gunaydın kızlar herkese iyi pazarlar
yetercim sanada gunadın canım bugun erkenciyiz canım senle bende dün topiclerde gezinirken okudum aslında biliomusun tüp bebek merkezleri bence bu yönetmeliğin açıklığından yararlanabilir gibime geliyor biraz zaman geçsin bence tüp bebek merkezleri 2 şer koymaya başlıyacak
günaydın kuzum
ben dün annemlere gittim (köyde açık ekmek yaptım )okadar yoğunumkiuyku bile tutmadı erkenden kalktım canım iki gündür topğe uğrayamıyorum bakimneler olmuş diye geldim
kuzum olabili belkide birtaz zaman geçse bir şeyler değişecek ama biz tedaviye başlamış bulunduk ve malaesef benimgibi (yaşdan dolayı ki 34 olduk )bekleyecek zamanı olmayanları ve başlamış bulunlaraı dahada etkledi
dün eski merkezimle görüştün ne olacak neyıpala bilir diye bu benim 3 denem olacak ama ilkinde transfer olmadı dedim şimdi size gelsem bana kaç tane embiryo transefer edliecek demin bu dr yorumuylailğili bir durum dedi ma 2 olma olsılığıyüksek de ve ekledi hasta ve hasta yakınlarından hiç tepki gelmiyor biraz ses çıkarsalar bu yasa geri çeklir yada iyileştime olur dedi bende biz bir avuç insan yırtınıyoruz keşke bizim kadar merkezlerde yırtınsa sonuca ulaşmak daha kolay olurdu dedmin
diyorki yekli bayan buraha hedef sizin düşündüğünüz üstüne çok fazla olan merkezlerede kısıtlama getirmek ve kapatmak
canım allah ağız tadıya yedirsin ellerinize sağlık bende sabah sabah kalkıp pişi yaptım eşime saat 6 bucuktu kalktığımda
bende konuştum dun doktorla sizin ilk denemeniz olduğu için tek dedi ama dava açılacaktır muhakkak ve iyileştirmeler yapılacaktır dedi olan bize oldu canım aslına böle olmamalıydı eğer amaç kapatmaksa her ilden görevli ayarlayın teftiş için bakılsınn uygun olmayan kapatılsın demii neyse bak sana diyim ellerine yüreğine sağlık emek harcıyorsun rabbim boşa cıkarmasın seni ama artık sende çok takılıp üzülme sende bbir tedaviye başlamak üzeresin ne kadar uğraşsakta ses getirdiği yok gibi diyorum sana bunu anca dernekler tüp bebek merkezleri dava acarak yapabilir suan bizim böle dava açma gibi bir lüksümüz yok elimizden gelen mail atmak fax cekmek
merhaba
tüpbebeğe bende yeni başladım bugün yumurta gelişimi için iğneme başladım sorum olcak yumurtalarn kaçıncı gün olgunlaştı ve çatlatıldı kaçıncı gün toplandı
toplama işleminden sonra hast.nekadar kaldınız ve tek embriyomu istiyorsunuz saygılar
canım ayagınıza sağlık ellernize sağlıkBİZ BU GÜN SİDEYLYAYLA BULUŞTUK (ÇOK HOŞ HAYAT DOLU BİR HATUNzemuszemuszemuszemuszemuszemus)VE MİLLET VEKLİLİYLE GÖRÜŞTÜK ÇOK İLĞİLİ DAVRANDI KENDİ YAKINLARINDADA İNFERTİLİTE OLDUĞUNU SÖLEDİ HAZIRLADIĞIMIZ DOSYAYI ALDI VE SAĞLIK BAKANINA İLETECEĞİNİ SÖLEDİ AYRICA BU GÜN AYNI MEKANA BAŞKA BİR MİLLET VEKLİ DAHA GELİYORMUŞ ONADA VERDİK AYNI DOSYADAN ODA ALDI İNCELEYİP SİZE DÖNECEĞİM DEDİ
HAFTA İÇİ BİR GÜNDE YENİ BİR DİLEKÇE HAZIRLAYIP ALTINADA İİSMİNİ VEREN ARKADAŞLARIN İSİM LİSTESİNİ EKLEYİP SAĞLIK BAKANLIĞINA FAX ÇEKECEĞİZ
ELİMİZDEN GELENİ YAPITIK
gecti cnm yaa zaman nedense bu sfeer su gibi geçti çok şükür bak 4 gun kaldı. inşallah hepimiz vericez bu mutlu haberleri burada.inş canım allahın izniyle hamilesindir inş.ayy bu 6 günde geçmez şimdi.inş sende yabanım gibi burda bize müjdeli haberi verirsin.
çok şükür yaban hamile darısı özleme aymese tuline sıralama listesine uydum yazdım inşallahhhhhhh bu arkadaşlarımda hamile haberlerini verecekler bize.........
inşallah canım. sıkı takipçisin bakıyorumda sıralamayı bile unutmuyosun. çok sağol canım dualarınızla hep. burada birbirini tanımayan bir sürü insan birbirine içten dua ediyorya o dualar la bizler ayaktayız .ALLAH hwerkesin kucagını doldursuz tez zamanda
canım inşallah hepsi döllenmişitr ve hepsi annesine sımsıkı tutunmak için seni bekliyordur. herşey çok gzuel olucak hiç merak etme o bebek sımsıkı tutunacak tabii anneside onu ne kadar isterse ve orada oldugunu hissederse ne olur hisset bebeğini .dualarımız seninle hep aklımdasın unutmakızlar hepinize çok teşekkür ederim..
Siz sağolun mekanı cennet olsun artık yapılacak tek şey dua etmek..
benim ağrılarım var hala..
opu dan sonra sol arka böbreklerin orası uyuştu ve bacağıma kadar indi..
ağrı kesiciyle geçti şükür..
kanamam var biraz daha ağrım..
yarın haber vericekler döllenmeyle ilgili..
pazar ya da pazartesi dediler transfere..
Hepinizden Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin..
aymes iyi canım dinleniyo keyfi yerinde. inşallah bölede devam edicek bebeğini haberini alana kadar. sizinde ellerinize sağlık canım. gidiyosunuz koşturuyosunuz. ALLAh inşallah karşılığını vericektir.günaydın kızlaryabangülüm adına çok savindim rabbim inş sorunsuz bir şekilde yaşatır hamileliğini şeker,resmen mucize rabbim isteyen herkeze (banada inş) nasip eder bu duyguyu.yabangülüm ayagını sürü de gel inş rabbim teker teker mucize haberleri yazdırsin inş hepimizede.......
canlar yetercimle elimizden geleni yaptık içim rahat kendi adıma elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.Bundan sonra bakalım top artık karşı tarafta,ama şuda var maillerimin ardı arkası kesilmicek...tulinim canım inş senden de güzel haberler alcaz tatlım.bu arada aymesim nasıl acaba inş hiç bir aksilik çıkmadan güzel haberler verir o da....
çok çok geç miş olsun canımm . ana gibisi varmıı onun kokusu gibi varmı. ALLAH BASIMIZDAN EKSİT ETMESİN ONLARIgünaydın kızlar ben bu aralar pek giremiyorum ananem kalp krizi geçirdi annemin yanındayım bende şimdide bir günaydın diyip kaçacam annemin yanına gidiyorum kendinize iyi bakın kızlarrrr
MAŞŞALLAHHH CANIMMM KULUKÇKA GİBİSİN KISS. KALANLARI MUHAKAK DONDURUN CANIM . BENİM KALİTELİ 3 TANE KALDI DİYE DOKTOR DONDURMA TARAFTARI OLMADI. ÇÖZÜLÜRKEN YASAYIP YASAMAYACAKLARINI BİLEMEYİZ DEDİ. O YUZDEN SENDE ÇOK MUHAKAK DONDURUN .TABİİ ALLAH İNŞALLAH BUNLARIN TUTMASINI NASİP ETSİN AMA SİZ GEENDE DONDURUNherkese iyi hafta sonları arkadaşlarrrrrr
yabanım gülüm çok ama çok tebrik ederim canım seni ve eşini inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder rabbim mujukaaaaaaaaaaa
heee bu arada bende size kendi bilgilerimi vereyim 36 yumurta toplandı dün geberiyorum ağrıdan buılantıdan geberecem sanırım
23 tanesi olgunmuş ve 19 tanesi döllenmiş teyzeleri yarın nasip olursa embriolarla ilgili bilgi vermek için arıycaklar ve allahtan bişey olmazsa pazartesi günü transferim olacak
26 mart test tarihim
CANIM TEST YAPMAZMIYIM HİÇ DURURMUYUM EVDEKİ SON TESTİDE 6. GUNU YAPTIM SİLİK ÇİZGİ GÖRDÜM AMA GUVENEMİYORUM İLAÇLARDANMIDIR DİYE. ŞİMDİ RAHATCANA OTURUYORUM TESTLER BİTTİ.OLSA DAKKA BASI YAPARIM HERHALDE :))canım bebek evelsi gece gene yaptı yapacağını ama allaha şükür bugün gayet iyi uyudu sen nasılsın canım test filan yaptınmı kendine dikkat et çok stres yapma olurmu canım iyi haberlerini bekliyoruz..
canım başın saolsun allah rahmet eylesin inşallah bebişin gelirde acını unutturur sana iyi haberlerini bekliyoruz canım...
canım inşallah hadi yumoşların bebiş olur inşallah 26 mart bayramın olur inşallah:Saruboceq:
CANIM DİKKAT ET KENDİNE YAAA AYY YEMEYİN BİŞEY İÇMEYİN NAZAR OLDU .SÖLEME KİMSEYE HAMİLEKALDIGINI 2-3 AY SAKIN ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIMmeraba kızlar nasılsınız.ben iyi değilim dün güzel haberle sevinirken bu gün sabah zehirlendik eşimle birlikte.kahvaltıda sucuklu yumurta yedik baş dönmesiyle kendimizi hastanede bulduk.serum filan takıldı şimdi iyiyiz.hastanede ağladım dedim bebeğime bişey olursa.sevincimiz kursağımızda kaldı.:gitme:şimdilik bir problem yok işallahta olmaz.:Saruboceq:çok korkuyorum inanın sevincim yarım kalır diye.kaynanamlar filanda çok korktular.hepsi dua ediyorlardı:çok üzgünüm:rabbim esirgesin başka yapacak bişeyimiz yok.
CANIM BENİM TUTUNACAKLAR İNŞALLAH EN SONA ONLAR BEKLİYOLAR ANNELERİNİ TUTUNMAK İÇİN SONA KALDILAR BAK GÖRÜRÜSÜN. MUCİZELERE İNAN AYSECİM BOL BOL DUA ET. BAK BENİM İLK TEDAVİMDE ONCA İLACA RAGMEN DUSUN SADEEC 5 TANECİK YUMOŞ TOPLANDI ONALRDANDA BİRİ DÖLLENDİ. DOKTOR BANA DİĞER TEDAVİLERDEDE BÖLE OLABİLİR DEDİ 4-5 KERE TEDAVİN TEKKRARLANABİLİR DEDİ. AMA NE OLDU 2. TEDAVİDE 17 YUMURTA TOPLANDI DUYDUGUMDA ŞOK OLDUM BÖLE BİŞEY OLAMAZDI BENĞİM İÇİN ÇUNKU BİR TÜP BEBEK MERKEZİ REZERV AZLIGIN VAR ACİL MİCRO YAPICAZ DEDİ VE BEN GUNLERCE AGLADIM. O YUZDEN DUA ET. BEN İKK DEFA SALAVATI TEFRİCİYE OKUDUM BUNUN YARARINIDA GÖRDÜM.HAYIRLISI NEYSE O OLSUN CANIMkismet olursa son embriyolarda transfer edilecek, sonra yola devam, yeni tedavi laparoskopi filan yapilacak, tabii son transferde basarisiz olursa
canım inşallah tedavin olumlu sonuçlanır rabbim yardımcın olsun ben uzun protokol oldum yani adetin 21. günü lucrine vbaşladım sonra adetin 2. günü gonal-f vurunmaya başladım 12.günü çatlatma iğnemi oldum 14. gün yumurtaarım toplandı çok ağrım oldu yarın yani 17. günümde transfer olacak allahtan bişey olmazsa
henüz bi bilgim yok kaç embriyo koyulacağı ile ilgili ama ben 2 istiyorum bakalım herşey nasip
sağol canım iyiyima.s.fadiğim canım nasılsın yeni adet tarihim 7 nisan bu ay başıma gelmeyen kalmadı sanırım devletteki pekde hijyenik olmayan muayeneden kaynaklı enfeksiyon kapmışım kanama şeklinde oldu,bir süre ilaç tedavisi gördüm ayrıca dr hanım muayenede, sanırım endometnionitin kalın gibi geldi buda çocuk tutmasına engel olabilir akannehir adetin bitsin yeniden bakalım dedibilmiyorumkismile bizim rapor işide uzadıkca uzuyor,yeni yeni kararlar alınıyor rabbim cümlemizin yardımcısı olsun :Saruboceq:
hoşgeldin canıma.s.evet fadik bende topiğinize yeni girdim listenizede girmek istiyorum 5 senelik evliyim adet günüm her ayın 21 veya 22si değişebiliyo yani eşim azosperm aynı zamanda klinefelter sendromu burda izmirde 1kez yarım yamalak tedavi gördük doktor resmen başından savdı bizi eşim 4 sene önce tese ameliyatı oldu sperm çıkmadı sonra ben internette gezerken sizin bu sitenizi gördüm eşimi ikna edip sizin sayenizde tekrar tedaviye başladık kaan aydos eşime kullanması için entol trental ve proxeed plus verdi 1ay sonrada tahlil yaptırıp tedaviye devam edicez azda olsa şansımız varmış kaan aydos öyle dedi birde sizlerden duyduğum k.boynuzu kürü arı sütü bal polen karışımı uygulamaya başladım deniyoruz bakalım allah büyük.
sperm hareketi 0 morfoloji bozuk tüpbebek yönlendirildik daha önce tedavi başalmadık ilk kez başilıyoruz nasipse bugün tüpbebek için iğnemi vurdum ilaçlara başladım yani salı günü kontrol var yaşım gençolduğuy için sağlıklı ymurtlarım varmış doktorum şanslısn dedi ama bakalım bundan sonrası nasıl olcak
aymescim allahım yardımcın olsun.bebeişi sana sıkı sıkı tutunur işallah.valla bu ay patlama yaşayacağız işallah.
aymesim canım
tek git çift dön
beben sana sımsıkı tutunsun
rabbim yardımcın olsun
iinnşşşşşşşşşşşşşş
her şey gönlünüzden geçen kadar güzel olsun
iiinnşşşşşşşşşşşşşş
kızlar günaydın. yarın kısmet olursa birisiyle görüşecegiz bu son çıkan yasayla ilgili lütfen ne değişiklik istediğinizi yazarmısınız rapor haline gelirilmesi lazım unutulmayan birşey kalmasın maksadımız.bekliyorum kızlarr
aymesim tatlım rabbim yardımcın olsun inş melony seninde şeker tüm tedavide olan herkeze inş dualarımızdasınız kızlar
AYMES cim rabbim yardımcın olsun.inş herşey yolunda gider ve herşey istediğin gibi olur.allahım bu kez meleğini gönderir inş sana.
günaydın kızlar aymescim inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur sana caneylom rezene vermeyi düşünebilirsin benim bi tanıdığımında bebişleri uyumuyorlardı rezene çayı gibi yaptı içirdi sakinlik verdi bebişlere mışıl mışıl uyudular
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkes nasıl inşallah iyidir.
aymesin bugün transferi vardı dimi her şey yolunda gider inşallah canım dualarım seninle bebişini kap gel canım benim.
slm kızlar, nasılsınız?
Aymesim canım transferin olmuştur çoktan tatlım, bebişin seninle şuan :ecrin_bebek:
Rabbim 9 ay ayırmasın inşallah, sımsıkı tutunsun annesine, sonrada kucağına alıp koklamayı nasip tsin
dualarım seninle canım...
ozlemcım transferın olmus sımdı okudum canım..
yakın zamnda bıze guzel haber vercen ınsallah:Saruboceq:
aymesım sabah kalktım ılk aklıma sen geldın.
tum herseye ınat bebgıın tutanacak...
ben ınanıyorum..suan senınle mınıgın vede hep senla kalcak.:Saruboceq:
melony ılaclara baslamısn hadı hayırlııs..:Saruboceq:
caneylom.benımde en cok korktugum sey:1ninca:
allah yardımcınız olsun.benım teyze kızının cocuguda sureklı aglıyordu..
vede sebepsız yere..
6 aylık olana kadar da hep agladı...
cok zor bır an once uyku duzenıının baslar kızın:ecrin_bebek:
umarım en yakın zamndada olur..:Saruboceq:
fadıgın bana attıgı anketı sureklı oyluyormkaydirigubbakcemile3
özlem ve aymes transferiniz olmuş hayırlısı olsun inşallah bebileriniz sıkı sıkı tutunurlar
melony seninde tedavin hayırlı olsun inşallah emeklerinizin karşılığını alırısnız
aymess..canım nasılsın?çok dua ettim sana ...
inşallah bebişin sana sımsıkı tutunacak ve 9 ay boyunca hiiiç bırakmayacakkk..
sağol canım iyiyima.s.
hoşgeldin a.s.özledik seniopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canıma.s.
olumsuzlukları biran önce atlatırsın inşallah....
allah yardımcınız olsun....
hoşgeldin canıma.s.
ilaçlar inşallah işe yarar...allah yardımcınız olsun...
aramıza hoşgeldin canıma.s.
tedavinde hayırlı olsun....sonucuda pozitif olur inşallah...
TEŞEKK
ben evde dinleniyorum dün akşamdan beri başlayan adet ağrım var
her zamanki gibi endişeliyim hayırlara işarettir inşallah
dualarınızı esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?