Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu aksam duydugum en guzel haber, az once kendisinede yazdim aglasammi gulsemmi soktayim yaaa coooook sevindim
:teytey::teytey::teytey:

aysecım sızlerde ınsallah sızlerdende guzel haberler alcaz...
uc gundur msnde konusuyorum .
umıtlendırmek ıstemedım ama hep
sen hamılesın balkafam dııyemedım..kaydirigubbakcemile3

bu arada bugun doktora gittik, son kalan iki embriyoyuda transfer etmemiz gerekiyo yoksa baska terdaviye baslayamicez..
neyse nisan gibi transfer dusunuyoruz, onlarda tutmazsa, artik yeni tedaviden once histerescopi (laporoskopi) yapilip rahimden parca alinip biyopsi yapilacak, tutunamama sebepleri arastirilacak
bugun tahlil verdim genetik arastirma ve kan pihtilasmasina bakilacak (safra kesesi ameliyatimdan sonra elimde pihitlasma oldu daha yeni yeni geciyo) ona gorede yeni tedavi uygulanacak
ve artik embriyolarim 3.gun degil 5 veya 6.gune kadar bekletilecek boylece tutunma sansi en yuksekler kalacakmis...
bugun ordan cikinca sanki tedaviye yeni basliyomusuz gibi heycanlandim, rabbim hakkimizda hayirlisini versin...

insallah rapunzelim o kadar iyi gelirki boyle bi supriz....
sen nasilsin? bebis nasil?

insallah rapunzelim o kadar iyi gelirki boyle bi supriz....
sen nasilsin? bebis nasil?

aysem bende ıyım
bebısde ıyı cook sukur ...
nısanda yıne tarnsfer vvar demek..umarım bu son olur.ama laparoskoı yapılman ıyı olur cunku sebep varrsa bılnır en azından...
aslında sııteye cok gırmıyorum..
cunku kotu haberlerı okuyunca etkılenıyorum...
ama okuyup cııkıyorum sızerden haber almak ıcın.
bırde su tarla olayına bende gırdım..gırmeseydım keskesempatiksalakcinni

burnum hamile kokusu almisti zaten
bu saatte girmem pek,ama cok güzel bir sürpriz oldu yaa alkisalkisalkis
tebrik ederim balim
:teytey: :teytey: :teytey:

rapum bende face'teyim istersen ekle (eger zaten varsada kusura bakma isimlerden ben bazen biraz karistiriyom )

Merhaba arkadaşlar,bizim de sorunumuz erkek infertilitesi.Pazartesi lucrin ile ilk tedavimize başlıyoruz.Kürler vs. yaptık ama bize faydası olmadı.Umarım ilk denemede şansımız yaver gider.Burada isteyen tüm arladaşlara da bol şans dilerim.Balsurat'ın gebeliğine de çok sevindim.Tebirk ederim:)

yeteer bacım buraya 100 tl yazmışın yanlışmı yazdın sıfırını mı eksik yazdın naptın.eğer yanlış değilse yani 100tl ise kocaman bir yuuuuuuuuuuuuuhhhh çekecem.dalgamı geçiyolar yoksa.

yok canım yanliş değğl aynen okuduğun gibi
işte bizim için sorun olan şeye insanların yaklaşımı

arkadaşım çok geçmiş olsun,hem dileğimiz hem de gönlümüz hepimizin bir biliyorsun o yüzden birbirimiz için çok kıymetliyiz, inşallh bugünler geçecek ve sen bizlere hamiş haberlerini de vereceksinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sabahleyın sıtede deĞıŞıklık vardı bır sÜrÜ masaj yazmıŞtım sılımmıŞmı ne hıÇ bırısde yok

nerde canım o klinik yada hast. ne
slm canım.......kadınlar kulübünde o klinik.... yeni topik açılmış ya bahçeci kliniği umut tüpbebek bütün dr ları burda sorular soruyorsun hemen cevap geliyo merak ettiğin herşeyi öğrenebilirsin dün ben sordum dr hamın hemen cevapladı .......benim eşim azolu seneye tekrar tedavi olmayı düşünüyoruz orda bizim sorunumuzda uzman emre bakırcıoğlu var baya başarılı eğer kismet olursa orada deneriz........istersen sende merak ettiğin ne varsa sor

balsurat tekrar tebrikler canım.....gerçi şimdiki nikin baya ilginç ama sendende bu beklenirdi demiii

canlarım selamlar allahım tedavilerinizi hayırlı kılsın emeklerinizi boşa çıkarmasın sabırla doğal yoldan bekleyen arkadaşlarımında allahım biran önce meleklerini göndermesini diliyorum bizde iyiyiz allaha şükürler olsun

amin amin arkadaşım
iinşşşşşşşş
rabbim bizlerede anne olmayı nasip etsin
sanada sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin yavrunu

ne oldu şimdi ben anlamadım bunu sabah gönderidğim mesajların hiç biri yok neyse herkese iyi gunlar diliyorum mart ayı güzel geçecek gibi bol hamişliiiii nedersin yetercimmm darısı başımıza balkafamızda hamişmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…