Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar.bugün sevgililer günüymüş ben daha yeni farkın a vardım.bende hava güneşli diye evin heryerini döktüm temizlik yaptım.bilseydim kendimle uğraşırdım biraz.bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile.neyse bizim kocişinde hatırlayaca falan yok.sanki kırk yıllık evli gibiyiz.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yeterim geç olsunda güç olmasın. tetkiklerin güzel çıkar inşallah.allahım emeklerini boşa çıkarmasın ikiz ikiz bebişler versin inşallah.

sulu ultrason ne canım merak ettim

canım sağol allah razı olsun
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım sulu utrason (ofis hisreskopide deniyormuş)
rahim içine serum şeklinde bir sıvıı verip içerde normal uturasonla göremedilkleri her şeyi görebilyorlarmış artık tüp bebk tedavilerinde benim gittim merkezde her hstaya uyguanan bir yöntemiş

yeterim tedaviye başlamışsın canım çok sevindim
yaradanım her zaman yanında olsun canım inş.bu günleri gülerek hatırlarsın canım
eminim yüreğinin güzelliği kaderinede yansıyacaktır
ben pek sık giremiyorum inş.bi daha geldiğimde güzel haberlerini alırım canım kendine iyi bak moralini yüksek tutopuyorumnanaktan

kızlar selam...
nasılsınız bakalım?
hepinizin sevgililer günü kutlu olsunn..
meryemcim haberini aldım..çok sevindim..Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin..
yetercim sen de tedaviye başlıyormuşsun..hayırlı olsun..
harzemcim yeni evin hayırlı uğurlu bebişli olsun inşallah..

sağol canım allah razı olsun
iinnnnnnşşşşşşşşşşşşşşşşşş

allah razı olsun canım
iinşşşşşşşşşşşş
iinşşşşşşşşşşşşşş
güzeilkler beni bulurda bende sizlerle paylaşırım
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

sağol canım allah razı olsun senin bebişlerde ikizmiş maaşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah...

[ tatlım sen işlerini yolla bana ben burda yapar geri gönderirim sana olurmuzemuszemus şaka maka güle güle otur tekrardan canım bizede dua et de rabbim bizlerede herkese de nasip etsin kendi evinde oturmayı inşallah:Saruboceq:

canım arkadaşım ya..çok sevindim inan senin adınaaa

hım anladım canım. inşallah hiç bir sorun çıkmaz canım

günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan herkese hayırlı haftalar
bendede güzel haberler var cumartesi günü itibariyele
2. tüp bebek denememe start verdim
inşallah Rabbim bu sefer yüzümü güldürür:Saruboceq:

CANIM NE GÜZEL HABER BU BÖLE zemuszemus
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
RABBİM BU SEFER MUCİZENLE SENİ BULUŞTURRSUN:Saruboceq::Saruboceq:
MİS KOKULU BEBİŞLERİN OLSUN:Saruboceq::Saruboceq:
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gunaydın herkese iyi haftalar kızlar

aymes cim hayırlı olsun rabbim inşallah senin ve tedavide olan tüm arkadaşlarımızın tabi içinde benimde yüzümü güldürsün çifter çifter bebişler versin yetercim sanada

amin canım amin
iinşşşşşşş
RABBİM HAZİNESİ ÖLE BÜYÜK VE SONSUZKİ
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ HEPİMİZİ GÜLDÜRÜR
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…