Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
AMİNNN CANIM AMİNN DEĞER YÜKSEK OLDUGU İÇİN SANIRIM 2. YE CAGIRMADI DOKTOR KAN TESTİ İÇİN
EVET CANIM ONLARDA ÖEL DEDİLER BEN SORUDM NE GİBİ GÖRÜNÜYO DİYE TEK BİLE OLABİLİR DEDİ AMA ÜÇÜZDE OLABİLİR BUNU KESELERİ GÖREMDEN BİLEMEYİZ DEDİ. HAYIRLISI NEYSE O OLSUN yeterki sağlıklı dogsunlarda ne olursa olsun hayırlı evlat olsunlar inşallah

hayırlısı olsun canım inşallah sende benim gibi sevineceksin bak şimdi kalkıyorum senin ve aymesin ve tulınım ve diger tüm arkadaslarım için ayagımı sürüyorum hemde defalarca yaptım

acillll kızlar pregnly ilaç piyasada yok ama doktor bana neden verdi bunu ne yapcam ben yaaaa bilgisi olan

slm canım öncelikle topiğimize hoşgeldin,
aradığın ilaç uzun zamandır piyasada yok,
içindek hammaddeden dolayı üretimi durdurulmuş,
doktorunu arayıp onun yerine kullanabileceğin başka bir ilaç adı sor,
doktoruna ovitrelle adlı çatlatma iğnesini de sorabilirsin kullanabilirmiyim diye
büyük ihtimalle başka ilaç önerecektir canım

pregnyl ampül p3b (bir)S:1x10.000 ünite (3m)diye bişe yazmış anlayan varmı eczaneden ne diyip isticez bulamadım başka yerden isticemde yardım

ya evet ama neden bana bu ilacı verdi ki ozman gelde stres yapma şimdi diğer ilaçda çok pahalıymış raporada yazılmayı unutştu doktor tüh neyse canım sağolasın

merhaba canlar
gününüz güzel başladı böyl de gitsin
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

Kıslarrrr ellerİm tİtİrİyo yazamıyorum bu kadar yuksekmİydİ can İso senİnkİde 11. Gun degerİm 507,4 lÜtfen yorumlayın

özlemcim tebrik ederim
Allah sağlıklı bebişler versin :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Özlemcim çok sevindim,sağlıklı bir hamilelik dilerim Bence değere takılma..benim de geçen hamileliğimde 12. gün beta hcg 57 olmasına rağmen ikizdi bebeklerim.Nevronun 10 binlerde olmasına rağmen tekildi gebeliği..Yani yanıltıcı beta hcg değeri..
pregnyl ampül p3b (bir)S:1x10.000 ünite (3m)diye bişe yazmış anlayan varmı eczaneden ne diyip isticez bulamadım başka yerden isticemde yardım

Canım bir gün sağdan bir gün soldan yapacaksın iğneyi..Göbek deliğinin etrafından..ayrıca eğer pregnyl yoksa dr una söyle muadili olan bir ilaç yazar..Aynı görevi görüyor nasılsa..Ovitrelle de aynı şey

liyadora canım hoşgeldin nasılsın,hamişlik nasıl gidiyor.sen bilirsin değerleri benimkide 3 gün gecikmeli cuma günü39,97 çıktı p.tesi 214,2 çıktı sence nasıl?

liyadora canım hoşgeldin nasılsın,hamişlik nasıl gidiyor.sen bilirsin değerleri benimkide 3 gün gecikmeli cuma günü39,97 çıktı p.tesi 214,2 çıktı sence nasıl?

Ben 1 aydır hastanedeydim ara ara nete giriyordum yattığım yerden.Dün taburcu olduk.1 ay sonra yeniden yatabilirim..Bu arada sen de hamilesin demek..cetveldenden anladım şimdi..Ayyyyy çok çok sevindim yaaa..Buraya uzun zaman olmuş uğramayalı demek ki..Allahım hepimize sağlıklı hamilelikler nasib etsin..Çok çok tebrikler tatlım..olumunekankayizsmile:asigim:

amin canım seninde allahım yardımcın olsun.bebişlerin zamanında gelir işallah.evet hamile görünüyorum değere göre ama usgde görmeyince içim rahat değil henüz.

amin canım seninde allahım yardımcın olsun.bebişlerin zamanında gelir işallah.evet hamile görünüyorum değere göre ama usgde görmeyince içim rahat değil henüz.

beta hcg 1000-1500 olunca görünür..Vajinalde daha iyi seçilebilir ilk zamanlar..

Bu arada Türkçe' yi katletmişim sempatiksalakcinni yani maşallah demek istedim siz anladınız onu yerimseniben
Liyadora sevindim Rabbim son haftalarıda sağlıklı bi şekilde göstermeyi nasip etsin :Saruboceq:

slm kıslar alıntı yapamıyorum

nur cuğum bende seni çokk özledim canımm..

özlem ciğim tekrar tebrik ederimmm

selam canlar daha çok erken diyceksiniz biliyorum ama
ben test yaptım ve sonuç herzamanki gibi ne yazıkki negatif:çok üzgünüm:
galiba bana çift çizgiyi görmek nasip olmıycak senağlama
niye hep böyle oluyo anlamıyorum ben elimden gelen herşeyi yapıyorum
embriyolar çok kaliteli ama olmuyo işte
ne diyimki çok üzgünüm kan testindede sonuç böyle olucak
gibi hissediyorum bensenağlama

özlemcim maşallah canım değerin 500 lerde gelmiş
çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsin

liyadora seninde iyi olmana çok sevindim
yolunda giden bişeyler olması güzel
sizlerde olmasanız hiç güzel haber alamıycam:çok üzgünüm:

AYMES henüz formda yeniyim ama sizleri sorunlarınızı az çok tanıdım senin transferin daha yeni olmadımı umutsuzluğa kapılmak için bence çok erken ALLAH büyük ümidini kaybetme bak sizin sağlıklı embriyo bile varmış bizde hiç bişi yok sperm falan ama napalım ALLAH tan ümit kesilmez.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…