Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

benimde eşim inanmadı doktora gösterene kadar.şimdi bile daha inanmıyor.akşam bana kızıyor herkese söyleme dedim ben sana diyor.usgde gözüksün sonra söyleseydin diyor.ama ne yapayım dayanamadım.işallah o günleride görürüz.

canım transferin 6. Gununden beridir çıkıyo herhalde çogul gibi ama ne olursa olsun yeterki sağlıcaklı olsun kucağıma alsam yeter bana. Rabbim hepimizin yüzüne baksın hepimizin yüzüne gulsun bynumuzu bukuk bırakmasın kimseye
ozlemcigiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sonunda sende bize verdi o guzel mujdeyi
rabbime sukurler olsunn
sen bunu hak etmistin
ayyyyyy canim benim okadar cok sevindim ki anlatamam

kizlar tedaviye bende basliyorum
ozlemcigim bana verecegin bir oner tavsiye var mi
ya kilzar ben cok korkuyprum
tek söleyeceğim şey dua canım ben çok dua ettim ve olsada olmasada sendendir dedim. Rabbime sıgındım hep
bende öelyim söledim yaa sölemek sitemiyorum kesin olana kadar ama ne yapayım elimde değil
[dailymotion]x5imi[/dailymotion]

özlemcim buda sana hediyem olsun:)
çok sağol canımmm
canım biliyomsuun hep hayalini kurdum bebeğimi kucağıma alıp bangır bangır bu şarkıyı dinleyeceğim kısmetse ve bana assagıda bebek sevipte yukarıdan duydunmu diyen kaynanamın kulaklarını patlatıcam

özlem çok tekbrik ederim allahım tamamına erdirsin darısı bütün isteyenlerin başına...:teytey:

yabangülümm canım tebrik ederim bitanem rabbim sAğlıcakla tamamına erdirsin hep iyi düşün

özlemciğim çok mutlu oldum inanki şükürler olsun

kizlar tedaviye bende basliyorum
ozlemcigim bana verecegin bir oner tavsiye var mi
ya kilzar ben cok korkuyprum

canım hayırlı olsun tedavin stresten uzak dur yeter rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

ya şu gıcık test daha çıkmadı.korkudan ellerim buz gibi oldu

canım çooooooookkkkkkkk tebrik ederim özlemcimm allah kucağına almayı nasip etsin :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

yabangülüm ve özlemcim 9 ayınız su gibi geçsin inşallah kızlar sorunsuz problemsiz olumunekankayizsmile

rabbim burdaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
yabangülümm canım tebrik ederim bitanem rabbim sAğlıcakla tamamına erdirsin hep iyi düşün

teşekürler canım.sounda rabbim nasip etti bebişimi çok şükür.işallah keseyi filanda görürüz daha bi rahat ederiz.

amin canım aminnnŞeniz

değerim artmış çok şükür kızlar sizce nasıl 214,2 içim biraz rahatladı ya:)

hadi gözün aydın canım için rahatladı bak sonunda inşallah bundan sonraki bütün evrelerde sorunsuz geçer çok güzel bi 8 ay geçirirsiniz özlemde sende dualarımız sizinle canım hadi bakalım yeni hamişlerimiz allaha emanet olun..

özlem çok tekbrik ederim allahım tamamına erdirsin darısı bütün isteyenlerin başına...:teytey:

yabangülümm canım tebrik ederim bitanem rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin hep iyi düşün

çok sağolun kıslar yaa dualarınızla inşallah kucağımada alırım
aminnnnnnnnnnn
değerim artmış çok şükür kızlar sizce nasıl 214,2 içim biraz rahatladı ya:)
şükür canım inşallah bende görücem 5 ten yuksek bir değer şükürler olsun
dualariniza ihtiyacim var

canım bende salavatı tefriciye okudum 4444 tane sende oku ben gördüm faydasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…