Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

pekii bişe sorcam senin adetinde mi uzun sürdüğü için mi vermişti bana ben bugun adetim 8. ve kanama azda olsa devam ediyor diyince verdi ondan takıldım bide kilo yapıyomuş sanki çok zayıftım akannehirakannehir

işallah canım.göreceksın hepiniz tek tek hamile kalacaksınız.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn teşekürler canım.

Son düzenleme:
papatyacım banada derneklerden sadece bu jinekoloji derneğinden aynı mesaj gelmişti...
inşallah hakıkımızı aramakta bize yardımcı olacaklar....

Bence gayet iyi yazmışsın ben yargının bu işi çözeceğine inanıyorum. Birileri, birilerin adına karar alırken nasıl bir bilimsel çalışma yapıyor anlamıyorum.. Umarım cabucak iptal edilir.

Özlem ve yabangülü tebrik ederim. llah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla tabiki darısı tulin ve aymese sonrada diğer arkadaşlara olsun...

kızlar farkındamısınız sanki bahar aylarında tedaviler daha olumlu sonuç veriyo bende ilk ikisini kışın denemiştim çok moralsizdim sonkini mayısta denedik ve moralim çok iyiydi allah nasip etti günü uzak olanlara bi ip ucu olsun bence

slm, kizlar nasilsiniz?
benden iyilik....
tulin ve aymes transferiniz hayirli olsun insallah sizde ozlem gibi guzel sonuclarla bizlere donersin, dualarimdasin sen ve diger butun arkadaslar...
ozlem canim tebrik ederim cooooook sevindim allah kucaginada sag salim almayi nasip etsin...

bencede caneylom hakli gecen senede bu zamanlar guzel patlamalar olmustu

Son düzenleme:
günaydın nasılız bakalım bu gün

yeterim iyi olmaya calışıyorum işte şu kanamamın uzun sürmesi biraz beni endişelendiriyor bugun 9. gunum gerçi leke tarzına dönüştü ama hala var dün doktorum sorun yok dedi ama ben yinede takıyorum nasıl zormuşş bu işler sen nasılsın canım

herkese gunaydınnnnn

ben kör müyüm neyin.
nasıl ÖZLEM'in haberini atlamışım.:teytey:
tebrikler arkadaşım.
Rabbim tamamına erdirsin.
ayağınızı sürüyün aymes tülin peşinizden gelsin inşallah

Özlem ve yabangülü tebrik ederim. llah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla tabiki darısı tulin ve aymese sonrada diğer arkadaşlara olsun...

teşekkür ederim arkadaşlar yarın kan testi vericem umarım sorunsuz geçireceğim bir döneme başlamışımdır. dualarım butun annae olmak isteyen benimle aynı kaderi paylaşan arkadaslarımla hepsinin göbüşleri dolar inşallah tez zamandsa

Son düzenleme:

inşallah canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…