ne hissedeyim bilmiyorum kiii. şaşkınım sadece inanamıyorum testi açıp açıp bakıyorum şirketteyim bide. O çizgini çıktıgına inanamıyorum inanamıyorum . Eşime sölüyorum iice çıkmışmı eminmisin deyip duruyo adam oda inanamıyo . Kan testimede daha var doktoru arayıp erken geleyimmi diye sorucam
canım transferin 6. Gununden beridir çıkıyo herhalde çogul gibi ama ne olursa olsun yeterki sağlıcaklı olsun kucağıma alsam yeter bana. Rabbim hepimizin yüzüne baksın hepimizin yüzüne gulsun bynumuzu bukuk bırakmasın kimseyeözlemcim canım çok ama çok tebrik ederim............
çok şükür rabbime seninde yüzünü güldürdü darısı bütün isteyenlere........
inşallah kan değerlerinde yüksek çıkar ikiz bebek sahibi olursun canım.........
ozlemcigiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sonunda sende bize verdi o guzel mujdeyi
rabbime sukurler olsunn
sen bunu hak etmistin
ayyyyyy canim benim okadar cok sevindim ki anlatamam
tek söleyeceğim şey dua canım ben çok dua ettim ve olsada olmasada sendendir dedim. Rabbime sıgındım hepkizlar tedaviye bende basliyorum
ozlemcigim bana verecegin bir oner tavsiye var mi
ya kilzar ben cok korkuyprum
bende öelyim söledim yaa sölemek sitemiyorum kesin olana kadar ama ne yapayım elimde değilbenimde eşim inanmadı doktora gösterene kadar.şimdi bile daha inanmıyor.akşam bana kızıyor herkese söyleme dedim ben sana diyor.usgde gözüksün sonra söyleseydin diyor.ama ne yapayım dayanamadım.işallah o günleride görürüz.
çok sağol canımmm[dailymotion]x5imi[/dailymotion]
özlemcim buda sana hediyem olsun:)
bilmiyorum ne yazacağımı inanın ben hayatımda hiç bu çizgiyi görebileceğimi tahmin etmemiştim. aceleci davranmak istemiyorum ama RABBıM banada nasip etti o çizgiyi görmeyii. ALLAHIm bu rüya bozulmasın hiçç.
ŞÜKÜRLER OLSUN RABBıME AMA GALıBA BENDE HAMıLEYıMMMMMMMM
kizlar tedaviye bende basliyorum
ozlemcigim bana verecegin bir oner tavsiye var mi
ya kilzar ben cok korkuyprum
ya şu gıcık test daha çıkmadı.korkudan ellerim buz gibi oldu
canım transferin 6. Gununden beridir çıkıyo herhalde çogul gibi ama ne olursa olsun yeterki sağlıcaklı olsun kucağıma alsam yeter bana. Rabbim hepimizin yüzüne baksın hepimizin yüzüne gulsun bynumuzu bukuk bırakmasın kimseye
tek söleyeceğim şey dua canım ben çok dua ettim ve olsada olmasada sendendir dedim. Rabbime sıgındım hep
bende öelyim söledim yaa sölemek sitemiyorum kesin olana kadar ama ne yapayım elimde değil
çok sağol canımmm
canım biliyomsuun hep hayalini kurdum bebeğimi kucağıma alıp bangır bangır bu şarkıyı dinleyeceğim kısmetse ve bana assagıda bebek sevipte yukarıdan duydunmu diyen kaynanamın kulaklarını patlatıcam
teşekürler canım.sounda rabbim nasip etti bebişimi çok şükür.işallah keseyi filanda görürüz daha bi rahat ederiz.yabangülümm canım tebrik ederim bitanem rabbim sAğlıcakla tamamına erdirsin hep iyi düşün
özlemciğim çok mutlu oldum inanki şükürler olsun
canım çooooooookkkkkkkk tebrik ederim özlemcimm allah kucağına almayı nasip etsin :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
yabangülüm ve özlemcim 9 ayınız su gibi geçsin inşallah kızlar sorunsuz problemsiz olumunekankayizsmile
rabbim burdaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah
değerim artmış çok şükür kızlar sizce nasıl 214,2 içim biraz rahatladı ya:)
[dailymotion]x5imi[/dailymotion]
özlemcim buda sana hediyem olsun:)
yabangulum sen meryem suresini nail okuustun bende okumak istiyorumda
canım kuranı kerimde arapçasını okuyamam diye netten türkçe okunuşundan okudum.
MERYEM, MERYEM Suresi, MERYEM oku, MERYEM dinle, sure, süre, MERYEM suresi oku, kuran, kuran oku, kuran dinle, kurani kerim, kerim, kuran kerim / KURAN-I KERİM ( ARAPÇA - LATİN HARFLİ ) / KURAN.Gen.Tr, Kuran, Kur'an, Kuran-i Kerim, kuranikerim, burada var canım.
canim abdestli mi okudun
dualariniza ihtiyacim var
özlem çok tekbrik ederim allahım tamamına erdirsin darısı bütün isteyenlerin başına...:teytey:
çok sağolun kıslar yaa dualarınızla inşallah kucağımada alırımyabangülümm canım tebrik ederim bitanem rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin hep iyi düşün
özlemciğim çok mutlu oldum inanki şükürler olsun
aminnnnnnnnnnncanım hayırlı olsun tedavin stresten uzak dur yeter rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
canım çooooooookkkkkkkk tebrik ederim özlemcimm allah kucağına almayı nasip etsin :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Yabangülüm ve özlemcim 9 ayınız su gibi geçsin inşallah kızlar sorunsuz problemsiz olumunekankayizsmile
rabbim burdaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah
şükür canım inşallah bende görücem 5 ten yuksek bir değer şükürler olsundeğerim artmış çok şükür kızlar sizce nasıl 214,2 içim biraz rahatladı ya:)
dualariniza ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?