- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
evet canım olabilir bende beraberim bu konuda.yetercim gelsede mail dilekçesinide eklese de bizlerde gönderirdik en azından.
ne diyeyim canım rabbim yardımcımız olsun inş.
biraz önce sağlık bakanlığını aradım ama tabii tatil olduğu için kimse cıkmadı ama pazartesi tekrar arayacağım ve iyice öğreneceğim unutmuşum arayalım heryeri duysunlar sesimizi gerçekten zor bir durum
uğur dündar olabilir kızlar ne dersinizzzz
ya kizlar aranizida mail gonderen olmadi mi hala
kızlar bence herkes farklı mail atıp kendi görüşlerini bildirsin...kizlar ya bu tup bebek icin cikan sacma genelgeicin sizler neler yazdiniz
ya bende yazmak istiyorumama nasil yazacagim nasil baslayacagimbilmiyorum
kizlar eger yzana arkadasla olduysa burada bir kopyasini yayimlar misiniz
--------------------------------------------------------------------------------
kıslar bizim işimiz artık allah kaldı 11mılyon sperm ve ileri hareket%2 bende hergün meryem suresi okuyorum dün izledim tvde dua için en uygun zaman ezanla gamet arası(namazdan once ımam gamet getirir)onun için de her ezanda dua ediyorum bşide gece uyanırsınız ya ozaman rab ıle basbaşa kalıp edilen dua bide başkasının sizin için ettiği dua ,sevdiklerinizden dua isteyin kıslar biirinden birinin ettiği tutar inşallah
7 gün oruç tutup orucunu açacağın suya ya musavvir,ya bari,ya halık diyip ufleyıp o suyla oruç açılırsa allhın ıznıyle çocuk olur..dıyor
kadın 110 defa temiz bi kağıda bismillahirrahmanirrahim yazıp hamıle kalana kadar ılşkı sırasında uzerınde taşırsa allhın ıznıyle bebeği olur dio
bide hz zekeriyyanın coocğu olsun diye ettiği bi dua var:rabbim tarafından bana hayırlı bir soy nasip et sen duaları hakkıyla işitensin aminn
inşşalh faydası olur kılsar buyun duyduklarımı yazdımm
canım bizler zenginiz yaaa 5-6 milyarı gözden çıkarabiliriz.para dediğin nedirki elinin kiri.nede olsa onların maaşlarının 3te 1 kadar bizi kim düşünsün.herkes yan gelip keyfine bakıyor.valla bi kez aşılama yaptıralım diyoruz ya tutmazda paramız boşa giderse diye bin kez düşünüyoruz.bide tüp bebek 8 kez aşılama yapılır nerdeyse o parayla.allah yardımcımız olsun.bizleri bekletmeden birer evlat nasip etsin.ya kızlar bu genelge dunden beri baya bir canımı sıktı bu hemen girecekmiymiş yürülüğe off yaa kendi param ve isteğimle yaptırıyorum ister bir koyarım ister 5 onlara ne birde 3 çocuktan bahsediyor hukumet biz bir tanesini bulamazken birde bu genelge ile bizleri ne kadar zor bir duruma sokuyorlar bence bu ellerinde kalan ilaçları bitirebilmek için planlanmış bir genelge milleti düşünen yok buda aynı domuz gribi aşısının stoklarını eritebilmek için yapılan komplolardan biri ama insanların maddi manevi duyguları ile oynuyorlar rabbim yanlarına bırakmasın bizede yardım etsin rabbim bir kapıyı kapatırsa bir kapıyı açar sıkmayalım desemde sıkılmayacak gibi deil ben bu zaman kadar kendi olanaklarımızla biriktirdik bu parayı ne bu ya şimdi bu tutmazise ben 2. ci tedavi için parayı nerden bulacağım bana bu imkanı sağlıyormu devlet yabancı ülkelerde böle deilmiş ama tedavi yi devlet özel olsun guvenceli olsun destekliyor yapıyorsanız böle bir düzenleme yapın ne bu ya şimdii bizdemi tekel işçileri gibi greve gitsek bunumu istiyor hükümet
kizlar belki size sacma gelecek ama benimbir fikrim var
biz bir tv kanalina surekli mailler gondersek durumumuzu arz etsek belki oradan konusan sunucu yada spiker etkili olur bence bir deneyelim bunu
hepimiz gonderelim ve ayni programa
canım bizler zenginiz yaaa 5-6 milyarı gözden çıkarabiliriz.para dediğin nedirki elinin kiri.nede olsa onların maaşlarının 3te 1 kadar bizi kim düşünsün.herkes yan gelip keyfine bakıyor.valla bi kez aşılama yaptıralım diyoruz ya tutmazda paramız boşa giderse diye bin kez düşünüyoruz.bide tüp bebek 8 kez aşılama yapılır nerdeyse o parayla.allah yardımcımız olsun.bizleri bekletmeden birer evlat nasip etsin.
fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis olabilir aslında. serap ezgü olabilir.
selam kızlara.s.
kızlar bence herkes farklı mail atıp kendi görüşlerini bildirsin...
kopyala yağıştır biraz tuaf oluyor....
dualar için çok sağol canım....
rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kızlar allah yardımcımız olsun işimiz cok zor
evet canim hemde cok zor
cok yoruldum rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah
boyle kan emiciler olursaa biraz zor ama
rabbimin gucu kudreti onlarkindan buyuk cok sukur
rabbim bizi namertin onunde boynu bukuk birakmasin
umarım herkes iyidir giremiyorum artık bu aralar :1no2:
kızlar siz bilirsiniz ama bende fikrimi söyleyim dedim şu program konusunda bu derdi yaşamayan bizi anlamaz yardım konusundada eksik kalır kanal bakımındanda yaşadığı sıkıntılar bakımındanda bana en mantıklı gelen kişi ESRA CEYHAN oda 9 yıllık bi tedavi sonunda evladına kavuştu bizi en iyi o anlar bide sanatçılardanda var EDA-METİN ÖZÜLKÜ çifti var onlarada netten adreslerini bulup yardım isteyebiliriz bizim adımıza proğramlarda sesimizi duyurabilirler hemde daha etkili olmur hem çektiğimiz sıkıntıları anlarlar onlardoa 10 yıldan sonra kavuştular ikizlerin sizde bilirsiniz zaten ben fikir verdim bilmem katılırmısınız hep birlikte karar verelim nereye gönderceğimize bende desteğim yanınızdayım kızlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?