Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

HAYIRLI HAFTA SONLARI BENİM BİRİCİK GENİŞ TOPİĞİM
OOHH NE GÜZEL HAMİŞİMİZDE VAR BUNDAN GÜZELİŞAMDA KAYISI HERHALDE:teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canım bebek evelsi gece gene yaptı yapacağını ama allaha şükür bugün gayet iyi uyudu sen nasılsın canım test filan yaptınmı kendine dikkat et çok stres yapma olurmu canım iyi haberlerini bekliyoruz..

Kızlar gebelİk testİ yaptırdım sonuÇ 39,87 Şoktayım elİm ayaĞım tİtrİyor aĞlayarak yazıyorum

canım ya daha şimdi gördüm sabah sabah soğuk duş gibi oldu çooooooooookkkkk sevindim bitanem ya patiklerin içi dolcak artık inşallah:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

yabanım mucizen sana ben geldim demiş çok sevindim canım..
Allah sağ salim kucağına almanı da nasiip etsin..
derdin sıkıntın yalnızlığın son buluyor şükür..

canım başın saolsun allah rahmet eylesin inşallah bebişin gelirde acını unutturur sana iyi haberlerini bekliyoruz canım...

canım inşallah hadi yumoşların bebiş olur inşallah 26 mart bayramın olur inşallah:Saruboceq:

slm kizlar nasilsiniz
tedavide olan arkadaslar ve sonuc bekleyen arkadaslar rabbim hayirlisini nasip etsin
insallah hepinizin hamilelik haberini aliriz
ben iyiyim annemde kaliyorum ve dinleniyorum hep migdem cok kotu ne yesem cikiyor geri
ama buda gecer insallah
bu yuzden pek giremiyorum sizleri merak ediyorum
kendinize iyi bakin arada girerim insallah yine
dualarinizi esirgemeyin kizlar

seni o kadar iyi anliyorumki, bazen kendi yegenlerimi bile sevemiyorum kardeslerimin anne ve babamin bana uzulerek bakmasi bile beni rahatsiz ediyo sanki aciz biriymisim gibi, gerci oyleyimde diyebilirim acizim elimden bisey gelmiyo cocugum olmuyo ama rabbim neylerse guzel eyler bundada vardir bi hayir,bizimde olacak elbet...

tulincim o yumuslarda biri insallah 9ay sonra kucaginda bebis olur

elchin bu senin icinde gecerli canim senden tulinden aymesten, ozlemden ve diger tedavide olan butun arkadaslardan bebis haberi alacaz insallah...

meryem iyi olmana sevindim allahtan annelerimize yakiniz, allah razi olsun onlardan

fadikcimbenim kirmizilar geldi yeni tarih 13nisan ve insallah ayni sekilde 13 nisan son embriyo transferi icin start olacak bu arada canim benim esim yaklasik 6aydir vitamin kullaniyo, icinde cogu vitamin ve minerallerin bullundugu bi hap yazdi ona urolog

meraba kızlar nasılsınız.ben iyi değilim dün güzel haberle sevinirken bu gün sabah zehirlendik eşimle birlikte.kahvaltıda sucuklu yumurta yedik baş dönmesiyle kendimizi hastanede bulduk.serum filan takıldı şimdi iyiyiz.hastanede ağladım dedim bebeğime bişey olursa.sevincimiz kursağımızda kaldı.:gitme:şimdilik bir problem yok işallahta olmaz.:Saruboceq:çok korkuyorum inanın sevincim yarım kalır diye.kaynanamlar filanda çok korktular.hepsi dua ediyorlardı:çok üzgünüm:rabbim esirgesin başka yapacak bişeyimiz yok.

Yabangülüm çok geçmiş olsun bu arada güzel habere çok sevindim aslında uzun ca bişey yazmıştım sitede okeylerken silindi (
Rabbim tedavideki arkşlarımın da yüzünü güldürsün mucizesini bekleyenlerinde

teşekür ederim canım.işallah rabbim isteyen herkese nasip etsin.

geçmiş olsun canımmm..inşallah bişey olmazz..ama sen yine de dikkatet yediğine içtiğine..sonn kullanma tarihlerine falan mutlaka bakk..

çok geçmiş olsun canım....allah sizi korusun....

tamam canım güncelledim....
demek bir dahaki adette transfer var.....hayırlısı canım....
allah yardımcın olsun....

Son düzenleme:
Arkadaşlar Danıştay'a bu yönetmeliğin iptali için dava açabilecek birkaç derneğin iletişim bilgilerini aşağıya kopyalıyorum. Bu akşam hepsine hitaben bir mail yazacağım ve hepsine göndereceğim.
Sesimizi duyuralım arkadaşlar, Kıymetli Bakanımız "anneler bu yönetmeliğe birşey demiyor, kıyameti koparan tüp bebek merkezleri" demiş. Gösterelim bakalım kıyamet nasıl koparılıyormuş.alsanaalsanasmile

Türk Tabipleri Birliği
GMK Bulvarı Ş. Daniş Tunalıgil Sok. No: 2 / 17 - 23 Maltepe Ankara 06570
ttb@ttb.org.tr
Tel: (0 312) 231 31 79 Faks: (0 312) 231 19 52

Türkiye Jinekoloji ve Obstetrik Derneği
Çetin Emeç Bulvarı Hürriyet Caddesi Harbiye Mahallesi 1/13 Öveçler, Ankara
Tel: +90 (312) 481 06 06 Faks: +90 (312) 481 28 28
e-Posta: info@tjod.org

Üreme Sağlığı ve İnfertilite Derneği
Çetin Emeç Bulvarı Hürriyet Caddesi 1/13 Öveçler - ANKARA
Tel: 0312 481 06 06 Fax: 0312 481 28 28
email: tsrm@tsrm.org.tr

Üreme Tıbbı Derneği
Nenehatun cad. No: 59 G.O.P / Ankara
Telefon: 0 (312 ) 447 14 07 Fax: 0 (312) 447 14 08
E-posta: utd@utd.org.tr - dernekmerkezi@utd.org.tr

OHSAD - Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği
Cumhuriyet Cd. Seyhan Apt. No:12/8 Elmadağ - Taksim / İstanbul
Tel: + 90 212 247 07 00 | Fax: + 90 212 247 07 05
OHSAD
OHSAD email adresini vermemiş ancak sitesinin yukarıya kopyaladığım iletişim linkinden form doldurarak ulaşabiliyorsunuz.
a.s

kismet olursa son embriyolarda transfer edilecek, sonra yola devam, yeni tedavi laparoskopi filan yapilacak, tabii son transferde basarisiz olursa

canımn çok geçmiş olsun.yüreğim ağzıma geldi bişey oldu sandım ki şükür iyiymişiniz.

sperm hareketi 0 morfoloji bozuk tüpbebek yönlendirildik daha önce tedavi başalmadık ilk kez başilıyoruz nasipse bugün tüpbebek için iğnemi vurdum ilaçlara başladım yani salı günü kontrol var yaşım gençolduğuy için sağlıklı ymurtlarım varmış doktorum şanslısn dedi ama bakalım bundan sonrası nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…