Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol canım iyi dilekleri niçin

bilmiyorumkismile gülmek yok demedimmi ne bileyim canım ya
kendimi korkutacak bişeyler bulucam ya
şimdide aklıma bu geldi
inşallah herşey çok güzel olur dediğin gibi:lepi:

aymesin sana gülmedim ben kız kardeşlerimi hatırladım ona güldüm canım

korkacak bir şay arama sesin oldukça sak,n olman gerekiyor

allahın izni ile her şey güzel olacak
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım annelik sabır işidir derler anneler
demek ki doğruymuş ama değer o meleklre beeeeeeeeeee
amin arkadaşım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hogeldin yetercim ne haber

yetercim anlat bakalım bugun öle seni düşündüm doktoro gittler ne yaptılar acaba diye ne dedi doktor

hoş buldum kızlar
canım eşimden istedilkeri tekileri yaptırdık
banada adet olunca gel dedi dr benden isteycekleri tetkileri muayenden sonra isteyeceklermiş
inşşş eşimin sonuçlarıda iyi çıkar

şaka yapıyorum canım benim sadece korkularını yenmen için söledim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bi an ciddisin sandım bendeguclubacismile

gülebilirsin canım bence mahsuru yok yerimseniben
inşallah dediğiniz gibi herşey güzel olur

senin eşinde testleri vermiş hadi hayırlısı bakalım
güzel çıkar inşaşllah sonuçları senin adet ne zaman şimdi

inşşşşşşşşşşşşş
canım
iinşşşşşşşşşşşşşşşşş

güzeliklere hepimizin ihtiycı var

hoş buldum kızlar
canım eşimden istedilkeri tekileri yaptırdık
banada adet olunca gel dedi dr benden isteycekleri tetkileri muayenden sonra isteyeceklermiş
inşşş eşimin sonuçlarıda iyi çıkar

inşallah iyi cıkar banada doktor öle demişti adet olunca ara demişti hadi bakalımkaydirigubbakcemile5. nasreddin hocanın göle yoğurt calması na benzetiyorum bizim durumu onun hesap ya tutarsa diyede bekleyecezakannehirakannehir hayırlısını versin rabbim

evet canım hayılısı bakalım
uğraştıryorlar biraz ama araştırma
has olduğundan diye düşünüyorum
yani benim önceki gittim merkezden radevu alıyordum muayenemi yapıp hemen ilçalara geçiyorduk

arkadaşlar ben de iyice heyecanlanmaya başladım artık.eşimin testini yaptıralı sanırım 3ay oldu,kısmetse pazartesi tekrar test yaptıracağız.inş kullandığımız kürler ilaçlar işe yaramıştır.nolursunuz kızlar bizim içinde dua edin.dualarınıza ihtiyacım var.

RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.AMİİİİİNNNNNNNNNN

hoşgeldiniz kızlar...
casper iyiyim cnm sen nasılsın bebişi büyütüyosun :)) maşallahh kucağında görmek nasip olsun darısı tüm arkadaşlarımın başına... Ben nasıl olayım az önce daha o cümleleri yazdıktan sonra velet çıldırttı beni karnı tok altını değiştirdim üstünü değiştirdi bi güzel sildim paraladı kendini resmen sinirden bende ağlıcaktım nerdeyse bi yandan Allah' ım sabır diyorum sinirlenmek istemiyorum ama inanın bildiğiniz gibi değil yoruluyorum uykusuzluk ayrı durmaması ayrı kucak bebeği olması ayrı otursa bile çene yoruyorum zor işte Rabbimin gücüne gitmesin anneme diyorum sen nasıl büyüttün beni ( yorgunum... yinede isyan olmasın Rabim yokluğunu göstermesin sağlık versinde yaramazıma inşlalah çabuk büyür uslanır biraz

evet evet araştırmadan geçilmemesi güzel bence bak bir tanıdık tüp tedaviysiyle araştırmadan ikiz hamile ama kadının rahmi üçgen olduğu için düşük tehlikesi varmış birini alacaklardı bence bölesi daha kötü uzun olsun güç olmasın

kızlar ben cıkıyorum gezmem var gesmeye gitcem bugunbayanssulusmile süsleneyim azcık

sllm canım nasılsınız

iyiyiz canım çok şükür,
sen nasılsın, nasıl gidiyor???
kalabalığı görünce accıkta ben geliim dedimdi
eski günlerdeki gibi olmuş topiğimiz maaşallah nazar değmeyelim

kıssss yağmuuuuurrr sen öyle diyon anacım ben iki tanesiyle ne yapacam ya,
korkutuyon beni yaw kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…