yaa öyle mi desenize daha bu durum devam edicek..
her gün duş almadan rahat edemiyordum ben..
kudurdum tabiri caizse artık..
ama biraz daha bekliyim madem öyle..
papatyacım bana da mail olarak gelmiş çiderden..
kaç kez oyladım bilmiyorum..
ayşeninikizleri nde de var anket..
onlarda dava açıcaklardı..
bu sabahta trt de bi doktor çıkmış ikiz üçüz gebeliğin sakıncalı olduğunu söylüyor..
tamam bu konuda haklılar ama tüp bebek denince de illa tutuyor anlamı yok ki..
kesin tutsa herkes tek embriyoya razı olur..
doğudaki bebek ölümlerinden kimsenin haberi yok tabi..
kim hastaneye gidiyor ki doğurup ölünce gömüyorlar gitsin..
sıkıntısı bizlere vurdu işte..
hastaları düşünülerek yapılmış bi yasa zaten hiç değil..
mail adresini aradım günbegünün bulamadım..
haftaya detaylı işleyeceklermiş bu konuyu..
yaaaaa kıslar valla ben 4-5 güne giriyorum, hele bazen karnım öyle geriliyo ki ılı duş iyi geliyo
arkasından bebe yağı kremler falan, duş çok rahatlatıyo bizi,
ama çok uzun kalmıyorum tabii, en fazla 5 dakika sürüyo,
bide evde kimse yokken girmiyorum banyoya, eee göbiş büyüyünce denge sağlamak zor oluyo,
oturduğum yerden yuvarlanarak gidecem bundan sonra heryere :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar çok kötüyüm dua edin bize nolur. eşimin gemisi somali açıklarında korsanlar tarafından kaçırıldı. sabah haberlerde gördüm şok oldum şirketiş aradım doğruladı. M/V FRİGİA gemisi. hiç bir haber yok. kafayı yemek üzereyim
durrr cnm yaaa değildir belkiii eminmisinn panikleme hemen
kızlar çok kötüyüm dua edin bize nolur. eşimin gemisi somali açıklarında korsanlar tarafından kaçırıldı. sabah haberlerde gördüm şok oldum şirketiş aradım doğruladı. M/V FRİGİA gemisi. hiç bir haber yok. kafayı yemek üzereyim
biz ikiz üçüz tehlikeli değil demiyoruz ki zatenn..
ki türkiyedeki doğumların yaklaşık onda birini tüp bebek oluşturuyor.bi de bu onda birin içindeki ölü doğumları sayarsan bu oran daha da düşüyor zatenn.
hangi gün çıkacakmış günbegünde?söyle de ben de izlemeye çalışıyımm canımm..
nesrincim çok üzüldüm ya ama ltf bırakma kendini inş birşey olmucak onlara.rabbim yardımcıları olsun inş.
kızlar bu arada yetere ulaşamıyorum telide kapalı topiğede gelmiyor kötü bişey yoktur inş
arkamahalle,özlem nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?