Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

iyi akşamlar kızlar...
Aymesiiim canım tedavin tekrar hayırlı olsun,
Rabbim göbişinizi bebişle doldursun inşallah,
iğne yaparken ara ara banada oluyodu öyle şeyler,
doktorum hormon aldığın için farklı tepki verebilir vücudun ama sorun değil demişti,
o yüzden tedirgin olmayın ne olur,
İyi şeyler düşünün ki iyi olsun, içiniz rahat ve olumlu olsun,
moralinizi yüksek tutun ve sonunda da bebişiniz sizinle olsun inşalllllllllah

Özloşuuum tatlım sende çok sıkma canını,
Aynı dileklerim senin içinde geçerli,
haliyle aldığın ilaçlar etkiliyo insanı,
ama en güçlü ve umutlu olacağın bi zamandasın,
herşeyin en iyisini ve en güzedlini düşün ki öyle olsun tatlım

Dualarım sizinle opuyorumnanaktan
ve tedavide olan olmayan, bebiş isteyen tüm arkadaşlarımla....
opuyorumnanaktan

AMİN CANIM AMİN
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok sağol canım bu güzel dileklerin için
inşallah bu sefer başarırım ve bebişim benimle olur
onu okadar çok istiyorumki az çok tahmin edersin
olumlu olak için herşeyi deniyorum
Allaha çok şükür daha rahatım ilkine göre
sadece şu opu anestezi alma biraz korkutuyo okadar
bişey diycem ama gülmeyin sakın
anestezi alıp ölen varmıdır :kedi:

innnşşşş bir şey yoktur
inşş her şey yolundadır

yetercim görüştüm ben çok güzel haberler yok düşmemiş ne yazıkki hatta çıkmış biraz daha ama yarın belli olucak demiş dr yarın inşallah düşerse yumurtalarını toplıycaklarmış arkadaşımızın inşallah herşey yoluna girer yarın:Saruboceq:

canım yyaaaaaaaa SEVİNDİM HABER ALMANA
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ YARINA KADAR DÜZELME OLURDA YUMOŞLAR TOPLANIR

canım bende dogum kontrol hapı kullandım ve diğer tedaviden sonra adetim düzensizleşti maalesef yani bunların hepsi hepimize oluyor maalesef.hayırlısı olsun kısmetse az kaldı dur bakalım neler olucak

hayırlısı olsun rabbim versin inşallah evet az kaldı hayırlısı ile bir başlayalım bakalım

ilaçlardanda olabilir psikolojikde olabilir canım doktorlar işini biliyodur canım sen içini ferah tut allahım emeklerini boşa çıkarmasın canım

amin canım saol güzel dileklerin için

rabbim bu sefer emeklerini boşa cıkarmaz inşallah çifter çifter bebiş verir sana sende haykırırsın inşallah kötü düşünceleri kovalım güzel düşünceleri çağıralım

gel guzel bebiş gel ben hazırım seni bekliyorum tüm benliğimle istioru
m seniiboshayallersmile

CANIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
HER ŞEY İÇİN GEÇEN GİBİ OLSUN
İNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

AYMESİM ANESTEZİDEN ÖLNVARMI HAAAAAAAAA :roflol::roflol::roflol:

YYAAAAAAAAAA BEANA KIZ KADEŞLERİ HATIRLATTIN ONLARDA BİRİSİ KÜRTAJ OLURKEN BANA ELİNİ TUTRMUŞTU ANESTEZİ ALTINDAYKEN
DİĞERİDE SEZERYANDA SARILIP AĞLAMIŞTI YYYAAAAAAAAAA BEN UYANAMASSAM DİYE

CANIM ZATEN EN AZ DOZLARDAN BİRİSİ VERİLİYOR YUMOŞLAR TOPLANIRKEN KORKMA
HER ŞEY GÜZEL OLACAK
İİNNNNNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

.her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır cancazım.Üzülme...der Hz. Mevlana ve devam eder; Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun,Tek kanatla uçulmaz zaten.Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil,Kilimin tozunu almaktır.Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır.Niye kederlenirsin?Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz.Yüzük... olmak dileyen taş ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır

çok hoşuma gitti arkadaşlar ne guzel sölemiş Hz. Mevlana

emeğine sağlık ne güzel şeyler bulmuşsun böle

emeğine sağlık ne güzel şeyler bulmuşsun böle

saol canım hepimiz yaşıyoruz bu korku ve ümidi acaba bu sefer soruları yiyip bitiriyor içimizi bende bir damla su serpsin diye rabbimizin bizim yanımızda olduğunu çok güzel ifade eden Hz. Mevlana bu sözünü paylaşayım dedim tedavide olan ve bebek varmı ümidini her ay yaşayan bizler rabbimizin her an bizimle olduğunu her adet gördüğümüzde yıkılsakta tekrar başlamak aynı ümide bıkmadan usanmadan... yorulduğumuzda yanımızda dır elbet, görüyor bu üzüntümüzü bunlarında ecri vardır elbet rabbim tüm bu yolda çektiğimiz sıkıntıları güzel bir bebekle taçlandırsın inşallah hepsinin var vakti diyoruz ve ümitle bekliyoruz

maddi manevi çabalarımızı boşa cıkarmasın rabbim

yeteeeeer, aleyna84, melony+, nerminn., ozlem82do KIZLARRRRRRRRRRRRR
YUKARIYA BUYRUN

amin amin
emeğine sağlık

kızlar dün iki aylık klomen tedavisi ardından ilk aşılamam yapıldı. 15gün nasıl geçecek.

kızlar dün iki aylık klomen tedavisi ardından ilk aşılamam yapıldı. 15gün nasıl geçecek.

HAYILI OLSUN
İİNŞŞŞŞŞŞ GÜZEL SONUÇLA MUTLU OLRSUN
ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRÜRSÜN CANIM
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canlar yarın sabah erkenden has gıdeceĞız eŞımle
ınŞŞŞŞŞŞŞŞ her Şey yolunda gıder sonuÇlarımız ıyı Çıkar
dualarınızı eksık etmeyın
herkese ıyı akŞamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…