yabanım kac gun gectıdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sana cok ılgınc bırsey anlatayım annem netten orgu modellerıne bakayım dedi.
bende kk gırdım ve hep senın bebk patıklerını gordum..annemde begendı.
ıcımden ay ınsallah bebişi olurda orduklerını gıydırır nede guzel ormus hepsını dedım..
annemde bu soyledıgımı duyup ınsaallah allah herkese versın dıyeek benı onaylamıstı:kedi::kedi::kedi:
canım tebrik ederim yabanım sonunda sende mucizene kavuşuyosun bak allahım tamamına erdirsin
deliii hamilesin tabiikide ALLAHIN İZNİYLEEE
trodıdınde normale dönmüş zaten
şükür RABBİME
kaç gun geçtiki adetin. haftaya kesesini bilem görürüsün bebişinin
canım çarşamba gunu annem gitti izmire bende sabah açtım yabagulunun patiklerini gösterdim annneme . vee aynı kaderi paylaştıgımızı söledim annem inşallah ALLAH GİYDİRMEYİ NASİP ETSİN DEDİ. DEMEK O ZAMANALR HEPİMİZİN İÇİNE DOGMUŞ
Kızlar gebelİk testİ yaptırdım sonuÇ 39,87 Şoktayım elİm ayaĞım tİtrİyor aĞlayarak yazıyorum
Kızlar gebelİk testİ yaptırdım sonuÇ 39,87 Şoktayım elİm ayaĞım tİtrİyor aĞlayarak yazıyorum
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
tebrik ederim çok sevindim
canımm hamişsin sen ya süprizz oldu buu ne diycemi bilemiyorumm:lepi: :lepi: :lepi: :teytey::teytey::teytey:
hayırlı cumalar................
yabanım ben sonuçlardan anlamam ama arkadaşlar hamilesin diyo inşallah öyledir canım benim............inşallah kavuşmussundur bebeğine nasıl sevindim anlatamam eşine söyledinmi bilhassada kaynanangile.........ay nasıl sevindim senin adına anlatamam bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhh.........
canım ya inanamıyorum hala korku var içimden.
ozlemcım bizde pazar gunu baktık..yabanın patıklerını
converslerınıkaydirigubbakcemile3
ıcımden cok sey gecmıstı o gun
kaynasıgıl aklıma gelmıstı bıde onalrdan cektıgı ıcınsempatiksalakcinni
kocasıda ınanmamıskaydirigubbakcemile3
ama hamıle :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?