slm kızlar ben geldim.arkadaşlar size bişey sorcaktım.akşamdan sonra bende yumurta akı gibi akıntı geldi yani sünen cinsinden,şimdi buna göre tahminen yumurtlama ne zaman olcak ve ne zaman ilişki olsun.kızlar cplarınızı bekliyom.sperm değerleri düşük ama umut işte ya tutarsa diye.
bütün işlerin yolunda gitsin inşallahopuyorumnanaktangunaydın kızlar herkese iyi hafta sonları diliyorumopuyorumnanaktan
dun hastaneden aradılar doğum kontrol ilacı verdi doktorum bu ayın 26 sına da gun verdiler bir kaç tahlil yapılacakmış sonra hayırlısı ile başlıycaz sanırım ilaç ve iğnelere şimdiden heycanlanıyorum walla
yetercim sanırım ikimizinkide aynı zamanlarda olacak tedavimiz hayırlısı ile başlayalım
yarın görümcemin nişanı var bugun kıyafet almaya gideceğiz yüzükler falan alınacak off hiç istemiyorum ama mecbur ben gideceğim gerçi görümcemde benim gitmemi istemiyor ama eşim kızdığı için görümceme mecbur ben gidiyorum neyse bakalım gidelim görelim neyle karşılaşacağız
canım benimde tam net bilgim yok ama gün aşırı ilişki yi olur...slm kızlar ben geldim.arkadaşlar size bişey sorcaktım.akşamdan sonra bende yumurta akı gibi akıntı geldi yani sünen cinsinden,şimdi buna göre tahminen yumurtlama ne zaman olcak ve ne zaman ilişki olsun.kızlar cplarınızı bekliyom.sperm değerleri düşük ama umut işte ya tutarsa diye.
hoşgeldina.s.ben aranıza yenı katıldım herkese iyi geceler
kızlar bu gün gitti merkezden dosya açtırdım eşimde bir sürü tahlil istediler benide adet olunca gel muyayene edelim sonra neler yapacağımıza bakalım dediler ilk önce hormon testlerini yanileyelim birde sulu ulrason bakalım sonrada tedaviye geçelim dedlir ama şubatta olmayacak tedavim
kısmet artık
gunaydın kızlar herkese iyi hafta sonları diliyorumopuyorumnanaktan
dun hastaneden aradılar doğum kontrol ilacı verdi doktorum bu ayın 26 sına da gun verdiler bir kaç tahlil yapılacakmış sonra hayırlısı ile başlıycaz sanırım ilaç ve iğnelere şimdiden heycanlanıyorum walla
yetercim sanırım ikimizinkide aynı zamanlarda olacak tedavimiz hayırlısı ile başlayalım
yarın görümcemin nişanı var bugun kıyafet almaya gideceğiz yüzükler falan alınacak off hiç istemiyorum ama mecbur ben gideceğim gerçi görümcemde benim gitmemi istemiyor ama eşim kızdığı için görümceme mecbur ben gidiyorum neyse bakalım gidelim görelim neyle karşılaşacağız
Yeter'cim canım arkadaşım
hayırlı olsun canım bir yerden başlamak lazım.
insan hemen olsun istesede hastane işleri biraz garip.
gereken herşey yapılsın geç olsun güç olmasın inşallah
ben aranıza yenı katıldım herkese iyi geceler
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr. Herkese iyi hafta sonlarıııııııııııııııııııııııı
arkadaşlar nasıl
teşekkür ederim allah hepmize nasip etsin yeni katıldıgım icin pek bilğim yok yanlışım olursa affedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?