teşekür ederim canım.cumartesi gitmeye karar verdim doktora sata göre 5+5 oluyor.kese görünür dimi geç döllenme bile olsa.3 gün gecikmişti adetim cuma günü 39,97 çıktı sonu.p.tesi 214,2 çıktı sonucum.eşim cumartesi git diyor.Evet canım cilveler var. :asigim: Hepimizinkine inşallah. Uzun bir ömür , güzel bir gelecek.. :Saruboceq: Ben memur olduğum için dönücem. Ama özel sektörde olsam dönmezdim ben de. :gitme:
Sevindim bitanemmm. Hep iyi ol inşallah. opuyorumnanaktan Şeniz
Elbette değil. Hem demesi kolay. Yaşayan daha iyi bilir. Zor kazanılan daha bir kıymetli oluyor. Ama biz de kıyamıyoruz sana ve karnındaki miniğe. Streslenmeni istemiyoruz. Bu güzel günlerin tadını doya doya çıkar istiyoruz. Çok sevindim sizin adınıza. Çok güzel olacak herşey Allahın izniyle. Hele aileye de katılsın yumurcak çok süper olacak. Dualarımızdasın. Allaha emanetsiniz. Şeniz
canım ben o stresi 3 kere yaşadım ve 3 ndede kalp atışı duyamadık....
4. daha stresli olacak tabi ama yinede biraz sakin olmak lazım canım...
çünkü hepimiz biliyoruzki stres bu zamanlarda çok önemli...
canım nevronun dediği gibi biz seni düşündüğümüz için bunları söylüyoruz...
rabbim yardımcın olsun bu günlerde geçecek elbet...
rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin...
canım ama hiç seyrekte olsa uğramadın buraya....
biz özledik seni boshayallersmile
her zaman olmasa da arada bekleriz canımopuyorumnanaktan
Bizler de seni ve meleğini öpüyoruz tatlım. opuyorumnanaktan Şeniz İyisiniz çok şükür. Hep iyi olun inşallahh. :Saruboceq:a.s.
[ı]rylai nergis 26 mart kizla sonuc gunum..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]cornelia sagol canim ins..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]melony seninde geri sayim baslamis canim hdi hayirlisi olun ins..[/ı]
[ı]cektigin sikintilara degicek ins..[/ı]
[ı]aymes iyi olucak canim erken test yapti bos yere canini sikiyor..[/ı]
teşekür ederim canım.cumartesi gitmeye karar verdim doktora sata göre 5+5 oluyor.kese görünür dimi geç döllenme bile olsa.3 gün gecikmişti adetim cuma günü 39,97 çıktı sonu.p.tesi 214,2 çıktı sonucum.eşim cumartesi git diyor.
opuyorumnanaktan bende senı ve dorugu cok öpüorum cnmmm saollll tatlım.. iyiyiz cok şükürr bazı sıkıntılarımız var ama gecıcek ıns...
Bence görünür. Bu heyecana o yürek dayanmaz zaten. Sen arayı uzatmadan git bence. Cumartesi iyi. Yavrunun ilk resmini alacaksın.. :asigim:
Sağol bitanemm. Muhakkak oluyor. Bir de tedaviyle olunca sanki biraz daha sıkıntılar artıyor. Hormonlardan belki de. Yani benim çok olmuştu sıkıntım. İnşallah senin o kadar olmaz. Şeniz
Ben de 17.03.2008'de kayıt olmuşum bu siteye 2 sene önce. Ne tesadüftür ki tam 1 sene sonra yani 17.03.2009'da bebeğimin benimle olduğunu öğrendim yaptığım idrar testiyle. Ve dün 17.03.2010'da giriş yaptığımda , yani 2 sene olduğunda ise bebeğim 4 aylık olmuş , benden sonra nice arkadaşın hamile kaldığını hatta bazılarının doğum bile yaptıklarını gördüm. 2 seneye kaç tane güzel haber sığdırdık. Hiç mi üzücü haberimiz olmadı. Elbet oldu. Ama hepberaber aşmaya çalıştık sıkıntıları. Dediğin gibi daha çoooook güzel haberler alacağız. Ve mutluluğumuzu katlayacağız. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Sağol papatyammm Allah razı olsun. Bebişimin teyzeleri de çok tatlı. Ve herbirinin kendilerinden bin kat tatlı bebişleri olacak. Tadından yenmeyecekler :)) Şeniz
Canım tedavin hayırlı olsun. Bu ara tüp bebek tedavisinde olan çok arkadaşımız var. ınşallah hepinizin karnı dolup taşacak bebelerle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Ayyyy az kalmış transfere. Bebeğini sana transfer ettiklerinde (sanırım artık 1 tane oluyormuş) onunla hep konuş. Seni bırakıp gitmesine sakın izin verme. Onu ne kadar sevdiğini söyle. Onun ne kadar değerli olduğunu hissettir. Gitmeyecektir. Şeniz
rylai nergis 26 mart kizla sonuc gunum..
cornelia sagol canim ins..
melony seninde geri sayim baslamis canim hdi hayirlisi olun ins..
cektigin sikintilara degicek ins..
aymes iyi olucak canim erken test yapti bos yere canini sikiyor..
Bence görünür. Bu heyecana o yürek dayanmaz zaten. Sen arayı uzatmadan git bence. Cumartesi iyi. Yavrunun ilk resmini alacaksın.. :asigim:
Sağol bitanemm. Muhakkak oluyor. Bir de tedaviyle olunca sanki biraz daha sıkıntılar artıyor. Hormonlardan belki de. Yani benim çok olmuştu sıkıntım. İnşallah senin o kadar olmaz. Şeniz
nevro sen gelince topik harektelnmiş
evet canım az kaldı inşallah hele bir gelsin bana neler diycem ben ona söylecek anlatcak çok sözüm var
nevrom valla acabalarda kalmıştım kesin cumaretsi gidiyorum bismillah diyip.işallah görürüm keseyi:Saruboceq:
nevro bayağıdır burdan sın bebe napıyo ben girip çıkıyorum sen hala yazıyon bilmiyorumkismile
hihoyyytkaydirigubbakcemile2 hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt
kızlar hepinizi öpüyorum kocaman. Yarın doktora gideceğim , tahlil vereceğim film çektireceğim. Erken kalkmak lazım. Ve öğleden sonra da doruk'un aşısı var. Zorlu bir haftasonu bizi bekliyor. Bize dokunuyor bu aşılar nedense.
görüşünceye kadar kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. şeniz şeniz şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?