Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok sağol canım allah razı olsun rabbim tez zamanda sanada nasip etsin

melonycim bugün transferin vardı..
inşallah bebiciğin sımsıkı tutunur sana..
tek gider çift döenrsin inaşşallah canımm.

herkeze merhabalar ilk önce sizlerle şunu paylaşmak istedim benim meşim azoospermiydi ve tüp beebk denememızın 1.de başarısız olduk2. şua an yenı olumlu cevabımızı aldık çok mutluyum eger eşinde sperm sorunu olan arkadaşlar size şunu tavsıye ediyorum MANıSA mesir macunu bize cok faydası oldu 1.denemede tESE yapıldı tutmadı 2.de normal esimden sadece normal yolla örnek alındı ve şuanda hamileyim bize çok faydası oldu dilerim sizin derdinizede derman olur.herkeze iygunler diliyorum.

Nesrin canım arkadaşımm rabbim inşş yardımcıları olur hepsinin..şu ana kadar olan bu durumlarda sağ sağlim kurtarıldı herkess..rabbim eşini sana bağışlasınnn :Saruboceq:

yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişlerr..en kısa zamanda bebişlerinizee kavuşursunuz inşş

tosti senide tebrik ederimmm..rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin

melony canım inşş rabbim seninde yüzünü güldürür

yeter imm adet olmuşun canım inşş tedavin olumlu bi şekilde devam ederr

tülincim nerdesinnnnnnnnnnnnn yapyınmı test

dün yapmıştım elçinim..
artık yapmıcam boş yere moralimi bozuyorum..
inş değer düşük diye çıkmıyordur daha ikimizinde..

canım yaaa hayırlara çıksın inş rüyan..
okuyunca nasıl sevindim anlatamam..
inş gerçeğe dönüşücek birşeyin işaretidir..

hayırlısı olsun canım..
Allah tamamına erdirsin inş..

tosti tebrikler..
Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inş..
sonunda yapmışsın neyse ki..

kızlar selamlar..
dün akşam üzeri annem geldi..
henüz eve dönmemişti ananemin yanındaydı..
bi süre benimle kalıcak..
sonra yine ananeme gidicek..
ananemde rahatsız dedeme de üzüldü haliyle..
Allah kimseyi yatırıp çektirmesin inş..

öncelikle hayırlı olsun canımm..çok güzel bir haber bu..
bizi de bilgilendirdiğin için çok sağol..
manisa mesir macununu ben de duymuştum..
bir arkadaşım getirmişti,ancak yarısını yiyebildim..çok çok tatlı çünkü...
tatlıyla pek aram olmadığındannn..

teşekkür ederim darısı tum istıyenlerın başına inş.rabbim herkeze hayırlı evlatlarasib etsin.

canım onu sen yemıyceksın eşın yıycekb sperm artırıyo çok etkısı var.

canım onu sen yemıyceksın eşın yıycekb sperm artırıyo çok etkısı var.

biliyorum anladım tatlım...yerimseniben
benim pek aram yok tatlıyla,eşimin hiiiç yok..
yani o hiiç yemedi..
bunca zamana kadar keçiboynuzundan tut,verdiğim herşeyi gıkını çıkarmadan yedi..
macunu yimedi iştee..
o da sıkıldı belki..
yiyo yiyo bişeyin olduğu yokkk..:1no2:

merhabalar canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bugün güzel bi gün herkes hareketli maşallah
melony canım transferin hayırlı olur inşallah
cerenduru canım yumoşların sana kaliteli embriyo olarak dönücekler canım
yetercim hadi bakalım sen de tedaviye başlıyosun hayırlısıyla
yasemenyusuf ve tosti canlarım tebrikler allah tamamına erdirsin:lepi::lepi::lepi:

Canım benimm. :asigim: Hatırladım. Rabbim bana bağışladı çok şükür. Doğdu da 4 aylık oldu. İnşallah sizlerin de bu yollardan geçtiğinizi göreceğiz. İnşallah sizler de zaman gelecek yavrularınızın güzel fotoğraflarını bizimle paylaşacaksınız. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Güzel dileklerin için teşekkürler bitanem. Ben de senin için dua edicem ve senin için bir melek dileyeceğim. Öpüyorum seni. Şeniz

Tebrikler canım. Çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhh. :Saruboceq:

tülincim deden mi hasta. Ben bilmiyorum canım kusura bakma. Yanlış bir soru soruyorsam da.

yok canım dedemi yeni kaybettik..
bu gece 2 hafta oluyor..
ananem rahatsızdı dedemin birşeyi yoktu aniden gitti..
şimdi de ananem iyi değil hala..
annem bi süre daha kalıcak yanında..

yok canım dedemi yeni kaybettik..
bu gece 2 hafta oluyor..
ananem rahatsızdı dedemin birşeyi yoktu aniden gitti..
şimdi de ananem iyi değil hala..
annem bi süre daha kalıcak yanında..

Canım başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun. Allah sizlere de sabır versin. Dediğim gibi kusuruma bakma. Bilmediğim için doğru soru soramadım. Anneannen de inşallah şifa bulur canım. Geçmiş olsun. Üzüntüden oldu sanırım o da.. :çok üzgünüm:

slm askitolar nasilsiniz?
dun gece,bende papatya gibi ruyamda kk'yi gordum, testler, bebkler tuhaf bi ruyaydi herhalde bebeklerin devami gelecek

tulincim gecmis olsun, ananen icin kolay olmaz, omrunu paylastigi insani kaybetti, benim dedem oleli 23 sene oldu ananem hala bugunmus gibi uzuluyo...bazen benim abuk sabuk dusuncelerim oluyo esime bisey olsa ne yaparim diye sonra oturuyorum sacma sapan seyler yuzunden agliyorum :gitme:

melony hadi canim insallah hersey yolunda gider, simdiden transferin hayirli olsuna.s.

aymes unuturmuyum sozumu hele biraz zaman gecsin, orecem tabii

meryem canim nasil gidiyo?
hic gorusemedik seninle, insallah hersey yolundadir...

cucu sen ne yaptin senin calismalrin sonucu ne zaman belli olacak?

aysecim iyiyim canim su bulantilar da bir bitse da iyi olucam
dinleniyorum iste annemdeyim eve gitmiyorum hic
sen nasilsin canim

insallah onlarda gecer canim, hem olsun onemli olan yavrularinin seninle olmasi :CüvCüv:
bende iyim canim yuvarlanip gidiyorum, kismet olursa iste bi dahaki ay son kalan dondurulmuslari denicez kismet bakalim

kızlar bebişimi aldım geldim şimdi benle umarım beni hiç bırakmazzzz geçmişi okuyamaadım ama canımı sıkan şey doktorum yatmana gerek yok dedi eşimde hemen çıkardı 2 saat yolu geldik umarım bişe olmaz suan yatıyorum ama kalkarken bile bişe olcak diye korkuyorum inşallah bişe olmaz tes tarihim 4 nisan ama pazara gelior cumartesi yaptırsam cıkar demiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…