bu arada aymes seni bulmuşken tebrik edeyim canım hamile olduığunu öğrendiğimde yaşlar sel oldu gözümde canım emeklerin boşa gitmemiş.rabbim tamamına erdirsin sağ salim kucağına almayı nasib etsin inşallah.ddarısı başımızainşalla
:Saruboceq:
kızlar çok kötüyüm dua edin bize nolur. eşimin gemisi somali açıklarında korsanlar tarafından kaçırıldı. sabah haberlerde gördüm şok oldum şirketiş aradım doğruladı. M/V FRİGİA gemisi. hiç bir haber yok. kafayı yemek üzereyim
tülincim nerdesinnnnnnnnnnnnn yapyınmı test
kızlar hepinize günaydınnn..
kalktığım gibi pc nin başına oturdum.yeni haberler var mı diye..
toti arkadaşımız hamileymiş.tebrik ediyorum.Allah tamamına erdirsin inşallahh..
aymescim sen yat dinelen iyice.boşver işi mişi.:umursamaz:
bu bebişi kaç sene bekledin sen..
hem doktor da yat demiş zaten..
öf böyle işyerlerine sinir oluyorum yaa.
sanki keyfinden gelmiyor işee..klava:
elçincim dur daha lütfenn..
12.gününde bile idrarda göremeyip,kanda çıkanlar var..belki seninki de öyle olacakkk..
lütfen şimdiden yok yere üzme kendini arkdaşımm..:1hug:
kızlar tülişş yok ortalarda..
yine test mi yapıyo acepp??kaydirigubbakcemile2
bu gece rüyamda tülişi ve oğluşunu gördüm desssemm..
ikisi de çok tatlıydı..
sonra netten mesajlaşıyorduk..
oğluşunu kocaman öpüyorum diye yazmıştım..
Allahım inşallah hayırlara alamettir..:Saruboceq:
inşallah rüyamda malum olmuştur..:Saruboceq:
cumaya hem elçinin hem tülişin halayını çekicez..yıkıcaz buraları..:teytey:
herkeze merhabalar ilk önce sizlerle şunu paylaşmak istedim benim meşim azoospermiydi ve tüp beebk denememızın 1.de başarısız olduk2. şua an yenı olumlu cevabımızı aldık çok mutluyum eger eşinde sperm sorunu olan arkadaşlar size şunu tavsıye ediyorum MANİSA mesir macunu bize cok faydası oldu 1.denemede tESE yapıldı tutmadı 2.de normal esimden sadece normal yolla örnek alındı ve şuanda hamileyim bize çok faydası oldu dilerim sizin derdinizede derman olur.herkeze iygunler diliyorum.
herkeze merhabalar ilk önce sizlerle şunu paylaşmak istedim benim meşim azoospermiydi ve tüp beebk denememızın 1.de başarısız olduk2. şua an yenı olumlu cevabımızı aldık çok mutluyum eger eşinde sperm sorunu olan arkadaşlar size şunu tavsıye ediyorum MANİSA mesir macunu bize cok faydası oldu 1.denemede tESE yapıldı tutmadı 2.de normal esimden sadece normal yolla örnek alındı ve şuanda hamileyim bize çok faydası oldu dilerim sizin derdinizede derman olur.herkeze iygunler diliyorum.
teşekkür ederim darısı tum istıyenlerın başına inş.rabbim herkeze hayırlı evlatlarasib etsin.dün yapmıştım elçinim..
artık yapmıcam boş yere moralimi bozuyorum..
inş değer düşük diye çıkmıyordur daha ikimizinde..
canım yaaa hayırlara çıksın inş rüyan..
okuyunca nasıl sevindim anlatamam..
inş gerçeğe dönüşücek birşeyin işaretidir..
hayırlısı olsun canım..
Allah tamamına erdirsin inş..
tosti tebrikler..
Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inş..
sonunda yapmışsın neyse ki..
kızlar selamlar..
dün akşam üzeri annem geldi..
henüz eve dönmemişti ananemin yanındaydı..
bi süre benimle kalıcak..
sonra yine ananeme gidicek..
ananemde rahatsız dedeme de üzüldü haliyle..
Allah kimseyi yatırıp çektirmesin inş..
öncelikle hayırlı olsun canımm..çok güzel bir haber bu..
bizi de bilgilendirdiğin için çok sağol..
manisa mesir macununu ben de duymuştum..
bir arkadaşım getirmişti,ancak yarısını yiyebildim..çok çok tatlı çünkü...
tatlıyla pek aram olmadığındannn..
canım onu sen yemıyceksın eşın yıycekb sperm artırıyo çok etkısı var.
NEVROSK ablacım kk ya yeni üye olmuştum ki nasıl olduğunu anlamadan bu topiği açmışım(yeniyim ya ne nerde hiç bilmiyorum)merakla vede heyecanla senin hikayeni okuyodum(yani mesajlarını)1000 sayfa kadar okudum,artık gözlerim yorulmuştu,biraz sayfaları atlayarak okudum.daha sonra sayfaya yazdım nevro ablanın sonucu ne oldu diye.kendimi tanıtmadan seni soruyorum meraktan..sağolsun arkadaşlar cevapladı .o aralar sende girmiştin sende yazmıştın işte en sonunda tüp bebek yaptık falan diye.bir kaçgündür geliyosun ya ilk sayfada senin oğlışun var.maşalllah diyorum allah nazarlardan korusun..ne emeklerle geldi dünyaya rabbim size bağışlasın onu.inş birgün bizlerede senin gibi foto koymak nasip olur..
yok canım dedemi yeni kaybettik..
bu gece 2 hafta oluyor..
ananem rahatsızdı dedemin birşeyi yoktu aniden gitti..
şimdi de ananem iyi değil hala..
annem bi süre daha kalıcak yanında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?