Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kolay gelsin canım sana..
yüzme diyince içim eridi..
ben de gitmek istiyorum ama bebek meselesinden gitmiyorum..
oldu da tutar mutar,bi de yüzerken düşürüveririm diye korkudan gidemiyom yaww...eyvahedigeldismile
sizce de etkiler dimi??bilmiyorumkismile

kıslarr bugün buranın pazarııı evde bişey kalmamışş ..gidiyim biraz sebze meyve alayımm..

öpüyorumm hepiniziiii
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

evet canım az kaldı artık..
yok test yapmıcam sanırım artık..
inş kan sonucunu alayım da pozitifse yapcam inadına..

ahh..bilmez miyim canımmm?
hayatında hiç bişeyi bu kadar merak etmemişsindir eminimkiii..
sabret tatlım..dualarımız seninlee..olumunekankayizsmile

Allah razı olsun hepinizden..
Rabbim hepimize isteyen herkese nasip etsin..

9. gün yani. Size yeni uygulama vurmuşmuydu.. Şu tek meselesi..

evet yaa vurdu..
iğneleri vururken henüz çıkmamıştı..
transferden önce resmi gazetede yayınlandı..
1, kalite tek bebeğim verildi..
nevo ben daha duş almadım senin gibi..
artık alsam olur mu ki..

tamam tamam vurmayımm bebişe bişey olurda sonra öpüyüm de geçsin hadiiiŞeniz

öp öp :sinifsinif:

vallla canımm o konuyu bende düşünmedimm değilll hatta bu ayy hiç gecikmeyen günüm üç gün falan geçti biraz umut yaptım haliyle..bebiş varsa bişey olur muu falann filannn

aslına bakarsann benim bütün stresimi alıp götürdü haftanın tüm stresini sanki havuzda bırakıp geliyorumm.. stres bizim baş düşmanımız biliyosunn..hatta belki olumlu etkisi olabilir diye düşünmeye başladımm
kaydirigubbakcemile5

kıslarrrr ben geldimm

aymesten haberde getirdim tabii işe gidememiş arkadaşımız lekelenmesi oluyomuş.degeride yukselmiş maşşaallaahh 170 olmuş .

öptümm hepinizi

hoşgeldin özlooooşşşş, nasılsın???
ay maaşallah aymesime, ne güzel artmış değerler,boşversin işi şimdi dikkat etsin kendisine, en önemli günleri şuan, dinlenmesi gerek, umarım lekelenmeside önemli bişi değildir hemen geçer...

kıslarrrr ben geldimm

aymesten haberde getirdim tabii işe gidememiş arkadaşımız lekelenmesi oluyomuş.degeride yukselmiş maşşaallaahh 170 olmuş .

öptümm hepinizi

maşallah değeri artmış ha çok şükür allahıma.

minik aymes yerleşiyo iyice demekki lekelnme ondandır muhtemelen iyice dinlesin aman dikkat etsin canım

çapkın mı olcakkk çoçukk neeeeee :roflol:

Babası da çapkın değil ama kime çekti ki acep.. sempatiksalakcinni

kıslarr bugün buranın pazarııı evde bişey kalmamışş ..gidiyim biraz sebze meyve alayımm..

öpüyorumm hepiniziiiiŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Hadi iyi alışverişler tatlım sana. Şeniz

evet yaa vurdu..
iğneleri vururken henüz çıkmamıştı..
transferden önce resmi gazetede yayınlandı..
1, kalite tek bebeğim verildi..
nevo ben daha duş almadım senin gibi..
artık alsam olur mu ki..

İşte tek olduğu için 9. gün çıkmaz. Valla ben sonucu alana kadar almadım. Boşver yaa almaa. :sinifsinif: Koktun kokacağın kadar. :jeyyar: :roflol:Ben çok güzel kokuyordum en son. :lepi:

Ooo süpermişşş. Şükrü Saraçoğlundan loca kapatırız. Dünürler toplanıp maça giderizz.. :hooray: :hooray: Tamam canım bekleriz alın siz beşikleri. :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…