hayırlı cumalar kıslarrr umarım bu guzel gunde ettiğimiz tüm dualarımız kabul olur RABBİM kucaklarımızı doldurur
inşallah canım yaaaa inşallah 6 gun sonra guzel haberle gelriim sizlere mart ayı açılışını yaparım
aminnn inşallah tutunurlarr sımsıkı
çok iyiyim şükürler olsun. kendimde bir değişiklik aramıyorum belirti aramıyorum yokta zaten. sadece sabırla bekliyorum 6. gunum bugun 6 gun nasıl geçti anlamadım. ve diğer 6 gun içinde sabırsızım kalbim atıyo umarım sonucum da guzel olur
çok çok geçmiş olsun canım ALLAH şifa versin
canım tedavini verdiği bir sıkıntı bu sonucun kötü olmasından korkuyoruz. peki şöle yapsak sonucu ne olursa olsun sonunda hamile kaldıgını düşünsen ve sonucu alana kadar kendine öle davransan nasıl olsa ALLAHIn dediğini, değiştiremeyiz. sadece mutlu oluruz bölece
aminnn sanada canım . RAABİM kimsenin kucağını boş bırakmasın
bebek nasıldı dun gece cnm :)
kısllarr bugun tulınımın yumoşları toplandı.inşallah guzel guzel buyur yumoşları
bu arada dedeside vefat etmiş başı sağolsun arkadasımzıın. mekanı cennet olsun
Kızlar gebelİk testİ yaptırdım sonuÇ 39,87 Şoktayım elİm ayaĞım tİtrİyor aĞlayarak yazıyorum
yabanım mucizen sana ben geldim demiş çok sevindim canım..
Allah sağ salim kucağına almanı da nasiip etsin..
derdin sıkıntın yalnızlığın son buluyor şükür..
herkese iyi hafta sonları arkadaşlarrrrrr
yabanım gülüm çok ama çok tebrik ederim canım seni ve eşini inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder rabbim mujukaaaaaaaaaaa
heee bu arada bende size kendi bilgilerimi vereyim 36 yumurta toplandı dün geberiyorum ağrıdan buılantıdan geberecem sanırım
23 tanesi olgunmuş ve 19 tanesi döllenmiş teyzeleri yarın nasip olursa embriolarla ilgili bilgi vermek için arıycaklar ve allahtan bişey olmazsa pazartesi günü transferim olacak
26 mart test tarihim
slm kizlar
ben bir daha kimsenin bebegini sevmeyecegim
offfff offffffffff yuzumuze yuzumuze vuruyorlar bebegimiz olmadigini
ya kucagima aldim o kadar sirindi ki anlatamam.
rabbim banada versin artik
bebek bizdeydi annesi kucagina aldiginda gittiginde icim burkuldu.
gitme bile diyemedim
kızlar hepinize çok teşekkür ederim..
Siz sağolun mekanı cennet olsun artık yapılacak tek şey dua etmek..
benim ağrılarım var hala..
opu dan sonra sol arka böbreklerin orası uyuştu ve bacağıma kadar indi..
ağrı kesiciyle geçti şükür..
kanamam var biraz daha ağrım..
yarın haber vericekler döllenmeyle ilgili..
pazar ya da pazartesi dediler transfere..
Hepinizden Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin..
Yabangülüm çok geçmiş olsun bu arada güzel habere çok sevindim aslında uzun ca bişey yazmıştım sitede okeylerken silindi(
Rabbim tedavideki arkşlarımın da yüzünü güldürsün mucizesini bekleyenlerinde
gecmis olsun yabangulum insallah bisey olmaz sen icini ferah tut
çok geçmiş olsun canım....allah sizi korusun....meraba kızlar nasılsınız.ben iyi değilim dün güzel haberle sevinirken bu gün sabah zehirlendik eşimle birlikte.kahvaltıda sucuklu yumurta yedik baş dönmesiyle kendimizi hastanede bulduk.serum filan takıldı şimdi iyiyiz.hastanede ağladım dedim bebeğime bişey olursa.sevincimiz kursağımızda kaldı.:gitme:şimdilik bir problem yok işallahta olmaz.:Saruboceq:çok korkuyorum inanın sevincim yarım kalır diye.kaynanamlar filanda çok korktular.hepsi dua ediyorlardı:çok üzgünüm:rabbim esirgesin başka yapacak bişeyimiz yok.
fadikcimbenim kirmizilar geldi yeni tarih 13nisan ve insallah ayni sekilde 13 nisan son embriyo transferi icin start olacak bu arada canim benim esim yaklasik 6aydir vitamin kullaniyo, icinde cogu vitamin ve minerallerin bullundugu bi hap yazdi ona urolog
meraba kızlar nasılsınız.ben iyi değilim dün güzel haberle sevinirken bu gün sabah zehirlendik eşimle birlikte.kahvaltıda sucuklu yumurta yedik baş dönmesiyle kendimizi hastanede bulduk.serum filan takıldı şimdi iyiyiz.hastanede ağladım dedim bebeğime bişey olursa.sevincimiz kursağımızda kaldı.:gitme:şimdilik bir problem yok işallahta olmaz.:Saruboceq:çok korkuyorum inanın sevincim yarım kalır diye.kaynanamlar filanda çok korktular.hepsi dua ediyorlardı:çok üzgünüm:rabbim esirgesin başka yapacak bişeyimiz yok.
Ayşe Aydın'ın Doç. Dr. Bülent Urman la yaptığı raportaj:
Bizim Kahve - Vatan Gazetesi Bizim Kahve - Gazetevatan.com
bilmeyenler için, Doç. Dr. Bülent Urman amerikan hastanesinde....
ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (13-03-2010 Cumartesi)
:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LİSTE (Erkek İnfertilitesi) ::hooray:
65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)
66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)
67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)
68.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)
69.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)
70.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???
71. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)
72.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---
73.hamişşimiz---liyadora(AdaEge)---15-11-2009---Ağır Oligospermi---3. tüpbebek denemesiyle---(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2. Tüp Bebek başarısız)
74.hamişşimiz---canzi3445---24-Aralık-2009---Doğal yoldan---sayı hareket ve morfoloji---(doğal yoldan 1 erken doğum)
75.hamişşimiz---surayn ---08-Aralık-2009---tüp bebek tedavisiyle(dondurulmuş)---azo sperm---(1. tüp bebek karnında öldü)
76. hamişşimiz---laluz24z---19-Aralık-2009---doğal yoldan(ilaçsız yumurta takibiyle)---Morfoloji---(Doğal yoldan bir düşük)
77. hamişşimiz---cornelia35---05-Ocak-2009---tüp bebek tedavisi---Morfoloji
78. hamişşimiz---meryem42---04-şubat-2010---tüp bebek tedavisi---sayı---(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarısız)
79. hamişşimiz---bafo---25-şubat-2010---tüp bebek tedavisi---morfoloji ve hareket
80. hamişşimiz---yabangülü---12-mart-2010---morfoloji---(bir aşılama başarısız)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bafo arkadaşımız -tüp bebek tedavisiyle hamile:teytey:
yabangülü arkadaşımızın bebeişi 7 sene sonra annesine süpriz yapıp, doğal toldan geldi:teytey:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:
ozlem82do---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:...(sonuç-18 mart)
aymes---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
..ELCHIN..---tüp bebek tedavisinde (uzun protokol):Saruboceq:...(sonuç-26 mart)
tüliny---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
melony---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
LİSTEDE İSMİ OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARİHLERİNİZİ VERİRMİSİNİZopuyorumnanaktan
TOPİĞİMİZE YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSİNE HOŞGELDİNİZ DİYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LİSTEMİZE GİRMEK İSTEYENLER VARSA BİLGİLERİNİ
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERİP
BENDE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM DİYE BELİRTMELERİNİ İSTİYORUM...
arkadaşlar tedaviye başlamış başka arkadaşlar varmıydı?
tedaviye başlayacak baya arkadaş vardı ama şuan kim başladı şaşırdım...
unuttuğum varsa mesaj yazsın....
birde adet tarihlerinizi verirmisiniza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?