bu aksam duydugum en guzel haber, az once kendisinede yazdim aglasammi gulsemmi soktayim yaaa coooook sevindim
:teytey::teytey::teytey:
insallah rapunzelim o kadar iyi gelirki boyle bi supriz....
sen nasilsin? bebis nasil?
yeteer bacım buraya 100 tl yazmışın yanlışmı yazdın sıfırını mı eksik yazdın naptın.eğer yanlış değilse yani 100tl ise kocaman bir yuuuuuuuuuuuuuhhhh çekecem.dalgamı geçiyolar yoksa.
selamlar kisaca yazip cikicam sitemde falan bulunmuycam gerek olmadigini dusunuyorum
beni listeden adi neyse herseyden silin beni merak eden oldumu yazan oldumu bilmiyorum ama ban ulasmak isteyen bir sekilde ulasir halimi falan sorardi oylede dusundum daha yenice eve geldim canimla ugrastim kac gundur merak edenede etmeyene tesekkurler allah herkese bu yolda yardim etsin
ben cok cektim kimseler bu kadar cekmesin allaha sukur bugun evime taburcu oldum
bu saatten sonra hic girmeyi dusunmuyorum bu topige herkese hayatta basarilarrrrrrrrrrrrr
ya kizlar sonuc yine sifiir cikti
ya kizlar sonuc yine sifiir cikti
slm canım.......kadınlar kulübünde o klinik.... yeni topik açılmış ya bahçeci kliniği umut tüpbebek bütün dr ları burda sorular soruyorsun hemen cevap geliyo merak ettiğin herşeyi öğrenebilirsin dün ben sordum dr hamın hemen cevapladı .......benim eşim azolu seneye tekrar tedavi olmayı düşünüyoruz orda bizim sorunumuzda uzman emre bakırcıoğlu var baya başarılı eğer kismet olursa orada deneriz........istersen sende merak ettiğin ne varsa sornerde canım o klinik yada hast. ne
sabahleyİn sİtede deĞİŞİklİk vardı bİr sÜrÜ masaj yazmıŞtım sİlİmmİŞmİ ne hİÇ bİrİsde yok
canlarım selamlar allahım tedavilerinizi hayırlı kılsın emeklerinizi boşa çıkarmasın sabırla doğal yoldan bekleyen arkadaşlarımında allahım biran önce meleklerini göndermesini diliyorum bizde iyiyiz allaha şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?