çok şükür canımopuyorumnanaktandeğerim artmış çok şükür kızlar sizce nasıl 214,2 içim biraz rahatladı ya:)
ahyırlı olsun canım...kizlar tedaviye bende basliyorum
ozlemcigim bana verecegin bir oner tavsiye var mi
ya kilzar ben cok korkuyprum
canım benimŞenizbilmiyorum ne yazacağımı inanın ben hayatımda hiç bu çizgiyi görebileceğimi tahmin etmemiştim. aceleci davranmak istemiyorum ama RABBİM banada nasip etti o çizgiyi görmeyii. ALLAHIm bu rüya bozulmasın hiçç.
ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME AMA GALİBA BENDE HAMİLEYİMMMMMMMM
canım ağrılara takılıp stres yapma....selam arkadaşlar herkez iyidir inşallah
ben evde dinleniyorum dün akşamdan beri başlayan adet ağrım var
her zamanki gibi endişeliyim hayırlara işarettir inşallah
dualarınızı esirgemeyin
hoşgeldin canıma.s.selam kızlar ben epey uzun bi süredir yoktum ne var ne yok bakalım
kızlar ben 40 gündür yoktum
tülinden haberim yok tedavidemiydi neler oldu bi anlatın hele
fadik annemlerdeydim canım
bilmiyorum ne yazacağımı inanın ben hayatımda hiç bu çizgiyi görebileceğimi tahmin etmemiştim. Aceleci davranmak istemiyorum ama rabbim banada nasip etti o çizgiyi görmeyii. Allahım bu rüya bozulmasın hiçç.
şükürler olsun rabbime ama galiba bende hamileyimmmmmmmm
aminnn canımmm inşallah
çok şükür canımopuyorumnanaktan
ahyırlı olsun canım...
Allah yardımcınız olsun...
Canım benimşeniz
tebrikler bitanem:teytey:inşallah kan değerlerinde güzel çıkar....
Canım ağrılara takılıp stres yapma....
Rabbim bu sefer pozitif görmeği nasip eder inşallah...
Hoşgeldin canıma.s.
Nerelerdeydin....
inşallah canım inşallah peş peşe guzel haberler alıcaz az evvel tulınle konuştum neşesi iyyidi çok sevindim morali ne kadar yuksek olursa o kadar iyi olur sonuç diye düşünüyorum. Ben ilkinde aglayarak çıktım kapıdan şimdikinde ise gülerek çıktım çok yararı var moralin darısı inşallah hepinizin başına burada olmayan ama biizm gibi bebek hasreti çeken herkesin başına inşallahhözlemciiiimm çok sevindimmmm canımm..
Ay ne güzel peşpeşe güzel haberler alıyoruz kısslarr..
Hayırlı olsun..
Sen de yabangülüm de sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallahhh..
Bak yabangülüm değerin de güzel maşallahhh..artık üzülmeopuyorumnanaktan
valla aynen meleği dinleyince ben de gözyaşlarımı tutamadımm..öff ne sulugöz şeyim yaa..senağlama
tülişin de bebişleri inşallah sıkıca tutunurr..:saruboceq:
Mart ayı gerçekten uğurluymuşşşş..kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
sağol canımmm sen kpmadın buradan inşallahbende diğer arkadaslarımızda kopmayacagız kısmetse. Canavarımada iyi bakkk haaa[sıze=32"]az önce cinnet geçirdim nerdeyse oğlum o kadar yaramaz ki ağlıyor derdi ne anlamadım ne ayakta ne kucakta durmadı bende sinirlendim en sonunda bırakacaktım istediğin kadar ağla diye:gitme: Tabi bende ağladım sus artık diye karnı tok altı kuru oyun oynadık ee uyu artık :ecrin_bebek:
Ve sonunda topicimize girdim okudum yabangülüm özlemime melek şarkısını göndermiş duygulandım hemde çokkk oğlumu çok seviyorummm iyik geldi hoşgeldi :kedi: Onun yüzüne bakıp inanın ağladım ben onu az mı bekledim ben onun için neler yaptım ne fedakarlıklar ve benim mucize bebeğim ne zorluklarla geldi bana :sinifsinif:........ şimdi uyudu burda sizlerin yazıların okudukça rabbime bir kez daha şükrettim bana nasip ettiğin için anneliği... Ve şimdi hamile olan arkşlarım çok yaklaştınız bu duyguya yakında sizlerden de alıcam cinnet haberlerini -tatlicadiarzu- heralde tek ben değilim zor buldukda sinirlenmicez diye bişey yok di mi çok üzgünüm çoook ..
Ayrıca şuanda kadar kk da tanıştığım ve samimiyet kurduğum ve hamile kalamayan arkdaşlarmın hiç abartmıyorum % 80 i hamile öyle mutluyum ki hepsi ardımdan geldi yaa evtt sıra tuliyynn fadik ayşe ....... Ve diğer arkşlarımda merak etme sizde geliyorsunuz az kaldıııı aklinialirimsmile ....................
şimdi beni veya hamile arkadaşları bu yazıları okuyup ne kadar özenen arkdaşım vardır evtt bunu bende yaşadım birisi hamileyim diyince hayaller kuruyordum acaba bende kalabilecekmiyim acaba kucağıma alabilecekmiyim hep hayal hep rüya gibiydi hamile bile kalsam sanki bi şekilde kaybedicem diye düşünürdüm .... Evt şimdi minik mucizem yani minik canavarım büyüyor kızlar bugün 5. Ayımız bitti hamdolsun rabbim yılları görmeyi nasip etsin sağlıkla.. Ve hamile olmayıp bu yazıları okuyan arkadaşlarımmmmm hiç düşünmeyin zaman gelecek kiiii önce sizde :cüvcüv: Ve sonrasında sizde benim gibi canavarla uğraşacaksınızzz olumunekankayizsmile
sadece sabırrrr ... Geliyor miniklerimizzzz
her- şey ço- cuk i- çinn :lepi:
Her zaman yazmasamda hep takibimdesiniz ve elimden geldiği kadar desteğimlesiniz sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm :kedi: [/sıze]
[sıze="2"]canım çok ama çok tebrik ederim
okadar mutluyumki senin adına anlatamam
inşallah herşey böyle sorunsuz devam eder
duyduğumdan beri gözümde yaş var ama sevinçten
inşallah banada bu haberi vermek nasip olur[/sıze]
inşallah kucağıma almayı bile düşünemiyorum şuan sadece görsem şimdilik yeter. Inşallahhep benimle kalırdelikafadulden mart ayı bereketlı geldı...
ozlemcım cok sevındımmm...saglıkla kucagına al melegını...
gulum deger artmıs
melek sarkısıda ayrıca super oldu:lepi:
tulınım tarnsferı olmus cok sevındım ınsallah onunda melegı tutunacak hersey ınat...
,yagmurumm benı duygulandırdın:gitme:
ınsallah tedavıde olan tum arkadslarımızdan guzel haberler alcaz..:saruboceq::saruboceq:
sımdı sırada aymes ve tulıs var:saruboceq::saruboceq:
özlemcim oh çok şükür sende verdin bize müjdeli haberi.rabbim kucaklarınıza almayı nasip etsin.inş.bi baktım ki neler olmuş topikte ,heyecanımdan yemeğimi bilgisayar masasında yiyorum oda yarım yamalak.bu arada videoda süper...
Hamiş arkadaşlar lütfen bizleri unutmayın.dualarınıza çok ihtiyacımız var.özellikle tedavide olan arkadaşlar.sonra umudunu kaybetme arkadaşımız sonrada bizler.
evet canım abdestli okudum.
canım şimdi yasin okuyacam senin için ayrıca dua edecem.
çok sağolun kıslar yaa dualarınızla inşallah kucağımada alırım
aminnnnnnnnnnn
şükür canım inşallah bende görücem 5 ten yuksek bir değer şükürler olsun
canım bende salavatı tefriciye okudum 4444 tane sende oku ben gördüm faydasını
selam kızlara.s.
tülinin transferi dün sabah olmuş arkadaşlar....
pc ye hiç oturmadığı için bizlere haber verememiş...
allah yardımcısı olsun....
inşallah sonucu pozitif olur....
özlemcim oh çok şükür sende verdin bize müjdeli haberi.rabbim kucaklarınıza almayı nasip etsin.inş.bi baktım ki neler olmuş topikte ,heyecanımdan yemeğimi bilgisayar masasında yiyorum oda yarım yamalak.bu arada videoda süper...
HAMİŞ ARKADAŞLAR LÜTFEN BİZLERİ UNUTMAYIN.DUALARINIZA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR.özellikle tedavide olan arkadaşlar.sonra umudunu kaybetme arkadaşımız sonrada bizler.
[SIZE=32"]Az önce cinnet geçirdim nerdeyse oğlum o kadar yaramaz ki ağlıyor derdi ne anlamadım ne ayakta ne kucakta durmadı bende sinirlendim en sonunda bırakacaktım istediğin kadar ağla diye:gitme: tabi bende ağladım sus artık diye karnı tok altı kuru oyun oynadık ee uyu artık :ecrin_bebek:
ve sonunda topicimize girdim okudum yabangülüm özlemime melek şarkısını göndermiş duygulandım hemde çokkk oğlumu çok seviyorummm iyik geldi hoşgeldi :kedi: onun yüzüne bakıp inanın ağladım ben onu az mı bekledim ben onun için neler yaptım ne fedakarlıklar ve benim mucize bebeğim ne zorluklarla geldi bana :sinifsinif:........ şimdi uyudu burda sizlerin yazıların okudukça Rabbime bir kez daha şükrettim bana nasip ettiğin için anneliği... Ve şimdi hamile olan arkşlarım çok yaklaştınız bu duyguya yakında sizlerden de alıcam cinnet haberlerini -tatlicadiarzu- heralde tek ben değilim zor buldukda sinirlenmicez diye bişey yok di mi Çok üzgünüm çoook ..
Ayrıca şuanda kadar kk da tanıştığım ve samimiyet kurduğum ve hamile kalamayan arkdaşlarmın hiç abartmıyorum % 80 i hamile öyle mutluyum ki hepsi ardımdan geldi yaa evtt sıra tuliyynn fadik ayşe ....... ve diğer arkşlarımda merak etme sizde geliyorsunuz az kaldıııı aklinialirimsmile ....................
Şimdi beni veya hamile arkadaşları bu yazıları okuyup ne kadar özenen arkdaşım vardır evtt bunu bende yaşadım birisi hamileyim diyince hayaller kuruyordum acaba bende kalabilecekmiyim acaba kucağıma alabilecekmiyim hep hayal hep rüya gibiydi hamile bile kalsam sanki bi şekilde kaybedicem diye düşünürdüm .... Evt şimdi minik mucizem yani minik canavarım büyüyor kızlar bugün 5. ayımız bitti hamdolsun Rabbim yılları görmeyi nasip etsin sağlıkla.. Ve hamile olmayıp bu yazıları okuyan arkadaşlarımmmmm HİÇ DÜŞÜNMEYİN ZAMAN GELECEK Kİİİİ ÖNCE SİZDE :CüvCüv: vE SONRASINDA sizde benim gibi canavarla uğraşacaksınızzz olumunekankayizsmile
sadece sabırrrr ... geliyor miniklerimizzzz
HER- ŞEY ÇO- CUK İ- ÇİNN :lepi:
Her zaman yazmasamda hep takibimdesiniz ve elimden geldiği kadar desteğimlesiniz sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm :kedi: [/SIZE]
canim tuline kac tane embriyo transfer etmisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?