavlarım önceki gün öğrendim mali müşavir oldum kızlar çok sevindim sıkılmıştım artık ders çalışmaktan sizinlede paylaşmak istedim canlarım
geçmiş olsun canım. neyseki düşüşe geçmiş tamamen geçecek inşallah. dinlen canım dinlen gene görüşürüz kendinize iyi bakın canım
canim cok gecmis olsun sukurler olsun ki sariligi dusmus insallah hicbirseycigi kalmaz minigin
casper canim gozun aydin
herkese merhaba kizlar
gerci kimsede kalmamiseyvahedigeldismile
canım çok geçmiş olsun
dikkat edin kendinize
canim cok gecmis olsun sukurler olsun ki sariligi dusmus insallah hicbirseycigi kalmaz minigin
casper canim gozun aydin
herkese merhaba kizlar
gerci kimsede kalmamiseyvahedigeldismile
hayırlı uğurlu olsun canım
(kıss sevimli hayalet)sırnaşık şeysırnaşık şey canım hayırlı uğurlu olsun.inş hayatında herşey herzaman yolunda gitsin .oooohhh ne güzel maşallah maşallah nazar değmesin.mutluluğuna gölge düşmesin.amiiiiiiinnnnnn
sağol canımfadikcim Allah kolaylık versin
çok geçmiş olsun canım...rabbim beterinden korusun...hepinize selam kızlar nasıysılınız geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir
bende iyi deyim iyi olsun kaç gündür hastanelerdeyiz kızımın yyenidoğan sarılığı yükseldi hergün test verdik allaha şükür bugün yenice düşüşe geçti yoksa ışın tedavisi alcaktı ama allaha şükür düşmeye başladı değerleri şimdilik böyle kızlar gelemedim haber vereyim dedim kendime gelince uğrarım bugün yine ... şimdi çok uykusuzum biraz dinlencem gece sabaha kadar uyumuyoz iki saatte sir uyandırıp emzirmem gerekiyo ... sonrada üzüntüden ben uyuyamadım ama artık iyi haber geldi birazcık gözümü kapatabilirim... dualarınızı eksik etmeyin olurmu canlarım ... şimdilik ... hoşçakalın ... geçmişi biraz dinlenince okurum inşallah herkesler iyidir....
çok sevindim canım.....gözün aydın....bu arada kızlar 1 senedir sınavlarım vardı bazı arkadaşlar bilirler. ankaraya sınavlara gidip geliyodum.artık bitti sınavlarım önceki gün öğrendim mali müşavir oldum kızlar çok sevindim sıkılmıştım artık ders çalışmaktan sizinlede paylaşmak istedim canlarım
inşallah canım...allah yardımcın olsun...arkadaşlar arın tüp bebk osyası için merkeze gideceğim erkenden kalkmam gerekiyor
inşş her şey yolunda gider
hoşgeldin canıma.s.herkese merhabalar arkadaşlar çok şükür memlekete gittik geldi özlemimim azda olsa giderdim 3 gun kalabilidk sonra afyona kaplıcalara gittik dinlendik biraz gerçii tabii biraz zorlu oldu yollarda fena kara yakalandık çok şükür geldim evime bugunde adet oldum
yaa bişe sorcam biliyosunuz ben bu ay başlıyorum tedaviye doktorum adet olunca ara dedi aradım bugun, yarın seni arayıp 2 hafta sonra ya gun verecğiz dedi birde doğum kontrol ilacı vereceğiz dedi bu bölemi oluyor ben anlamadım bilmiyorumkismile
benıde eklersenız sevınırım adet tarıhım 28 subat suan kendımde kullandıgım zınco folık asıt soylemesı ayıptır bırde relaks olmam ıcın bır sakınlestırıcı kullanıyorum kafamçokkarıştıdelikafadulden esımde ıse ozel bır macun yaptırmıstık ayrıca çakşır ve darıfülfül bitkiside karısımı kullanıyor esım ınsallah hepımız muradımıza ererız arkadaslar bırde bırı ıcın sızlerden dua ısteyecektım abımın arkadasının karısı hamıle 3 aylık doktorlar sakat dogabılır demıs Yuce rabbım o annenın yavrusunun sapasaglam kucagına almasını nasıp etsın ınsallah annesının karnında şifa verır ınsallah sızlerde dua edersenız cok sevınırım annenın ısmı milene kendısı yabancı şimdiden Allah razı olsun hepinizden
iyi akşamlar kızlarrrrr........
ben yeni evime taşındım iş güç temizlik bitmiyo...........
neyseki şanslıyım internet 2 günde bağlandı uzun sürmedi ........
caneylom geçmiş olsun canım inşallah birdaha böyle sıkıntılarla karşılaşmazsın bebişin sağlıcakla büyür inşallahhhh
hoşgeldin aramızaa.s.benıde eklersenız sevınırım adet tarıhım 28 subat suan kendımde kullandıgım zınco folık asıt soylemesı ayıptır bırde relaks olmam ıcın bır sakınlestırıcı kullanıyorum kafamçokkarıştıdelikafadulden esımde ıse ozel bır macun yaptırmıstık ayrıca çakşır ve darıfülfül bitkiside karısımı kullanıyor esım ınsallah hepımız muradımıza ererız arkadaslar bırde bırı ıcın sızlerden dua ısteyecektım abımın arkadasının karısı hamıle 3 aylık doktorlar sakat dogabılır demıs Yuce rabbım o annenın yavrusunun sapasaglam kucagına almasını nasıp etsın ınsallah annesının karnında şifa verır ınsallah sızlerde dua edersenız cok sevınırım annenın ısmı milene kendısı yabancı şimdiden Allah razı olsun hepinizden
iyi akşamlar kızlarrrrr........
ben yeni evime taşındım iş güç temizlik bitmiyo...........
neyseki şanslıyım internet 2 günde bağlandı uzun sürmedi ........
caneylom geçmiş olsun canım inşallah birdaha böyle sıkıntılarla karşılaşmazsın bebişin sağlıcakla büyür inşallahhhh
günaydın arkadaşlar,
bugün haftanın son günü ma bende bitmiş çekildeyim ölüyorum uykusuzluktanmirmirmirmir
yarın bi olsun saat 10 a kadar uyucam hep böyle diyomda bi türlü uyuyamıyom
hafta sonlarıdauykum kaçıyo hemen terslik olucakya işte
aymes cım öle olur saten aman evde de olunca uyunmuyor aman iş var kalkayım diyosun yane ben yatamıyorum bugun baktım saat 9 diye fırladım ne olcaksa baktım ki 8 miş saat ama kalkmış oldum evde de de olsan yatamıyosun canım merak etme
günaydın canım. hep öyle olur zaten çalışırken uyuyacam derin uyuykalırsın hatta. tatil günleri ise erkenden kalkıverirsin.işte ben evdeyim bugün 6.30 du uyandığımda ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?