evet ya sende kasım annesisin.valla ona bakarsan canım bende usgde görüne kadar içim rahat değil.ilk belirtiler verildi işallah devamı gelecek canım allahın izniyle.:Saruboceq:
canım olsun geç olsun daa güç olmasın hayırlısıyla görücez inşallah herşeyide. ALLAHIm tm isteyenlere nasip etsin inşallahcanım sat göre tam 5 haftalık.ama doktor keseyi görmek için çağırdı.geç döllenme filan mı diye düşünüyorum.pkoda geç yumurtlama oluyor ya hani.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
özlem haberi yeni görüyorum canım. hadi hayırlı olsun allahım sorunsuz bir şe
kilde kucağına almayıda nasip etsin canım
:teytey::teytey::teytey::teytey:
canım olsun geç olsun daa güç olmasın hayırlısıyla görücez inşallah herşeyide. ALLAHIm tm isteyenlere nasip etsin inşallah
aminnn canım aminn. sana 8. gunu yapıcam dediğim testi dayanamayıp hemen yaptım tabii şükür şimdilik hayaliyle avunuyorum bakalım testimi yarına aldırdım perşembeydi bakalım yarın bana doktorum guzel haberi vericekmi
olabilir canım...acaba şubat ayı 2 gün eksikti ya o değiştirbilirmiki?
canım olsun geç olsun daa güç olmasın hayırlısıyla görücez inşallah herşeyide. ALLAHIm tm isteyenlere nasip etsin inşallah
aminnn canım aminn. sana 8. gunu yapıcam dediğim testi dayanamayıp hemen yaptım tabii şükür şimdilik hayaliyle avunuyorum bakalım testimi yarına aldırdım perşembeydi bakalım yarın bana doktorum guzel haberi vericekmi
yeterim iyi olmaya calışıyorum işte şu kanamamın uzun sürmesi biraz beni endişelendiriyor bugun 9. Gunum gerçi leke tarzına dönüştü ama hala var dün doktorum sorun yok dedi ama ben yinede takıyorum nasıl zormuşş bu işler sen nasılsın canım
acaba şubat ayı 2 gün eksikti ya o değiştirbilirmiki?
özlemcim gözün aydın rabbim kucağınada almayı nasip eder inşallah darısı aymese tulişe bana ve yetere ve tüm arkadaşlara
bu arada kızlar bugun adetimin 8. gunu kanamam hala azda olsa devam ettiiği için estrofem ilac verdi bunu tedavi sürecinde kullananınız varmı
tuliny ve aymesim transferleriniz hayırlı olsun inşallah sizlerdende güzel sonuçlar alacazzzzzzz
canım bana ymurtalarım toplandığı gün verdi
halada devam ediyorum günde 3 tane içiyorum estrofemden
aminnnnn canım inşallah
çok korkuyorum olmadı diye ama
yarın test yapmayı düşünüyorum bakalım ne çıkıcak
pekii bişe sorcam senin adetinde mi uzun sürdüğü için mi vermişti bana ben bugun adetim 8. ve kanama azda olsa devam ediyor diyince verdi ondan takıldım bide kilo yapıyomuş sanki çok zayıftım akannehirakannehir
aminnnnn canım inşallah
canım ne konuşmuştuk
sTres yoktu hani hiç bir şeyi takmayacaktı
rahat ol eğerki rabbim ol derse
önünde hiç bir şey duramanz unutma
inşşş güzel haberler alacaksın bizlerede vereceksin
iinşşşşşşşşşşşşş
canım ben şimdi gittim ilçarımı aldım koydum
adet olmayo beklyorum
canım bana ymurtalarım toplandığı gün verdi
halada devam ediyorum günde 3 tane içiyorum estrofemden
aminnnnn canım inşallah
hayır canım benim adetimle ilgisi yoktu.dondurulmuşlarla olan tedavide ayrıca hormon iğneleri kullanmıyorsun.embriyolar zaten hazır.sadece rahmin gebeliğe hazırlanması kalıyor.o yüzden de estrofem veriyorlar rahim yeterli kalınlığa ulaşsın diye.
sana vermesinin sebebi başka.estrofem rahmi kalınlaştırdığı için,adetle birlikte dışarı atılan kan durur.dolayısıyle adet de durur.çünkü rahim kalınlaşmaya başlamıştır.benim adetlerim mesela 5-6 gün falan sürer.ben hep adetin 2.günü kullanıyordum ve 3.ya da 4.güne adetim hemencecik bitmiş oluyordu.rahim kalınlaşmaya başladığı için,dışarı atmıyor dokusunu.a.s
hadi hayırlısı ile olursun inşallah sııra aymesde aymesde bize güzel haberlerni verecek inşallah
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güsel haberleirni alacağızz ve hep biirlikte sevincez burda
canım ben dun almaya başladım 3. hapımı gunde 2 tane alıyorum takmıcam dedim ama 1 saat önce koyu bir parca geldi hemşireye sordum aslında kullandığın ilaçlar yapabilir dedi ama bu kadar uzaması da norma değil dedi kafam karıştı canım benim walla
canım nasılın
nasıl gidiyor
her şey yolundmı
kuzun seninle
inşşşşşşşşşşşşşşşş
rabim hep öle olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşallah canım çift çizgiyi görürsünnnnnn....
merakla bekliyorum.
ama çıkmazsa da üzülme.çünkü daha 1 hafta olmuş oluyor.bir de tek olduğunu düşünürsek çıkmayabilir hemen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?