Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım iinnnnnnnnnşşşşşşşş
düzelmiştir
ve hiç beklemediğin bir anda bebeğin süpriz yapar
iinnnnnnnnnnşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım Allah dağına göre kar verir bir arkşım doğum yaptı ikizlerden biri uslu diğeri yaramaz :)) yani ikiside aynı olursa zaten bitersen Allah yardımcın olsun ben 1 taneyle bile başa çıkamıyorum bazen anneme diyorum ikizlerim olsaydı nasıl bakacaktım ( oda diyo mecbur ben sürekli yanında kalacaktım diyo

rabim yardımcın olsun
kolay değildir uykusuzluk yoğgunluk
AMA BİRAZ ZAMAN GEÇSİN (1 YIL FALAN )
BU GÜNLERİ HİÇ HTILAMAYACASIN
ONUN MİS KOKOSUNU İÇİNE ÇEK RAHATLARSIN

iyiyiz canım çok şükür,
sen nasılsın, nasıl gidiyor???
kalabalığı görünce accıkta ben geliim dedimdi
eski günlerdeki gibi olmuş topiğimiz maaşallah nazar değmeyelim

İYİ CANIM İYİ GİDİYOR
EVET YAAAAAAAAA :lepi::lepi::lepi:
UZUN ZAMNADIR AŞAĞIDA BU KADAR ÇOK KİŞİYOK OLMAMIŞTI
YAZ GELİYOR
İNŞŞŞŞŞ HEP BÖLE OLURUZ

nermin inşallahhh güzel çıkar sonuçlarr...

yetercim inşlalahhh cnm atlatıcaz bu günleride dediğin gibi bazen şöyle bakarken bana bir gülücük atıyo dünyalara bedel hiç kimsenin gülüşü o kadar güzel değil hayatımda

mrh kızlarrr yetercim inş testin sonunda güzel haberler alırız can isocum meleklerin ve sen nasılsınız meryemcim mucizen nasıl şeker.canzi tatlım ya sen nasılsın

İYİ CANIM İYİ GİDİYOR
EVET YAAAAAAAAA :lepi::lepi::lepi:
UZUN ZAMNADIR AŞAĞIDA BU KADAR ÇOK KİŞİYOK OLMAMIŞTI
YAZ GELİYOR
İNŞŞŞŞŞ HEP BÖLE OLURUZ

eski günleri özlüyorum bazen,
sayfalara yetişemezdik okuyamazdım çoğunu,
umarım hep böyle kalabalık olur,
tedavilerde olumlu sonuçlanırda herkes hamiş kalır,
bebişlerden sohbet ederiz ozamanda,
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun ve meleklerinizi göndersin inşallah canlarımmmm

mrh kızlarrr yetercim inş testin sonunda güzel haberler alırız can isocum meleklerin ve sen nasılsınız meryemcim mucizen nasıl şeker.canzi tatlım ya sen nasılsın

slm canııım biz iyiyiz çok şükür, geceleri pek bi hareketliyiz maaşallah
uykumdan uyandırıyolar beni bazen yaramazlar,

sen nasılsın tatlım? sıkıntıların var galiba bu aralar, hayırlısı olsun canım ya, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, kendi evinizde oturmayı nasip etsin inşallah...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sidelya01, bersuuu, canzi3445, can_iso, meryem42, resital, segul, yeteeeeer+
kızlar maşallahımız var inş hep böyle olur

amin canım inş rabbim olmayan herkeze nasip etsinkısa zamanda inş

canım ben eğenlerim yüzündeki gülücükle bile her şeyi yapıyorum
birde insanın kendi meleği olnuca
düşünemiyorum artık bir gülücükle neler yaptırlar

evet yyaaaaaaa
bazan bakıyorum akşam yadıklarımızın üzerine kimse bir şey yazmamış
bu gün kalabalığız
inşş böle oluruz

iinnnnnnnşşşşşşşş
canım
iinnnnnnnşşşşşşşş

selmalar canlarım tedaviye başlayan ne kadar çok arkadaşımız var allahım hepinizin yardımcısı olsun emeklerinizin karşılığı lan bebişlerinizi sizlere nasip etsin sabırla bekleyen arkadaşlarımında yüce mevlam bekletmesin kucaklarını doldursun

AMİİNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
AMMİİNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq:
AAMMİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Slm kizlar nasilsiniz
dualaraniz icin allah razi olsun allahim hepinize nasip etsin insallah
aymesim ozlem yeterim tedavideki butun arkadaslar allahim yardimciniz olsun
allah emeklerinizi bosa cikarmasin insallah meleklerinize kavusursunuz
ben iyiyim kizlar migdem bulaniiyo ama olsun bebislerim icin deger
allahin izniyle insallah 25 inde kalp atimlarina duyariz insallah
sonrada 27 sinde falan geliriz artik evimize allahin izniyle
kendinize iyi bakin opuyorum hepinizi

bende şimdi diyodum neden anestezisiz istiyosunuz diye şakamıymış kız benimde yüreğimmi hoplattınız benimde ödüm kopmuştu
yok kıs aymesime şaka yaptım ama ben düşüyüorum bakalım son dakika vazgeçmezsem anestezi istemeyeceğim 3. kez uyutulmak istemiyorum
yok bitanem aklındakileri bir an olsa değiştirmek için şaka yaptım ben bilmiyomuyum seni bitanem muyene bile olamıyosun sadece daha kötü ihtimallerin olabileceğini düşündürüp bunu kabullenmen kolaylaşsın diye işe yaramadı galibaaakafamçokkarıştı
İŞTE ALLAH SABRINI VERİYOR CANIM İKİ TANEDE OLSA AYNI OLURDU MERAK ETME.NEYSE BİR BAKMIŞSIN KOCA HERİF OLMUŞ UNUTUCAKSIN BÜTÜN HERŞEYİ AZ KALDI SABIR
ben bİraz uzanayım kızlar Çok yorĞunum

git dinlen canım tedavin için enerjı topla yogun bir tempo seni bekliyo

Merhaba arkadaşlar benaranıza yenı katıldım 10 yıllıkevlıyım
hıç hamıle kalamadım 2009 da tup bebek denedık negatıf suanda keçiboynuzuna başladım insallal sonuç alırım esimin sperm sayısı 11000000 hareketi %60-50inşallah beni aranıza kabul edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…