- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
gunaydın herkese iyi haftalar kızlar
aymes cim hayırlı olsun rabbim inşallah senin ve tedavide olan tüm arkadaşlarımızın tabi içinde benimde yüzümü güldürsün çifter çifter bebişler versin yetercim sanada
gÜnaydın arkadaŞlar
gunaydin canim tup bebekte indirimi naptiniz
GÜNAYDIN CANIM a.s.a.s.a.s.
CANIM KİMSE İLGİLENMEDİ bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canim diger topiklerede soyledin mi
yetercim bu indiirim fiyatta ki indirim mibilmiyorumkismile mahsuru yoksa ve bura için sakıncası ne kadar dediler size ortalama
NE SORDUĞUNU ANLAMADIM CANIM :uhm::uhm:
ya tedavi için indiirim mi yaptırdınız diye anladım ben ama sanırım başka bir şeyden bahsediyosunuz
canımbiz bit topik açmıştık tüp bebek fiyatlarında indirim istiyoruz diye tüpbebek tedavisinde olanlara yetkilileri desteğe çağrmak için (ücretlerde indirim , rapor çıkartırkaen kolaylık ,ilaç fiyatlarında 5 yılık evlik soğorta ) ama bazı sorunlar oldu ve topik kapatıldı kazende yeniden açın yapmak istedikleinizi yapın dedi ama şimdi topiği açmak için kimseyi bulamadım
CANIM NE GÜZEL HABER BU BÖLE zemuszemus
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
RABBİM BU SEFER MUCİZENLE SENİ BULUŞTURRSUN:Saruboceq::Saruboceq:
MİS KOKULU BEBİŞLERİN OLSUN:Saruboceq::Saruboceq:
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gunaydın herkese iyi haftalar kızlar
aymes cim hayırlı olsun rabbim inşallah senin ve tedavide olan tüm arkadaşlarımızın tabi içinde benimde yüzümü güldürsün çifter çifter bebişler versin yetercim sanada
canim allahim yardimcinolsun iyi hbaer bekliyoruz
aminnnnnnn canlarım allah razı olsun
inşallah bu sefer hayal kırıklığıyla değilde
müjdeli haberle gelirim buraya
hep hayalini kurduğum şeyin müjdesini bu sefer veririm hepinize
canım iinşşşşş
İNŞŞŞŞŞŞŞŞ HER ŞEY KALBİNDN GEÇEN GİBİ OLSUN
benıde eklersenız sevınırım adet tarıhım 28 subat suan kendımde kullandıgım zınco folık asıt soylemesı ayıptır bırde relaks olmam ıcın bır sakınlestırıcı kullanıyorum kafamçokkarıştıdelikafadulden esımde ıse ozel bır macun yaptırmıstık ayrıca çakşır ve darıfülfül bitkiside karısımı kullanıyor esım ınsallah hepımız muradımıza ererız arkadaslar bırde bırı ıcın sızlerden dua ısteyecektım abımın arkadasının karısı hamıle 3 aylık doktorlar sakat dogabılır demıs Yuce rabbım o annenın yavrusunun sapasaglam kucagına almasını nasıp etsın ınsallah annesının karnında şifa verır ınsallah sızlerde dua edersenız cok sevınırım annenın ısmı milene kendısı yabancı şimdiden Allah razı olsun hepinizden
kızlar bu gün gitti merkezden dosya açtırdım eşimde bir sürü tahlil istediler benide adet olunca gel muyayene edelim sonra neler yapacağımıza bakalım dediler ilk önce hormon testlerini yanileyelim birde sulu ulrason bakalım sonrada tedaviye geçelim dedlir ama şubatta olmayacak tedavim
kısmet artık
gunaydın kızlar herkese iyi hafta sonları diliyorumopuyorumnanaktan
dun hastaneden aradılar doğum kontrol ilacı verdi doktorum bu ayın 26 sına da gun verdiler bir kaç tahlil yapılacakmış sonra hayırlısı ile başlıycaz sanırım ilaç ve iğnelere şimdiden heycanlanıyorum walla
yetercim sanırım ikimizinkide aynı zamanlarda olacak tedavimiz hayırlısı ile başlayalım
yarın görümcemin nişanı var bugun kıyafet almaya gideceğiz yüzükler falan alınacak off hiç istemiyorum ama mecbur ben gideceğim gerçi görümcemde benim gitmemi istemiyor ama eşim kızdığı için görümceme mecbur ben gidiyorum neyse bakalım gidelim görelim neyle karşılaşacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?