Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok geçmiş olsun canım benim sen bize lazımsın kendine iyi bakolumunekankayizsmile

sağolasın yetercim, Rabbimize sığınıp diliyoruz inşallah bizlerde anne olcağız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gününüz aydın olsun,
umarım tüm arkadaşlarımız çok güzel bi pazar günü geçirir
bol bol dinlşenin ve yeni haftaya bomba girin emiyerimseniben

ıgne ıcın dertlenmıyorum ama bazen cok canım acıyor..
ama bebegın yasadıgını bılmek benım acımı unutturuyor..
benım ılk bebegımdı beslenemedıgı ııcn kalp atımı durmustu....
ınsallah bundan sonrakı tedavılerınden guzel sonuclar alırsın..
senın gınbı homozıgot olan bıır ııcn 36 saat de bır aspıırn cok az gelır.dogal olarakda bebegı besleyemez.
gecen ay gıttıgımde dr demıstı dogumdan sonrada kullanabılırsın dıye..bakalım bebek bır dogsun saglıklı onuda vurunurum artık..
ama ınsan hep tedırgın oluyor...cunku bu pıhtılasmadan dolayı gebelıgın son aylarında bıle kaybedenler var. suan aklıma kotu bırsey getırmek ıstemıyorum..opuyorumnanaktan
nevrocum gecmıs olsun..
hamılelıgınden bellı sureklı rahatsızsın...allah yardımcın olsun..
kendını ıyı bak..pasa oglunada ıyı bak opuyorumnanaktan

iyi pazarlar arkadaşlar

Nevrocum çok geçmiş olsun canım
çok üzüldüm inşallah tez zamanda iyileşirsin
Allah yardımcın olsun

herkese iyi pazarlar arkadaşlar inşllah herke iyidir çok şükür ben çok iyiyim toparlandım döndüm aranıza rabbim böyle uygun gördüyse vardır bir hikmeti diyip kendime geldim önümüdeki maçlara bakıcaz artık heheheh

bana destek veren herkesten rabbim razı olsun binlerce kez kusura bakmayın ayrı ayrı alıntı yapamadım ama hepinizin yazdıklarını okudum çok solun canlarım moraliniz için desteğiniz için sevginiz için iyiki varsınız hepinizi seviorum hemde çokkkkkkkkkkkkk

nevrom canım çok ama çok geçmiş olsun inşallahh herşeyin temiz çıkar tatlım rabbim acil şifa versin inşallah en kısa zamanda çok dikkat et kendine dinlen geçsin bi an evvel dualrımızdasın tatlım mujukaaaaa

canım benim çok sevindim iyi olduğuna biliyosun benimde ilkinde olmamıştı rabbim sonra nasip etti seninde zamanın geldiğinde nasip edicektir.

aymescim evet hatırlıyorum rabbim cemi cümlemizin hakkında hayırlısını versin inşallahh şuan bazı testler yaptırmam gerekiyormuş niye tutmadığıyla ilgili sebeplere bakılacakmış böyle bilerek ilerlemek bizim açımızdan daha iyi olacaktır eminim
inşallah en hayırlı yerde en hayırlı zamanda gelsin cücülerimiz

Hayırlı pazarlar kızlar,
Hoşgeldin Elçin, içindeki inancı, Allah sevgisini ve umudunu hiç kaybetme olur mu, esas ihtiyacımız olan onlar çünkü bu sabır gerektiren yolda...

Hayırlı pazarlar kızlar,
Hoşgeldin Elçin, içindeki inancı, Allah sevgisini ve umudunu hiç kaybetme olur mu, esas ihtiyacımız olan onlar çünkü bu sabır gerektiren yolda...

gülsucum allah sevgisini umudumuzu içimizden kaybedersek yaşamanın bi anlamı olmaz bence herşeyin hayırlısını dilemek lazım rabbimden o büyük yaradan hepimiz için uygun olanı verecektir sabır etmekten ve dua etmekten başka çaremiz yok inşallah sesimizi duyacaktır

sagol canım benım ıns
dualrınıza ıhtıyacım var ben fırsat buldukca nete gırer sızı haberdar ederım

canım hoş gelndin güzeler güzeli memelketimize
inşşşşşşşşşşşş
her şey gönlünden geçen gibi olsun
hepimiz için
iinşşşşşşşşşşşşşşşş

hosbulduk canım
sende tedavıye baslamıssın canım ınsallah ıkımızde bırbırımızı mutlu ederz
bende sana ıyı haber verecegım sende bana rabbımın ıznı ıle

ayy Allah korusun canımm..
iyi şeyler düşünmeye çalışş..
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bakk..

normal bir insan hamile kaldığında bile kanındaki pıhtılaşma oranı artıyor gebelikle birlikte..
son aylarda iyice had safhaya ulaşıyordur tabii..
inşallah bebişini sağlıcakla mutlulukla kucağına alırsın tatlımm..

sevindim canım senin adına..
belki bebişin doğal yoldam sürpriz yapar sana..kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…