slm kizlar nabersiniz? benden iyilik diyelim iylik olsun...yine bronsit oldum bugun doktora gittim,sesim kisildi doktorda esime hadi iyisin kafani dinlersin diyosempatiksalakcinni
kizlar bisey daha paylasacam sizinle,burda bi tanidigimiz var,hatayli, ablasi oeda ebeymis ve onun orda uyguladigi bi kocakari ilaci varmis, bizim tanidikta bayadir anneme soyluyo deneleyim diye,her neyse haftaya denicez..
bugdayi suyunu cekene kadar kaynatiyomusuz ve buharna oturuyomusuz tabii dayanabildimiz kadar 3gun yapilacakmis,sonra daha detayli anlatirim denemesi bizden sifasi allahtan...daha once cok denemisler ve cogunda olmus kismet...
kıslar bende çıkıyorum a.e.o hepinizz..
bir daha ne zaman girebilirim hiç bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
çok şükür kızlar kanamam kesildi çok endişe etmiştim çok şükür buda bitti
slm kizlar nabersiniz? benden iyilik diyelim iylik olsun...yine bronsit oldum bugun doktora gittim,sesim kisildi doktorda esime hadi iyisin kafani dinlersin diyosempatiksalakcinni
kizlar bisey daha paylasacam sizinle,burda bi tanidigimiz var,hatayli, ablasi oeda ebeymis ve onun orda uyguladigi bi kocakari ilaci varmis, bizim tanidikta bayadir anneme soyluyo deneleyim diye,her neyse haftaya denicez..
bugdayi suyunu cekene kadar kaynatiyomusuz ve buharna oturuyomusuz tabii dayanabildimiz kadar 3gun yapilacakmis,sonra daha detayli anlatirim denemesi bizden sifasi allahtan...daha once cok denemisler ve cogunda olmus kismet...
günaydın bu topiğin güzel bayanları uzun bir arardan sonra nihayet girebildim nete hepinizi özledim valla.çokta merak ediyordum doğrusu tüp bebek tadavisinde olan arkadaşlar ne yaptılar acaba varmı hamiş haberleri.inşalah hepside güzel sonuç almıştır umarım:CüvCüv:
ÖZLEM yeni gördüm hamile haberini ALLAH tamamına erdirsin sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
çok sağolun kıslarr rinşallah darısı tüm isteyenlerin başınaozlem82do ALLAH bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah hayırlı olsun bizler için de dua edin
şükür canım hadi yola devam :)çok şükür kızlar kanamam kesildi çok endişe etmiştim çok şükür buda bitti
gunaydınlarrr kızlarrrrgny kızlar
günaydın kızlar özlemcim doktora gittinmi varmı belirtiler
günaydın kızlar özlemcim doktora gittinmi varmı belirtiler
cumartesi iğnelere başladım dünkontrol gittim 11 ml falan dedi güzel gidiyormuş cuma kontrol tekrar pazar büyük ihtimal çatlatma iğnesi olcakmış ancak bunu kendimiz alıp vurduracakmışız nasıl olcak hast.bu iğneyi yaparsanırım bunun için ücret alırmı?eşimin morfoloi 0 döllenme olurmu acaba çok ümitsizim biryandan da eşime destek veriyorum olcak inşallh diye ama içimden ya olmazsa offffffff hayırlısı rabbim herkze hayırlı evlatlar versin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?