AMİNNN CANIM AMİNN DEĞER YÜKSEK OLDUGU İÇİN SANIRIM 2. YE CAGIRMADI DOKTOR KAN TESTİ İÇİNgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
özlemim kandeğerin çok güzel çıkmış canım büyük ihtimal çoğul canım. artık hayırlısı canım. rabbim sonuna kadarsorunsuz bir hamilelik nasip etsin canım sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin canım
EVET CANIM ONLARDA ÖEL DEDİLER BEN SORUDM NE GİBİ GÖRÜNÜYO DİYE TEK BİLE OLABİLİR DEDİ AMA ÜÇÜZDE OLABİLİR BUNU KESELERİ GÖREMDEN BİLEMEYİZ DEDİ. HAYIRLISI NEYSE O OLSUN yeterki sağlıklı dogsunlarda ne olursa olsun hayırlı evlat olsunlar inşallahozlemcim allahim tamamina erdirsin insallah degerincok guzel masallah
degere takilma cnm benim 12.gun degerim 100 cikmisti ama ucuzlere hamileyim allahima sukurler olsun allahim hayirlisiyla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah
bende bugun dra gittim allaha sukurler olsun meleklerim iyilermis insallah sonuna kadar boyle gider kizlar dualarinizi eksik etmeyin
özlemcim hadee hayırlısıı kan değerin güsel cıkmışş bakalım artık ikizmi üçüzmü hayrlısı ne ise o olsun canım benim
kızlar puregon iğnem bitti bbugun ve yarın menogondan 4 tane birden yiyicem herhalde cumartesi toplanacak yumoşlarrr
acillll kızlar pregnly ilaç piyasada yok ama doktor bana neden verdi bunu ne yapcam ben yaaaa bilgisi olan
slm canım öncelikle topiğimize hoşgeldin,
aradığın ilaç uzun zamandır piyasada yok,
içindek hammaddeden dolayı üretimi durdurulmuş,
doktorunu arayıp onun yerine kullanabileceğin başka bir ilaç adı sor,
doktoruna ovitrelle adlı çatlatma iğnesini de sorabilirsin kullanabilirmiyim diye
büyük ihtimalle başka ilaç önerecektir canım
Kıslarrrr ellerİm tİtİrİyo yazamıyorum bu kadar yuksekmİydİ can İso senİnkİde 11. Gun degerİm 507,4 lÜtfen yorumlayın
pregnyl ampül p3b (bir)S:1x10.000 ünite (3m)diye bişe yazmış anlayan varmı eczaneden ne diyip isticez bulamadım başka yerden isticemde yardım
liyadora canım hoşgeldin nasılsın,hamişlik nasıl gidiyor.sen bilirsin değerleri benimkide 3 gün gecikmeli cuma günü39,97 çıktı p.tesi 214,2 çıktı sence nasıl?
yabangülü gayet güzel bi değer aşaşllhhh :lepi:
Liyadora nasılsın hastaede mi kalıyosun CADIARZU
Ben 1 aydır hastanedeydim ara ara nete giriyordum yattığım yerden.Dün taburcu olduk.1 ay sonra yeniden yatabilirim..Bu arada sen de hamilesin demek..cetveldenden anladım şimdi..Ayyyyy çok çok sevindim yaaa..Buraya uzun zaman olmuş uğramayalı demek ki..Allahım hepimize sağlıklı hamilelikler nasib etsin..Çok çok tebrikler tatlım..olumunekankayizsmile:asigim:
yabangülü gayet güzel bi değer aşaşllhhh :lepi:
Liyadora nasılsın hastaede mi kalıyosun CADIARZU
amin canım seninde allahım yardımcın olsun.bebişlerin zamanında gelir işallah.evet hamile görünüyorum değere göre ama usgde görmeyince içim rahat değil henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?