- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
yeni ismin hayırlı olsun canımopuyorumnanaktanbu isimden biraz skildim 29 senedir tasiyorum bari burda degisik olsun sempatiksalakcinni
hem buraya girdigimi bilen bi kac kisi var, o yuzden istemiyorum..
dilem istiyorum, anlamida gonul ilaci, eger kizim olursa dusunucegim isimlerden biridir
bu isimden biraz skildim 29 senedir tasiyorum bari burda degisik olsun sempatiksalakcinni
dilem istiyorum, anlamida gonul ilaci, eger kizim olursa dusunucegim isimlerden biridir
bu isimden biraz skildim 29 senedir tasiyorum bari burda degisik olsun sempatiksalakcinni
herkese kocaman günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yok nevrocum bugün yapmadım eşim hayret nasıl yapmadın dedi heheheheh stres yapıyom kuzum negatif çıkınca günümü etkiliyo yarın sabah yaparım belki
arkadaşlar bu sayfanın en alt kısmında "Çider yeni tüp bebek genelgesine danıştayda itiraz etsin mi?" diye bir anket var.anketin sonuçlarına göre,danıştaya itiraz edecekler.çok fazla kişiye ulaşılması gerekiyor.
Oyladım canım. İnşallah bu girişimlerin faydası olur.
tünaydin arkadaslarya ben dogru yere mi yaziyorum ondanda emin degilim esimde sperm hizi düsüktü ama keci boynuzu kürü sagolsun hersey normalin üstüne cikti hos bu hamile kalmama yetmedi ama olsun önümüzdeki ay esim bi sperm testi daha yapacak, allahin izniyle kisa sürede bizde hamis kaliriz
tünaydin arkadaslarya ben dogru yere mi yaziyorum ondanda emin degilim esimde sperm hizi düsüktü ama keci boynuzu kürü sagolsun hersey normalin üstüne cikti hos bu hamile kalmama yetmedi ama olsun önümüzdeki ay esim bi sperm testi daha yapacak, allahin izniyle kisa sürede bizde hamis kaliriz
selam kızlar.. nasılsınız..
ayşecim yeni ismini güle güle kullan..
mimix hoşgeldin.
inş düzelmişken çok uğraşmadan gebeliğin olur..
saol nevrosky, 2 yildir deniyoruz eylülde sperm düzeldi umarim olur artik... buarada bu güzel karsilama icin cok tsk ederim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?