canım ben o stresi 3 kere yaşadım ve 3 ndede kalp atışı duyamadık....
canım ama hiç seyrekte olsa uğramadın buraya....
biz özledik seni boshayallersmile
her zaman olmasa da arada bekleriz canımopuyorumnanaktan
rylai tup bebek bu kez canim..[/B]
yok fadigim olmadi yuklenmedi..
guvenlik duvariyla ilgili bisey var iptalde ettim ama yok.
neyse artik.
nergis hayirlisi olsun seninde..
seninde tarihin 25 26 27 mart gibi sanirim..
ins bu kez olur..
rylai tup bebek bu kez canim..
hay allah ya derdi ne bu msn nin....yok fadigim olmadi yuklenmedi..
guvenlik duvariyla ilgili bisey var iptalde ettim ama yok.
neyse artik.
nergis hayirlisi olsun seninde..
seninde tarihin 25 26 27 mart gibi sanirim..
ins bu kez olur..
rylai tup bebek bu kez canim..
hayırlı olsun canım...Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu bölüme girmemiştim.Belki hatırlarsınız eşimde morfoloji problemi vardı.3 negatif aşılamam olmuştu.İlk tüp bebek denememi yaptırdım.Bugün 6.günüm.İnşallah busefer sonucum pozitif olur.
hoşgeldin canım...kızlar slm...bn sizleri sürekli takip ediyorum.aynı sorunu paylaşıyorum sizlerle.yaz başı 3. tüp bebeği yaptırmayı düşünüyorum.ama kafam karıştı.2 tüp bebekden den sonra 2 embriyo transferi yapılmıyomuydu yeter neden öle yazmış.doktoruyla konuşan varmı.of ya ne biçim bi yasa bu okadarda tel ettik mail attık kimseler anlamadı derdimizi
hamiş olanlara, tedavide olanlara ,beklemede olanlara tüm evlat hasretiyle yanalara rabbim hayır versin.ve bebişlerimizi kucağımızda göstersin...
her zaman bekleriz canımopuyorumnanaktandoğru söylüyosun cnm :kedi: bebişin derdine düştük bilgisayarı elime alabildiğim zamanlarda hep bebekle ilgili yerlere giriyodum insan acemilikte panik oluyo biraz ama şimdi alıştık birbirimize huyunu suyunu alınca herşey daha kolay oluyo sık sık burdayım artık affedin olurmu
Sağol bitanem. Hoşbuldukkk. Şeniz Senin tedavin hangi aşamada şimdi? :asigim:
Sağol canısı. Hoşbulduk. yerimseniben opuyorumnanaktan Çok şükür valla. Güzel bir sürpriz oldu. Hem sana , hem sevenlerine. :Saruboceq: İnşallah hepsi olacak canım. Dualarımız sizinle.. :Saruboceq: :Saruboceq:
Evet canım. Benim yavrum kuzum. Allah razı olsun bitanem. Şeniz Seneye bu zamanlara kalmaz sen de büyümüş resimlerini koyarsın inşallahhhhhhh. :Saruboceq:
kızlar iyi geceler..
gündüz sizler varken girmek isterdim ama denk gelmedi..
yarın deniycem yine..
hepinizden allah razı olsun..
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
ben iyiyim dinleniyorum hala..
çalışmadığım için biraz dinlenmeyi uzun tuttum :)
şu an durumun üzerine titriyorum desem yeridir..
ama artık cumadan sonra kalkıcam sürekli yatmıycam..
transferim pazar günü oldu ve tek bebeğimi verdiler inş beni bırakmamış içimde büyümeye devam ediyordur..
ben onu çok istiyorum çünkü..
özlemcim sana çok sevindim burdan da yazmadan geçemicem..
yabanım doktora da gitmişsin herşey yolunda maşallah..
aymesim canım aramızda kaç gün vardı ki sanki erken yapmışsın testi.
ve zaten herkesin bünyesi farklı ki..
Allah utandırsın inş bebeğin kendini göstermemiştir sana daha..
nevrosky geçmiş olsun canım..
aksilikler peşini bırakmıyor senin..
oğlun büyümüş maşallah..
ege doğumda yaptırdım evet..
sonuç 26 mart ta inş..
elçininde öyleymiş :)
çok kalamıcam iyi geceler sana..
kendine iyi bak..
hepinizi çok öptüm kızlar...
24mart canım benimki,seninki ne zaman?
ozlemcim burdanda tebrik ediyim inanki super bi haber tebrikler ne zamandir bu topikte halay cekmiyordum dur senin icin bi cekiyim:teytey::teytey::dance:
canım bugun iğneler bitiyor yarında çatlatma iğnesini vuruncam pazar toplama işi az kaldı yanee hayırlısı ile bitcek inşallah
canım sanada az kaldı hayırlısı ile iyi haberklerini alacağız seninde inşallah
nergiscim nasılsın canım bebeğinde inşallah sana sımsıkı tutunmuştur
fadikçim sanada hem geçmiş olsun hemde kolay gelsin sende dikkat et fazla yorma kendini
evet kızlar geri sayım başladı çok heycanlıyım yaklaşık 12 13 tane yumoş var pazar gunu toplanacaklar çarşambada transfer cok yoruluyorum hastane antalyada 2 saat git 2 saat gel hergune bindi git gel mahvaldum tabii ilaçlar da baya sersemletiyor rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın
bu arada aymesden haberi olan varmı arkadaşlar merak ettim göremedim bugun topicdede
hadi hayırlısı canım heycanın hiç bitmesinnn bu sevinci hep yaşa canımmm. herşey yolunda gözüküyo merak etme bebeği aldığında bol bol dinleneceksinizzz
melony;12187121 [COLOR="Blue" .!.:fadikçim sanada hem geçmiş olsun hemde kolay gelsin sende dikkat et fazla yorma kendini[/COLOR]
evet kızlar geri sayım başladı çok heycanlıyım yaklaşık 12 13 tane yumoş var pazar gunu toplanacaklar çarşambada transfer cok yoruluyorum hastane antalyada 2 saat git 2 saat gel hergune bindi git gel mahvaldum tabii ilaçlar da baya sersemletiyor rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın
bu arada aymesden haberi olan varmı arkadaşlar merak ettim göremedim bugun topicdede
çok sağol canımopuyorumnanaktan
hadi hayırlısı bakalım...
bütün işlerin yolunda gitsin inşallah...
allah yardımcınız olsun...
melony hayırlısı olsun cnm inşallah kavuşursun yavruna[/QUOT]
saol canım inşallah rabbim her isteyene versin sizin bebişide
size bağışlasın uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin
smhsmhh ve nevrooo evt ne günler yaşadık güldük eğlendik üzüldük ağladık :sinifsinif: daha bir çok şey işte 3 yıl oalcak nerdeyse buralardayım vay bebenneyaptımki bir çok kişi dediğiniz gibi kucakları doldu göbüşeri doldu bi sürrü arkş aıldı aramıza biliyorum tek tek yine güzel haberler alıcaz bu topici de terktmicezzz yerimseniben sositososito
nevrocum çok geçmiş olsunnn..
Allah nazarlardan saklasın bebişini..Doruk çok tatlı maşallahh..
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu bölüme girmemiştim.Belki hatırlarsınız eşimde morfoloji problemi vardı.3 negatif aşılamam olmuştu.İlk tüp bebek denememi yaptırdım.Bugün 6.günüm.İnşallah busefer sonucum pozitif olur.
canım bugun iğneler bitiyor yarında çatlatma iğnesini vuruncam pazar toplama işi az kaldı yanee hayırlısı ile bitcek inşallah
slm canlarr nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdirr...bız ıyıyız zaman gecırmeye calısıoruz iştee nevroda gelmiş hoşgeldın cnm oğlusunda buyumus maslllah ...hamıle olan arkadaslar hepinizi cok tebrık edıorumm alllah saglıkla kucaklarınıza almayı nasip etsın ınsallh...tedavıde olan arkadaslarımmm ıns hepiniz pozıtıf sonuclar alırsınızzz tulıncımm senınde 26 marttaymıs sonucun ıns guzel haberı verırısın cnmm.yenı gelen arkadaslarada hosgeldınız dıyıorumm..rabbbım kımseyı bu yolda sınamasınn herkese hayırlı saglıklı ewlatlar nasiıp etsın ıns cok zor bılıorumm cok zorlu yollrdan gecıoruzz allh hepimizin yardımcısı olsun .herkesı cok öpüorummm kendınıze ıyı bakın.. pek fazla yazamasamda sızlerı takıp edıorumm hpinizı cok öptm kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?