Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın topiğin şekerleriopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nasılsınız bakeeeemmmaklinialirimsmile

bu isimden biraz skildim 29 senedir tasiyorum bari burda degisik olsun sempatiksalakcinni

hem buraya girdigimi bilen bi kac kisi var, o yuzden istemiyorum..

dilem istiyorum, anlamida gonul ilaci, eger kizim olursa dusunucegim isimlerden biridir
yeni ismin hayırlı olsun canımopuyorumnanaktan

bu isimden biraz skildim 29 senedir tasiyorum bari burda degisik olsun sempatiksalakcinni

dilem istiyorum, anlamida gonul ilaci, eger kizim olursa dusunucegim isimlerden biridir

canimm yeni ismin sana ugur getirsin insallah Şeniz

Hayırlı olsun canım. Sana uğur getirmesini dilerimmm. Şeniz

herkese kocaman günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bugün test yok mu kız ciciş. Merak etme 3 yanlış 1 doğruyu götürmüyor. Şeniz Şaka bir yana yarın bir kere daha yaparsın olmazsa. Zaten Cuma günü de tahlil vereceksiniz. İnşallah Pozitiftir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

------------------------------------------------------------

Herkese günaydın kızlar. Güzel bir gün diliyorum. İnşallah güzel haberler alacağımız bir gün olur. Ben de aymesi merak ediyorum. Haberinden sonra gelmedi. İnşallah ters bir durum yoktur. :Saruboceq:

yok nevrocum bugün yapmadım eşim hayret nasıl yapmadın dedi heheheheh stres yapıyom kuzum negatif çıkınca günümü etkiliyo yarın sabah yaparım belki

yok nevrocum bugün yapmadım eşim hayret nasıl yapmadın dedi heheheheh stres yapıyom kuzum negatif çıkınca günümü etkiliyo yarın sabah yaparım belki

Haklısın canım. İnsan yapmak istiyor da olumsuz bir sonuç görme ihtimalini kaldıramıyor. Zaten en garantisi kan testi bunun. Şeniz

Oyladım canım. İnşallah bu girişimlerin faydası olur.

tünaydin arkadaslar ya ben dogru yere mi yaziyorum ondanda emin degilim esimde sperm hizi düsüktü ama keci boynuzu kürü sagolsun hersey normalin üstüne cikti hos bu hamile kalmama yetmedi ama olsun önümüzdeki ay esim bi sperm testi daha yapacak, allahin izniyle kisa sürede bizde hamis kaliriz

Evet canım doğru yere geldin. a.s. İnşallah bu düzelme ile en kısa zamanda terfi eder hamile kalırsın. :Saruboceq: Öncelikle sperm testinizin güzel çıkmasını , sonra da güzel haberini alabilmeyi diliyorum. yerimseniben

saol nevrosky, 2 yildir deniyoruz eylülde sperm düzeldi umarim olur artik... buarada bu güzel karsilama icin cok tsk ederim =)

tünaydın canım, opuyorumnanaktan aramıza hoşgeldin, değerleriniz düzelmiş, senin adına sevindim, burda çok mucizelerle karşılaştık, umarım senin bebişinde sürpriz yapar ve en kısa zamanda konar göbişine...:ecrin_bebek: :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

selam kızlar.. nasılsınız..

ayşecim yeni ismini güle güle kullan..

mimix hoşgeldin.
inş düzelmişken çok uğraşmadan gebeliğin olur..

nevroooo kııss oğluş napıyo uyutup burayamı kaçtın yoksa?
sen nasılsın? nasıl gidiyo bebek bakımı???

selam kızlar.. nasılsınız..

ayşecim yeni ismini güle güle kullan..

mimix hoşgeldin.
inş düzelmişken çok uğraşmadan gebeliğin olur..

tüliiiişşş hoşgeldin canım
nasılsın? heyecanlı bekleyiş sürüyo değilmi
inşallah güzel haberini alacaz tatlım,
dualarımız seninle...opuyorumnanaktan

saol nevrosky, 2 yildir deniyoruz eylülde sperm düzeldi umarim olur artik... buarada bu güzel karsilama icin cok tsk ederim =)

Demekki geçici bir problemmiş. Düzelme olduğuna göre. Bir de biliyorsun bunlar kısmet işte. Birşeyler vesile oluyor. Ama zamanı gelmeyince olmayınca olmuyor. Benim eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var. Gün geçmiş sperm morfolojisi bozulmuş. 3 yıl bebek sahibi olamadık. %0 idi normal morfoloji. 2 aşılama yaptırdık olmadı. 1. Tüp Bebek denemesinde hamile kaldım. Bebeğimi doğurdum da 4 aylık oldu bile. Benim tedaviyle oldu. Ama morfolojisi bozuk olup doğal yolla kalan arkadaşlarım da oldu. Herkesin nasibi ayrı yerden. Yeterki gelsin bebeler. İnşallah senin de gelir çok bekletmeden. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…