hoşbuldum canım..
eyvahedigeldismile var var yaramazlık var da sonuç yok henüz..
erken deyip geçiyorum bakalım inş erken diye çıkmıyordur..
yüreğine sağlık canımm..
birden fazla oylanamıyor bildiğim kadarıyla ama neyse..
hazır herşeyyy normalkennn doya doya bi halayy çekeyimm yaaa....hamişş halaylarını çekememiştimm ..katılmak isteyen varsa buyursunnnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
h.b canım..bu aralar biraz yoğunum fırsat buldukça girmeye çalışıyorum canım
üyelik yapmadan oyladım bilmem kabul etti vallaha nasıl olduki o zaman bilmiyorumkismile
papatyam cumaya canım az kaldı artık ama şu merak öldürcek beni..
nevro benim pazar sabahı olmuştu canım..
elçinin pazartesi 4 gibi olmuş..
şirine vurmasana kızım ağlarım bak ama..
hazır herşeyyy normalkennn doya doya bi halayy çekeyimm yaaa....hamişş halaylarını çekememiştimm ..katılmak isteyen varsa buyursunnnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yok oyun halısında tepiniyo. Stress atıyo.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Sevdiği kız reddetmiş. Moralmen göçmüş. sempatiksalakcinni
Ben iyiyim canım. Hastalığı tamamen atlatırsam daha süper olucam. Zira yorulmaya gelmiyor. Hemen fenalaşıyorum. Bebek bakımına alıştık artık. Acemiliği atlattık.. :lepi:
Senin hamilelik nasıl gidiyor tatlım. Yükün de ağır senin. Allah kolaylık versin
Tamam canım. Arada görüyorum seni zaten. Şeniz Bu yoğunluk neden tatlım? Özel değilse..
nevrom kız senin oğliş büyüdüde çapkınlıklara bilem başladı haaaaaaaaaa şimdiden böyleyse ilerde yandın sen
üyelik yapmadan oyladım bilmem kabul etti vallaha nasıl olduki o zaman bilmiyorumkismile
Yandım ki ne yandımm. Nerde bir kız bibik görse dil dışarı çıkıyor. İştahla dili ısırıyor. Hayra alamet değil valla bu durumlar. sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
vay yawruuuuumm senağlama az beklesinde benim kızı veriim ona :ecrin_bebek: dünür oluruz seninlede olumunekankayizsmile Şeniz
Allah şifa versin canım umarım en kısa zamanda atlatırsın.
bizde iyiyiz çok şükür, epeyce ağırlaşıyoruz artık, daha 6 ay yeni bitti ama ben 9 aylık gibiyimohaoldumsmile oyüzden hazırlıklara şimdi başladım,
zira bisüre sonra evden çıkamayabilirim kuzum...eyvahedigeldismile
yok canımm özel değill..gerçii burda sizlereee bir çok kişiyle paylaşamadığım şeylerii yazdığımı düşünürsekk
aof okuyorum hatırlarsan canım sınavlarıma az kaldı hafta içi ders çalışıyorumm harıl harıll..-tatlicadiarzu-
hafta sonuda yüzmeye gidiyorumm..biraz stresimi atmak içinn...gerçekten süperr geldi banaa
hihoyyyt:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?