gecer canım merak etme umarım gusel haberleri alırsın canım benim dualrım seninle
ay canım hayırlısı olsun umarım herşey yolunda gider bu seferr olur
evet gel bebiş gel kötü düşünceye hayırrrrr
canım geçmiş olsun herşeyden önemli bizim sağlığığımız önce sağlık sonra bebiş olumunekankayizsmile
fadikçim neden ameliyat olcaksın bilmiyorum ama bende histereskopi olmuştum 10 dk da oldum bitti cok az bir anastezi ile aynımı bilemiyorum ama olumunekankayizsmilepsikolojini bozma herşey yolunda gidecek
slm kızlar ben geldim
bilmiyorumkismile gülmek yok demedimmi ne bileyim canım ya
kendimi korkutacak bişeyler bulucam ya
şimdide aklıma bu geldi
inşallah herşey çok güzel olur dediğin gibi:lepi:
şaka yapıyorum canım benim sadece korkularını yenmen için söledim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:1hug:[sıze="2"]varlığı zor, sorumluluk isteyen sabır isteyen kutsal bir görevmiş annelik inan böyle tahmin etmezdim bilmiyorumkismile ama yokluğu tabi ki kat kat daha zor iyi ki var iyiki oldu... Opuyorumnanaktan rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu en kısa zamanda [/sıze]
aa evet nermincim be yanlış okudum sanırım özür dilerim %81 i anormal diye algıladım evet yaa yanlış oldu sanırım kusura bakama
hogeldin yetercim ne haber
yetercim anlat bakalım bugun öle seni düşündüm doktoro gittler ne yaptılar acaba diye ne dedi doktor
slm kızlar...
MaaşallahBu ne kalabalık
hoş buldum kızlar
canım eşimden istedilkeri tekileri yaptırdık
banada adet olunca gel dedi dr benden isteycekleri tetkileri muayenden sonra isteyeceklermiş
inşşş eşimin sonuçlarıda iyi çıkar
şaka yapıyorum canım benim sadece korkularını yenmen için söledim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aymesin sana gülmedim ben kız kardeşlerimi hatırladım ona güldüm canım
korkacak bir şay arama sesin oldukça sak,n olman gerekiyor
allahın izni ile her şey güzel olacak
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hoş geldin canım.dr dan geldin değil mi.nasıl geçti,herşey yolundadır inş.
bi an ciddisin sandım bendeguclubacismile
gülebilirsin canım bence mahsuru yok yerimseniben
inşallah dediğiniz gibi herşey güzel olur
senin eşinde testleri vermiş hadi hayırlısı bakalım
güzel çıkar inşaşllah sonuçları senin adet ne zaman şimdi
hoş buldum kızlar
canım eşimden istedilkeri tekileri yaptırdık
banada adet olunca gel dedi dr benden isteycekleri tetkileri muayenden sonra isteyeceklermiş
inşşş eşimin sonuçlarıda iyi çıkar
inşallah iyi cıkar banada doktor öle demişti adet olunca ara demişti hadi bakalımkaydirigubbakcemile5. Nasreddin hocanın göle maya calması na benzetiyorum bizim durumu onun hesap ya tutarsa diyede bekleyecezakannehirakannehir hayırlısını versin rabbim
evet canım hayılısı bakalım
uğraştıryorlar biraz ama araştırma
has olduğundan diye düşünüyorum
yani benim önceki gittim merkezden radevu alıyordum muayenemi yapıp hemen ilçalara geçiyorduk
sllm canım nasılsınız
hoşgeldiniz kızlar...
casper iyiyim cnm sen nasılsın bebişi büyütüyosun :)) maşallahh kucağında görmek nasip olsun darısı tüm arkadaşlarımın başına... Ben nasıl olayım az önce daha o cümleleri yazdıktan sonra velet çıldırttı beni karnı tok altını değiştirdim üstünü değiştirdi bi güzel sildim paraladı kendini resmen sinirden bende ağlıcaktım nerdeyse bi yandan Allah' ım sabır diyorum sinirlenmek istemiyorum ama inanın bildiğiniz gibi değil yoruluyorum uykusuzluk ayrı durmaması ayrı kucak bebeği olması ayrı otursa bile çene yoruyorum zor işte Rabbimin gücüne gitmesin anneme diyorum sen nasıl büyüttün beni( yorgunum... yinede isyan olmasın Rabim yokluğunu göstermesin sağlık versinde yaramazıma inşlalah çabuk büyür uslanır biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?