Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

eh işte gördüm sayılır:)beklediğim gibi değildi doktor bile zor bela gördü çarşamba yeniden gidicem o zaman büyümüş halini görürüm heralde.valla her zaman dua ediyorum rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda.:Saruboceq:

selam kzılar nasılsınız meryemcim üçüzmüü çok güzel maşallah tickerında çok hoş üç bezelye

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamileymişteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oyyyyyyyyyy maşallah yabanımaaaaaaaaaaaaaaa canım ya algılayamadım baştan çok çookkkk tebrik ediyorum hayırlısıyla zamanı gelince kucağına almanı diliyorum tatlıımmmmmmmŞenizŞeniz

evet canım teşekür ederim:kedi:amin canım darısı sizlerin başına:Saruboceq:
ben yorgunluktan ölüyorum be sevcan.
tabanlarım zonkluyor.
tavuk pozisyonu aldım.
şimdi yatıyorum.
yorgunluktan toz götürüyor evi
adıma bakma sen.

canım hayırdır ne bu yorgunluk?

ceren duru, kusura bakma yeni gordum, ve malesefte yardimci olamicem, ben yurtdisinda yasiyorum, ama herhalde gittiginiz doktor rapor verir...

:teytey:slm kızlar uzun zamandır yazmıyordum topige ....
ara ara bakıyordumm hamişş haberleri varmıı diyyyee
maşallah diyorumm kızlarrrrrrrrrrrrr
mart ayı tam martt olmuşş gerçektenn
kızlarr çok tebrikklerrr
inşallah tülin ve elchindende güzell haberler alırızzz....

bugün bitanıdıktanda hamile haberi aldım
eşinin sperm degerleri çok düşüktü
sıradan otları iyi bilen birisine macun yaptırmışlar
2ayında hamile kaldı
artık bende böyle bişey kullanmayı düşünüyorum CADIARZUCADIARZU

zambakcım mujukaaaa inşallah canımmmmmmmmmmmmm

tanıdığınızıda tebrik ederim canım darısı hepimizin başına olur inşallahhhhhh

tekrar hosgeldin zambak opuyorumnanaktan

kizlar isim degisikligi için basvurdum bakalim ne olacak bayanssulusmile

acillllllllllllllll yarın yumurta toplama günüm varama eşimde gelmesi gerekiyor ancak işyeri problem çıkaroyo yarın için nerden nasıl rapor alabilirz devlet acil de verirmi

Canım benim kıyamam yaa. Sağlık ocağı falan verir. Aile hekiminiz yani. SSK mı eşin. Sağlık ocağı 2 güne kadar veriyormuş SSK lılara. Niye böyle gıcıklık yapıyorlar ki. İnşallah halledersiniz.

Hoşgeldin canım. Nasılsın? Şeniz İnşallah seni de görürüz yakında göbüşünde bebişle.. yerimseniben

tekrar hosgeldin zambak opuyorumnanaktan

kizlar isim degisikligi için basvurdum bakalim ne olacak bayanssulusmile

Neyle değiştirecektin canım? opuyorumnanaktan

bu isimden biraz skildim 29 senedir tasiyorum bari burda degisik olsun sempatiksalakcinni

hem buraya girdigimi bilen bi kac kisi var, o yuzden istemiyorum..

dilem istiyorum, anlamida gonul ilaci, eger kizim olursa dusunucegim isimlerden biridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…