Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim ya ben bir merkezi aramistim bana dediler ki bize daha oyle bir yaz gelmedi yasa ile ilgili
canim ya insallah senin ki bir olur pir olur
bu da devlete kapak olur

aminnnnnnnn canımmm aminnnnn inşallah
bekliyom sabırzıklıkla inşallah herkese inat herşeye inat
sarılır bana bebişim

aymes im sıkma canını canım rabbim nasip edecekse o bir taneyide nasip eder..
tek temennimiz bebişin sıkı sıkı tutunur hiç bırakmaz inşş

aymes canim SIKMA canini allahim nasip ederse olur canim rahat ol biraz ben cok rahattim biliyorum
soylemesi kolay ama baska ilgilenecek seyler bul
uykucum cok saol canim cok guzel oldu takvim ellerine saglik allahim insallah kendi takvimini yapmayi nasip eder sana
ben cikiyorum kizlar kib

güle güle kullan meryem ciğim takvimini rabbim sağ sağlim kucağına alacağın günleri görmeyide nasip etsin

bende gözükmüyor kıslar kim var kim yok sıkıntı var sanırım sitede ..

ayrıca bana özel sıkıntıda mevzut ne yazı karekterlirini nede smileleri kullanamıyorum ..alıntı yapamıyorum
geçmişte bazı arkadaşlar bu karekter ve alıntı sorunu yaşamıştı....ama nasıl hallettiler bilemiyorum....

altta kimin online olduğunu bazen görememizin nedeni buymuş:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12006400#post12006400

aminnnnn canım inşallah
çok korkuyorum olmadı diye ama
yarın test yapmayı düşünüyorum bakalım ne çıkıcak

aymesim canım bence yarın yapma...
çünkü tekil gebelikte hemen bir haftada gözükmeyebilir...
şimdi boşuna stres olacaksın...
bence azıcık daha sabret canım.....

sağol fadikçiğim ama siteyle ilgilide sıkıntı var sanırım az önceki mesajımda sıkıntı yoktu şimdi yine var..

smileleri hiç ama hiç kullanamadım

kıslar bende çıkıyorum a.e.o hepinizz..

bir daha ne zaman girebilirim hiç bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

aymes im sıkma canını canım rabbim nasip edecekse o bir taneyide nasip eder..
tek temennimiz bebişin sıkı sıkı tutunur hiç bırakmaz inşş

aymess hayırlıı olsun inşşşşallah bir minik daha katılacak aramıza

canlarım çok sağolun bende inanınki rahat olmak istiyorum ama elimde değil bi türlü beceremiyorum endişelerim çok fazla onlar beni esir alıyolar resmen fadiğim yapmamı diyosun ne biliyim canım ya bi umut yapıyım dedim ama çıkmazsada daha kötü olucağım kesin

yok yok bencede yapma aymes cim bekle sabrett endişe yapmamız lazım rabbimize tam sığındığımız zaman inan o endişelerimiz kalmıyyor ama işte yapamıyoruzz sabret salavat getir devamlı için rahatlıyor bakda bak bende sabahtan beri kanamadan dolayı huzursuzdum ama salavat getirdim biraz daha rahatım canım şimi bekle acele etme rabbim hakkımızda en hayırlısını verecek demek kolay bunu ama sabredeceksin zor ama az kaldı sabırrrrrrrrrr

çok sağolun kıslarrr inşallah test sonucumuda sevinçle yazmak nasip olur

canım kötü olucaksan yapma çunku ben yaparken çıkmasada umrumda değil diye yapmıştım tutunsada bebeğin üzüntüden sağlıgına zarar veririsin. yapma gunler su gibi akıp geçiyo zaten sabret 8-9. gunuyaparsın biraz daha tadını çıakr ne olur

ÖZLEM yeni gördüm hamile haberini ALLAH tamamına erdirsin sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…