Sağol canım. Bebek , ev derken gün boyu evin içinde koşuşturmacada oluyorsun. Bu arada odadan çık gir , terle soğusun derken oldu sanırım. kafamçokkarıştı
Sağol canım Allah razı olsun. Bize de kırkı çıkınca düzelir demişlerdi olmadı. Sonrasında 3 aylık olunca düzelir dediler. Hakikaten 3 aya girince çok şey değişti. Dediğin gibi her hallerine razıyız. Ama şimdiler daha bir güzel geçiyor. Sen çalışıyormusun , evdemisin? Çalışacakmısın sonra?
Canım çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin inşallah. Ve görümcene de inşallah. Sen nasılsın? İyisindir inşallah. Teşekkür ediyorum. Allah razı olsun bitanem. Şeniz
canım çok stres yapma...selam kıslar nasılsınız.dün karnıma sancılar girip durdu ödüm koptu.aklıma kötü kötü şeyler geldi rüyama girdi.çok zor bekleme süreci yani ne zaman hamile kalacam gibi bişey.keseyi görecekmiyim,kalp atışını duyacakmıyım gibi bir sürü düşünce.pazartesi bi gelseydi:çok üzgünüm:
nerelerdesin canım ya...meraba kızlar ben geldim uzun zaman oldu giremedim ama çooooooooooook özledim sizi nevromda burdaymış nasılsın cnm kuzun nasıl
nevrom bunca yıl sonra geldi ya insanın elinde değil işte ne yapayım:kedi:eşim hala inanamıyor usgde görmedi ya.ama geçen elini mideme götürmüş büdük buradamı diyor :roflol:dedim yok elini götürdüm koydu üstüne.bide kız terliğine bakıyordum kız eşyalarına bakma kız olur dedi.bende erkekmi istiyorsun dedim.sonra hayırlısı olsunda dedi cinsiyet önemli değil dedi:)Sağol canım. Allah razı olsun. Çok teşekkürler. Allah herkeslerinkini nazarlardan saklasın.
Benim de transferin 7. günü çıkmıştı idrar testinde. Hatta değerim çok yüksekti. Herkes üçüz olabilir diyordu. Ama bir kese görünmüştü. Sanırım benim de uygunsuz bir yere tutundu diğerleri. Ya da Doruk Paşa onları ekmek almaya gönderi kendi rahatı için. kaydirigubbakcemile3
Bir kız bir erkek demek. Allahım nazarlardan korusun.Sağlıkla , zamanında gelmeyi nasip etsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Canım benim aklına sakın kötü şeyler getirme. Bunlar normal şeyler. Çoğu hamile arkadaşımız da bu durumları yaşadık. Allahın izniyle keseyi de göreceksin , kalp atışını da duyacaksın. Sağlıkla da kucaklayacaksın inşallah. Bu yol gerçekten uzun , heyecanlı bir yol. Endişeler elbet olacak. Ama ne kadar az olursa o kadar çok tadını çıkarırsın. opuyorumnanaktan Kocacığın nasıl? O da mutluluktan uçmuştur bunca sene sonra gelince kıymetliniz. :asigim:
Pazartesi büyük gün demek. :dance: Allah hayırlısını vermiştir , ben ona inanıyorum. Sen şanslıymışsın bu açıdan. Gerçekten çok kötü bir durum. Bizim halimizden hiç anlamıyorlar. Kolay mı sanıyorlar. Sinir oldummmmm.. :mymeka: Çok üzgünüm çoook
Canım çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin inşallah. Ve görümcene de inşallah. Sen nasılsın? ıyisindir inşallah. Teşekkür ediyorum. Allah razı olsun bitanem. Şeniz
Sağol casperimmmm. Allah dermansız dert vermesin. Atlatırız inşallah. Evet büyüdü maşallah. Allah razı olsun. Seninkide göbüşünde büyümüş maşallahhh.
sağol canımopuyorumnanaktan
bende iyiyim canım bir yaramazlık yok şükür...
canım çok stres yapma...
allahın izniyle hiç birşey olmayacak inşallah...
nerelerdesin canım ya...
unuttun bizleri...
iyiyim ozlem ya msne giremiyorum acmiyo bu salak pc ..
yeniden indirdim kurucam simdi olcak mi bakalim..
sen nasilsin bebiklerinle aran nasil yerimseniben
aymesimde iyi iyi olcak ins cok erken yapmis biraz daa beklicek simdi..
sonunda yanilan taraf olucak ins..
tum kalbimle istiyorm bunu..
amin canim ins..
bu adamlar done done basi dondu acmiyo sistem dosyasinda sorun var diyo..
acayip duygulandım yaaa
evladıma baktığımda geçmiş hamile hallerimi yaşadıklarımı düşününce hep dua ediyorum
ne olur Allahım hepinize yaşatsın bu duyguları inşallahhhhhhhhhhhhh
bizimki vıyakladı iyimi yaaa
seninki tam cilvelenmiştir şimdi tabi cnm benim allah güzel ömür versin benim doğum iznim bu ay sonu bitiyo ama ben dönmeyi düşünmyorum cnm benimki özel sektör çalışma saatleri fazla hafta sonu yok kıyamıyorum bırakmaya sen devam ediyomusun
sağol canımopuyorumnanaktan
bende iyiyim canım bir yaramazlık yok şükür...
nevrom bunca yıl sonra geldi ya insanın elinde değil işte ne yapayım:kedi:eşim hala inanamıyor usgde görmedi ya.ama geçen elini mideme götürmüş büdük buradamı diyor :roflol:dedim yok elini götürdüm koydu üstüne.bide kız terliğine bakıyordum kız eşyalarına bakma kız olur dedi.bende erkekmi istiyorsun dedim.sonra hayırlısı olsunda dedi cinsiyet önemli değil dedi:)
ay herkesi bi arada görünce msjları okuyunca çok duygulandım ben yaa
eski günleri muhabbetleri özlemişim ayol yaa
canım ben o stresi 3 kere yaşadım ve 3 ndede kalp atışı duyamadık....fadikcim sizde bu stresi yaşayacaksınız o zaman ban çok hak vereceksiniz.işallah en kısa zamanda sizde yaşarsınız bu stresi.:Saruboceq:
canım ama hiç seyrekte olsa uğramadın buraya....unuturmuyum fadiğim inan çok özledim sizi nasılsınız görüşmeyeli herkes iyimi tülinim sen nasılsın cnm aşılamı falanmı yaptırdın cnm sen
web messenger diye bişey var netten baglanıyosun öle yapsana
Kesinlikle.. Duygulanmamak elde değil. Muhabbetler , destekler , neşeler , hüzünler.. Ne günler geçti. Çoğu kişi bebeklerini kucakladı. Çoğu kişi göbüşleri doldurdu. Çoğu kişi de aramıza katıldı. Gelenler , gidenler. Ama değişmeyen tek şey kalpten yürekten dilenen dilekler , birbiri için edilen dualar , güzel temenniler. Cansınız siz cannn. Allah hepinizin canına can katsın. Yaşama sevincinizi 100'e katlasınnn. Aminnnn. :Saruboceq:
hoşgeldin tülinima.s.
yeni kurduğun msn demi açmadı?
evet smhsmh cım eski günler çok güzeldi....
smhsmhh ve nevrooo evt ne günler yaşadık güldük eğlendik üzüldük ağladık :sinifsinif: daha bir çok şey işte 3 yıl oalcak nerdeyse buralardayım vay bebenneyaptımki bir çok kişi dediğiniz gibi kucakları doldu göbüşeri doldu bi sürrü arkş aıldı aramıza biliyorum tek tek yine güzel haberler alıcaz bu topici de terktmicezzz yerimseniben
sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?