arkadaşlar ben de iyice heyecanlanmaya başladım artık.eşimin testini yaptıralı sanırım 3ay oldu,kısmetse pazartesi tekrar test yaptıracağız.inş kullandığımız kürler ilaçlar işe yaramıştır.nolursunuz kızlar bizim içinde dua edin.dualarınıza ihtiyacım var.
[sıze="2"]rabbim hepimizin yardımcısı olsun.amiiiiinnnnnnnnnn[/sıze]
hoşgeldiniz kızlar...
casper iyiyim cnm sen nasılsın bebişi büyütüyosun :)) maşallahh kucağında görmek nasip olsun darısı tüm arkadaşlarımın başına... Ben nasıl olayım az önce daha o cümleleri yazdıktan sonra velet çıldırttı beni karnı tok altını değiştirdim üstünü değiştirdi bi güzel sildim paraladı kendini resmen sinirden bende ağlıcaktım nerdeyse bi yandan Allah' ım sabır diyorum sinirlenmek istemiyorum ama inanın bildiğiniz gibi değil yoruluyorum uykusuzluk ayrı durmaması ayrı kucak bebeği olması ayrı otursa bile çene yoruyorum zor işte Rabbimin gücüne gitmesin anneme diyorum sen nasıl büyüttün beni( yorgunum... yinede isyan olmasın Rabim yokluğunu göstermesin sağlık versinde yaramazıma inşlalah çabuk büyür uslanır biraz
iyiyiz canım çok şükür,
sen nasılsın, nasıl gidiyor???
kalabalığı görünce accıkta ben geliim dedimdi
eski günlerdeki gibi olmuş topiğimiz maaşallah nazar değmeyelim
İYİ CANIM İYİ GİDİYOR
EVET YAAAAAAAAA :lepi::lepi::lepi:
UZUN ZAMNADIR AŞAĞIDA BU KADAR ÇOK KİŞİYOK OLMAMIŞTI
YAZ GELİYOR
İNŞŞŞŞŞ HEP BÖLE OLURUZ
mrh kızlarrr yetercim inş testin sonunda güzel haberler alırız can isocum meleklerin ve sen nasılsınız meryemcim mucizen nasıl şeker.canzi tatlım ya sen nasılsın
slm canııım biz iyiyiz çok şükür, geceleri pek bi hareketliyiz maaşallah
uykumdan uyandırıyolar beni bazen yaramazlar,
sen nasılsın tatlım? sıkıntıların var galiba bu aralar, hayırlısı olsun canım ya, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, kendi evinizde oturmayı nasip etsin inşallah...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nermin inşallahhh güzel çıkar sonuçlarr...
Yetercim inşlalahhh cnm atlatıcaz bu günleride dediğin gibi bazen şöyle bakarken bana bir gülücük atıyo dünyalara bedel hiç kimsenin gülüşü o kadar güzel değil hayatımda
eski günleri özlüyorum bazen,
sayfalara yetişemezdik okuyamazdım çoğunu,
umarım hep böyle kalabalık olur,
tedavilerde olumlu sonuçlanırda herkes hamiş kalır,
bebişlerden sohbet ederiz ozamanda,
rabbim hepinizin yardımcısı olsun ve meleklerinizi göndersin inşallah canlarımmmm
mrh kızlarrr yetercim inş testin sonunda güzel haberler alırız can isocum meleklerin ve sen nasılsınız meryemcim mucizen nasıl şeker.canzi tatlım ya sen nasılsın
selmalar canlarım tedaviye başlayan ne kadar çok arkadaşımız var allahım hepinizin yardımcısı olsun emeklerinizin karşılığı lan bebişlerinizi sizlere nasip etsin sabırla bekleyen arkadaşlarımında yüce mevlam bekletmesin kucaklarını doldursun
yok kıs aymesime şaka yaptım ama ben düşüyüorum bakalım son dakika vazgeçmezsem anestezi istemeyeceğim 3. kez uyutulmak istemiyorumbende şimdi diyodum neden anestezisiz istiyosunuz diye şakamıymış kız benimde yüreğimmi hoplattınız benimde ödüm kopmuştu
yok bitanem aklındakileri bir an olsa değiştirmek için şaka yaptım ben bilmiyomuyum seni bitanem muyene bile olamıyosun sadece daha kötü ihtimallerin olabileceğini düşündürüp bunu kabullenmen kolaylaşsın diye işe yaramadı galibaaakafamçokkarıştıbi an ciddisin sandım bendeguclubacismile
gülebilirsin canım bence mahsuru yok yerimseniben
inşallah dediğiniz gibi herşey güzel olur
senin eşinde testleri vermiş hadi hayırlısı bakalım
güzel çıkar inşaşllah sonuçları senin adet ne zaman şimdi
İŞTE ALLAH SABRINI VERİYOR CANIM İKİ TANEDE OLSA AYNI OLURDU MERAK ETME.NEYSE BİR BAKMIŞSIN KOCA HERİF OLMUŞ UNUTUCAKSIN BÜTÜN HERŞEYİ AZ KALDI SABIRhoşgeldiniz kızlar...
casper iyiyim cnm sen nasılsın bebişi büyütüyosun :)) maşallahh kucağında görmek nasip olsun darısı tüm arkadaşlarımın başına... Ben nasıl olayım az önce daha o cümleleri yazdıktan sonra velet çıldırttı beni karnı tok altını değiştirdim üstünü değiştirdi bi güzel sildim paraladı kendini resmen sinirden bende ağlıcaktım nerdeyse bi yandan Allah' ım sabır diyorum sinirlenmek istemiyorum ama inanın bildiğiniz gibi değil yoruluyorum uykusuzluk ayrı durmaması ayrı kucak bebeği olması ayrı otursa bile çene yoruyorum zor işte Rabbimin gücüne gitmesin anneme diyorum sen nasıl büyüttün beni( yorgunum... yinede isyan olmasın Rabim yokluğunu göstermesin sağlık versinde yaramazıma inşlalah çabuk büyür uslanır biraz
ben bİraz uzanayım kızlar Çok yorĞunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?