sagol canıma darısı isteyen herkesin basına
kızlar dün yumurtalrım toplandı ama aramadılar acaba nezaman ararlar embriyo oluşmadımı acaba cevap lütfen yardım edin sizlerde tecrübenize dayanarak
mrb cnm, seni cok iyi anliyorum, bende 5 yildir evliyim 2 yildir bebek istiyoruz, benidme esimde hiz düsüklügü vardi sperm sayisida azdi, ben almanyada yasiyorum burdaki doktorlar, tüp bebekten baska sansiniz yok bu sonuca göre dedi, ama biz acele atmedik, ben 24 esim 28 yasinda daha vaktimiz var dedik, esime usanmadan sabah aksam keciboynuzu kürü yaptim onu icti arada keciboynuzunu öyle yedi pekmezini yedi, Vitamin E ve cinko haplari yuttu, ben sogan kürü yaptim ve arada incir yiyorum, esimle beraber spor yapmaya basladik oda iyi gelir dedi trdeki doktorlarimiz.. sonuc eylülde yaptigi son sperm testinde hic bi sorun yoktu hatta dr öyle sasirdi ki nasil olur hiz mükemmel sperm sayisi normalin cok üstünde dedi =) hos hala hamile degilim ama olsun bi gelisme oldu sonucta, umutsuz olmak istemiyorum dogal yoldan olur ins 1 yil daha bekliycem olmazsa bizde tüp bebis deniycez, ins bunlara gerek kalmadam allahim hepimize bebislerimizi verir...
umarim yardimci olmusumdur cnm
canım hayırlısı olur inşallah bende yeni yaptırıcam tüp bebek..sen hangi hastanedesin acaba
kızlar dün yumurtalrım toplandı ama aramadılar acaba nezaman ararlar embriyo oluşmadımı acaba cevap lütfen yardım edin sizlerde tecrübenize dayanarak
nevrooo bebeğin maşallah çok tatlı rabbim sağlık sihhat hayırlı ömürler nasip etsin inşallahhh.....maşallah tosunu şimdiden fanatik yapmışsınız bırakında diğer takımlarıda tanısın canım kaydirigubbakcemile3
slm kızlar ben geldim nasılsınız
arkadaşlar net yok cafeden yazıyorum sizleri çok mereke ettim
kızlarherkese iyi akşamlar adet oldum yarın dr radevu alacağım dualarınızı eksik etmeyim çok htiyacım var
selam kızlar beni biçoğunuz hatırlamıyorsunuz eminim çünkü genelde sizin yazdıklarınızı okumakla yetiniyordum...morfolojimiz %5 ile %9 arasında gidiyordu......2 aşılama dan sonra tüp bebeğe karar vermiştik yaza tüpe gidecektik tamamen kafamızdançıkarmıştık...
birgün öğrencim ev ebesine beni zorla götürdü kıramadım eşimden desemde anlamadı.........
kadın rahmimin eğri oldugunu soyledi ve düzeltti halbuki rahim filminde ve ultrasonda hiç böyle bişi söylenmemişti..............
iki ay devam ettim ebeye ve çok kötü bir mantar rahatsızlığıyla karşı karşıya kaldım........
2 ay adet görmedim bundan ebeyi suçladım beni hasta etti diye düşündüm.....ama 2 ay lık gebe olduğumu öylesine doktora gittiğimde anladım........meğerse vucutta gebelikten dolayı asit kaybı oluyor ve bazı bunyeler bunu kaldıramayıp mantara sebebiyet veriyormuş...bunu öğreneli 2 ay oldu ama hala inanamıyorum.............
o ebe rahimimi düzeltti ve ben erkek interfilitesi sandığım için kendimi çok suçlu hissettim ilk etapta buraya hiç giremedim bile....
rabbime binlerce şükürler olsun bebeğim şuan benimle....
en yakın zamanda rabbim bu duyguya yanık yüreklere su serpsin inş.....
kızlar hamileyım...
elchinimmm ; özlemin dediği değere ulaşmadan çıkmaz idrar testinde. O yüzden bilemiyoruz ve bekliyoruz heyecanla. İki gün kaldı. İnşallah sonuç pozitif olacak. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
melonycim ; transferin oldu mu , olacak mı bilmiyorum. Ama inşallah en hayırlısını transfer etmişlerdir. Ve sıkı sıkı tutunur sana. Sen de ona. Ve 9 aylık bir yolculuğa çıkarsınız beraber. Sonrasında da kollarına alırsın dilerim sağlıkla. Dualarımız seninle. :Saruboceq: Kendine ve bebişine iyi bak.. Şeniz
Yeni gelen arkadaşlar ; sizler de hoşgeldiniz. İnşallah en kısa zamanda sizler de hamile kalırsınız. Çok sürmez dilerim bu bekleyişleriniz. :Saruboceq:
selam arkadaslar yeni ismimle sizlere ilk mesajim heyecanlandim simdi :kedi:
ilk olarak nesrincim cok gecmis olsun, insallah sag salim kavusursun esine, seninle eylulde gorustugumuzde esin yeni gelmisti ve o heyecan gozlerinden belliydi insallah en yakin zamanda o heyecani tekrar yasayacaksin, allah yardimcin olsun canim...
aymesim dikkat et kendine yat dinlen, calismak onemli ama bebislerimiz herseyden daha onemli, insallah kanamanda cabucak gecer,sana bebek yelegi borcum var, hayirlisiyla cinsiyet belli olsun baslicem ormeye :hulya:
zelalcim hayirli olsun, bana umut oldun, bende kismet olursa bu hafta sonu bi koca kari ilaci denicez...
arkadaslar yine bugun kaynatmisiniz, valla sohbetleri kacirdigima yaniyorum :sinifsinif: dokunmayin tulisime kocis temizliyomus iste yakinda annelik kokusuda siner insallah bayanssulusmile
yetercim doktordan guzel haberlerle don insallah bekliyoruz opuyorumnanaktan
kızlar hamileyım...
kızlar hepinize günaydınnn..
kalktığım gibi pc nin başına oturdum.yeni haberler var mı diye..
toti arkadaşımız hamileymiş.tebrik ediyorum.Allah tamamına erdirsin inşallahh..
aymescim sen yat dinelen iyice.boşver işi mişi.:umursamaz:
bu bebişi kaç sene bekledin sen..
hem doktor da yat demiş zaten..
öf böyle işyerlerine sinir oluyorum yaa.
sanki keyfinden gelmiyor işee..klava:
elçincim dur daha lütfenn..
12.gününde bile idrarda göremeyip,kanda çıkanlar var..belki seninki de öyle olacakkk..
lütfen şimdiden yok yere üzme kendini arkdaşımm..:1hug:
kızlar tülişş yok ortalarda..
yine test mi yapıyo acepp??kaydirigubbakcemile2
bu gece rüyamda tülişi ve oğluşunu gördüm desssemm..
ikisi de çok tatlıydı..
sonra netten mesajlaşıyorduk..
oğluşunu kocaman öpüyorum diye yazmıştım..
Allahım inşallah hayırlara alamettir..:Saruboceq:
inşallah rüyamda malum olmuştur..:Saruboceq:
cumaya hem elçinin hem tülişin halayını çekicez..yıkıcaz buraları..:teytey:
inşallah olursunda canım....
rabbim yüzünü güldürsün...
tebrikler canıma.s.
şükür test yaptın demek....
hoşgeldin semos20a.s.
mimix arkadaşın dediği gibi keçiboynuzu kürü ve bazı vitaminler kullanabilirsiniz...
tekrar hoşgeldin canıma.s.
tamam ekliyorum....
melony canım inşallah bebişin sana sıkıca tutunur ve 9 ay hep seninle olur...
rabbim yardımcın olsun...
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?