kızlar merhaba ben adet oldum bu sabah sonunda geldi kırmızılarım yani pazartesi hormon tahlili için doktora gidicem rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
bakıpp cıkıyorumm hala elchındeenn haber yok(
sevooo ne olsunn grıpım yatıyorumbulantılarr bölee işte
sen neler yapıyon bebe nasıll
günaydın herkese...kızlar bi sorum olacaktı tüp bebek yapanlar normal doğum yaapabiliyr mu,yoksa sezaryan şart mı? tekiz olsa bile..
merhaba kızlar nasılsınız bugün transferim oldu eve geldim şimdi dinleniyorum acaba tutucakmı şimdi bebeiş napıo çok heyecanlı ve karışık duygular içindeyim tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim
canım aslında iğne kan pıhtılaşması sorunu olanlar için veriliyor.iyice kanı sulandırsın diye..
sende öyle bir sorun yok bildiğim kadarıyla.o yüzden sen gibilere coraspin veriliyor,çünkü hamilelikte de kan pıhtılaşmaya eğilimli..
bana iğne verecek mesela,bende pıhtılaşma olayı var çünkü..
sana neden iğne verdiki yücel bey??:uhm:
kızlar yaa..
elçinin sonucu neden çıkmadı hala??
aymesım ozelden ıgneyle ılgılı yazdım canım sana..
merak etme ıgnenın etkııs gecer cabucak.
bebişide bır zararı olmaz
belkıde lekelenlemelrın o yuzdendır kan akısını hızlı saglıyor cunku ıgneCADIARZU
tulincim seni merak etmiştim üzüldüm gönlü güzel arkadaşım rabbim seni de birgun mukafatlandıracak inşallah
kızlar dun cok kötü rahatsızlandım ağrılarımı söleyince ohss sendromundan şüphelendiler çünkü 15 yumurta toplanmıştı benden acil hastane çağırdılar 2 saatlik yolu nasıl gittim bilemiyorum arabanın her harektinde ağrılar arttı neyse gittik kan alacakalar damar bulamadılar elim kolum mosmor bu arada kustumm daa neyse muayene etti doktorum hiiç bişe yok dedii:1shok: sadece ilaçlar mideni etkilemişş dedi tabii ben mutlu oldum.. asprini bıraktırdı doktorum bol bol sıvı tuket dedi ama kızlar bişe sorcam karın bölgem kasıklarımda dahil sanki hanii 100 200 mekik cekersinizde kaslarınız ağrır hiç hareket edemezsinizya aynı öle resmen sağıma soluma zor dönüyorum
neyse bunuda atlattım ya dun hiç bitmeyecek sandım bugun iyiyim hafif karnımda ve kasıkalrımda ağrılar var okadar buna şükürr
günaydın herkese...kızlar bi sorum olacaktı tüp bebek yapanlar normal doğum yaapabiliyr mu,yoksa sezaryan şart mı? tekiz olsa bile..
tulincim seni merak etmiştim üzüldüm gönlü güzel arkadaşım rabbim seni de birgun mukafatlandıracak inşallah
kızlar dun cok kötü rahatsızlandım ağrılarımı söleyince ohss sendromundan şüphelendiler çünkü 15 yumurta toplanmıştı benden acil hastane çağırdılar 2 saatlik yolu nasıl gittim bilemiyorum arabanın her harektinde ağrılar arttı neyse gittik kan alacakalar damar bulamadılar elim kolum mosmor bu arada kustumm daa neyse muayene etti doktorum hiiç bişe yok dedii:1shok: sadece ilaçlar mideni etkilemişş dedi tabii ben mutlu oldum.. asprini bıraktırdı doktorum bol bol sıvı tuket dedi ama kızlar bişe sorcam karın bölgem kasıklarımda dahil sanki hanii 100 200 mekik cekersinizde kaslarınız ağrır hiç hareket edemezsinizya aynı öle resmen sağıma soluma zor dönüyorum
neyse bunuda atlattım ya dun hiç bitmeyecek sandım bugun iyiyim hafif karnımda ve kasıkalrımda ağrılar var okadar buna şükürr
hayırlısı canım...kızlar merhaba ben adet oldum bu sabah sonunda geldi kırmızılarım yani pazartesi hormon tahlili için doktora gidicem rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
yapabilir canım...günaydın herkese...kızlar bi sorum olacaktı tüp bebek yapanlar normal doğum yaapabiliyr mu,yoksa sezaryan şart mı? tekiz olsa bile..
hayırlısı canım...kızlar mrh dilerim herkez iyidir.fadiğim şekercim benim kırmızılar geciktiler ve 3 günden sonra teşşrif ettiler canım yeni tarihim 27 nisan.bu ay çok umutlanmıştım yaaa.ama olsun şu durum bitince çalışmalara aralıksız devam kızlar bu yıl hepimizin yılı olcak.pes etmek yok azmin elinden bişey kurtulmaz.hem meryem suresine devam hemdee .................anladınız sanırım.haydin bakalım.
H E R Ş E Y Ç O C U K İ Ç İ N
hayırlı olsun canım...merhaba kızlar nasılsınız bugün transferim oldu eve geldim şimdi dinleniyorum acaba tutucakmı şimdi bebeiş napıo çok heyecanlı ve karışık duygular içindeyim tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim
hayırlı olsun canımm...
ama bence buralara fazla takılma sennn..
yat dinlen bol bol..
inşşşşşşşşşş
kuzum inşşşşşşşşşşşşşş
hayılısıyla
bu 3. Deneme olacak
inşş busefer pozitif sonuç alrımda
canım hem coraspin hemde onu verdi bende anlamadım valla
önce coraspini kestirdi lekelenme devam edincede şimdide iğneyi
merhaba kızlar nasılsınız bugün transferim oldu eve geldim şimdi dinleniyorum acaba tutucakmı şimdi bebeiş napıo çok heyecanlı ve karışık duygular içindeyim tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim
allahrazıolsun inşallah canım bu arada geçmiş olsun allah sağlık versingeçmiş olsun canıma.s.
şükür önemli birşey değilmiş....
hayırlısı canım...
tedaviye mi başlıyorsun?
yapabilir canım...
ama tüp olduğu için dr lar riske atmak isetmiyor...
hayırlısı canım...
durmak yok çalışmaya devam...
hayırlı olsun canım...
9 ay boyunca bebişin seninle olur inşallah...[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?