- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
iyi hafta sonlrı herkese
dün siteden bi çıktım bidaha giremedim o yüzden gelip haber veremedim kusura bakmayı kızlar
değerim 0 yani içim bomboş
kusur falan yok canım:teselli:herkes beni merak etmiş nolur kusuruma bakmayım ama giremedim işte hepinizden allah razı olsun
dün siteden bi çıktım bidaha giremedim o yüzden gelip haber veremedim kusura bakmayı kızlar
neeee...yücel bey beni şoke etti resmenn..akannehir
sana hiçbir test yapılmadan hem coraspin hem iğne nasıl verdi yaaa..
ikisi birden çoookk fazlaa..
önce iğneyi kestirmeliydi..
o zaman biterdi zaten lekeler..
neyse şimdi nasılsın canımm??bitti mi?:teselli:
kızlar mrh dilerim herkez iyidir.fadiğim şekercim benim kırmızılar geciktiler ve 3 günden sonra teşşrif ettiler canım yeni tarihim 27 nisan.bu ay çok umutlanmıştım yaaa.ama olsun şu durum bitince çalışmalara aralıksız devam kızlar bu yıl hepimizin yılı olcak.pes etmek yok azmin elinden bişey kurtulmaz.hem meryem suresine devam hemdee .................anladınız sanırım.haydin bakalım.
H E R Ş E Y Ç O C U K İ Ç İ N
GÜnaydın hepinize,
Sidelya Meryem suresini niçin okuyorsunuz ?
Çocuk için mi? Günde kaç kez okuyorsunuz?
( cahilliğimi bağışlayın) bilmiyorumkismile
bende meryem süresine kesinlikle inandım ha bu ay ha şu ay derken okuyayım dedim.çok şükür okuduğum ay hamile kaldım.bende herkese tavsiye ediyorum .
Tamam da yabangülüm, günde kaç kez okuyacağız, bugun başlayayım Allahın izniyle ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?