Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar ya bu tup bebek icin cikan sacma genelgeicin sizler neler yazdiniz
ya bende yazmak istiyorumama nasil yazacagim nasil baslayacagimbilmiyorum

kizlar eger yzana arkadasla olduysa burada bir kopyasini yayimlar misiniz

kız yine sizinki iyi bizim sperm sayısı1,5milyon eşim ameliyat oldu inşallah düzelr.eşim 3 ayrı doktora gitti3de aynı şeyi söylemiş ameliyat olursa iyileşirmiş inşallah dediği gibi olur rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin aminnnn.bide o dediklerini ben dün akşam bi sitede okudum bende oruç tutmak istiyorum ama 7gün üstüstemi tutulucak yoksa ara verebilirmiyim diye takıldım bilen varsa söylesin ben denicem birazını inşallah Rabbim emklerimizin karşılığını veriri ve inanıyorum verecekte inş.:CüvCüv::Saruboceq: herkese iyi günler selam vermeden balıklama daldım kusura bakmayınopuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız, son yazılan yazılardan sonra pekte iyi olmadıgını bile bile soruyorum bende ((
napalım canlar başamıza geldi veren rabbimiz çaresinide verir mutlaka inancım sonsuz.bu arada yetercim tatlım inş herşey istediğin gibi olur,aymesim canım senin de inş,umudunukaybetme canım sen nasılsın,tulinim görüşemiyoruz tatlış iyisindir umarım,casperim nasılsın bakalım mucize annesi.ve adını yazamadıgım canlar rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.

canim bu genelgelerden sonra kendimi:tomato: kazik yemis gibi hissediyorum

sen nasilsin

özlemcim yumoşlar nazlanıyomuş olsun geç olsunda güç olmasın yeterki sonu güzel olsun.

tedavideki diğer arkadaşlarım dualarım hep sizinle allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın ve devlet ne derse desin çifter çifter bebişler versin inşallah.

iyiyiz tatlış sen nasılsın canım. şu genelgeye moralim çok bozuldu. biliyosun bende tüpbebekle hamile kaldım banada 2 embriyo transfer edildi biri tuttu biri tutmadı sonuçta ama 1 tane zorunlu olduğunu düşün belki oda tutmayan olacaktı ve sonuç negatif olacaktı. resmen bizlerin şansıyla oynanıyor. buda gücüme gidiyor inan allaha havale ettim hepsini başa gelen bilir ancak

ya kızlar bu genelge dunden beri baya bir canımı sıktı bu hemen girecekmiymiş yürülüğe off yaa kendi param ve isteğimle yaptırıyorum ister bir koyarım ister 5 onlara ne birde 3 çocuktan bahsediyor hukumet biz bir tanesini bulamazken birde bu genelge ile bizleri ne kadar zor bir duruma sokuyorlar bence bu ellerinde kalan ilaçları bitirebilmek için planlanmış bir genelge milleti düşünen yok buda aynı domuz gribi aşısının stoklarını eritebilmek için yapılan komplolardan biri ama insanların maddi manevi duyguları ile oynuyorlar rabbim yanlarına bırakmasın bizede yardım etsin rabbim bir kapıyı kapatırsa bir kapıyı açar sıkmayalım desemde sıkılmayacak gibi deil ben bu zaman kadar kendi olanaklarımızla biriktirdik bu parayı ne bu ya şimdi bu tutmazise ben 2. ci tedavi için parayı nerden bulacağım bana bu imkanı sağlıyormu devlet yabancı ülkelerde böle deilmiş ama tedavi yi devlet özel olsun guvenceli olsun destekliyor yapıyorsanız böle bir düzenleme yapın ne bu ya şimdii bizdemi tekel işçileri gibi greve gitsek bunumu istiyor hükümet

canim bu genelgelerden sonra kendimi:tomato: kazik yemis gibi hissediyorum

sen nasilsin

canım benim yaaaa...öyle düşünüpte kendini harap etme olmazmı ya inş mucizen süpriz yadar da inş hiç birşey yaptırmana gerek kalmaz şeker geniş ol dua et yeter tatlış ...
bende valla yorgun savaşçı gibiyim ev taşıdım bitmiş bir haldeyim iş çok yogun ama çok şükür....

kizlar belki size sacma gelecek ama benimbir fikrim var
biz bir tv kanalina surekli mailler gondersek durumumuzu arz etsek belki oradan konusan sunucu yada spiker etkili olur bence bir deneyelim bunu
hepimiz gonderelim ve ayni programa

kizlar belki size sacma gelecek ama benimbir fikrim var
biz bir tv kanalina surekli mailler gondersek durumumuzu arz etsek belki oradan konusan sunucu yada spiker etkili olur bence bir deneyelim bunu
hepimiz gonderelim ve ayni programa

evet canım olabilir bende beraberim bu konuda.yetercim gelsede mail dilekçesinide eklese de bizlerde gönderirdik en azından.

canim vallahi uzulmemek elde degill ben bir azosperm esiyim
zaten bizimm tek bir defa yapma sansimiz var
ben kendimi yorgun savasci olarak gormuyorum
ben kahraman savasciyim savasimi kazandim ama bazi ......... insanlar yuzunden arkamdan vuruldum
ben ilac kullanarak sperm bulundu diye sevinirken birdebunlarin yaptiklarina bakin

ne diyeyim canım rabbim yardımcımız olsun inş.

canim biliyorlarki biz bebeklerimiz icin ne sekilde nasil olursa olsun para buluruz

birinci tup bebegin parasini alnimin teri ile gece gunduz demeden en zor isleri yaparak kazanmaya calistim ikinciyide calarim heralda devletimizin cani sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…