Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yakizlar yaban hamilymissssssssss ya cok sevindim cok sasirdim
cunku yani ne bilim onun kide tup bebekten baska caresi yoktu
ya kizlar yaban tedavide degildi dimi

ayyyyyyy bir an once gelsede anlatsa neler ettigini

yabancigim senin sayende bir kez daha inandim mucizelere ve rabbim icin nekadar kolay olduguna

Kızlar gebelİk testİ yaptırdım sonuÇ 39,87 Şoktayım elİm ayaĞım tİtrİyor aĞlayarak yazıyorum
kızlar gelince yazarım hepinize şimdi hast.gidiyorum.adetim 5 gün geçti.
tebrik ederim canımŞeniz:teytey::teytey:
inan çok ama çok sevindim:teytey::teytey:

daha gelmediler canım bend emerak ettim doğrusu....
ne yaptılar acaba bizde çok yardımcı olamadık...
canım yeter sidelya ile gidecekti....

tarihini güncelerim canım...

kızlar Show tv deki haber çok berbattı kimsenin bizi düşündüğü yok. Sabah gazetesindeki haber de kötüydü.Bunlar tek embriyoyu iyi bişeymiş gibi göstermeye çalışıyorlar.
evet yaaalmaz:

flaş tvde de az önce bi doktor çıkmıştı.yeni yasayla ilgili konuşuyordu.özel merkez olduğu için onlar 2 embriyo koyacaklarmış.son anlarında açtım.
canım yasa bütün hastaneler için çıktı...
2 tane kayabileceklerini sanmıyorum...

canım benim teşekür ederim evet hamileyim çok şükür.pko vardı bende normal yolla bebeğimiz olmadı 1 kez aşılamamız var.troid tedavisinin bitmesini bekliyorduk hormonlarım normale dönünce rabbim nasip etti.normal yolla ümidim kalmamıştı ama rabbim nasip edince oluyormuş.darısı hepinizin başına.
fadikcim teşekür ederim.darısı sizlerin başına.doktorda teyit etti ama daha yeni usgde gözükmez dedi.8 gün sonra gel bakalım dedi.ilaç verdi işte korkuyorum bebeğimi göreyim kalp atışını duyayım sonra rahatlayacam.allahım bu mutluluğu hepinize yaşatsın.
canım ya hamilesin ya çok güzel bir haber.inan çok sevindim yazacak bişey bulamıyorum.:lepi::lepi:

:teytey::teytey::teytey:

evet bi tanem çok şükür rabbime isteyen herkese nasip etsin.:Saruboceq:

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile canım yaaaaa kanda çıktı yeni olduğu için usgde gözükmez ama gebelik var dedi doktor.:Saruboceq:

convers patıklerın sahıbı gelıyor:hulya::hulya::hulya::hulya:
saglıkla kucagına al yabanım ınan cok sevındım..

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile canım yaaaaa kanda çıktı yeni olduğu için usgde gözükmez ama gebelik var dedi doktor.:Saruboceq:

canım stresini anlıyorum....
inşallah hiçbirşey olmayacak ve bebişinin kalp atışlarınıda duyup zamanı gelince kucağına alacaksın...
ama 8 gün baya uzun zaman eğer çok stres yaparım diyorsan 2 gün sonra değerin nasıl arttığına baktırabilirsin...

convers patıklerın sahıbı gelıyor:hulya::hulya::hulya::hulya:
saglıkla kucagına al yabanım ınan cok sevındım..
benimde ilk aklıma o geldidelikafadulden
maşalalh çok şanslı bebek çünkü annesi daha ona neler örer:hulya:

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa habere bakınnnnnnn

hamiş varrr hamiş varrrrrrr

mart ayı bereketli vallaha kızlar hadi devamı gelecek inşallahhhhhhhhhhhhhhh

yabangülüm sonunda oldu bak. tebrik ederim canım allahım sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin canım örgülerinde sahibi geliyo vallahaaaaaaaa

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

darısı hepinize kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
kızlar gelince yazarım hepinize şimdi hast.gidiyorum.adetim 5 gün geçti.

canım ne güzel haber bu böle rabbim sağlıcakla kucağına almay9 nasip etin
:lepi::lepi:delikafaduldendelikafaduldenzemuszemuszemuszemus:teytey::teytey::dance::dance:hihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkis

allah nazarlardan korusun

BİZ BU GÜN SİDEYLYAYLA BULUŞTUK (ÇOK HOŞ HAYAT DOLU BİR HATUNzemuszemuszemuszemuszemuszemus)VE MİLLET VEKLİLİYLE GÖRÜŞTÜK ÇOK İLĞİLİ DAVRANDI KENDİ YAKINLARINDADA İNFERTİLİTE OLDUĞUNU SÖLEDİ HAZIRLADIĞIMIZ DOSYAYI ALDI VE SAĞLIK BAKANINA İLETECEĞİNİ SÖLEDİ AYRICA BU GÜN AYNI MEKANA BAŞKA BİR MİLLET VEKLİ DAHA GELİYORMUŞ ONADA VERDİK AYNI DOSYADAN ODA ALDI İNCELEYİP SİZE DÖNECEĞİM DEDİ
HAFTA İÇİ BİR GÜNDE YENİ BİR DİLEKÇE HAZIRLAYIP ALTINADA İİSMİNİ VEREN ARKADAŞLARIN İSİM LİSTESİNİ EKLEYİP SAĞLIK BAKANLIĞINA FAX ÇEKECEĞİZ
ELİMİZDEN GELENİ YAPITIK

aranıza henüz yeni katıldım bende aynı dertleri sıkıntıları yaşıyorum eşim azosperm 5 senedir çocuk için yanıp tutuşuyoruz yabangülü hamileline çok sevindi allah hepimize nasip etsin yetercim bu kadar uğraşların için seninde emeğine yüreğine sağlık...........

yeteeercim ve sidelyacığım emeklerinize sağlık,çok teşekkürler.....

CANIM ARAMIZA HOŞ GELDİN.a.s.a.s.RABBİM HEPİMİZE SABIR VERSİN

inş canım allahın izniyle hamilesindir inş.ayy bu 6 günde geçmez şimdi.inş sende yabanım gibi burda bize müjdeli haberi verirsin.

çok şükür yaban hamile darısı özleme aymese tuline sıralama listesine uydum yazdım inşallahhhhhhh bu arkadaşlarımda hamile haberlerini verecekler bize.........

tulinin tedaviye başladığından haberim yoktu maşallah yumoşları bile toplanmış hadi bakalım hayırlısı ........
rabbim bu yolda emek harcayan arkadaşlarımın yüzünü güldürür inşallahhhhhhhh

amin harzemcim....
tulin canim insallah tedavinin sonucunda bebegine kavusursun....
yaban gulum ya ne cok sevindim canim anlatamamam, allahim kucagina nasip etsin....

eee arkadaslar nasilsiniz??
yeter sidelya ne guzel bulusmusunuz....
ben hala adet olmadim bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…