gunaydın kıslarrrrrrr.
hepinize yii haftalarrrr
CANIM TEST YAPMAZMIYIM HİÇ DURURMUYUM EVDEKİ SON TESTİDE 6. GUNU YAPTIM SİLİK ÇİZGİ GÖRDÜM AMA GUVENEMİYORUM İLAÇLARDANMIDIR DİYE. ŞİMDİ RAHATCANA OTURUYORUM TESTLER BİTTİ.OLSA DAKKA BASI YAPARIM HERHALDE :))
evet fadik bende topiğinize yeni girdim listenizede girmek istiyorum 5 senelik evliyim adet günüm her ayın 21 veya 22si değişebiliyo yani eşim azosperm aynı zamanda klinefelter sendromu burda izmirde 1kez yarım yamalak tedavi gördük doktor resmen başından savdı bizi eşim 4 sene önce tese ameliyatı oldu sperm çıkmadı sonra ben internette gezerken sizin bu sitenizi gördüm eşimi ikna edip sizin sayenizde tekrar tedaviye başladık kaan aydos eşime kullanması için entol trental ve proxeed plus verdi 1ay sonrada tahlil yaptırıp tedaviye devam edicez azda olsa şansımız varmış kaan aydos öyle dedi birde sizlerden duyduğum k.boynuzu kürü arı sütü bal polen karışımı uygulamaya başladım deniyoruz bakalım allah büyük.
ben sadece adetin 2.günü gonal başladım salı kontrol var bakalım artık hayırlısı...ilk denemenizmi,yumurtaların toplanırken anestezi oldun dimi neden ağrın oldu çook sürüyormu ağrı hast.geldikten sonrada devam ediyormu .yumurta çatlatma iğnesi fiyatı reçetesiz ne kadar bilginiz varmı...hayırlısıyla tutar inşallh feraha erersiniz sizde ,dua edin bolbol size bşarılar
selam arkadaşlar herkez iyidir inşallah
ben evde dinleniyorum dün akşamdan beri başlayan adet ağrım var
her zamanki gibi endişeliyim hayırlara işarettir inşallah
dualarınızı esirgemeyin
selam arkadaşlar herkez iyidir inşallah
ben evde dinleniyorum dün akşamdan beri başlayan adet ağrım var
her zamanki gibi endişeliyim hayırlara işarettir inşallah
dualarınızı esirgemeyin
geçmiş olsun yabangülü rabbim korusun bebeğinide senide allah hepimizin yardımcısı olsun
geçmiş olsun canımmm..inşallah bişey olmazz..ama sen yine de dikkatet yediğine içtiğine..sonn kullanma tarihlerine falan mutlaka bakk..
çok geçmiş olsun canım....allah sizi korusun....
tamam canım güncelledim....
demek bir dahaki adette transfer var.....hayırlısı canım....
allah yardımcın olsun....
canımn çok geçmiş olsun.yüreğim ağzıma geldi bişey oldu sandım ki şükür iyiymişiniz.
yaban gulum gecmıs olsun canıma.s.
canım çok geçmiş olsun dikkat etkendine
canım geçmiş olsun rabbim sizi ve bebişini nazarlardan korusun buda senin nazarlığın olsun
canım geçmiş olsun rabbim sağlık sıhhat versin
ben siteye girmeyeli yeni hamişler olmuş maşallah...
bafo ve yabangülüm çok çok tebrik ediyorum sizleri..inşşş rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip ederr..
belki geç kalmış bi halay ama olsun geleneği bozmayımm..
inanmıyoruuummmm yabangülüm hamissmiiiiii delikafadulden
uyyyy ben buraları boşlayalı ne güzel haberler alıyorum böyleee balkafadan sonra şimdide yabangülüm :CüvCüv:
yabangülüm inan çok sevindim dün rüyamda bi tanıdığımı hamis gördüm senin haberini duyacakmışım meğer allahım 7 yıl aradan sonra hemde doğal yoldan rabbim sen çok büyüksün çok :Saruboceq:
canım rabbim sağlıkla tamamına erdirsin,
ayrıca çok geçmiş olsun canım
gunaydın kıslarrrrrrr.
hepinize yii haftalarrrr
canım ayagınıza sağlık ellernize sağlık
gecti cnm yaa zaman nedense bu sfeer su gibi geçti çok şükür bak 4 gun kaldı. inşallah hepimiz vericez bu mutlu haberleri burada.
çok şükür yaban hamile darısı özleme aymese tuline sıralama listesine uydum yazdım inşallahhhhhhh bu arkadaşlarımda hamile haberlerini verecekler bize.........
inşallah canım. sıkı takipçisin bakıyorumda sıralamayı bile unutmuyosun. çok sağol canım dualarınızla hep. burada birbirini tanımayan bir sürü insan birbirine içten dua ediyorya o dualar la bizler ayaktayız .ALLAH hwerkesin kucagını doldursuz tez zamanda
canım inşallah hepsi döllenmişitr ve hepsi annesine sımsıkı tutunmak için seni bekliyordur. herşey çok gzuel olucak hiç merak etme o bebek sımsıkı tutunacak tabii anneside onu ne kadar isterse ve orada oldugunu hissederse ne olur hisset bebeğini .dualarımız seninle hep aklımdasın unutma
aymes iyi canım dinleniyo keyfi yerinde. inşallah bölede devam edicek bebeğini haberini alana kadar. sizinde ellerinize sağlık canım. gidiyosunuz koşturuyosunuz. ALLAh inşallah karşılığını vericektir.
çok çok geç miş olsun canımm . ana gibisi varmıı onun kokusu gibi varmı. ALLAH BASIMIZDAN EKSİT ETMESİN ONLARI
MAŞŞALLAHHH CANIMMM KULUKÇKA GİBİSİN KISS. KALANLARI MUHAKAK DONDURUN CANIM . BENİM KALİTELİ 3 TANE KALDI DİYE DOKTOR DONDURMA TARAFTARI OLMADI. ÇÖZÜLÜRKEN YASAYIP YASAMAYACAKLARINI BİLEMEYİZ DEDİ. O YUZDEN SENDE ÇOK MUHAKAK DONDURUN .TABİİ ALLAH İNŞALLAH BUNLARIN TUTMASINI NASİP ETSİN AMA SİZ GEENDE DONDURUN
CANIM TEST YAPMAZMIYIM HİÇ DURURMUYUM EVDEKİ SON TESTİDE 6. GUNU YAPTIM SİLİK ÇİZGİ GÖRDÜM AMA GUVENEMİYORUM İLAÇLARDANMIDIR DİYE. ŞİMDİ RAHATCANA OTURUYORUM TESTLER BİTTİ.OLSA DAKKA BASI YAPARIM HERHALDE :))
CANIM DİKKAT ET KENDİNE YAAA AYY YEMEYİN BİŞEY İÇMEYİN NAZAR OLDU .SÖLEME KİMSEYE HAMİLEKALDIGINI 2-3 AY SAKIN ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM
CANIM BENİM TUTUNACAKLAR İNŞALLAH EN SONA ONLAR BEKLİYOLAR ANNELERİNİ TUTUNMAK İÇİN SONA KALDILAR BAK GÖRÜRÜSÜN. MUCİZELERE İNAN AYSECİM BOL BOL DUA ET. BAK BENİM İLK TEDAVİMDE ONCA İLACA RAGMEN DUSUN SADEEC 5 TANECİK YUMOŞ TOPLANDI ONALRDANDA BİRİ DÖLLENDİ. DOKTOR BANA DİĞER TEDAVİLERDEDE BÖLE OLABİLİR DEDİ 4-5 KERE TEDAVİN TEKKRARLANABİLİR DEDİ. AMA NE OLDU 2. TEDAVİDE 17 YUMURTA TOPLANDI DUYDUGUMDA ŞOK OLDUM BÖLE BİŞEY OLAMAZDI BENĞİM İÇİN ÇUNKU BİR TÜP BEBEK MERKEZİ REZERV AZLIGIN VAR ACİL MİCRO YAPICAZ DEDİ VE BEN GUNLERCE AGLADIM. O YUZDEN DUA ET. BEN İKK DEFA SALAVATI TEFRİCİYE OKUDUM BUNUN YARARINIDA GÖRDÜM.HAYIRLISI NEYSE O OLSUN CANIM
kızlar iyiki varsınız.teşekür ederim hepinize darısı hepinizin başına.bide ben iyice rahatlasam bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?