Slm kizlar nasilsiniz
dualaraniz icin allah razi olsun allahim hepinize nasip etsin insallah
aymesim ozlem yeterim tedavideki butun arkadaslar allahim yardimciniz olsun
allah emeklerinizi bosa cikarmasin insallah meleklerinize kavusursunuz
ben iyiyim kizlar migdem bulaniiyo ama olsun bebislerim icin deger
allahin izniyle insallah 25 inde kalp atimlarina duyariz insallah
sonrada 27 sinde falan geliriz artik evimize allahin izniyle
kendinize iyi bakin opuyorum hepinizi
Merhaba arkadaşlar benaranıza yenı katıldım 10 yıllıkevlıyım
hıç hamıle kalamadım 2009 da tup bebek denedık negatıf suanda keçiboynuzuna başladım insallal sonuç alırım esimin sperm sayısı 11000000 hareketi %60-50inşallah beni aranıza kabul edersiniz
dgfhgjhjk hju
slm kizlar nasilsiniz
dualaraniz icin allah razi olsun allahim hepinize nasip etsin insallah
aymesim ozlem yeterim tedavideki butun arkadaslar allahim yardimciniz olsun
allah emeklerinizi bosa cikarmasin insallah meleklerinize kavusursunuz
ben iyiyim kizlar migdem bulaniiyo ama olsun bebislerim icin deger
allahin izniyle insallah 25 inde kalp atimlarina duyariz insallah
sonrada 27 sinde falan geliriz artik evimize allahin izniyle
kendinize iyi bakin opuyorum hepinizi
merhaba arkadaşlar benaranıza yenı katıldım 10 yıllıkevlıyım
hıç hamıle kalamadım 2009 da tup bebek denedık negatıf suanda keçiboynuzuna başladım insallal sonuç alırım esimin sperm sayısı 11000000 hareketi %60-50inşallah beni aranıza kabul edersiniz
hoşgeldin aramızaa.s.Merhaba arkadaşlar benaranıza yenı katıldım 10 yıllıkevlıyım
canım 2 gibi evdeydik...ama çok uykusuzdum birde yorgun...fadikcim nerelerde kaldın gıı.dr dasın herhal.hadi inş hayırlı haberlerle gel.:Saruboceq::Saruboceq:
canım inşallah düzelme vardır...arkadaşlar ben de iyice heyecanlanmaya başladım artık.eşimin testini yaptıralı sanırım 3ay oldu,kısmetse pazartesi tekrar test yaptıracağız.inş kullandığımız kürler ilaçlar işe yaramıştır.nolursunuz kızlar bizim içinde dua edin.dualarınıza ihtiyacım var.
RABBıM HEPıMıZıN YARDIMCISI OLSUN.AMıııııNNNNNNNNNN
bebek büyütmek gerçekten çok zor iş...hoşgeldiniz kızlar...
casper iyiyim cnm sen nasılsın bebişi büyütüyosun :)) maşallahh kucağında görmek nasip olsun darısı tüm arkadaşlarımın başına... Ben nasıl olayım az önce daha o cümleleri yazdıktan sonra velet çıldırttı beni karnı tok altını değiştirdim üstünü değiştirdi bi güzel sildim paraladı kendini resmen sinirden bende ağlıcaktım nerdeyse bi yandan Allah' ım sabır diyorum sinirlenmek istemiyorum ama inanın bildiğiniz gibi değil yoruluyorum uykusuzluk ayrı durmaması ayrı kucak bebeği olması ayrı otursa bile çene yoruyorum zor işte Rabbimin gücüne gitmesin anneme diyorum sen nasıl büyüttün beni( yorgunum... yinede isyan olmasın Rabim yokluğunu göstermesin sağlık versinde yaramazıma inşlalah çabuk büyür uslanır biraz
inşallah testleriniz sorunsuz çıkar...hoş buldum kızlar
canım eşimden istedilkeri tekileri yaptırdık
banada adet olunca gel dedi dr benden isteycekleri tetkileri muayenden sonra isteyeceklermiş
inşşş eşimin sonuçlarıda iyi çıkar
ya kıslar kurger felan yazmıyo yani bisde hareket sorunu vardı sayıda 21 milyondu
ama kullandığımız kürler vesilesi ile hepsi yükseldi
geğerleri yazayım
sperm sayısı 1cm küpte 58 200 000
çok hareketli az hareketli hareketsiz
yarım saat %40 %40 %20
1 saat %30 %45 %25
2saat %20 %45 %35
4saat %5 %40 %55
viskozite normal
frutoz pozitif diyo
yani diğer testlerde sadece yarım saatte %10 vardı gerisi boştu
doktor bile keçiboynuzu kürünün tarini almış eşimden nasıl bu kaadr yükselttin ne yedin felan die düşünün
işte morfoloji hakkında hiç konuşulmadı yani sorun var gibilerindne bende merak ettim acaba normalmi die boshayallersmile
testiniz normal canım....kıslar size bişi sormak istiyorum yaa hani sperm testlerinde morfoloji bölümü varya bisde sonuç
%81 normal baş ve kuyruk
%9 baş anomalisi %7 kuyruk anomalisi %3 baş ve kuyrul ağlütinasyonları görüldü
doktor sorun olduğunu sölemedi ama bunun için yorumda yapmadı benimde aklıma takıldı yaaa
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
fadikcim inşallh hayırlısı ile tüm bu işlemleri bir an önce sorunsuz bir şekilde atlatıverirsin de tedavine başlarsın hemen canım.
fadikom inşallah herşey çok guzel ve yolunda gider canım hakkınızda hayırlısı olsun RABBıM şifanızı versin inşallah
arkadaşlar inşallah bugün güzel haberler gelir sizlerden
herşey yolunda gider Allah yardımcınız olsun
Rabbim tez zamanda gönlünüzün muradını versin
canım kiracı olmakta çok zor...günün ilk günaydını benden kızlar rabbim güzel bir gün yaşatsın inş hani hatırlarmısınız tüpe karar vermiştim ama malesef daha 10ncu ayda taşınmama ragmen ev sahibiyle anlaşmazlık sonucu tekrar ev aramalar başladı bizde ve mart 5 de taşınmam gerekiyor bunda da vardır bir hayır dicem ama artık rabbim ne eylerse güzel eyler diyip kendimi avutuyorum...bu arada tabi tedavi işide kaldı malesef mayıs hazirana kadar neyse bakalım rabbim dermansız dert vermesin.
tedavide olan canlar rabbim yardımcınız olsun inş....rabbim hepimize sağlık sıhhat huzur nasip etsin inş....
arkadaşlar ben de iyice heyecanlanmaya başladım artık.eşimin testini yaptıralı sanırım 3ay oldu,kısmetse pazartesi tekrar test yaptıracağız.inş kullandığımız kürler ilaçlar işe yaramıştır.nolursunuz kızlar bizim içinde dua edin.dualarınıza ihtiyacım var.
RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.AMİİİİİNNNNNNNNNN
selam kızlara.s.
ben anestezideki işlerimi halledip ameliyat gününü aldım...
ama mart ayında hiç boşluk yokmuş bu yüzden nisana gün verdiler...
birde şuan adet olmadım doğal olarak marttaki adetimde belli değil...
biraz tahmini bir tarih olarak 7 nisana ayarladık...
telefon numarası verdiler bir aksilik olduğunda arayacağım...
ama nasıl ayarlanacak bilemiyorum...şu iş daha uzamadan bir halledebilsem...
eşimde yine test verdi sonuçları yarın alın dediler ama eşim yarın işte bende gidemem...
yani birdahaki haftaya kaldı...
hayırlı bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?