günaydın canım
KIZINMI OLCAK
SAĞLICAKLA GELSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
CANIM HOŞ GELDİN ÖZLETTİN KENDİNİ
evet canım kızım olucak. Amin canım amin. Darısı sana ve diğer tüm isteyen arkadaşlarımıza. Canım en kısa zamanda inşallah bu tedavi sonucunda gelir senin bebişinde.
evet canım başladım
bu gün 3 gün hayılrısyala
inşşşşşşşşşşşşşşşş
evet canım başladım
bu gün 3 gün hayılrısyala
inşşşşşşşşşşşşşşşş
[sıze="2"]aşılama mı olucaksın
yoksa tüp mü
inşallah pozitif sonucu alırsın[/sıze]
ooooooooooo maşallah hayırlısı olsun inşallah emeklerin boşa gitmez yeterciğim.bide şu mart ayı bazı arkadaşlarımız ,için hayırlı oldu inşallah o şans sanada uğrar yeterciğğim.:saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq:aaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
inşşşşşşşşşş
kuzum inşşşşşşşşşşşşşş
hayılısıyla
bu 3. Deneme olacak
inşş busefer pozitif sonuç alrımda
yeterim şimdi senin 3. Denemen olacak ya peki 2 enmbriyo mu koyacaklar bilgin varmı hiç.
canım valla ben eski merkezle yeni merkezle görüştüm bu arada gözde tıp tanda aradılar
hepsine sordum kimse bir şey bilmiyor
herkesten başka başka şeyler çıkıyor
birde benim ilk denemede transfer olmadı
hayırlısı olsun bakalım yasa çıkıyo kimse ne yapacağını bilmiyo nasıl işse artık
sen adanada yaptırıyosun şimdi dimi
hayırlı günler kızlara.s.
Elçin gelmemiş daha....
kızlar merhaba ben adet oldum bu sabah sonunda geldi kırmızılarım yani pazartesi hormon tahlili için doktora gidicem rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
günaydın herkese...kızlar bi sorum olacaktı tüp bebek yapanlar normal doğum yaapabiliyr mu,yoksa sezaryan şart mı? Tekiz olsa bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?