Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cerencim hoşgeldin öncelikle benim bi bilgim yok arkadaşlar gelir şimdi
yardımcı olurlar sana uamarım hayırlı olur olumlu sonuç alırsın tatlım
özlemcim bu hamişşlik şaşırtıyor bizi demi olsun canım kasık batmasıda bir belirti neticede hadi bakalım kan sonucunlada mutluluğumuz tescillenmiş olur inşlallah

sağol canım yaaa inşallah öle olucak inşallah inşallah darısı en kısa zamandada basınıza olur canım dah afazla betletmez melekleriniz

evet iğneden sonra çıkardıktan sonra ucunda 1 damla kalıyo genelde ama doktorum baktı herşey yolunda devam etdedi:)
çatlatma iğnesini iğne yapmayıbilen biri de yapabilirmi kalçadan kas içine

kıslar son çıkıcam şimdi eczane çatlatma iğnesi fiyatı bilgisi olanvarmı birde yumurta toplama işleminden sonra hast.biraz kalmak gerekiyor diye biliyorum3,4 saat bunun için yanımıza giyecek birşey almak gerekirmi ?teşekkürler

evet iğneden sonra çıkardıktan sonra ucunda 1 damla kalıyo genelde ama doktorum baktı herşey yolunda devam etdedi:)
çatlatma iğnesini iğne yapmayıbilen biri de yapabilirmi kalçadan kas içine

hımmm canım eger adele içineyse kendin yapamazsın bende iğne yapmayı bilen birine yaptırmıştım bir saglıkçıya yani hemşire felan değildi hayırlı olsun inşallah bu arad iğnenin adına prgny se ucuz ama ovitrellaysa 80 civarı

prgny aslında doktorum ilaç sağlık rapor.yazcaktı ama aksilik oldu işte o yazılmadı rapora sorun değil ama evet kas içine reçeteye bişeler yazdıama bakalım inşallh hayırlısı teşşkür edrim bilgilerin için Allah gönlünüze göre versin :)

slm kızlar nasılsınız???
epeydir net yoktu giremedim bitürlü
güzel haberlerle karşılaştım çok şükür,
mart ayı bereketli gelmiş bakıyorumda aklinialirimsmile

yabangülümmm canıım tebrik ederim tatlım, Rabbim hayırlı bir hamilelik geçirmeni sonrada bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

özloşuuuuumm ikinci çizgiyi gördüğüne nasıl sevindim bilemezsin, benimde ilk test yaptığım gün aklıma geldi bebişler karnımdaydı ama sanki o testin üstündeymiş gibi sevinmiştim bebeğim orda diye (ikiz olduklarını bilmiyodum tabiikaydirigubbakcemile3) inşallah kan testi sonucunda güzel çıkar, erken çıkmış çoğul olabilir, ama önce sağlık tabii, Allahım sanada sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin bebişini kucağına alıp koklamayı kısmet etsin inşallah canım

darısı tedavide olan ve sonuç bekleyen tüm canım arkadaşlarımın başına inşallah
dualarım sizinle
güzel haberlerle gelin emi...yerimseniben

BıLıYOMSUUN ıÇıMDEN BıR SES BANADA ıKıZ DıYO AMA BıLMıYORUM ALLAH BıLıR TABıı.çok sağol canım herhalde yarım saat bir saat sonra çıkar testim. çok heycanlıyım karnım çok agrıyo. biliyomsuun bende öle oldum testlere 5-*10 dakikada bir açıp açıp baktım o kırmızılıgı görmek çok güzeldi. ALLAhım herkese nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
günaydın herkese özlem hayırlı olsun rabbim tamamına erdrisin inşallah darısı isteyen tüm arkadaşlarımıza

aminnn canım aminnn inşallahhh. aymesim tulınımde çok ama çok kısa bir süre sonra bu guzel heberle dönücekler yanımıza inşallah RABBİM ol demiştir onlarada

Kıslarrrr ellerım tıtırıyo yazamıyorum bu kadar yuksekmıydı can ıso senınkıde 11. Gun degerım 507,4 lÜtfen yorumlayın

Kıslarrrr ellerİm tİtİrİyo yazamıyorum bu kadar yuksekmİydİ can İso senİnkİde 11. Gun degerİm 507,4 lÜtfen yorumlayın

canıııım tekrar tebrik ederim önce, çok sevindim iyi çıkmasına, benim 10.gün 320 küsür falandı büyük ihtimal çoğul tatlım seninkide, ikiz yada üçüz artık hayırlısıdiyelim rabbim sağlıkla büyütsün inşallah umarım bundan sonrada değerlerin güzelce katlanır giderkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

özlemcim adına .çok sevindim rabbim isteyen herkeze inş banada nasip eder
aminnnn canım inşallah doğal yoldan nasip eder inşallahhhhhh

ALLAHIM ne eylerse guzel eyler. inşallah sağlıklı olsunlarda tek iki üç fark etmez benim için sadece tek dileğim sağlıklı dogsunlarrrr inşallahhh sağol canımm

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

özlemim kandeğerin çok güzel çıkmış canım büyük ihtimal çoğul canım. artık hayırlısı canım. rabbim sonuna kadarsorunsuz bir hamilelik nasip etsin canım sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin canım

ozlemcim allahim tamamina erdirsin insallah degerincok guzel masallah
degere takilma cnm benim 12.gun degerim 100 cikmisti ama ucuzlere hamileyim allahima sukurler olsun allahim hayirlisiyla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah
bende bugun dra gittim allaha sukurler olsun meleklerim iyilermis insallah sonuna kadar boyle gider kizlar dualarinizi eksik etmeyin

özlemcim hadee hayırlısıı kan değerin güsel cıkmışş bakalım artık ikizmi üçüzmü hayrlısı ne ise o olsun canım benim

kızlar puregon iğnem bitti bbugun ve yarın menogondan 4 tane birden yiyicem herhalde cumartesi toplanacak yumoşlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…