Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşbuldum canım..
eyvahedigeldismile var var yaramazlık var da sonuç yok henüz..
erken deyip geçiyorum bakalım inş erken diye çıkmıyordur..

Bak sen yaramaza. Akıl dur dese de gönül dur diyemiyor ki. Meraktan çatlıyor insan tabi. Erken tabi daha. Transfer ne zamandı sizin?

mimix hoşgeldin aramıza canım sayınızın düzeldiğine sevindim hayırlısı ile en kısa zamanda hamişde kalırsın inşallah canım

hazır herşeyyy normalkennn doya doya bi halayy çekeyimm yaaa....hamişş halaylarını çekememiştimm ..katılmak isteyen varsa buyursunnnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

zambakım gelmiş de gitmiş kız kaçak nerelerdesin bakım sen arada gel özletme kendini

arkadışınada çok sevindim canım en kısa zamanda darısı sana ve diğer arkadaşlarıma canım

papatyam cumaya canım az kaldı artık ama şu merak öldürcek beni..

nevro benim pazar sabahı olmuştu canım..
elçinin pazartesi 4 gibi olmuş..

şirine vurmasana kızım ağlarım bak ama..

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

insan sabırsızlandıkça sabırsızlanıyo dimi canım. testinde inşallah erken diye çıkmamıştır.
dur bakalım cumayada bişi kalmadı zaten az daha sabret canım.

gerçi o zamana kadar daha kaç test daha yapılırda sempatiksalakcinni

ahh..bilmez miyim canımmm?
hayatında hiç bişeyi bu kadar merak etmemişsindir eminimkiii..
sabret tatlım..dualarımız seninlee..
olumunekankayizsmile

nevrom kız senin oğliş büyüdüde çapkınlıklara bilem başladı haaaaaaaaaa şimdiden böyleyse ilerde yandın sen

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

9. gün yani. Size yeni uygulama vurmuşmuydu.. Şu tek meselesi..

vay yawruuuuumm senağlama az beklesinde benim kızı veriim ona :ecrin_bebek: dünür oluruz seninlede olumunekankayizsmile Şeniz
Allah şifa versin canım umarım en kısa zamanda atlatırsın.
bizde iyiyiz çok şükür, epeyce ağırlaşıyoruz artık, daha 6 ay yeni bitti ama ben 9 aylık gibiyimohaoldumsmile oyüzden hazırlıklara şimdi başladım,
zira bisüre sonra evden çıkamayabilirim kuzum...eyvahedigeldismile

tamam tamam vurmayımm bebişe bişey olurda sonra öpüyüm de geçsin hadiiiŞeniz

Tamam canım. Arada görüyorum seni zaten. Şeniz Bu yoğunluk neden tatlım? Özel değilse..

yok canımm özel değill..gerçii burda sizlereee bir çok kişiyle paylaşamadığım şeylerii yazdığımı düşünürsekk

aof okuyorum hatırlarsan canım sınavlarıma az kaldı hafta içi ders çalışıyorumm harıl harıll..-tatlicadiarzu-
hafta sonuda yüzmeye gidiyorumm..biraz stresimi atmak içinn...gerçekten süperr geldi banaa

hihoyyyt:sm_cool:

nevrom kız senin oğliş büyüdüde çapkınlıklara bilem başladı haaaaaaaaaa şimdiden böyleyse ilerde yandın sen

Yandım ki ne yandımm. Nerde bir kız bibik görse dil dışarı çıkıyor. İştahla dili ısırıyor. Hayra alamet değil valla bu durumlar. sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

üyelik yapmadan oyladım bilmem kabul etti vallaha nasıl olduki o zaman bilmiyorumkismile

valla bende defalarca oyladım üyeliğim olmadan,
neyse işe yarasında akşama kadarda oylarız..:lepi:

hahaaa..çok tatlı yaaa..kaydirigubbakcemile3

vallah sen yandın ki ne yandınn...sempatiksalakcinni

Canım benimm.. Benim oğlan pek evcimendir aslında. Evden dışarı çıkmaz. Ben şahidim. sırnaşık şey Yemek seçmez alayını yer. Kızına eziyet de etmez. Büyüyünce futbolcu yapcem Fenerbahçeye. İstikbali de açık zaten. Gel bir kertelim şimdiden. aklinialirimsmile vereliniortak

Canım Allah zihin açıklığı versin. İnşallah başarılı olursun. Yüzme de çok güzel bir aktivite. Senin adına çok sevindim. Hem zinde olursun. Hem de eğlenceli bir spor dalı. :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…