CANIM GÖZÜN AYDINdeğerim artmış çok şükür kızlar sizce nasıl 214,2 içim biraz rahatladı ya:)
CANIM GÖZÜN AYDNOLSUN:lepi::lepi:kizlar tedaviye bende basliyorum
ozlemcigim bana verecegin bir oner tavsiye var mi
ya kilzar ben cok korkuyprum
ne hissedeyim bilmiyorum kiii. şaşkınım sadece inanamıyorum testi açıp açıp bakıyorum şirketteyim bide. O çizgini çıktıgına inanamıyorum inanamıyorum . Eşime sölüyorum iice çıkmışmı eminmisin deyip duruyo adam oda inanamıyo . Kan testimede daha var doktoru arayıp erken geleyimmi diye sorucam
inşallah canım inşallah hepsi çok çok güzel haberlerle dönerlerözlemcimmm tekrar tebrik ederim canimm,saglicakla gelsin melegin insallahhhh :saruboceq:
Gec kaldim halaya ama ucundan yetiseyim bende
:teytey: :teytey: :teytey:
Insallah tedavideki tüm arkadaslardan böyle müjdeli haberler aliriz,dualarim sizinle kizlar :1rolleyes:
inşallahhhhhhhcanım gözün aydın
Sorunsuz bir hamişlik geç,rrisin :cüvcüv::cüvcüv::cüvcüv:
Iinşşşşşşşşş:saruboceq::saruboceq::saruboceq:
canım gözün aydnolsun:lepi::lepi:
Tedavidekiler keravnına sende katıldın demekzemuszemuszemuszemus
inşş bu denemen sana meleğini getrisin
Ve bir daha bu yolardan geçmek zorund kalma:saruboceq::saruboceq:
canım sağlıcakla kucağına al
Inşşşşşşşşşşşşşşşşş:saruboceq::saruboceq::saruboceq:
özlemcim tebrik ederim inşallah hayırlı olur aymes tulny sizden de umarım hayırlı haberler gelir
özlemcim gözün aydın rabbim kucağınada almayı nasip eder inşallah darısı aymese tulişe bana ve yetere ve tüm arkadaşlara
bu arada kızlar bugun adetimin 8. gunu kanamam hala azda olsa devam ettiiği için estrofem ilac verdi bunu tedavi sürecinde kullananınız varmı
ben kör müyüm neyin.
nasıl ÖZLEM'in haberini atlamışım.:teytey:
tebrikler arkadaşım.
Rabbim tamamına erdirsin.
ayağınızı sürüyün aymes tülin peşinizden gelsin inşallah
fatıma canım ben artık ümidi kesmiştim.şimdi hata yaptığımı anlıyorum.rabbim ol dedimi oluyormuş.hayal ederdim acaba bende bir gün hamileyim diyebilcekmiyim diye.çok şükür o yüzden beklemediğin bi anda bakmışsın bebişin karnına konuvermiş.
özlemcim gözün aydın rabbim kucağınada almayı nasip eder inşallah darısı aymese tulişe bana ve yetere ve tüm arkadaşlara
bu arada kızlar bugun adetimin 8. gunu kanamam hala azda olsa devam ettiiği için estrofem ilac verdi bunu tedavi sürecinde kullananınız varmı
KUZUM NERELERDESİN SEN bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ÖZLETTİN KENDİNİ KIZ opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
NE GÜZEL DEĞİLMİ zemuszemuszemuszemus
HAMİŞ HBERLERİ GELDİMİ TOPĞİN HAVASI DEĞİŞİYOR :lepi::lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?