- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
kızlar gunaydınnnnnnnnnnn güzel bir hafta sonu olması dileğiyle
--------------------------------------------------------------------------------
kıslar bizim işimiz artık allah kaldı 11mılyon sperm ve ileri hareket%2 bende hergün meryem suresi okuyorum dün izledim tvde dua için en uygun zaman ezanla gamet arası(namazdan once ımam gamet getirir)onun için de her ezanda dua ediyorum bşide gece uyanırsınız ya ozaman rab ıle basbaşa kalıp edilen dua bide başkasının sizin için ettiği dua ,sevdiklerinizden dua isteyin kıslar biirinden birinin ettiği tutar inşallah
7 gün oruç tutup orucunu açacağın suya ya musavvir,ya bari,ya halık diyip ufleyıp o suyla oruç açılırsa allhın ıznıyle çocuk olur..dıyor
kadın 110 defa temiz bi kağıda bismillahirrahmanirrahim yazıp hamıle kalana kadar ılşkı sırasında uzerınde taşırsa allhın ıznıyle bebeği olur dio
bide hz zekeriyyanın coocğu olsun diye ettiği bi dua var:rabbim tarafından bana hayırlı bir soy nasip et sen duaları hakkıyla işitensin aminn
inşşalh faydası olur kılsar buyun duyduklarımı yazdımm
günaydın kızlar herkese iyi hafta sonlarııııııııııııııııı
günaydın kızlar nasılsınız, son yazılan yazılardan sonra pekte iyi olmadıgını bile bile soruyorum bende((
napalım canlar başamıza geldi veren rabbimiz çaresinide verir mutlaka inancım sonsuz.bu arada yetercim tatlım inş herşey istediğin gibi olur,aymesim canım senin de inş,umudunukaybetme canım sen nasılsın,tulinim görüşemiyoruz tatlış iyisindir umarım,casperim nasılsın bakalım mucize annesi.ve adını yazamadıgım canlar rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.
günaydın kızlar nasılsınız, son yazılan yazılardan sonra pekte iyi olmadıgını bile bile soruyorum bende((
napalım canlar başamıza geldi veren rabbimiz çaresinide verir mutlaka inancım sonsuz.bu arada yetercim tatlım inş herşey istediğin gibi olur,aymesim canım senin de inş,umudunukaybetme canım sen nasılsın,tulinim görüşemiyoruz tatlış iyisindir umarım,casperim nasılsın bakalım mucize annesi.ve adını yazamadıgım canlar rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.
ya kizlar aranizida mail gonderen olmadi mi hala
canim bu genelgelerden sonra kendimi:tomato: kazik yemis gibi hissediyorum
sen nasilsin
kizlar belki size sacma gelecek ama benimbir fikrim var
biz bir tv kanalina surekli mailler gondersek durumumuzu arz etsek belki oradan konusan sunucu yada spiker etkili olur bence bir deneyelim bunu
hepimiz gonderelim ve ayni programa
canım benim yaaaa...öyle düşünüpte kendini harap etme olmazmı ya inş mucizen süpriz yadar da inş hiç birşey yaptırmana gerek kalmaz şeker geniş ol dua et yeter tatlış ...
bende valla yorgun savaşçı gibiyim ev taşıdım bitmiş bir haldeyim iş çok yogun ama çok şükür....
bende göndermedim ama dediğin gibi biri örnek koyarsa banada yardımcı olurlar. bende hepsin birer birer gönderirim. kaç kişi gönderse kardır. belki işe yaramıyacak ama bişi yapmadımda demiyecem kendi adıma :enbuyukkk:
canim vallahi uzulmemek elde degill ben bir azosperm esiyim
zaten bizimm tek bir defa yapma sansimiz var
ben kendimi yorgun savasci olarak gormuyorum
ben kahraman savasciyim savasimi kazandim ama bazi ......... insanlar yuzunden arkamdan vuruldum
ben ilac kullanarak sperm bulundu diye sevinirken birdebunlarin yaptiklarina bakin
ya kızlar bu genelge dunden beri baya bir canımı sıktı bu hemen girecekmiymiş yürülüğe off yaa kendi param ve isteğimle yaptırıyorum ister bir koyarım ister 5 onlara ne birde 3 çocuktan bahsediyor hukumet biz bir tanesini bulamazken birde bu genelge ile bizleri ne kadar zor bir duruma sokuyorlar bence bu ellerinde kalan ilaçları bitirebilmek için planlanmış bir genelge milleti düşünen yok buda aynı domuz gribi aşısının stoklarını eritebilmek için yapılan komplolardan biri ama insanların maddi manevi duyguları ile oynuyorlar rabbim yanlarına bırakmasın bizede yardım etsin rabbim bir kapıyı kapatırsa bir kapıyı açar sıkmayalım desemde sıkılmayacak gibi deil ben bu zaman kadar kendi olanaklarımızla biriktirdik bu parayı ne bu ya şimdi bu tutmazise ben 2. ci tedavi için parayı nerden bulacağım bana bu imkanı sağlıyormu devlet yabancı ülkelerde böle deilmiş ama tedavi yi devlet özel olsun guvenceli olsun destekliyor yapıyorsanız böle bir düzenleme yapın ne bu ya şimdii bizdemi tekel işçileri gibi greve gitsek bunumu istiyor hükümet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?