ne oldu şimdi ben anlamadım bunu sabah gönderidğim mesajların hiç biri yok neyse herkese iyi gunlar diliyorum mart ayı güzel geçecek gibi bol hamişliiiii nedersin yetercimmm darısı başımıza balkafamızda hamişmişş
CANIM BENDE ANLAMADIM SABAHKİ MESAJLARIM YOK :uhm::uhm::uhm::uhm:
EVET DÜN ÖĞRENDİM ÇOK SEVİNDİM İNŞŞŞDARISI BAŞIMIZA OLSUN
TÜM İSTEYENLERE OLSUN BALKAFADA SORUNSUZ BİR HAMİŞLİK GEÇİRSİN
ayy evet umarım sağlıklı bir hamilelik geçirir canım bende anlamadım walla neyse sen nelere yapıosun tedavide durumun ne şimdi biz tahlilleri yaptırdık yarın alcaz bakalım umarım kötü bişe çıkmaz
ya kizlar sonuc yine sifiir cikti
slm kızlar nasılsınız???
yahu sabahki yazdığım mesajlar nere gitti ne oluyo bu kk ya anlamadım bilmiyorumkismile
kırk yılda bi erken kalktım siteye girdim
yazdığım mesajlar uçmuşakannehir kaydirigubbakcemile3
mrh kızlar değişiklik güzel değildi bende bu hali daha güzel.balkafamcanım tbr.hadin kızlar starttı balkafa yaptı inş devamı da gelir
Merhaba kızlar balkafa hamilemiymiş ay çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah allah tedavi olan arkadaşlarıma yardım etsin rabbim en kısa zaman da bebşlerini kucaklarına alsınlar...
slm kizlar nasilsiniz?
arkadaŞlar yarın dr gİdeceĞİm
topİĞe gelemem belkİ
dualarınız eksİk etmeyİn
canım yarın 4e çeyrek varken bizim randevumuz.resmimi görmüştün zaten.uzun kıvırcık saçlarım kaydirigubbakcemile3 sen beni tanırsın herhalde..inşallah görüşebiliriz.opuyorumnanaktan
aysem bende ıyım
bebısde ıyı cook sukur ...
nısanda yıne tarnsfer vvar demek..umarım bu son olur.ama laparoskoı yapılman ıyı olur cunku sebep varrsa bılnır en azından...
aslında sııteye cok gırmıyorum..
cunku kotu haberlerı okuyunca etkılenıyorum...
ama okuyup cııkıyorum sızerden haber almak ıcın.
bırde su tarla olayına bende gırdım..gırmeseydım keskesempatiksalakcinni
aysem bende ıyım
bebısde ıyı cook sukur ...
nısanda yıne tarnsfer vvar demek..umarım bu son olur.ama laparoskoı yapılman ıyı olur cunku sebep varrsa bılnır en azından...
aslında sııteye cok gırmıyorum..
cunku kotu haberlerı okuyunca etkılenıyorum...
ama okuyup cııkıyorum sızerden haber almak ıcın.
bırde su tarla olayına bende gırdım..gırmeseydım keskesempatiksalakcinni
kızlar ilk aşılama başarısız ne yazıkki çok üzüldüm ama kısmet. ikinci aşılama için kontrole gittim yumurta kisti oluşmuş iki tane onların süprizi nedeniyle bir ay tedaviye ara verildi moralim allah bullak oldu. soğan kürü kist için gerçekden faydalımı nasıl kullanılmalı bilen varmı.
kızlar ilk aşılama başarısız ne yazıkki çok üzüldüm ama kısmet. ikinci aşılama için kontrole gittim yumurta kisti oluşmuş iki tane onların süprizi nedeniyle bir ay tedaviye ara verildi moralim allah bullak oldu. soğan kürü kist için gerçekden faydalımı nasıl kullanılmalı bilen varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?