Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar merhaba ben adet oldum bu sabah sonunda geldi kırmızılarım yani pazartesi hormon tahlili için doktora gidicem rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

hayılısın olsun canım
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bakıpp cıkıyorumm hala elchındeenn haber yok (

sevooo ne olsunn grıpım yatıyorum bulantılarr bölee işte

sen neler yapıyon bebe nasıll

bakıpp cıkıyorumm hala elchındeenn haber yok (

sevooo ne olsunn grıpım yatıyorum bulantılarr bölee işte

sen neler yapıyon bebe nasıll

KIZ BU TESTERE NİKİNİ NERDEN BULDUN (KORKUTUYORSUN )eyvahedigeldismileeyvahedigeldismilekötükedihüsokötükedihüsoÖNCEKİ ÇOK TATLIYDI (BAL KAFA ,BAL SURAT)zemuszemuszemuszemus

kızlar mrh dilerim herkez iyidir.fadiğim şekercim benim kırmızılar geciktiler ve 3 günden sonra teşşrif ettiler canım yeni tarihim 27 nisan.bu ay çok umutlanmıştım yaaa.ama olsun şu durum bitince çalışmalara aralıksız devam kızlar bu yıl hepimizin yılı olcak.pes etmek yok azmin elinden bişey kurtulmaz.hem meryem suresine devam hemdee .................anladınız sanırım.haydin bakalım.
H E R Ş E Y Ç O C U K ı Ç ı N

merhaba kızlar nasılsınız bugün transferim oldu eve geldim şimdi dinleniyorum acaba tutucakmı şimdi bebeiş napıo çok heyecanlı ve karışık duygular içindeyim tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim

günaydın herkese...kızlar bi sorum olacaktı tüp bebek yapanlar normal doğum yaapabiliyr mu,yoksa sezaryan şart mı? tekiz olsa bile..

canım bence yapılabilir diye düşünüyorum. ama mesela benim doktorum izin vermiyo normale normal doğum riskine atamam bu bebek tüple olduğu için değerli bebek çünkü diyor. doktoruna göre değişiyo sanırım

melonicim çok geçmiş olsun..
bol bol dinlenmeyi ihmal etme..

kızlar ya kalktığım gibi pc yi açtım ama hala elçinden haber yokkk..
niye gelmiyo ki..
acaba negatif aldı da çok mu üzgün??morali çok bozuk gelmiyor..
aman innnnşallah POZİTİFTİR ama merak etmeye başladım artık iyice..

merhaba kızlar nasılsınız bugün transferim oldu eve geldim şimdi dinleniyorum acaba tutucakmı şimdi bebeiş napıo çok heyecanlı ve karışık duygular içindeyim tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim

hayırlı olsun canımm...
ama bence buralara fazla takılma sennn..
yat dinlen bol bol..

selam arkadaşlar dün bi türlü giremedim
Aklım hep elchindeydi ama haber gelmemiş

canım hem coraspin hemde onu verdi bende anlamadım valla
önce coraspini kestirdi lekelenme devam edincede şimdide iğneyi

okudum özelden canım çok sağol
inşallah dediğin gibi biter artık bu lekelenmelerim

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
allah yardımcın olsun

günaydın herkese...kızlar bi sorum olacaktı tüp bebek yapanlar normal doğum yaapabiliyr mu,yoksa sezaryan şart mı? tekiz olsa bile..

günaydın canım..
casper da demiş zatenn..ayynen öylee..
normal de olabiliyor tabii ki..
ama normalin risklerinden dolayı,tüp bebek old.için riske etmek isemiyor genelde doktorlar ve sezeryan yapıyorlar bu yüzdennn..a.s.

geçmiş olsun canıma.s.
şükür önemli birşey değilmiş....

kızlar merhaba ben adet oldum bu sabah sonunda geldi kırmızılarım yani pazartesi hormon tahlili için doktora gidicem rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
hayırlısı canım...
tedaviye mi başlıyorsun?

yapabilir canım...
ama tüp olduğu için dr lar riske atmak isetmiyor...

hayırlısı canım...
durmak yok çalışmaya devam...

hayırlı olsun canım...
9 ay boyunca bebişin seninle olur inşallah...

inşşşşşşşşşş
kuzum inşşşşşşşşşşşşşş
hayılısıyla
bu 3. Deneme olacak
inşş busefer pozitif sonuç alrımda

senin 3.denemen mi ayn canım ya o zman çok yıpranmışsındır bari bu sefer sters yapmamay çalış gerçi obiras zor ama ne diyeyim ALLAH yardımcınız olsun inşallah.bak ilk ikisinde olmamış belki bu sfere olur ne demiler ALLAH'IN hakkı üçtür diye ve ben buna inandığım için her işim düzgün gitmiştir yeter ki inancımız sağlam olsun.Rabbim bu yolda herkesin yar ve yardımcısı olsun.iyi günler iyi haFTA SONLARI

canım hem coraspin hemde onu verdi bende anlamadım valla
önce coraspini kestirdi lekelenme devam edincede şimdide iğneyi

neeee...yücel bey beni şoke etti resmenn..akannehir
sana hiçbir test yapılmadan hem coraspin hem iğne nasıl verdi yaaa..
ikisi birden çoookk fazlaa..
önce iğneyi kestirmeliydi..
o zaman biterdi zaten lekeler..

neyse şimdi nasılsın canımm??bitti mi?:teselli:

inşş sıkı sıkı tutunur canım bebişinn...

allahrazıolsun inşallah canım bu arada geçmiş olsun allah sağlık versin

dün siteden bi çıktım bidaha giremedim o yüzden gelip haber veremedim kusura bakmayı kızlar

değerim 0 yani içim bomboş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…