Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bende diyorum bu koku ne böyle topikde bir kokudur gidiyo vallha çiş kokusuda eklenmişti dün bugün çiş kokusu yok biraz hafiflemiş koku :roflol::roflol:

şaka bir yana canım bende 12. güne kadar almamıştım sonucu öğrendim hatta 1-2 günde katlanmasını bekledim öyle yıkanmıştım sanırım bende abartmışmıyım neeeee

ben kokmadım nevrocum :dilcikar:
eşim sildi beni 2 günde bir :roflol: :roflol:

kız şirine öğlen öğlen ne kalmıcak pazarda..

casper hiçte bilem eşim sildi beni diyom sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :roflol: :roflol: :roflol:
mis gibi kokuyooooommmmmmmmmmmmm

bende önemli bişey oldugunu sanmıyorumm cnm çunku çok duydum ilk aylarda lekelenmesi olanı . bende iyiyimmm yaa bekliyorumm sabırlaa bebeğimi görmeyi azcık adet sancılarım var arada o da olcak herhalde o kadarcık seninkilerde bayagı büyümüş duyduguma göre annesii maşşaalllaaahh tosuncuklara
maşallah değeri artmış ha çok şükür allahıma.

minik aymes yerleşiyo iyice demekki lekelnme ondandır muhtemelen iyice dinlesin aman dikkat etsin canım
evet cnm minik aymes yerleşiyo ondandır bende öle dedim ona çok paniklemesin diye
ayy..çook sevindimm..maşallah maşallahhh..
lekelenmesi de tutunmadandır inşallahh..
aynen cnm muhakak ondandır

:roflol: :roflol: :roflol:

O zaman yarın bize kendisi de ulaşır. Dediğin gibi keşke biraz daha dinlenme imkanı olsaydı.

Merakını anlıyorum. Öyle oluyor. Sonra bir dahaki çağırışına kadar çok özlüyorsun. Hep özlüyorsun. Doğuyor. Bir yere gidip gelene kadar yine özlüyorsun. yerimseniben

Öptüm , kokladım , yine öptümm. Isıramadım , kıyamadım. :asigim:

mrh kızlar coşmuşsunuz aman nazar değimesin topiğime hep böyle olsun inş.kızlar bu arada attiğim maillerin cevapları geliyor yavaş yavaş,sgk tarafından dilekçe geldi adıma yazılmış,bimerden ve de akp den de mail geldi bakalım ama aynı tas aynı hamam derdimize şifa olcak bişey yok malesef gerekli yerlere ilettiklerini yazıyorlar o kadar hayırlısı artık yaa.

Ben doğurana kadar hiç yıkanmadım dermişimmmmmmmmmm. :roflol: :roflol: :roflol:

şaka bir yana ama ben elimde ols vallaha hiç yıkanmıyacam ya kormumdan.

haftada bir yıkanıyorum ne yalan söyliyim ben yıkanırken nedense çok korkuyorum bişi olacak diye diğer günlerde silinmeyle yetiniyorum yaaaaa:1ninca:

olsun canımm..biz elimizden geleni yapalım da..
çocuk istiyorum sitesinde bir anket var sayfanın aşağısında..
10000 kişiye ulaşması gerkiyor.danıştaya gidecek yönetmelik..
ben değişeceğine inanıyorumm..

Valla çenemiz düştü iyice. :kedi: Hayırlısı canım. En azından girişimde bulundun. Senin gibi kaç kişi bulunuyordur. İnşallah bu saçmalığı düzeltirler. Şeniz

Valla en güzeli canım. Banyo en tehlikeli yer zaten hamileler için. Ne kadar az bulunsak iyidir. Haftada bir yeter. Kaldı ki diğer günler de siliniyorsun. :lepi:

slm şeker ellerine ve yüreğine sağlık canım. allah büyük inşallah bişiler değişeşek

Valla en güzeli canım. Banyo en tehlikeli yer zaten hamileler için. Ne kadar az bulunsak iyidir. Haftada bir yeter. Kaldı ki diğer günler de siliniyorsun. :lepi:

o kadar tehlikeli olduğunu bilmiyordum vallaa..
ben hamişşş kalırsam ki inşallah kalabilirim,haftada 1 banyoyla nasıl dururum bilmem..bilmiyorumkismile
her gün duş alırım ben yaww..

yaaaaa kıslar valla ben 4-5 güne giriyorum, hele bazen karnım öyle geriliyo ki ılı duş iyi geliyo
arkasından bebe yağı kremler falan, duş çok rahatlatıyo bizi,
ama çok uzun kalmıyorum tabii, en fazla 5 dakika sürüyo,
bide evde kimse yokken girmiyorum banyoya, eee göbiş büyüyünce denge sağlamak zor oluyo,
oturduğum yerden yuvarlanarak gidecem bundan sonra heryere :roflol: :roflol: :roflol:

o kadar tehlikeli olduğunu bilmiyordum vallaa..
ben hamişşş kalırsam ki inşallah kalabilirim,haftada 1 banyoyla nasıl dururum bilmem..bilmiyorumkismile
her gün duş alırım ben yaww..

Tehlikeli derken kayıp düşmek anlamında dedim canım. Ne kadar dikkat etsen de hamilelikte bir zaman sonra denge problemi yaşıyorsun. İşte o zaman tehlike büyüyor. Eşinin gözetiminde girip çıkmak en iyisi. Yani yalnızken banyoya girilmemeli.

heee..ben tabii işin o boyutunu hiç düşünmemiştimm..doğruu diyossun canımm..

ayyyy canım benim bide senin yükün 2 katı allah kolaylık versin vallahaaaaaaaa

yaa öyle mi desenize daha bu durum devam edicek..
her gün duş almadan rahat edemiyordum ben..
kudurdum tabiri caizse artık..
ama biraz daha bekliyim madem öyle..

papatyacım bana da mail olarak gelmiş çiderden..
kaç kez oyladım bilmiyorum..
ayşeninikizleri nde de var anket..
onlarda dava açıcaklardı..
bu sabahta trt de bi doktor çıkmış ikiz üçüz gebeliğin sakıncalı olduğunu söylüyor..
tamam bu konuda haklılar ama tüp bebek denince de illa tutuyor anlamı yok ki..
kesin tutsa herkes tek embriyoya razı olur..
doğudaki bebek ölümlerinden kimsenin haberi yok tabi..
kim hastaneye gidiyor ki doğurup ölünce gömüyorlar gitsin..
sıkıntısı bizlere vurdu işte..
hastaları düşünülerek yapılmış bi yasa zaten hiç değil..
mail adresini aradım günbegünün bulamadım..
haftaya detaylı işleyeceklermiş bu konuyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…