yeterim geç olsunda güç olmasın. tetkiklerin güzel çıkar inşallah.allahım emeklerini boşa çıkarmasın ikiz ikiz bebişler versin inşallah.
sulu ultrason ne canım merak ettim
kızlar selam...
Nasılsınız bakalım?
Hepinizin sevgililer günü kutlu olsunn..
Meryemcim haberini aldım..çok sevindim..allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin..
Yetercim sen de tedaviye başlıyormuşsun..hayırlı olsun..
Harzemcim yeni evin hayırlı uğurlu bebişli olsun inşallah..
yeterim tedaviye başlamışsın canım çok sevindim
yaradanım her zaman yanında olsun canım inş.bu günleri gülerek hatırlarsın canım
eminim yüreğinin güzelliği kaderinede yansıyacaktır
ben pek sık giremiyorum inş.bi daha geldiğimde güzel haberlerini alırım canım kendine iyi bak moralini yüksek tutopuyorumnanaktan
herkese slm kizlar
caneylom gecmis olsun canim allah melegini korusun insallah
yetercim melony tedaviye basliyosunuz herhalde hayirli olsun sonu guzel olsun insallah
bende bugun hastaneye gittim kese icin allaha sukurler olsun her sey yolunda ikizlerimiz olcakmis allahin izniyle
25 inde de kalp atislari icin gidicez insallah kalp atislarinida duyariz o zmn tamamen rahatlicam
allahim hepinize nasip etsin kizlar hep dua ediyorum sizler icin
kendinize iyi bakin opuyorum hepinizi
iyi akşamlar kızlarrr...........
ne zormuş bu taşınma işleri unutmuştum en son 6 yıl önce taşınmayla uğraşmıştım ama bu seferki daha zor oldu sanki ev kendimizin olunca daha özenli davranıyoruz herşeyi en ince ayrıntısına kadar yapmaya çalışıyoruz ondan dolayıda bitmek bilmiyor ama ben bittim artık dama diyorum ........
eşim yoktu dün geldi odaların şeklini beğenmedi bide tekrardan değiştirmek zorunda kalacağım ama kendisini bekleyeceğim birazda o yorulsun zaten beğenmeyende kendisi istediği gibi dekore etsin ...........
meryemcim oh oh ne güzel ikizlerin olacakmış allah tamamına erdirsin sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah...........
yeter tedavin hayırlı olsun geç olsun güç olmasın hayırlısıyla sonuçlansın inşallahhhhh.......
melony seninde tedavin hayırlı olsun canım seninde ikiz bebişlerin olur inşallahhhh......
minnoçcum caneylom fadikçim çok çok sağolun kızlar.....herşey sözle bitmiyor gelinde azcık işlerin ucundan tutun beyaaaa kaydirigubbakcemile3
hepinizi öpmüşem
herkese slm kizlar
caneylom gecmis olsun canim allah melegini korusun insallah
yetercim melony tedaviye basliyosunuz herhalde hayirli olsun sonu guzel olsun insallah
bende bugun hastaneye gittim kese icin allaha sukurler olsun her sey yolunda ikizlerimiz olcakmis allahin izniyle
25 inde de kalp atislari icin gidicez insallah kalp atislarinida duyariz o zmn tamamen rahatlicam
allahim hepinize nasip etsin kizlar hep dua ediyorum sizler icin
kendinize iyi bakin opuyorum hepinizi
canım sağol allah razı olsun
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım sulu utrason (ofis hisreskopide deniyormuş)
rahim içine serum şeklinde bir sıvıı verip içerde normal uturasonla göremedilkleri her şeyi görebilyorlarmış artık tüp bebk tedavilerinde benim gittim merkezde her hstaya uyguanan bir yöntemiş
günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan herkese hayırlı haftalar
bendede güzel haberler var cumartesi günü itibariyele
2. tüp bebek denememe start verdim
inşallah Rabbim bu sefer yüzümü güldürür:Saruboceq:
hım anladım canım. inşallah hiç bir sorun çıkmaz canım
gunaydın herkese iyi haftalar kızlar
aymes cim hayırlı olsun rabbim inşallah senin ve tedavide olan tüm arkadaşlarımızın tabi içinde benimde yüzümü güldürsün çifter çifter bebişler versin yetercim sanada
günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan herkese hayırlı haftalar
bendede güzel haberler var cumartesi günü itibariyele
2. tüp bebek denememe start verdim
inşallah Rabbim bu sefer yüzümü güldürür:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?