Yandım ki ne yandımm. Nerde bir kız bibik görse dil dışarı çıkıyor. İştahla dili ısırıyor. Hayra alamet değil valla bu durumlar. sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
valla bende defalarca oyladım üyeliğim olmadan,
neyse işe yarasında akşama kadarda oylarız..:lepi:
yok canımm özel değill..gerçii burda sizlereee bir çok kişiyle paylaşamadığım şeylerii yazdığımı düşünürsekk
aof okuyorum hatırlarsan canım sınavlarıma az kaldı hafta içi ders çalışıyorumm harıl harıll..-tatlicadiarzu-
hafta sonuda yüzmeye gidiyorumm..biraz stresimi atmak içinn...gerçekten süperr geldi banaa
hihoyyyt:sm_cool:
valla bende defalarca oyladım üyeliğim olmadan,
neyse işe yarasında akşama kadarda oylarız..:lepi:
insan sabırsızlandıkça sabırsızlanıyo dimi canım. testinde inşallah erken diye çıkmamıştır.
dur bakalım cumayada bişi kalmadı zaten az daha sabret canım.
gerçi o zamana kadar daha kaç test daha yapılırda sempatiksalakcinni
ahh..bilmez miyim canımmm?
hayatında hiç bişeyi bu kadar merak etmemişsindir eminimkiii..
sabret tatlım..dualarımız seninlee..olumunekankayizsmile
9. gün yani. Size yeni uygulama vurmuşmuydu.. Şu tek meselesi..
tamam tamam vurmayımm bebişe bişey olurda sonra öpüyüm de geçsin hadiiiŞeniz
Canım benimm.. Benim oğlan pek evcimendir aslında. Evden dışarı çıkmaz. Ben şahidim. sırnaşık şey Yemek seçmez alayını yer. Kızına eziyet de etmez. Büyüyünce futbolcu yapcem Fenerbahçeye. İstikbali de açık zaten. Gel bir kertelim şimdiden. aklinialirimsmile vereliniortak
maaşallah pekte güzel huyları varmış, aferin ona,alkisalkisalkis işimizde garanti demek, oooh futbolcu damadım olur, babamızda koyu fenerli zaten, kızı verirken zorluk çıkarmaz kaydirigubbakcemile3
ben daha beşikleri almadım bikaç haftaya alacam o zaman kertelim emi :lepi:
hahaaa..çok tatlı yaaa..kaydirigubbakcemile3
vallah sen yandın ki ne yandınn...sempatiksalakcinni
Canım benimm.. Benim oğlan pek evcimendir aslında. Evden dışarı çıkmaz. Ben şahidim. sırnaşık şey Yemek seçmez alayını yer. Kızına eziyet de etmez. Büyüyünce futbolcu yapcem Fenerbahçeye. İstikbali de açık zaten. Gel bir kertelim şimdiden. aklinialirimsmile vereliniortak
maaşallah pekte güzel huyları varmış, aferin ona,alkisalkisalkis işimizde garanti demek, oooh futbolcu damadım olur, babamızda koyu fenerli zaten, kızı verirken zorluk çıkarmaz kaydirigubbakcemile3
ohhh..anam siz işleri iyice pişirdiniz bakıyom daa..
kolay gele..
kolay gelsin canım sana..
yüzme diyince içim eridi..
ben de gitmek istiyorum ama bebek meselesinden gitmiyorum..
oldu da tutar mutar,bi de yüzerken düşürüveririm diye korkudan gidemiyom yaww...eyvahedigeldismile
sizce de etkiler dimi??bilmiyorumkismile
çoook sağol canım..10000 kişiye ulaşması gerekiyor..
kızlar hakkat kimse aymesden haber almadımı niye gelmiyo ki bir aksilik yoktur inşallah
kıslarrrr ben geldimm
aymesten haberde getirdim tabii işe gidememiş arkadaşımız lekelenmesi oluyomuş.degeride yukselmiş maşşaallaahh 170 olmuş .
öptümm hepinizi
kıslarrrr ben geldimm
aymesten haberde getirdim tabii işe gidememiş arkadaşımız lekelenmesi oluyomuş.degeride yukselmiş maşşaallaahh 170 olmuş .
öptümm hepinizi
çapkın mı olcakkk çoçukk neeeeee :roflol:
kıslarr bugün buranın pazarııı evde bişey kalmamışş ..gidiyim biraz sebze meyve alayımm..
öpüyorumm hepiniziiiiŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
evet yaa vurdu..
iğneleri vururken henüz çıkmamıştı..
transferden önce resmi gazetede yayınlandı..
1, kalite tek bebeğim verildi..
nevo ben daha duş almadım senin gibi..
artık alsam olur mu ki..
kıslarrrr ben geldimm
öptümm hepinizi
ohhh..anam siz işleri iyice pişirdiniz bakıyom daa..
kolay gele..
Düğüne bekleriz artık. :teytey: :teytey: :teytey:
kıslarrrr ben geldimm
öptümm hepinizi
Hoşgeldin özlemcim. Ay çok iyi oldu valla. Çok merak etmiştik. Değerinin yükselmesine çok sevindim. Lekelenmeler olabilir. Dinlensin gitmesin tabi işe. Tekrar görüşürsen çok selam söyle. Onu çok seviyoruz. Dualarımız onunla. :Saruboceq:
Sen nasılsın bitanem? Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?