Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar nasılsınız melony canım tedavın hayırlı olsun inşşşş ikizlerın olur nasıl gıdıyor tedavın heyecanlımısın

su aralar sankı bebegım için geç kalıyorum olmuycak gıbı endışeler duymaya başladım felaket bır stres içerısındeyım duşunmeden yapamıyorum of ya

teşekkür ederim nermin sagol ya içimi rahatlattın kürü allah izin verirse yapıcam
kürü ara vermeden yapmak lazım dimi

keci boynuzu kürü yapıp faydasını gören varmı

ne demek canım bişey değil.sen içini ferah tut,üzülme.canım bide testi tekrarlayın bence.çünkü ileri hareketli sperm diye bahsedilmemiş,o aklıma takıldı.
evet canım kürden fayda gören çok.inş sizde fayda görürsünüz.

canım tedavin hayırlı olsun.inş tedavi sonucu sana ikiz bebişler getirsin.

canım ikizlerin hayırlı mübarek olsun.allah tamamına erdirsin.darısı bizlerin başına

yeteer bacım tedavin hayırlı olsun. bebişlerini getirir inş.rabbim yardımcın olsun.rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.hadi bakalım inş bu kez zamanı gelmiştir.benimde elimden olsa hemen tüpe geçerdim ama yok malesef
şimdilik mümkün değil.

canım Rabbim hakkında hayırlısını versin sonuç ne olursa olsun yeterki hayırlısı olsun.amiiinnn

merhaba fadik kagıtta nasılsa aynısını yazdım dogru söylüyorsun bizde onu yazmamışlar
onu onlarmı yapıyor yoksa bizmi istiyoruz
aslında testiniz krugere bakılmış...ama hareketi niye incelememişler,şaşırdım doğrusu...
her labarotuvarın farklı sonuçları var...
bazısıda sen ne istiyorsan onu yapıyor...
istersen bir dahaki testiniz de hareketi ayrı ayrı a-b-c-d (4 de bölerek) incelemelerini söyleyin...
çünkü harekette ileri hareketlinin olup olmaması önemli...

su aralar sankı bebegım için geç kalıyorum olmuycak gıbı endışeler duymaya başladım felaket bır stres içerısındeyım duşunmeden yapamıyorum of ya
canım neden öğle düşünüyorsuz...

slm kızlar nasılsınız melony canım tedavın hayırlı olsun inşşşş ikizlerın olur nasıl gıdıyor tedavın heyecanlımısın

saol canım daha tam anlamıya başlamadık doğum kontrol hapi kullanıyorum şimdi bu ayın sonuna gideceğiz

yapma öle düşünme hepimiz bazen senin düşündüğün gibi düşünüyoruz allahım böle birşeyle sınamasın hepimizi pozitif düşün olurmuolumunekankayizsmile

gunaydın herkesizin sevgililer gunu kutlu ollsun hep sevip sevilelilim inşallah
:asigim::asigim:

canım sağol inşşşşş
şnnnşş bu sefer rabbim ol dedği zamnadır
inşşş bu sefer güzel haberlerle dönerim
inşşş busefer hayırlısyala gelir mekeklerim
artık çok yoruldum
rabbim yardımcımız olsun
emeklerimizi boşa çıkarmasın
iinnnnnnnnnnnnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

saolun kizlar allahim hepinize nasip etsin insallah dualarimdasin
harzemcim gule gule otur evinde

canım ne demek hep dualarımız birbirimiz için
inşşşşşşş tedavideki dğer arkadaşlardanda güzel güzel haerler gelir
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım sağol allah razı 0olsun
inşşş hepimiz için geö olsun güç olmasın
iinnnnnnşşşşşşşşşşşşyeni evinde güle güle otur
yeni ev yenilkleiyle gelsin güzelikleriyle gelsin
t

meryemcim ikizlerin olacakmış maşallah çok sevindim canım. inşallah kalpatışlarınıda duyacaksın canım. allahım tamamına erdirsin iniaşşah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. darısı tüm arkadaşlarımızın başına inşallahh:Saruboceq:

harzem canım tekrar hayırlı olsun eviniz uğurlu gelir inşallah. zoru gitmiş canım bir yerleş bir daha taşınma işin olmayacak ne güzel. allahım ağız tadıyla oturmak nasip etsin canım

yeterim geç olsunda güç olmasın. tetkiklerin güzel çıkar inşallah.allahım emeklerini boşa çıkarmasın ikiz ikiz bebişler versin inşallah.

sulu ultrason ne canım merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…