Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
teşekür ederim canım.cumartesi gitmeye karar verdim doktora sata göre 5+5 oluyor.kese görünür dimi geç döllenme bile olsa.3 gün gecikmişti adetim cuma günü 39,97 çıktı sonu.p.tesi 214,2 çıktı sonucum.eşim cumartesi git diyor.

canım ya allahım bi daha yaşatmasın.bebişin gelir sağlıkla işallah.:Saruboceq:

Bizler de seni ve meleğini öpüyoruz tatlım. opuyorumnanaktan Şeniz İyisiniz çok şükür. Hep iyi olun inşallahh. :Saruboceq: a.s.

opuyorumnanaktan bende senı ve dorugu cok öpüorum cnmmm saollll tatlım.. iyiyiz cok şükürr bazı sıkıntılarımız var ama gecıcek ıns...

rylai nergis 26 mart kizla sonuc gunum..

cornelia sagol canim ins..

melony seninde geri sayim baslamis canim hdi hayirlisi olun ins..
cektigin sikintilara degicek ins..
aymes iyi olucak canim erken test yapti bos yere canini sikiyor..

arkadaşlar bu ne güzel bir şey sayfalar almış başını gitmiş yyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

inşşş sende aymesde güzlel haberlele döneceksin
iinşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bence görünür. Bu heyecana o yürek dayanmaz zaten. Sen arayı uzatmadan git bence. Cumartesi iyi. Yavrunun ilk resmini alacaksın.. :asigim:

opuyorumnanaktan bende senı ve dorugu cok öpüorum cnmmm saollll tatlım.. iyiyiz cok şükürr bazı sıkıntılarımız var ama gecıcek ıns...

Sağol bitanemm. Muhakkak oluyor. Bir de tedaviyle olunca sanki biraz daha sıkıntılar artıyor. Hormonlardan belki de. Yani benim çok olmuştu sıkıntım. İnşallah senin o kadar olmaz. Şeniz

nevro sen gelince topik harektelnmiş

evet canım az kaldı inşallah hele bir gelsin bana neler diycem ben ona söylecek anlatcak çok sözüm var
rylai nergis 26 mart kizla sonuc gunum..

cornelia sagol canim ins..

melony seninde geri sayim baslamis canim hdi hayirlisi olun ins..
cektigin sikintilara degicek ins..
aymes iyi olucak canim erken test yapti bos yere canini sikiyor..

inşallah canım rabbim isteyen herkese versin kimsenn kucağını boşbırakmasın:Saruboceq::Saruboceq:

eski gunler cok guseldii benim yeni olduğum zamanlar ben gecen sene nisanda girmiştim cok gusel muhabbetlervardı yeniydim bende katılmaya çalışıyodum :kedi::kedi: ama bu hep olsun gelin devamlıı muhabetlerimiz daim olsun :lepi::lepi::enbuyukkk:

nevrom valla acabalarda kalmıştım kesin cumaretsi gidiyorum bismillah diyip.işallah görürüm keseyi:Saruboceq:

nevro sen gelince topik harektelnmiş

Keşke hep gelebilsem de hep hareketlense. Sevindim doğrusu. :asigim:

evet canım az kaldı inşallah hele bir gelsin bana neler diycem ben ona söylecek anlatcak çok sözüm var

:CüvCüv: :sm_cool: :teytey: İnşallahhhhhhhhhh.

nevrom valla acabalarda kalmıştım kesin cumaretsi gidiyorum bismillah diyip.işallah görürüm keseyi:Saruboceq:

İnşallah bitanem. Bence gitmekte fayda var. Hem eşin de öle demiş. Bize hemen haber ver olur mu , merakta bırakma. Şeniz

slm arkadaslar nbr?
gecmise bakamadim aymes test yaptimi merak ettim?
tup bebek tedavisi bence kolay zor olan test gununu getirmek, tedavide olan butun arkadaslara allah sabir versin, kizlar her zaman dualarimdasiniz, ne zaman aklima bebek gelse hepimiz için dua ediyorumolumunekankayizsmile

aymes canim, sende benim gibi sabirsizsin canim, keske biraz bekleseydin daha cok erken,insallah kan testi pozitif cikar, uzulme canim bizde bigun pozitifi gorucez, belki tedaviyle belki dogal suprizle ama bizde gorucez inanmaliyiz buna.....

tedavideki arkadaslar mart ayi bizim ayimiz mirrr mirrr hepsi pozitif olucak insallah

• nevro bayağıdır burdan sın bebe napıyo ben girip çıkıyorum sen hala yazıyon bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ben işin kolayını buldum. Evlendirdim oğlanı. Birbirlerine bakıyorlar. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Şaka bir yana hep başında değilim elbet. Sen bilirsin bu işleri mümkün mü.. Bilgisayarı açık bıraktım arada tıklıyorum. zemuszemus Gelemediğim günlerin acısını çıkarıyorum. Hazır mülayimkenn. Maşallah diyim , dilimi ısırayım , popomu kaşıyayım.

hihoyyytkaydirigubbakcemile2 hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt

Kızlar hepinizi öpüyorum kocaman. Yarın doktora gideceğim , tahlil vereceğim film çektireceğim. Erken kalkmak lazım. Ve öğleden sonra da Doruk'un aşısı var. Zorlu bir haftasonu bizi bekliyor. Bize dokunuyor bu aşılar nedense.

Görüşünceye kadar kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. Şeniz Şeniz Şeniz

herkese gÜnaydın
hayılı cumalar
rbbım dualarımızı karŞılıksız bırakmasın
ıınnnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

yaaaaaaaaaa gÜnlardır uyku uyuyamıyırum sabahın 5 ayaktayım
neden Öle oldu anlamadım

canım geçmiş olsun
kolay gelsin zordur has işleri
canım bebişede koly gelsin aşı offffffffffffffffff
üzüyor bebişleri ama çok önemli yapılması şatr
allah kolaylık versin
yine gel özlettme kendini

gny kızlar hayırlı cumalara herkezeee.rabbim inş herkezin gönlündekini hayırlı bir şekilde verir.açtığınız eller boş çevrilmesin inş.
kızlar son günlerde kasıgımda acayip batmalar var yüz üstü bile yattıgımda bazen rahatsız oluyorum,bir de baş dönmesi var ki anlatamam yataktan kalkamadım bu gün,hayırlısı bakalım kış bitti derken hastalıga yakalandık anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…