Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
melony canım transferin hayırlı olsun bebişin sımmsıkı tutunsun ve 9 ay boyuncada seni bırakmasıninşallah canım allah yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarmasın

kızlar dün yumurtalrım toplandı ama aramadılar acaba nezaman ararlar embriyo oluşmadımı acaba cevap lütfen yardım edin sizlerde tecrübenize dayanarak

sagol canıma darısı isteyen herkesin basına

tebrikler arkadaşım bu mutlu haberinle beni de çok sevindirdin..sağlıcakla kavuşursun inşallah bebeğine..bizler için dua et hamişlerin duası kabul olurrr...meleğine ve sana ömür boyu mutluluklar dilerimopuyorumnanaktan

ilgin için çok teşekkür edrim cnm a.s. bunları deniycem 20 gün faydası olurmu bilmem ama tüp bebek tutmasada devam edicem.Allah dileyen herkesi bebeğine kavuştursun..Rabbim evlerimizi bebiş seslerinden mahrum bırakmasın inşallah:Saruboceq:

Sağol canım Allah razı olsun. Darısı başına inşallahh.. :Saruboceq: Şeniz

Ben oğlanın takımını belirledim. Annesi 31 senede araştırdı , tanıdı. Onun için en doğru kararı verdi. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben geldim nasılsınız
arkadaşlar net yok cafeden yazıyorum sizleri çok mereke ettim

kızlarherkese iyi akşamlar adet oldum yarın dr radevu alacağım dualarınızı eksik etmeyim çok htiyacım var

Canım seni merak etmiştik. Gördüğüme sevindim. Ne zaman düzelecek ki bu net işleri. Dualarımız seninle tatlım. Tedaviye mi başlıyorsunuz artık.. :1hug:

Canım hoşgeldinnn. :1hug: Ne güzel bir haberle geldin. Ben de sorunlu hamileliğimin sonları ile doğumumun başlarında hiç giremedim. Yeni yeni düzenli olarak girmeye başladım. Haberini de yeni aldım haliyle. Belki görürdüm arkadaş listemi karışrıtırken. Çok sevindim canım. Seni ve eşini tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: a.s.

kızlar hamileyım...

Tebrikler canım. Sağlıkla kucaklarsın inşallah yavrunu. Bak kaç gündür test yapmadın , yapsaydın daha önce sevinecektin. Şeniz

kızlar dün yumurtalrım toplandı ama aramadılar acaba nezaman ararlar embriyo oluşmadımı acaba cevap lütfen yardım edin sizlerde tecrübenize dayanarak

Canım bugün akşama ararlar bir bilgi verirler bence. Benim öyle olmuştu. Şeniz

elchinimmm ; özlemin dediği değere ulaşmadan çıkmaz idrar testinde. O yüzden bilemiyoruz ve bekliyoruz heyecanla. İki gün kaldı. İnşallah sonuç pozitif olacak. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

melonycim ; transferin oldu mu , olacak mı bilmiyorum. Ama inşallah en hayırlısını transfer etmişlerdir. Ve sıkı sıkı tutunur sana. Sen de ona. Ve 9 aylık bir yolculuğa çıkarsınız beraber. Sonrasında da kollarına alırsın dilerim sağlıkla. Dualarımız seninle. :Saruboceq: Kendine ve bebişine iyi bak.. Şeniz

Yeni gelen arkadaşlar ; sizler de hoşgeldiniz. İnşallah en kısa zamanda sizler de hamile kalırsınız. Çok sürmez dilerim bu bekleyişleriniz. :Saruboceq:

nevrommmm inşallah dediğiniz gibidir ya çatlıycam yoksa canım sıkıldı ister istemez bugün 9. gün transferden sonraeyvahedigeldismile

kızlar hepinize günaydınnn..
kalktığım gibi pc nin başına oturdum.yeni haberler var mı diye..

toti arkadaşımız hamileymiş.tebrik ediyorum.Allah tamamına erdirsin inşallahh..

aymescim sen yat dinelen iyice.boşver işi mişi.:umursamaz:
bu bebişi kaç sene bekledin sen..
hem doktor da yat demiş zaten..
öf böyle işyerlerine sinir oluyorum yaa.
sanki keyfinden gelmiyor işee..klava:

elçincim dur daha lütfenn..
12.gününde bile idrarda göremeyip,kanda çıkanlar var..belki seninki de öyle olacakkk..
lütfen şimdiden yok yere üzme kendini arkdaşımm..:1hug:

kızlar tülişş yok ortalarda..
yine test mi yapıyo acepp??kaydirigubbakcemile2
bu gece rüyamda tülişi ve oğluşunu gördüm desssemm..
ikisi de çok tatlıydı..
sonra netten mesajlaşıyorduk..
oğluşunu kocaman öpüyorum diye yazmıştım..
Allahım inşallah hayırlara alamettir..:Saruboceq:
inşallah rüyamda malum olmuştur..:Saruboceq:
cumaya hem elçinin hem tülişin halayını çekicez..yıkıcaz buraları..:teytey:

meraba kızlar nasılsınız bende cumayı bekliyorum güzel haberler için belki belli olmuştur diye bi bakim dedim bi arkadaşımız hamileymiş tebrik ederim allah tamamına erdirsin :Saruboceq:

canım benim çok sağol demek sözünü unutmadın
inşallah ogünleri görürüzde bende sana cinsiyetini söyleyebilirim
allahın izniyle şu lekelenmelerdende bş kurtulıyım
sonra herşey dahada güzel olucak

kızlar hamileyım...

tebrik ederim arkadaşım sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah sonundada bebişini kucağına alırsın

aynen öle canım bu kadar emek verdim bu bebiş için ben
onun için tabiki en iyi olanı yapıcam bana surat yapıyo beyzadeler
napıyım keyfimdenm gitmiyom ben çokmu memnunum yatmaktan
ama anlamıyolar işte çıkartırlarsa çıkartsınlar işime yarar valla
ama onlar benim tazminatsız çıkmamı beklerler para vermemek için
bende onu yapamam işte bu kadar borcun arasında mecburum çalışmaya

NEVROSK ablacım kk ya yeni üye olmuştum ki nasıl olduğunu anlamadan bu topiği açmışım(yeniyim ya ne nerde hiç bilmiyorum)merakla vede heyecanla senin hikayeni okuyodum(yani mesajlarını)1000 sayfa kadar okudum,artık gözlerim yorulmuştu,biraz sayfaları atlayarak okudum.daha sonra sayfaya yazdım nevro ablanın sonucu ne oldu diye.kendimi tanıtmadan seni soruyorum meraktan..sağolsun arkadaşlar cevapladı .o aralar sende girmiştin sende yazmıştın işte en sonunda tüp bebek yaptık falan diye.bir kaçgündür geliyosun ya ilk sayfada senin oğlışun var.maşalllah diyorum allah nazarlardan korusun..ne emeklerle geldi dünyaya rabbim size bağışlasın onu.inş birgün bizlerede senin gibi foto koymak nasip olur..

sanada günaydın fadikciğğm nasılsın.bu arada liste vardı şu sıralar göremiyorum ne oldu kii:uhm:dedim acaba benmi göremiyorum

bu arada aymes seni bulmuşken tebrik edeyim canım hamile olduığunu öğrendiğimde yaşlar sel oldu gözümde canım emeklerin boşa gitmemiş.rabbim tamamına erdirsin sağ salim kucağına almayı nasib etsin inşallah.ddarısı başımızainşalla
:Saruboceq:

maşallah topikte nerdeyse hrkes hamile herkes mucizesine kavuşmuş şöyle bi geçmişe göz atınca.oh oh ne güzel ne kadar güzel sıra yavaş yavaş bize geliyo.inşalla bizde bigün burdan sevinçli haberlerimizi vereceğiz.inanırmısınz kızlar bu son bi haftadır içim çok rahat huzurluyum niye bilmiyorum sanki güzel şeyler olacak ve inşallah sonunda da olur.neyse ben gidip namazımı kılayım Ranbbime bol bol dua edeyim hem kendim için hemde sizin için.hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…