Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biraz önce sağlık bakanlığını aradım ama tabii tatil olduğu için kimse cıkmadı ama pazartesi tekrar arayacağım ve iyice öğreneceğim unutmuşum arayalım heryeri duysunlar sesimizi gerçekten zor bir durum

arayin canim
herkesi kime ulasirsaniz
birde tek siz aramayin esinizdeannenizde babanizda herkes arasin

uğur dündar olabilir kızlar ne dersinizzzz

siz bilirsiniz hangisi iyi diyorsaniz artik

aklimda bir ses diyor git kendini saglik bakanliginin onunde yakkötükedihüsokötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüsokötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

selam kızlara.s.

ya kizlar aranizida mail gonderen olmadi mi hala

kizlar ya bu tup bebek icin cikan sacma genelgeicin sizler neler yazdiniz
ya bende yazmak istiyorumama nasil yazacagim nasil baslayacagimbilmiyorum

kizlar eger yzana arkadasla olduysa burada bir kopyasini yayimlar misiniz
kızlar bence herkes farklı mail atıp kendi görüşlerini bildirsin...
kopyala yağıştır biraz tuaf oluyor....

dualar için çok sağol canım....
rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

canım bizler zenginiz yaaa 5-6 milyarı gözden çıkarabiliriz.para dediğin nedirki elinin kiri.nede olsa onların maaşlarının 3te 1 kadar bizi kim düşünsün.herkes yan gelip keyfine bakıyor.valla bi kez aşılama yaptıralım diyoruz ya tutmazda paramız boşa giderse diye bin kez düşünüyoruz.bide tüp bebek 8 kez aşılama yapılır nerdeyse o parayla.allah yardımcımız olsun.bizleri bekletmeden birer evlat nasip etsin.
kizlar belki size sacma gelecek ama benimbir fikrim var
biz bir tv kanalina surekli mailler gondersek durumumuzu arz etsek belki oradan konusan sunucu yada spiker etkili olur bence bir deneyelim bunu
hepimiz gonderelim ve ayni programa

fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis olabilir aslında. serap ezgü olabilir.

karar verin bence bir programa daha etkili olur

canim ben nasil baslayacagimi bilmiyorum
yani kime yazilacak
cunku kendi icimdekileri yazsam ben kesin sansurlenirimkaydirigubbakcemile3

boyle kan emiciler olursaa biraz zor ama
rabbimin gucu kudreti onlarkindan buyuk cok sukur

rabbim bizi namertin onunde boynu bukuk birakmasin

amin canımtek umudumuz rabbimizdir o istedikten sonra herşey birer vesile bazı insanlarda varki hakketmedikleri halde istemenden oluyo hiç anlamıyom iyan etmem elbet vardır bundadan bir hayır

kızlar siz bilirsiniz ama bende fikrimi söyleyim dedim şu program konusunda bu derdi yaşamayan bizi anlamaz yardım konusundada eksik kalır kanal bakımındanda yaşadığı sıkıntılar bakımındanda bana en mantıklı gelen kişi ESRA CEYHAN oda 9 yıllık bi tedavi sonunda evladına kavuştu bizi en iyi o anlar bide sanatçılardanda var EDA-METıN ÖZÜLKÜ çifti var onlarada netten adreslerini bulup yardım isteyebiliriz bizim adımıza proğramlarda sesimizi duyurabilirler hemde daha etkili olmur hem çektiğimiz sıkıntıları anlarlar onlardoa 10 yıldan sonra kavuştular ikizlerin sizde bilirsiniz zaten ben fikir verdim bilmem katılırmısınız hep birlikte karar verelim nereye gönderceğimize bende desteğim yanınızdayım kızlar ...

canim evet bence de en mantiklisi bu iki programdan biri
canim birde temsilen bazi arkadaslarda programa katilmak isterler

KIZLAR BEBEKLERIMIZI BIZDEN ALMALARINA IZIN VERMEYELIM
BUNUN ICINDE NE GEREKIRSE YAPALIM

HERSEY COCUK ICIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…