Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

fadik canım vardır bundada bir hayır allah büyüktür bende bu ayın 23 de tüpbebek tedavisine başlıcaktım hazırdık ama adetim sürpriz yaptı 10 gün önce geldi hiç böle olmazdı içim rahat bidahaki aya kaldı marta yani vardır dedim bunda bir hayır allah büyüktür canım olsun güç olsun canım

Amin inşallah.Umarım çok güzel sonuçlar çıkar.

hayırlı cumalar arkadaş
rabbim açılan ellerimi boş çevirmesin
sağlık huzur versin
sağlıcakla bebişlerimizi göndersin

canım ya işallah herşey yolunda gider.pkonun bu sorunu var.allah yardımcımız olsun işallah güzel haberler verirsin.

fadik allah yardimcin olsun ins sonucuda guzel olur

canım inşşşşşşş
düzelir ve tedavin yarım kalmaz
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

tesekkurler kizlar dualariniz icin allah razi olsun ve dediginiz gib oldu
drum riske girip yumurtalari toplamaya karar verdi ama dondurcaklar 3 ayda transfer edilmiycek cok yiprandim gercekete kendine gelmen icin dedi
ayrica yumurta toplandiktan hemen sonra cikarmayip hastaney yatircaklar cok korkuyorum bende allahim sabir ve guc versin
tekrar dualriniza ihtiyacim var o melekler icin herseye deger hic isyan etmedim etmiycemde rabbimin verdigi bi can ister alir isterse verir
hepinizin rabbim gonlundekini versin allaha emanet olun senağlamasenağlama
yarin buyuk gun sabah 9 da toplancak​

Son düzenleme:

canımmm hadi gözün aydınnn hiç bişey olmayacak merak etme. ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN

kıslarrr hayırlı cumalarrrrr RABBıM kimsenin boynunu bu yolda bükük bırakmasınnnn inşallah hepimizin kucaklarını çifter çifter doldursun sağlıkla hayırlısıyla

ben bugun ilk kontrolumden geldim ama daha çok küçüktü yumoşlarım ölçmedi bile taaaa salı ya gidicem bir daha herhalde toplanacak duruma gelir o zamana kadar

bu arada kıslar tedavisi bitenlerin elinde hiç puregon kalan varmııı bana yetmeyecek gibi görünüyo ((

arkadaşlar bu gün yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim

arkadaşlar geçenlerde bimere tüp bebekle ilgili yazılar yazmıştık mail ler atmıştık
işte dün beni bir no aradı ve dediki siz bimere tüpbebekle ilgili bir başvuruda bulunmuşsunuz eedi bende evette siz kimsiniz dedimyaşadığım ilçedeki kaymakamlıktan aradığını ve bimerin kendileriyle iletişime geçtiğini gereknin kaymakamlık tarafından yapılacağını söledi bende tama dedim yarın gelin göüşelim dedi bende bu gün gittim kaymakamlığı ve durumu anlatım bana dedlerki size kaymakamlıktan tüp bebk yardımı yapılzacak

arkadaşlar

ellerindeki evraklara baktılar vveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet size 100 tl yrdım yapılacak dediler

canım yyaaaaaa innşşşşşşşş
inşşşşşş dondurulmuşlarla bebişne kavuşursun inşş herşey yolunda gider yumoşlarını toplarla canım
cuma günü hatına rabbim yüzüne baksın
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle,inşallah sonucu güzel olacak Rabbüm yüzünü güldürsün

inşallah çok güzel sonuçlar çıkacak ve hepimize moral olacak

herkese hayırlı cumalar

haftasonu bol bol hamişimiz olsun inşallah

kızlar gunaydın hepinizin cuması mübarek olsun

kızlar bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim ellerimizi göbişlerimizi boş bırakmasın dualarla

günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inş hepinize

hayılı cumalar kızlar
amin amin amin

iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlarr yaa benim kanamam hala sürüyor 6 gunde biterdi böle doğum kontrol kullanıpda kanamsı uzayan varmı 10. gunum bugun off yaa bir sorun mu var aceba akannehir

slm kızlar
herkese hayırlı cumalar...
Rabbim dualarınızı kabul etsin, bebişlerinizi biran evvel göndersin inşallah...

canım keşke biraz daha yüksek bi rakam olsaymış yinede bi sonuç alman çok güzel

kııııssss o ne güzel yardımmış öyle,
Allah razı olsun ihtiyacınız varsa bende size 200 tl yardımda bulunayım deseydin
Allah AllaaaaaaahhhhhakannehirCADIARZU

kızlarr yaa benim kanamam hala sürüyor 6 gunde biterdi böle doğum kontrol kullanıpda kanamsı uzayan varmı 10. gunum bugun off yaa bir sorun mu var aceba akannehir
canım doktorunu arayıp sorsana . bana verdiği dogum kntrol hapı benim çok miğdemi bulandırıyodu hemen aradım 3 gun daha iç gecmezse keselim demişti. ara sor iğneleri kullanınca normalde kesilmesi lazım diye biliyorum
slm kızlar
herkese hayırlı cumalar...
Rabbim dualarınızı kabul etsin, bebişlerinizi biran evvel göndersin inşallah...

aminnnnnn inşallahh cnaımmm

kııııssss o ne güzel yardımmış öyle,
allah razı olsun ihtiyacınız varsa bende size 200 tl yardımda bulunayım deseydin
allah allaaaaaaahhhhhakannehircadıarzu

canım keşke biraz daha yüksek bi rakam olsaymış yinede bi sonuç alman çok güzel

kızlar yyaaaaaaaaaa
ben bu arakmı duyunca utandım valla
devletin sorunumuza yaklaşımını gördünüzmü
oofffffffffffffffffffff
yani hiç bir şey sölemiyorum hemde
hiçççççççççççççççççççççççççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…