- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
Kızlar gebelİk testİ yaptırdım sonuÇ 39,87 Şoktayım elİm ayaĞım tİtrİyor aĞlayarak yazıyorum
tebrik ederim canımŞeniz:teytey::teytey:kızlar gelince yazarım hepinize şimdi hast.gidiyorum.adetim 5 gün geçti.
daha gelmediler canım bend emerak ettim doğrusu....sidelya canım ne yaptın dün raporu hazırlayabildin mi? haberiniz var mı arkadaşlar?
fadikcim ben daha önce yazmıştım görmedin herhalde yeni reglim 27 mart.
Peki ya yetercim nerede o bu kadar güzel bi haberi kaçırmazdıolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
evet yaaakızlar Show tv deki haber çok berbattı kimsenin bizi düşündüğü yok. Sabah gazetesindeki haber de kötüydü.Bunlar tek embriyoyu iyi bişeymiş gibi göstermeye çalışıyorlar.
canım yasa bütün hastaneler için çıktı...flaş tvde de az önce bi doktor çıkmıştı.yeni yasayla ilgili konuşuyordu.özel merkez olduğu için onlar 2 embriyo koyacaklarmış.son anlarında açtım.
kızlar gelince yazarım hepinize şimdi hast.gidiyorum.adetim 5 gün geçti.
canım benim teşekür ederim evet hamileyim çok şükür.pko vardı bende normal yolla bebeğimiz olmadı 1 kez aşılamamız var.troid tedavisinin bitmesini bekliyorduk hormonlarım normale dönünce rabbim nasip etti.normal yolla ümidim kalmamıştı ama rabbim nasip edince oluyormuş.darısı hepinizin başına.yakizlar yaban hamilymissssssssss ya cok sevindim cok sasirdim
cunku yani ne bilim onun kide tup bebekten baska caresi yoktu
ya kizlar yaban tedavide degildi dimi
ayyyyyyy bir an once gelsede anlatsa neler ettigini
yabancigim senin sayende bir kez daha inandim mucizelere ve rabbim icin nekadar kolay olduguna
fadikcim teşekür ederim.darısı sizlerin başına.doktorda teyit etti ama daha yeni usgde gözükmez dedi.8 gün sonra gel bakalım dedi.ilaç verdi işte korkuyorum bebeğimi göreyim kalp atışını duyayım sonra rahatlayacam.allahım bu mutluluğu hepinize yaşatsın.
tebrik ederim canımŞeniz:teytey::teytey:
inan çok ama çok sevindim:teytey::teytey:
daha gelmediler canım bend emerak ettim doğrusu....
ne yaptılar acaba bizde çok yardımcı olamadık...
canım yeter sidelya ile gidecekti....
tarihini güncelerim canım...
evet yaaalmaz:
canım yasa bütün hastaneler için çıktı...
2 tane kayabileceklerini sanmıyorum...
canım ya hamilesin ya çok güzel bir haber.inan çok sevindim yazacak bişey bulamıyorum.:lepi::lepi:
:teytey::teytey::teytey:
hadi kız yaban çabuk ver müjdeyi
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile canım yaaaaa kanda çıktı yeni olduğu için usgde gözükmez ama gebelik var dedi doktor.:Saruboceq:
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile canım yaaaaa kanda çıktı yeni olduğu için usgde gözükmez ama gebelik var dedi doktor.:Saruboceq:
benimde ilk aklıma o geldidelikafaduldenconvers patıklerın sahıbı gelıyor:hulya::hulya::hulya::hulya:
saglıkla kucagına al yabanım ınan cok sevındım..
kızlar gelince yazarım hepinize şimdi hast.gidiyorum.adetim 5 gün geçti.
sidelya canım ne yaptın dün raporu hazırlayabildin mi? haberiniz var mı arkadaşlar?
fadikcim ben daha önce yazmıştım görmedin herhalde yeni reglim 27 mart.
Peki ya yetercim nerede o bu kadar güzel bi haberi kaçırmazdıolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
BİZ BU GÜN SİDEYLYAYLA BULUŞTUK (ÇOK HOŞ HAYAT DOLU BİR HATUNzemuszemuszemuszemuszemuszemus)VE MİLLET VEKLİLİYLE GÖRÜŞTÜK ÇOK İLĞİLİ DAVRANDI KENDİ YAKINLARINDADA İNFERTİLİTE OLDUĞUNU SÖLEDİ HAZIRLADIĞIMIZ DOSYAYI ALDI VE SAĞLIK BAKANINA İLETECEĞİNİ SÖLEDİ AYRICA BU GÜN AYNI MEKANA BAŞKA BİR MİLLET VEKLİ DAHA GELİYORMUŞ ONADA VERDİK AYNI DOSYADAN ODA ALDI İNCELEYİP SİZE DÖNECEĞİM DEDİ
HAFTA İÇİ BİR GÜNDE YENİ BİR DİLEKÇE HAZIRLAYIP ALTINADA İİSMİNİ VEREN ARKADAŞLARIN İSİM LİSTESİNİ EKLEYİP SAĞLIK BAKANLIĞINA FAX ÇEKECEĞİZ
ELİMİZDEN GELENİ YAPITIK [/QUOTE
sidelya ve yetercim ellerinize yüreğinize sağlık rabbim size tez zamanda bu uğraşlarınızın karşılığını biran önce versin çokkkkkkkkkkk teşekkür ederimmmmm
BıZ BU GÜN SıDEYLYAYLA BULUŞTUK (ÇOK HOŞ HAYAT DOLU BıR HATUNzemuszemuszemuszemuszemuszemus)VE MıLLET VEKLıLıYLE GÖRÜŞTÜK ÇOK ıLĞıLı DAVRANDI KENDı YAKINLARINDADA ıNFERTıLıTE OLDUĞUNU SÖLEDı HAZIRLADIĞIMIZ DOSYAYI ALDI VE SAĞLIK BAKANINA ıLETECEĞıNı SÖLEDı AYRICA BU GÜN AYNI MEKANA BAŞKA BıR MıLLET VEKLı DAHA GELıYORMUŞ ONADA VERDıK AYNI DOSYADAN ODA ALDI ıNCELEYıP SıZE DÖNECEĞıM DEDı
HAFTA ıÇı BıR GÜNDE YENı BıR DıLEKÇE HAZIRLAYIP ALTINADA ııSMıNı VEREN ARKADAŞLARIN ıSıM LıSTESıNı EKLEYıP SAĞLIK BAKANLIĞINA FAX ÇEKECEĞıZ
ELıMıZDEN GELENı YAPITIK [/QUOTE
sidelya ve yetercim ellerinize yüreğinize sağlık rabbim size tez zamanda bu uğraşlarınızın karşılığını biran önce versin çokkkkkkkkkkk teşekkür ederimmmmm
AMıN CANIM AMıN:Saruboceq::Saruboceq:
ııNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
ıNŞŞŞ BU EMEKLERıMıZ HEPıMıZE BEBEK OLARAK DÖNSÜNzemuszemuszemuszemus
biz bu gün sideylyayla buluştuk (çok hoş hayat dolu bir hatunzemuszemuszemuszemuszemuszemus)ve millet vekliliyle görüştük çok ilğili davrandı kendi yakınlarındada infertilite olduğunu söledi hazırladığımız dosyayı aldı ve sağlık bakanına ileteceğini söledi ayrıca bu gün aynı mekana başka bir millet vekli daha geliyormuş onada verdik aynı dosyadan oda aldı inceleyip size döneceğim dedi
hafta içi bir günde yeni bir dilekçe hazırlayıp altınada iismini veren arkadaşların isim listesini ekleyip sağlık bakanlığına fax çekeceğiz
elimizden geleni yapıtık
aranıza henüz yeni katıldım bende aynı dertleri sıkıntıları yaşıyorum eşim azosperm 5 senedir çocuk için yanıp tutuşuyoruz yabangülü hamileline çok sevindi allah hepimize nasip etsin yetercim bu kadar uğraşların için seninde emeğine yüreğine sağlık...........
hayırlı cumalar kıslarrr umarım bu guzel gunde ettiğimiz tüm dualarımız kabul olur rabbim kucaklarımızı doldurur
inşallah canım yaaaa inşallah 6 gun sonra guzel haberle gelriim sizlere mart ayı açılışını yaparım
aminnn inşallah tutunurlarr sımsıkı
çok iyiyim şükürler olsun. Kendimde bir değişiklik aramıyorum belirti aramıyorum yokta zaten. Sadece sabırla bekliyorum 6. Gunum bugun 6 gun nasıl geçti anlamadım. Ve diğer 6 gun içinde sabırsızım kalbim atıyo umarım sonucum da guzel olur
çok çok geçmiş olsun canım allah şifa versin
canım tedavini verdiği bir sıkıntı bu sonucun kötü olmasından korkuyoruz. Peki şöle yapsak sonucu ne olursa olsun sonunda hamile kaldıgını düşünsen ve sonucu alana kadar kendine öle davransan nasıl olsa allahın dediğini, değiştiremeyiz. Sadece mutlu oluruz bölece
aminnn sanada canım . Raabim kimsenin kucağını boş bırakmasın
bebek nasıldı dun gece cnm :)
kısllarr bugun tulınımın yumoşları toplandı.inşallah guzel guzel buyur yumoşları
bu arada dedeside vefat etmiş başı sağolsun arkadasımzıın. Mekanı cennet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?