Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

biz ikiz üçüz tehlikeli değil demiyoruz ki zatenn..
ki türkiyedeki doğumların yaklaşık onda birini tüp bebek oluşturuyor.bi de bu onda birin içindeki ölü doğumları sayarsan bu oran daha da düşüyor zatenn.
hangi gün çıkacakmış günbegünde?söyle de ben de izlemeye çalışıyımm canımm..

bende çok kalamıyorummm çunku suya girdiğim an sol kasıgım da acayip bir agrı oluyo vee çıkana kadarda sürekli sürüyo haftaya gittiğimde sorucam doktora korkuyorum girdiğimde. benim bebeik sevmiyo suyu sanırsamm

kızlar çok kötüyüm dua edin bize nolur. eşimin gemisi somali açıklarında korsanlar tarafından kaçırıldı. sabah haberlerde gördüm şok oldum şirketiş aradım doğruladı. M/V FRıGıA gemisi. hiç bir haber yok. kafayı yemek üzereyim

durrr cnm yaaa değildir belkiii eminmisinn panikleme hemen

canım benim şimdi haberlerde gördüm bende demek senin eşinde o gemide canım inşallah güzel haberlerini alırsınız dualarım seninle canım

geçenlerde gene böyle bişi olmuştu ama sağsağlim aldılar gemiyi türkiye gene öyle olur inşallah

dur bitanem,sakin olmaya calis..
hay Allah yaa,haberlerde gördüm mürettabatin saglik durumlari iyi deniyor.
lütfen icini rahat tutmaya calis,en kisa zamanda birakacaklaridir inaniyorum..:Saruboceq:

Nesrincim canım üzüldüm umarım cabucak hallolur adamların fidye için gemilere dadanıyorlar. Bende az önce gazete haberlerinde gördüm.

biz ulaşamıyoruz millet nasıl ulaşıyor ya. gazetecilere malzeme lazım. nasıl da uyduruyorlar hemen kafayı yicem. Biz arıyoruz gemiyi. alo diyip kapıyorlar. nasıl oluyor buu

Canım çok üzüldüm. Arkadaşların dediği gibi daha önce kaçırılan gemilerdeki mürettebatlar gibi sağ salim evine döner inşallah. Haklısın bitanem yaa. Kolay mı. Belirsizlik adamı öldürür. Zaten habercilere hiç güven olmuyor.

canım çok üzüldüm ya.
ne denir bilmiyorum ki..
inşallah sağ salim kurtulurlar..

nesrın canım ınsallah bıran once kurtulurlar merak etme.bak haberlerde goruyoruz hep sagsalım kavusuyorlar aılelerıne.sabırla dua et canım.rabbım yardımcınız olsun.

nesrincim çok üzüldüm ya ama ltf bırakma kendini inş birşey olmucak onlara.rabbim yardımcıları olsun inş.
kızlar bu arada yetere ulaşamıyorum telide kapalı topiğede gelmiyor kötü bişey yoktur inş

birde sanırım kırmızılarda yola çıktı belirtiler belli olmaya başladı ya gelse bir dert gelmese bir dert rabbim yardımcımız olsun inş.bayagıda umutlanmıştım bu ay kasık agrıları falanda olunca hayırlısı bakalım

canım haftaya salı çıkıcakmış yine..

nesrincim endişelenmekte haklısın ama sakin olmaya çalış..
Allah'ın izniyle yine kurtarılacaklar..

Valla geçen gün internet cafeden bir girmişti. Evde nette mi sorun va bilgisayarda mı bilmiyorumm ama evden giremiyor galiba. Telefonu da tesadüfen kapalıdır belki. Yoktur inşallah. :Saruboceq:

tulinim salıya çıkacak olan ne şeker kaçırdım konuyudaaklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…