Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yetercim bu indiirim fiyatta ki indirim mibilmiyorumkismile mahsuru yoksa ve bura için sakıncası ne kadar dediler size ortalama

ya tedavi için indiirim mi yaptırdınız diye anladım ben ama sanırım başka bir şeyden bahsediyosunuz

canımbiz bit topik açmıştık tüp bebek fiyatlarında indirim istiyoruz diye tüpbebek tedavisinde olanlara yetkilileri desteğe çağrmak için (ücretlerde indirim , rapor çıkartırkaen kolaylık ,ilaç fiyatlarında 5 yılık evlik soğorta ) ama bazı sorunlar oldu ve topik kapatıldı kazende yeniden açın yapmak istedikleinizi yapın dedi ama şimdi topiği açmak için kimseyi bulamadım

tamam canım ben yanlış anlamışım

canim allahim yardimcinolsun iyi hbaer bekliyoruz

aminnnnnnn canlarım Allah razı olsun
inşallah bu sefer hayal kırıklığıyla değilde
müjdeli haberle gelirim buraya
hep hayalini kurduğum şeyin müjdesini bu sefer veririm hepinize

aminnnnnnn canlarım allah razı olsun
inşallah bu sefer hayal kırıklığıyla değilde
müjdeli haberle gelirim buraya
hep hayalini kurduğum şeyin müjdesini bu sefer veririm hepinize

canım iinşşşşş
ıNŞŞŞŞŞŞŞŞ HER ŞEY KALBıNDN GEÇEN GıBı OLSUN

kızlarrrrrrrrrrrrrr
topık yıne Çok sesız yyaaaaaaaaaaaaaaa

İnşallah 'milenenin' bebeği sağlıklıdır ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.Allah yardımcısı olsun.

Senin eşine aldığın macunu tam olarak nerden aldın ve macunun bir ismi varmı.Bilgilendirirsen sevinirim.

tedavin hayırlı olsun Allah sağlıklı bebişler nasip etsin:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Hayırlı olsun tedavin, inşallah kucağın bebişlerle dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…