Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın canım
KIZINMI OLCAK
SAĞLICAKLA GELSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

CANIM HOŞ GELDİN ÖZLETTİN KENDİNİ

evet canım kızım olucak. amin canım amin. darısı sana ve diğer tüm isteyen arkadaşlarımıza. canım en kısa zamanda inşallah bu tedavi sonucunda gelir senin bebişinde.

evet canım kızım olucak. Amin canım amin. Darısı sana ve diğer tüm isteyen arkadaşlarımıza. Canım en kısa zamanda inşallah bu tedavi sonucunda gelir senin bebişinde.

inşşşşşşşşşşşş
canım
iinşşşşşşşşşşşşşş
hayılısıyal rzabbiöm bizlerede nasip etsin

evet canım başladım
bu gün 3 gün hayılrısyala
inşşşşşşşşşşşşşşşş

ooooooooooo maşallah hayırlısı olsun inşallah emeklerin boşa gitmez yeterciğim.bide şu mart ayı bazı arkadaşlarımız ,için hayırlı oldu inşallah o şans sanada uğrar yeterciğğim.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:aaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

[sıze="2"]aşılama mı olucaksın
yoksa tüp mü
inşallah pozitif sonucu alırsın
[/sıze]

tüpbebek cnım ,
inşş canım
inşşşşşşşş
artık busefer güzel sonuç almak istiyorum
inşşşşşşşşşşşşşş

inşşşşşşşşşş
kuzum inşşşşşşşşşşşşşş
hayılısıyla
bu 3. Deneme olacak
inşş busefer pozitif sonuç alrımda

yeterim şimdi senin 3. Denemen olacak ya peki 2 enmbriyo mu koyacaklar bilgin varmı hiç.

canım valla ben eski merkezle yeni merkezle görüştüm bu arada gözde tıp tanda aradılar
hepsine sordum kimse bir şey bilmiyor
herkesten başka başka şeyler çıkıyor

birde benim ilk denemede transfer olmadı

hayırlısı olsun bakalım yasa çıkıyo kimse ne yapacağını bilmiyo nasıl işse artık

sen adanada yaptırıyosun şimdi dimi

melony geçmiş olsun canım..
çok sağol.. hayırlısı napalım..
Allah sana versin inş..

esra sağol canım..
kusura bakmazsan çıkaramadım ben seni..

elçin gel artık hadi..

selam kızlar
elcıne bakmıstım gelmemıs anlasılanbilmiyorumkismile
sevcanım ogluna maasallah
sana benzıyor
dogum hazıranda hayırlısıyla:1rolleyes:

hayırlısı olsun bakalım yasa çıkıyo kimse ne yapacağını bilmiyo nasıl işse artık

sen adanada yaptırıyosun şimdi dimi

evet canım yyaaaaaaaaaaaa
eğerki beklemeye zamanımız olsaydı ben biraz daha beklemeden yanaydım ama yaşım ilerlediği için beklemek istemedim
biraz zaman geçse yasa oturacak ve herkes ne yapacağını bilecekti ama sağlık olsun artık

evet canım adana başketnte yaptıryorum

kızlar merhaba ben adet oldum bu sabah sonunda geldi kırmızılarım yani pazartesi hormon tahlili için doktora gidicem rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

günaydın herkese...kızlar bi sorum olacaktı tüp bebek yapanlar normal doğum yaapabiliyr mu,yoksa sezaryan şart mı? Tekiz olsa bile..

günaydın canım normal doğum yapabiliyorlar diye biliyorum
ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…