cerencim hoşgeldin öncelikle benim bi bilgim yok arkadaşlar gelir şimdi
yardımcı olurlar sana uamarım hayırlı olur olumlu sonuç alırsın tatlım
özlemcim bu hamişşlik şaşırtıyor bizi demi olsun canım kasık batmasıda bir belirti neticede hadi bakalım kan sonucunlada mutluluğumuz tescillenmiş olur inşlallah
sağol canım yaaa inşallah öle olucak inşallah inşallah darısı en kısa zamandada basınıza olur canım dah afazla betletmez melekleriniz
canım bu tarz iğneleri hepimiz kendimiz yapıyoruz çok kolay zaten ucu o kadar küçükki anlamayacaksın bile göbek deliğinden 2-3 parmak ileride herhangi bir yere yapabilrisin iğneyi içinde hava kalmamasına dikkat et yeter
evet iğneden sonra çıkardıktan sonra ucunda 1 damla kalıyo genelde ama doktorum baktı herşey yolunda devam etdedi:)
çatlatma iğnesini iğne yapmayıbilen biri de yapabilirmi kalçadan kas içine
hımmm canım eger adele içineyse kendin yapamazsın bende iğne yapmayı bilen birine yaptırmıştım bir saglıkçıya yani hemşire felan değildi hayırlı olsun inşallah bu arad iğnenin adına prgny se ucuz ama ovitrellaysa 80 civarı
slm kızlar nasılsınız???
epeydir net yoktu giremedim bitürlü
güzel haberlerle karşılaştım çok şükür,
mart ayı bereketli gelmiş bakıyorumda aklinialirimsmile
yabangülümmm canıım tebrik ederim tatlım, Rabbim hayırlı bir hamilelik geçirmeni sonrada bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
özloşuuuuumm ikinci çizgiyi gördüğüne nasıl sevindim bilemezsin, benimde ilk test yaptığım gün aklıma geldi bebişler karnımdaydı ama sanki o testin üstündeymiş gibi sevinmiştim bebeğim orda diye (ikiz olduklarını bilmiyodum tabiikaydirigubbakcemile3) inşallah kan testi sonucunda güzel çıkar, erken çıkmış çoğul olabilir, ama önce sağlık tabii, Allahım sanada sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin bebişini kucağına alıp koklamayı kısmet etsin inşallah canım
darısı tedavide olan ve sonuç bekleyen tüm canım arkadaşlarımın başına inşallah
dualarım sizinle
güzel haberlerle gelin emi...yerimseniben
günaydın herkese özlem hayırlı olsun rabbim tamamına erdrisin inşallah darısı isteyen tüm arkadaşlarımıza
Kıslarrrr ellerİm tİtİrİyo yazamıyorum bu kadar yuksekmİydİ can İso senİnkİde 11. Gun degerİm 507,4 lÜtfen yorumlayın
aminnnn canım inşallah doğal yoldan nasip eder inşallahhhhhhözlemcim adına .çok sevindim rabbim isteyen herkeze inş banada nasip eder
canıııım tekrar tebrik ederim önce, çok sevindim iyi çıkmasına, benim 10.gün 320 küsür falandı büyük ihtimal çoğul tatlım seninkide, ikiz yada üçüz artık hayırlısıdiyelim rabbim sağlıkla büyütsün inşallah umarım bundan sonrada değerlerin güzelce katlanır giderkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?