Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biz 2 bucuk yıllık evlyiz ve hiç korunmadık
ALLAHIM herkese isteyen herkese hayırlısıyla en kısa zamanda nasip et

canım aramıza hoş geldin
iinnşşşşşşşşş canım rabbim hepimize nasip etsin
İİNNNNNNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞ

slm kizlar
kusura bakmayin islerim vardi kac gunudr dogru duzgun giremedim
nasilsiniz ne var ne yok
benim esim haftaya bazi testler yapacak dua edin
dualariniza ihtiyacimvar
drdemistiki sinirdasiniz demisti
ya iyi olacak ya kotu olacak dua edin

herkese slm kizlar
caneylom gecmis olsun canim allah melegini korusun insallah
yetercim melony tedaviye basliyosunuz herhalde hayirli olsun sonu guzel olsun insallah
bende bugun hastaneye gittim kese icin allaha sukurler olsun her sey yolunda ikizlerimiz olcakmis allahin izniyle
25 inde de kalp atislari icin gidicez insallah kalp atislarinida duyariz o zmn tamamen rahatlicam
allahim hepinize nasip etsin kizlar hep dua ediyorum sizler icin
kendinize iyi bakin opuyorum hepinizi

canımher zamna dualarımdasın
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
iyi olcak
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

amin canım amin
inşş bu güzelikleri bizde yaşarız
rabbim kalp atışlarını dyduğun günüde göstercek
inşşşşşşşşşşşşşşş
sonrada sağlıcakla anne olduğun günleride
iinnnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım hoş gelmişsin.gördüğüm kadarıyla sayıda harekette çok güzel.sizde hamileliğe ne sayı ne hareket engel değil bence.sizinkide belkide morfoloji ye takılmıştır.ama morfoloji normal değeri kimi %4 diyo kimi %14 diyo.buna göre sizinkide sınırda oluyo yine.canım hiç keçiboynuzu denediniz mi,bu değerlerle keçiboynuzu uygulasanızz çok faydasını görürsün. rabbim tez vakit sana ve bizlere anne olmayı tatdırsın inş.değerleriniz öyle hamiş kalmaya falan engel durmuyo ama rabbim ol demeden olmuyo işte.sabır ve bol bol dua başka çaremiz yok.

teşekkür ederim nermin sagol ya içimi rahatlattın kürü allah izin verirse yapıcam
kürü ara vermeden yapmak lazım dimi

keci boynuzu kürü yapıp faydasını gören varmı

slm kizlar
kusura bakmayin islerim vardi kac gunudr dogru duzgun giremedim
nasilsiniz ne var ne yok
benim esim haftaya bazi testler yapacak dua edin
dualariniza ihtiyacimvar
drdemistiki sinirdasiniz demisti
ya iyi olacak ya kotu olacak dua edin
canım inşallah herşey yolundadır...
allah yardımcınız olsun...

demek ikizler çok sevindim canım...
geriye kaldı tek kalp atışı inşallah onuda duyarsınız...

teşekkür ederim nermin sagol ya içimi rahatlattın kürü allah izin verirse yapıcam
kürü ara vermeden yapmak lazım dimi

keci boynuzu kürü yapıp faydasını gören varmı
kür ilk hafta sabah akşam daha sonrada sadece akşam yatmadan önce 3 ay içilcek...
daha sonraki aylardada arasıra...

değerleriniz normal sayılır...
sayı tam sınırda morfoloji krugere 11 güzel...
ama hareketti ileri yavaş diye ayırmamışlar aslında buda çok önemli..
sizin %61 hareketli sperm var ama bunun ileri hareketlisi varmı yoksa hepsi yavaşmı veya yerinde mi hareketli belli değil...

iyi akşamlar kızlarrr...........

ne zormuş bu taşınma işleri unutmuştum en son 6 yıl önce taşınmayla uğraşmıştım ama bu seferki daha zor oldu sanki ev kendimizin olunca daha özenli davranıyoruz herşeyi en ince ayrıntısına kadar yapmaya çalışıyoruz ondan dolayıda bitmek bilmiyor ama ben bittim artık dama diyorum ........
eşim yoktu dün geldi odaların şeklini beğenmedi bide tekrardan değiştirmek zorunda kalacağım ama kendisini bekleyeceğim birazda o yorulsun zaten beğenmeyende kendisi istediği gibi dekore etsin ...........

meryemcim oh oh ne güzel ikizlerin olacakmış allah tamamına erdirsin sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah...........

yeter tedavin hayırlı olsun geç olsun güç olmasın hayırlısıyla sonuçlansın inşallahhhhh.......

melony seninde tedavin hayırlı olsun canım seninde ikiz bebişlerin olur inşallahhhh......

minnoçcum caneylom fadikçim çok çok sağolun kızlar.....herşey sözle bitmiyor gelinde azcık işlerin ucundan tutun beyaaaa kaydirigubbakcemile3
hepinizi öpmüşem

[

kür ilk hafta sabah akşam daha sonrada sadece akşam yatmadan önce 3 ay içilcek...
daha sonraki aylardada arasıra...

değerleriniz normal sayılır...
sayı tam sınırda morfoloji krugere 11 güzel...
ama hareketti ileri yavaş diye ayırmamışlar aslında buda çok önemli..
sizin %61 hareketli sperm var ama bunun ileri hareketlisi varmı yoksa hepsi yavaşmı veya yerinde mi hareketli belli değil...
[/B][/QUOTE]

merhaba fadik kagıtta nasılsa aynısını yazdım dogru söylüyorsun bizde onu yazmamışlar
onu onlarmı yapıyor yoksa bizmi istiyoruz

canım hayırlı olsun
inşş hamişolarka dönersin
ben martta başlayacağım sanırım
görümcenede ömür boyu mutlukular

saol canım inşallah ama benimkide marta gelio gibi sanki anlamadım tam ama bakalım umarım istediğimiz gibi gider tedavi canım benim

saol canım inşallah seninde gözün aydın allah hayırla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini

canım evinde güle güle otur ağız tadıyla boşver beğenmediyse kendisi uğraşsın sende artık girdinya içine yavaş yavaş uğraşırsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…