Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

seninki tam cilvelenmiştir şimdi tabi cnm benim allah güzel ömür versin benim doğum iznim bu ay sonu bitiyo ama ben dönmeyi düşünmyorum cnm benimki özel sektör çalışma saatleri fazla hafta sonu yok kıyamıyorum bırakmaya sen devam ediyomusun

Canım çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin inşallah. Ve görümcene de inşallah. Sen nasılsın? İyisindir inşallah. Teşekkür ediyorum. Allah razı olsun bitanem. Şeniz

sağol canımopuyorumnanaktan

bende iyiyim canım bir yaramazlık yok şükür...

canım çok stres yapma...
allahın izniyle hiç birşey olmayacak inşallah...

meraba kızlar ben geldim uzun zaman oldu giremedim ama çooooooooooook özledim sizi nevromda burdaymış nasılsın cnm kuzun nasıl
nerelerdesin canım ya...
unuttun bizleri...

nevrom bunca yıl sonra geldi ya insanın elinde değil işte ne yapayım:kedi:eşim hala inanamıyor usgde görmedi ya.ama geçen elini mideme götürmüş büdük buradamı diyor :roflol:dedim yok elini götürdüm koydu üstüne.bide kız terliğine bakıyordum kız eşyalarına bakma kız olur dedi.bende erkekmi istiyorsun dedim.sonra hayırlısı olsunda dedi cinsiyet önemli değil dedi:)

fadikcim sizde bu stresi yaşayacaksınız o zaman ban çok hak vereceksiniz.işallah en kısa zamanda sizde yaşarsınız bu stresi.:Saruboceq:

selam kizlar herkes iyi masallah..
eski br laptop bulmus esim idareten geldim artik..
yabanim sago canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins..
sende uzme kendini bi sanciyla bu kadar dagilirsan ohooo..
bisey olmaz Allah in izniyle..

rylai hosgeldin nasil oldu kizin buyumus masallah..

iyiyim ozlem ya msne giremiyorum acmiyo bu salak pc ..
yeniden indirdim kurucam simdi olcak mi bakalim..
sen nasilsin bebiklerinle aran nasil yerimseniben

aymesimde iyi iyi olcak ins cok erken yapmis biraz daa beklicek simdi..
sonunda yanilan taraf olucak ins..
tum kalbimle istiyorm bunu..

inşallah yaparsın canım. şimdilik hiç bişey hissetmiyorum iyiyim yani .seninde iyi olana sevindim canım inşallah herşey çok güzel olucak emeklerin boşa çıkmıycak

ay herkesi bi arada görünce msjları okuyunca çok duygulandım ben yaa
eski günleri muhabbetleri özlemişim ayol yaa

amin canim ins..
bu adamlar done done basi dondu acmiyo sistem dosyasinda sorun var diyo..

acayip duygulandım yaaa
evladıma baktığımda geçmiş hamile hallerimi yaşadıklarımı düşününce hep dua ediyorum
ne olur Allahım hepinize yaşatsın bu duyguları inşallahhhhhhhhhhhhh
bizimki vıyakladı iyimi yaaa

ehh canımmm bende neredeyse 1,5 yıldır hergun buaradayımmm aile gibi oluyosun sonunda

Evet canım cilveler var. :asigim: Hepimizinkine inşallah. Uzun bir ömür , güzel bir gelecek.. :Saruboceq: Ben memur olduğum için dönücem. Ama özel sektörde olsam dönmezdim ben de. :gitme:

sağol canımopuyorumnanaktan

bende iyiyim canım bir yaramazlık yok şükür...

Sevindim bitanemmm. Hep iyi ol inşallah. opuyorumnanaktan Şeniz

Elbette değil. Hem demesi kolay. Yaşayan daha iyi bilir. Zor kazanılan daha bir kıymetli oluyor. Ama biz de kıyamıyoruz sana ve karnındaki miniğe. Streslenmeni istemiyoruz. Bu güzel günlerin tadını doya doya çıkar istiyoruz. Çok sevindim sizin adınıza. Çok güzel olacak herşey Allahın izniyle. Hele aileye de katılsın yumurcak çok süper olacak. Dualarımızdasın. Allaha emanetsiniz. Şeniz

ay herkesi bi arada görünce msjları okuyunca çok duygulandım ben yaa
eski günleri muhabbetleri özlemişim ayol yaa

Kesinlikle.. Duygulanmamak elde değil. Muhabbetler , destekler , neşeler , hüzünler.. Ne günler geçti. Çoğu kişi bebeklerini kucakladı. Çoğu kişi göbüşleri doldurdu. Çoğu kişi de aramıza katıldı. Gelenler , gidenler. Ama değişmeyen tek şey kalpten yürekten dilenen dilekler , birbiri için edilen dualar , güzel temenniler. Cansınız siz cannn. Allah hepinizin canına can katsın. Yaşama sevincinizi 100'e katlasınnn. Aminnnn. :Saruboceq:

unuturmuyum fadiğim inan çok özledim sizi nasılsınız görüşmeyeli herkes iyimi tülinim sen nasılsın cnm aşılamı falanmı yaptırdın cnm sen

hoşgeldin tülinima.s.

yeni kurduğun msn demi açmadı?

evet smhsmh cım eski günler çok güzeldi....

smhsmhh ve nevrooo evt ne günler yaşadık güldük eğlendik üzüldük ağladık :sinifsinif: daha bir çok şey işte 3 yıl oalcak nerdeyse buralardayım vay bebenneyaptımki bir çok kişi dediğiniz gibi kucakları doldu göbüşeri doldu bi sürrü arkş aıldı aramıza biliyorum tek tek yine güzel haberler alıcaz bu topici de terktmicezzz yerimseniben

sositososito

fadikcim sizde bu stresi yaşayacaksınız o zaman ban çok hak vereceksiniz.işallah en kısa zamanda sizde yaşarsınız bu stresi.:Saruboceq:
canım ben o stresi 3 kere yaşadım ve 3 ndede kalp atışı duyamadık....
4. daha stresli olacak tabi ama yinede biraz sakin olmak lazım canım...
çünkü hepimiz biliyoruzki stres bu zamanlarda çok önemli...
canım nevronun dediği gibi biz seni düşündüğümüz için bunları söylüyoruz...
rabbim yardımcın olsun bu günlerde geçecek elbet...
rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin...

unuturmuyum fadiğim inan çok özledim sizi nasılsınız görüşmeyeli herkes iyimi tülinim sen nasılsın cnm aşılamı falanmı yaptırdın cnm sen
canım ama hiç seyrekte olsa uğramadın buraya....
biz özledik seni boshayallersmile
her zaman olmasa da arada bekleriz canımopuyorumnanaktan

web messenger diye bişey var netten baglanıyosun öle yapsana

hoşgeldin tülinima.s.

yeni kurduğun msn demi açmadı?

evet smhsmh cım eski günler çok güzeldi....

canlarımmm olumunekankayizsmile:asigim::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…