kızlar bebişimi aldım geldim şimdi benle umarım beni hiç bırakmazzzz geçmişi okuyamaadım ama canımı sıkan şey doktorum yatmana gerek yok dedi eşimde hemen çıkardı 2 saat yolu geldik umarım bişe olmaz suan yatıyorum ama kalkarken bile bişe olcak diye korkuyorum inşallah bişe olmaz tes tarihim 4 nisan ama pazara gelior cumartesi yaptırsam cıkar demiiii
slm askitolar nasilsiniz?
dun gece,bende papatya gibi ruyamda kk'yi gordum, testler, bebkler tuhaf bi ruyaydi herhalde bebeklerin devami gelecek
tulincim gecmis olsun, ananen icin kolay olmaz, omrunu paylastigi insani kaybetti, benim dedem oleli 23 sene oldu ananem hala bugunmus gibi uzuluyo...bazen benim abuk sabuk dusuncelerim oluyo esime bisey olsa ne yaparim diye sonra oturuyorum sacma sapan seyler yuzunden agliyorum :gitme:
melony hadi canim insallah hersey yolunda gider, simdiden transferin hayirli olsuna.s.
aymes unuturmuyum sozumu hele biraz zaman gecsin, orecem tabii
meryem canim nasil gidiyo?
hic gorusemedik seninle, insallah hersey yolundadir...
cucu sen ne yaptin senin calismalrin sonucu ne zaman belli olacak?
kızlar bebişimi aldım geldim şimdi benle umarım beni hiç bırakmazzzz geçmişi okuyamaadım ama canımı sıkan şey doktorum yatmana gerek yok dedi eşimde hemen çıkardı 2 saat yolu geldik umarım bişe olmaz suan yatıyorum ama kalkarken bile bişe olcak diye korkuyorum inşallah bişe olmaz tes tarihim 4 nisan ama pazara gelior cumartesi yaptırsam cıkar demiiii
insallah onlarda gecer canim, hem olsun onemli olan yavrularinin seninle olmasi :CüvCüv:
bende iyim canim yuvarlanip gidiyorum, kismet olursa iste bi dahaki ay son kalan dondurulmuslari denicez kismet bakalim
Canım benimm. :asigim: Hatırladım. Rabbim bana bağışladı çok şükür. Doğdu da 4 aylık oldu. İnşallah sizlerin de bu yollardan geçtiğinizi göreceğiz. İnşallah sizler de zaman gelecek yavrularınızın güzel fotoğraflarını bizimle paylaşacaksınız. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Güzel dileklerin için teşekkürler bitanem. Ben de senin için dua edicem ve senin için bir melek dileyeceğim. Öpüyorum seni. Şeniz
]
slm askitolar nasilsiniz?
dun gece,bende papatya gibi ruyamda kk'yi gordum, testler, bebkler tuhaf bi ruyaydi herhalde bebeklerin devami gelecek
tulincim gecmis olsun, ananen icin kolay olmaz, omrunu paylastigi insani kaybetti, benim dedem oleli 23 sene oldu ananem hala bugunmus gibi uzuluyo...bazen benim abuk sabuk dusuncelerim oluyo esime bisey olsa ne yaparim diye sonra oturuyorum sacma sapan seyler yuzunden agliyorum :gitme:
melony hadi canim insallah hersey yolunda gider, simdiden transferin hayirli olsuna.s.
aymes unuturmuyum sozumu hele biraz zaman gecsin, orecem tabii
meryem canim nasil gidiyo?
hic gorusemedik seninle, insallah hersey yolundadir...
cucu sen ne yaptin senin calismalrin sonucu ne zaman belli olacak?
bebişin seninle artıkhihoyyytkızlar bebişimi aldım geldim şimdi benle umarım beni hiç bırakmazzzz geçmişi okuyamaadım ama canımı sıkan şey doktorum yatmana gerek yok dedi eşimde hemen çıkardı 2 saat yolu geldik umarım bişe olmaz suan yatıyorum ama kalkarken bile bişe olcak diye korkuyorum inşallah bişe olmaz tes tarihim 4 nisan ama pazara gelior cumartesi yaptırsam cıkar demiiii
tebrikler canım....herkeze merhabalar ilk önce sizlerle şunu paylaşmak istedim benim meşim azoospermiydi ve tüp beebk denememızın 1.de başarısız olduk2. şua an yenı olumlu cevabımızı aldık çok mutluyum eger eşinde sperm sorunu olan arkadaşlar size şunu tavsıye ediyorum MANİSA mesir macunu bize cok faydası oldu 1.denemede tESE yapıldı tutmadı 2.de normal esimden sadece normal yolla örnek alındı ve şuanda hamileyim bize çok faydası oldu dilerim sizin derdinizede derman olur.herkeze iygunler diliyorum.
inşallah cuma günü güzel haberi alırız canım....dün yapmıştım elçinim..
artık yapmıcam boş yere moralimi bozuyorum..
inş değer düşük diye çıkmıyordur daha ikimizinde..
kızlar selamlar..
dün akşam üzeri annem geldi..
henüz eve dönmemişti ananemin yanındaydı..
bi süre benimle kalıcak..
sonra yine ananeme gidicek..
ananemde rahatsız dedeme de üzüldü haliyle..
Allah kimseyi yatırıp çektirmesin inş..
sanada günaydın fadikciğğm nasılsın.bu arada liste vardı şu sıralar göremiyorum ne oldu kii:uhm:dedim acaba benmi göremiyorum
kızlar dün yumurtalrım toplandı ama aramadılar acaba nezaman ararlar embriyo oluşmadımı acaba cevap lütfen yardım edin sizlerde tecrübenize dayanarak
hadi hayirli olsun canim...
test gunune kadar oyle olursun, kalksammi yatsammi ay sunu yaptim acaba ne olur,,,, bence isin en zor kismi bu bekleme suresi...
benim her transferim normal jinekolojik muayene gibi oldu kendim oturdum kendim kalktim,hic hastanede kalmadim hemen ciktim, doktorlara gore yatmak gerekmiyomus, vardir bir bildikleri....
canım allah yardımcın olsun inşallah bebişin seni hiç bırakmaz sıkı sıkı yapışırlar annelerine insan ne yapıcağını şaşırıyo gerçekten ben hala öyleyim sen kendini çok yorma yinede bol bol dinlen
Canım hoşgeldinn. Bebişin de hoşgeldi. Öpüyoruz onu da kocaman. Hadi siz baş köşeye kurulun bakalım. İnşallah tahtını beğenecek o da hiç bırakmayacak annesini. :Saruboceq: Cumartesi yaptırsan olur tatlım. İnşallahh böle şişersinnn :CüvCüv:
canım bu kadar özlemle beklediğin bebişin inş sana sımsıkı tutunurda burda bizlere
artık bende hamileeeyiiiimm diye haykırırsın inş...
canimm hadi gözün aydin..insallah simsiki tutunur sana.:Saruboceq:.öpüyorum seni ve bebisini :1hug:
bebişin seninle artıkhihoyyyt
9 ay boyuncada seninle olur inşallah....
tebrikler canım....
mesir macununu ben ilk duyuyorum....
bizleride bilgilendirdiğin için çok sağol...
inşallah cuma günü güzel haberi alırız canım....
bunu okadar çok istiyorumki...
anneannene geçmiş olsun canıma.s.
annenin seninle kalmasına sevindim....
hem sana yardımcı olur hemde biraz hasret giderirsiniz...
arrada güncelliyorum listeyi canım....
demek sana denk gelmemiş...
yumoşlar güzel güzel döllenir inşallah canım....
bir kaç gün sonrada bebişin seninle olurhihoyyyt
günaydın kızlar, melony rabbim yardımcın olsun inş mucizen hep senle kalır canım dualarımdasın , aymesim en yeni anne adayımız nasıl bakalım rabbime emanet olun inş, tulinim hadi tatlım senden de güzel haberler bekliyoruz sende ve tedavideki tüm arkadaşlar da dualarımızda yer alıyorsunuz, rabbim hepinizin ve hepimizin yar ve yardımcısı olsun kızlarrr.Bizlerin derdimizden büyük rabbimiz var ve bir gün hepimiz hamileyiz diye yazcaz buraya ben inanıyorum. H E R Ş E Y Ç O C U K İ Ç İ N......
melony cim inşallah 9 ay boyunca bebeğin seninle olur canım hadi bakalım güzel bekleyiş başlıyuorrrrrr
çok zormuşş ama guzel haber için değer sen naptın ne zaman test tarihin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?