merhana kizlar
kizlar ya aymese kac yumurta transfer edildi haberiniz varmi
canimmmm insallah sende pozitifi görenler kervanina katilacaksinnn :Saruboceq::1rolleyes:
hakkinda hayirlisi olsun insallahhhh
ne yazıkki 1 canım hayırdır nie sordun:uhm:
canim ya ben bir merkezi aramistim bana dediler ki bize daha oyle bir yaz gelmedi yasa ile ilgili
canim ya insallah senin ki bir olur pir olur
bu da devlete kapak olur
geçmişte bazı arkadaşlar bu karekter ve alıntı sorunu yaşamıştı....ama nasıl hallettiler bilemiyorum....bende gözükmüyor kıslar kim var kim yok sıkıntı var sanırım sitede ..
ayrıca bana özel sıkıntıda mevzut ne yazı karekterlirini nede smileleri kullanamıyorum ..alıntı yapamıyorum
aminnnnn canım inşallah
çok korkuyorum olmadı diye ama
yarın test yapmayı düşünüyorum bakalım ne çıkıcak
aymes im sıkma canını canım rabbim nasip edecekse o bir taneyide nasip eder..
tek temennimiz bebişin sıkı sıkı tutunur hiç bırakmaz inşş
aymes canim SIKMA canini allahim nasip ederse olur canim rahat ol biraz ben cok rahattim biliyorum
soylemesi kolay ama baska ilgilenecek seyler bul
uykucum cok saol canim cok guzel oldu takvim ellerine saglik allahim insallah kendi takvimini yapmayi nasip eder sana
ben cikiyorum kizlar kib
aymess hayırlıı olsun inşşşşallah bir minik daha katılacak aramıza
geçmişte bazı arkadaşlar bu karekter ve alıntı sorunu yaşamıştı....ama nasıl hallettiler bilemiyorum....
altta kimin online olduğunu bazen görememizin nedeni buymuş:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12006400#post12006400
aymesim canım bence yarın yapma...
çünkü tekil gebelikte hemen bir haftada gözükmeyebilir...
şimdi boşuna stres olacaksın...
bence azıcık daha sabret canım.....
canlarım çok sağolun bende inanınki rahat olmak istiyorum ama elimde değil bi türlü beceremiyorum endişelerim çok fazla onlar beni esir alıyolar resmen fadiğim yapmamı diyosun ne biliyim canım ya bi umut yapıyım dedim ama çıkmazsada daha kötü olucağım kesin
slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim
ozlemcim allahim tamamina erdirsin insallah rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin
yabangulum degerin yukselmis cok sevindim rabbim tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina al
tedavideki arkadaslar insallah sizlerden de iyi haberler alicaz allahin iziniyle
çok sağolun kıslarrr inşallah test sonucumuda sevinçle yazmak nasip olurözlem ciğim canım arkadaşım çok çok tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inşş
yaban gülüm tekrar gözün aydın..
tülin im bebiş inşş sıkı tutunur annesine
meryem canım h.g sende görüşemedik bayadır üçüzler baya süpriz oldu hepimzee
canlarım çok sağolun bende inanınki rahat olmak istiyorum ama elimde değil bi türlü beceremiyorum endişelerim çok fazla onlar beni esir alıyolar resmen fadiğim yapmamı diyosun ne biliyim canım ya bi umut yapıyım dedim ama çıkmazsada daha kötü olucağım kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?