Slm kizlar nasilsiniz
dualaraniz icin allah razi olsun allahim hepinize nasip etsin insallah
aymesim ozlem yeterim tedavideki butun arkadaslar allahim yardimciniz olsun
allah emeklerinizi bosa cikarmasin insallah meleklerinize kavusursunuz
ben iyiyim kizlar migdem bulaniiyo ama olsun bebislerim icin deger
allahin izniyle insallah 25 inde kalp atimlarina duyariz insallah
sonrada 27 sinde falan geliriz artik evimize allahin izniyle
kendinize iyi bakin opuyorum hepinizi
fadik canım vardır bundada bir hayır allah büyüktür bende bu ayın 23 de tüpbebek tedavisine başlıcaktım hazırdık ama adetim sürpriz yaptı 10 gün önce geldi hiç böle olmazdı içim rahat bidahaki aya kaldı marta yani vardır dedim bunda bir hayır allah büyüktür canım olsun güç olsun canımselam kızlara.s.
ben anestezideki işlerimi halledip ameliyat gününü aldım...
ama mart ayında hiç boşluk yokmuş bu yüzden nisana gün verdiler...
birde şuan adet olmadım doğal olarak marttaki adetimde belli değil...
biraz tahmini bir tarih olarak 7 nisana ayarladık...
telefon numarası verdiler bir aksilik olduğunda arayacağım...
ama nasıl ayarlanacak bilemiyorum...şu iş daha uzamadan bir halledebilsem...
eşimde yine test verdi sonuçları yarın alın dediler ama eşim yarın işte bende gidemem...
yani birdahaki haftaya kaldı...
hayırlı bakalım....
arkadaşlar ben de iyice heyecanlanmaya başladım artık.eşimin testini yaptıralı sanırım 3ay oldu,kısmetse pazartesi tekrar test yaptıracağız.inş kullandığımız kürler ilaçlar işe yaramıştır.nolursunuz kızlar bizim içinde dua edin.dualarınıza ihtiyacım var.
RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.AMİİİİİNNNNNNNNNN
hoş buldum kızlar
canım eşimden istedilkeri tekileri yaptırdık
banada adet olunca gel dedi dr benden isteycekleri tetkileri muayenden sonra isteyeceklermiş
inşşş eşimin sonuçlarıda iyi çıkar
canım ya işallah herşey yolunda gider.pkonun bu sorunu var.allah yardımcımız olsun işallah güzel haberler verirsin.
canım ben hem histereskopi hemde laparoskopi olacağım...yani ikisini bir anda...
Laparoskopi, karın içini, optik bir cihaz kullanarak gözlemlemektir.
Bu cihaz 1 cm.lik göbek altı küçük bir kesiden karın içine yerleştirilir.
Karın içini aydınlatarak, rahim, yumurtalık ve tüpleri ilgilendiren hastalık veya
problemleri doğrudan gözlemleme ve de gerekirse aynı anda karın alt bölgesinde açılan
3 - 5 mm'lik deliklerden içeri sokulan yardımcı aletler ile tedavi olanağı da verir.
bu ilac erkek infertiletisinde de kullanılıyor...
canım allah yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
sidelyam canım hayırlısı olsun tekrar ev taşıyacakmışsın. bende 1 yıl oturdum ev sahibi ile anlaşamadım 11 ayda taşındım bu yeni eve. inşallah uzun süre oturabiliriz canım. kiracı olmak hakkat zor yaa. tedavin ileri tarihe kalmış ama bence var bunda bir hayır canım sende böyle düşün.
arkamahale hakkında hayırlısı olsun canım. sağlığın şu anda daha önemli canım.
yetercim canım işlerin rast gider inşallah hiçbir sorunla karşılazşmazsınız.
fadikcim inşallh hayırlısı ile tüm bu işlemleri bir an önce sorunsuz bir şekilde atlatıverirsin de tedavine başlarsın hemen canım.
canım inşşşşşşş
düzelir ve tedavin yarım kalmaz
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
tesekkurler kizlar dualariniz icin allah razi olsun ve dediginiz gib oldu
drum riske girip yumurtalari toplamaya karar verdi ama dondurcaklar 3 ayda transfer edilmiycek cok yiprandim gercekete kendine gelmen icin dedi
ayrica yumurta toplandiktan hemen sonra cikarmayip hastaney yatircaklar cok korkuyorum bende allahim sabir ve guc versin
tekrar dualriniza ihtiyacim var o melekler icin herseye deger hic isyan etmedim etmiycemde rabbimin verdigi bi can ister alir isterse verir
hepinizin rabbim gonlundekini versin allaha emanet olun senağlamasenağlama
yarin buyuk gun sabah 9 da toplancak
fadik allah yardimcin olsun ins sonucuda guzel olur
drum riske girip yumurtalari toplamaya karar verdi ama dondurcaklar 3 ayda transfer edilmiycek cok yiprandim gercekete kendine gelmen icin dedi
ayrica yumurta toplandiktan hemen sonra cikarmayip hastaney yatircaklar cok korkuyorum bende allahim sabir ve guc versin
tekrar dualriniza ihtiyacim var o melekler icin herseye deger hic isyan etmedim etmiycemde rabbimin verdigi bi can ister alir isterse verir
inşallah çok güzel sonuçlar çıkacak ve hepimize moral olacak
herkese hayırlı cumalar
haftasonu bol bol hamişimiz olsun inşallah
kızlar gunaydın hepinizin cuması mübarek olsun
kızlar bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim ellerimizi göbişlerimizi boş bırakmasın dualarla
günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inş hepinize
arkadaşlar bu gün yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim
arkadaşlar geçenlerde bimere tüp bebekle ilgili yazılar yazmıştık mail ler atmıştık
işte dün beni bir no aradı ve dediki siz bimere tüpbebekle ilgili bir başvuruda bulunmuşsunuz eedi bende evette siz kimsiniz dedimyaşadığım ilçedeki kaymakamlıktan aradığını ve bimerin kendileriyle iletişime geçtiğini gereknin kaymakamlık tarafından yapılacağını söledi bende tama dedim yarın gelin göüşelim dedi bende bu gün gittim kaymakamlığı ve durumu anlatım bana dedlerki size kaymakamlıktan tüp bebk yardımı yapılzacak
arkadaşlar
ellerindeki evraklara baktılar vveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet size 100 tl yrdım yapılacak dediler
arkadaşlar bu gün yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim
arkadaşlar geçenlerde bimere tüp bebekle ilgili yazılar yazmıştık mail ler atmıştık
işte dün beni bir no aradı ve dediki siz bimere tüpbebekle ilgili bir başvuruda bulunmuşsunuz eedi bende evette siz kimsiniz dedimyaşadığım ilçedeki kaymakamlıktan aradığını ve bimerin kendileriyle iletişime geçtiğini gereknin kaymakamlık tarafından yapılacağını söledi bende tama dedim yarın gelin göüşelim dedi bende bu gün gittim kaymakamlığı ve durumu anlatım bana dedlerki size kaymakamlıktan tüp bebk yardımı yapılzacak
arkadaşlar
ellerindeki evraklara baktılar vveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet size 100 tl yrdım yapılacak dediler
canım doktorunu arayıp sorsana . bana verdiği dogum kntrol hapı benim çok miğdemi bulandırıyodu hemen aradım 3 gun daha iç gecmezse keselim demişti. ara sor iğneleri kullanınca normalde kesilmesi lazım diye biliyorumkızlarr yaa benim kanamam hala sürüyor 6 gunde biterdi böle doğum kontrol kullanıpda kanamsı uzayan varmı 10. gunum bugun off yaa bir sorun mu var aceba akannehir
slm kızlar
herkese hayırlı cumalar...
Rabbim dualarınızı kabul etsin, bebişlerinizi biran evvel göndersin inşallah...
kııııssss o ne güzel yardımmış öyle,
allah razı olsun ihtiyacınız varsa bende size 200 tl yardımda bulunayım deseydin
allah allaaaaaaahhhhhakannehircadıarzu
canım keşke biraz daha yüksek bi rakam olsaymış yinede bi sonuç alman çok güzel
canım doktorunu arayıp sorsana . bana verdiği dogum kntrol hapı benim çok miğdemi bulandırıyodu hemen aradım 3 gun daha iç gecmezse keselim demişti. ara sor iğneleri kullanınca normalde kesilmesi lazım diye biliyorum
aradım geri dönecek bana ama daha iğnelere başlamadımsadece bu ilaç var şimdi ablamı aradım oda daha önce kullanmıştı bu doğum kontrol hapnın ondada aynı uzunn sürmüş hatta adetimden adetime sürerdi dedi kokrma dedi ama ben aradım bakalım geri döncek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?