Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkes beni merak etmiş nolur kusuruma bakmayım ama giremedim işte hepinizden allah razı olsun

dün siteden bi çıktım bidaha giremedim o yüzden gelip haber veremedim kusura bakmayı kızlar

değerim 0 yani içim bomboş

ne denir ki canım benim...
vaktini bekliyor demek ki..
hep hayırlısını dilemedik mi??
hayırlısı buymuş canımm..
şimdi bezgin bir haldesin biliyorum ama inan toprlanacaksın..
sen güçlü bir kızsın..
umudunu,inancını yitirme sakın..
ben inanıyorum hepimiz bir gün anne olacağız..:CüvCüv:
imkansız diye bişey yokk...
sen de lütfen böyle düşün canımm..:teselli:

dün siteden bi çıktım bidaha giremedim o yüzden gelip haber veremedim kusura bakmayı kızlar

değerim 0 yani içim bomboş

:teselli: :teselli: :teselli: :teselli: canım ya rabbim en kısa zamanda nasip eder bebişini işallah.hayırlısı burada beklemediği anda çok hamile kalan kişi var kimin ne zaman hamile kalacağı belli olmuyor.bi bakmışsın bebişin süprz yapmış.:Saruboceq:

cerenduru transferin hayırlı olsun canım. inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alırız sen dinlenmene bak bebişinle konuşmana bak canım

:1shok: bende boyle oldum..
bende kullanıyorum ıgneler bebegın yasam kaynagı benım ıcın..
ılk once ıgneyı kesmesı gerekırdı sonra aspırını..
ama suda var aymeesın kanı zaten yeterı kadar cıvıksa aspırınde olsa lekelenme yapabılır.
neysekı dr kestırmıs...
papatya senın pıhtılasma oranın ne duzeyde dusuk oranda heterozıgotmu yoksa yuksek sevıyede hempozıgotmusun
bilmiyorumkismile

elcıncım hayırlıs demekden baska bırsey soylenılmıyor.:1hug:
ama burda hep beraber gorduk en yakın ornegıde yabanımız
rabbım vaktı zamanı gelınce gonderıyor mınık kuzuları.
tedavıyle olmaadı ama bırde bakmısın sana supruz yapmıs:1hug:

GÜnaydın hepinize,
Sidelya Meryem suresini niçin okuyorsunuz ?
Çocuk için mi? Günde kaç kez okuyorsunuz?
( cahilliğimi bağışlayın ) bilmiyorumkismile

GÜnaydın hepinize,
Sidelya Meryem suresini niçin okuyorsunuz ?
Çocuk için mi? Günde kaç kez okuyorsunuz?
( cahilliğimi bağışlayın ) bilmiyorumkismile

bende meryem süresine kesinlikle inandım ha bu ay ha şu ay derken okuyayım dedim.çok şükür okuduğum ay hamile kaldım.bende herkese tavsiye ediyorum .

Tamam da yabangülüm, günde kaç kez okuyacağız, bugun başlayayım Allahın izniyle ben de

bende meryem süresine kesinlikle inandım ha bu ay ha şu ay derken okuyayım dedim.çok şükür okuduğum ay hamile kaldım.bende herkese tavsiye ediyorum .

yabangülüm meryem süresini kaçgün okuyorduk ben şaşırdım...
yada sen nasıl okudum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…