Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hadi hayirli olsun canim...
test gunune kadar oyle olursun, kalksammi yatsammi ay sunu yaptim acaba ne olur,,,, bence isin en zor kismi bu bekleme suresi...
benim her transferim normal jinekolojik muayene gibi oldu kendim oturdum kendim kalktim,hic hastanede kalmadim hemen ciktim, doktorlara gore yatmak gerekmiyomus, vardir bir bildikleri....

canım allah yardımcın olsun inşallah bebişin seni hiç bırakmaz sıkı sıkı yapışırlar annelerine insan ne yapıcağını şaşırıyo gerçekten ben hala öyleyim sen kendini çok yorma yinede bol bol dinlen

sağol canım benim bebişim çok şanslı olucak sizler gibi teyzeleri olduğu için:asigim:

Canım hoşgeldinn. Bebişin de hoşgeldi. Öpüyoruz onu da kocaman. Hadi siz baş köşeye kurulun bakalım. İnşallah tahtını beğenecek o da hiç bırakmayacak annesini. :Saruboceq: Cumartesi yaptırsan olur tatlım. İnşallahh böle şişersinnn :CüvCüv:

insallah onlarda gecer canim, hem olsun onemli olan yavrularinin seninle olmasi :CüvCüv:
bende iyim canim yuvarlanip gidiyorum, kismet olursa iste bi dahaki ay son kalan dondurulmuslari denicez kismet bakalim

Dilemcim yeni adın hayırlı olsun. Sana uğur getirsin. Belki de kızını getirir. Adını da dilem koymak istiyorsun. Koyarsın , bu da onun ismiyle devam eder burada. Son dondurulmuşlar süpriz yapsınlar inşallah hepimize. :lepi:

canım benim allah razı olsun.inş inş tez zamanda bizlerede nasip olur....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım bu kadar özlemle beklediğin bebişin inş sana sımsıkı tutunurda burda bizlere

artık bende hamileeeyiiiimm diye haykırırsın inş...

Son düzenleme:

tatlim sagol..
cok fazla yumurta olusmustu bu defa,gecen carsamba ilk catlatmami yaptim,diger arkadasn büyüyenler icinde dün bi tane daha catlatma ignesi yaptim..gelecek hafta ya carsamba yada persembe gebelik testi icin giderim..eger negatif cikarsa bir sonraki haftada dün yaptigim igne icin yeniden giderim...
aslinda kafam karisik yani,doktorum gecen hafta 15 gün sonra gel dedi ama iste,catlatma ignesinden sonra deger yaniltici oluyor ya,ondan dolayi kafam karisik iste bilmiyorumkismile

canimm hadi gözün aydin..insallah simsiki tutunur sana.:Saruboceq:.öpüyorum seni ve bebisini :1hug:

cucum, zaten burda doktorlarda pek aciklayici konusmuyoki, bunu yap sunu yap diyorlar ama nedenini sen sormasan asla soylemiyolar,bence gel dediyse git...
turkiyedeki kizlara ozeniyorum bazen hemen bi yerlere gidip kanda gebelik testi yaptirabiliyolar biz burda once doktora gidecez doktor kan tahlili yazacak oyle gidebiliyoruz.......

neyse guzelim hakkinda hayirlisi olsun, insallah hamile kalirsin...

bebişin seninle artıkhihoyyyt
9 ay boyuncada seninle olur inşallah....

tebrikler canım....
mesir macununu ben ilk duyuyorum....
bizleride bilgilendirdiğin için çok sağol...

inşallah cuma günü güzel haberi alırız canım....
bunu okadar çok istiyorumki...

anneannene geçmiş olsun canıma.s.

annenin seninle kalmasına sevindim....
hem sana yardımcı olur hemde biraz hasret giderirsiniz...

sanada günaydın fadikciğğm nasılsın.bu arada liste vardı şu sıralar göremiyorum ne oldu kii:uhm:dedim acaba benmi göremiyorum

arrada güncelliyorum listeyi canım....
demek sana denk gelmemiş...

kızlar dün yumurtalrım toplandı ama aramadılar acaba nezaman ararlar embriyo oluşmadımı acaba cevap lütfen yardım edin sizlerde tecrübenize dayanarak

yumoşlar güzel güzel döllenir inşallah canım....
bir kaç gün sonrada bebişin seninle olurhihoyyyt

günaydın kızlar, melony rabbim yardımcın olsun inş mucizen hep senle kalır canım dualarımdasın , aymesim en yeni anne adayımız nasıl bakalım rabbime emanet olun inş, tulinim hadi tatlım senden de güzel haberler bekliyoruz sende ve tedavideki tüm arkadaşlar da dualarımızda yer alıyorsunuz, rabbim hepinizin ve hepimizin yar ve yardımcısı olsun kızlarrr.Bizlerin derdimizden büyük rabbimiz var ve bir gün hepimiz hamileyiz diye yazcaz buraya ben inanıyorum. H E R Ş E Y Ç O C U K ı Ç ı N......

melony cim inşallah 9 ay boyunca bebeğin seninle olur canım hadi bakalım güzel bekleyiş başlıyuorrrrrr

canım bu kadar özlemle beklediğin bebişin inş sana sımsıkı tutunurda burda bizlere

artık bende hamileeeyiiiimm diye haykırırsın inş...

canimm hadi gözün aydin..insallah simsiki tutunur sana.:Saruboceq:.öpüyorum seni ve bebisini :1hug:

kızlar gunaydınnnnn

çokk teşekkür ederim rabbım tum isteyenlere nasip eder benimkide beni hiççç bırakmaz inşallah

tabiki zor tatlım ama olsun snu güzel olur inşallah pc başında çok vakit geçirme okişşşş

bende nasip olursa yarın kan vericem ama idrar testlerim hep negatif

günaydın kızlaaarrrr opuyorumnanaktan

çok zormuşş ama guzel haber için değer sen naptın ne zaman test tarihin canım

gunaydınnn kıslarrrrrr

kısss bana bak karga gak demdenne işin var burda radyosyon alma vucuduna ben parfüm bile sıkmadım öğrenene kadar lütfgen yat dinlen çok yeni daha kızıyorum haaaa lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…