çok geçmiş olsun canım benim sen bize lazımsın kendine iyi bakolumunekankayizsmileKızlar sizlerden yine sağlık problemlerim yüzünden ayrı kalmak zorunda kaldım. Perşembe günü acillik oldum. 11 saat acilde kaldım. Gece yarısı çıktım. Cuma günü de tüm gün yine hastanelerde tetkik ve teşhis peşindeydim. Bugün de yine özel doktora gittik. 3 gündür doktorlardan beri gelemiyorum. Yavrumu bile göremez oldum doğru düzgün. Göğüste dayanılmaz ağrı (kalp gibi) , defalarca kusma benim belimi büktü. Hiçbir şey yiyemiyorum. Allahtan kalpte bir sorun çıkmadı. İlk gün acilde hep onun üzerine yoğunlaşmışlardı. Çok korkmuştuk. Kas ağrısı olarak yorumlandı Cuma günkü kardiyolojide yapılan bütün tetkik ve araştırmalardan sonra. Bugün de onun onayını alma kaygısındaydık. İşte atlatılamayan zatürrenin getirdikleri. Ağrı kesicilerle zor ayakta duruyorum şimdi. Hatta duramıyorum. 1-2 saatliğine geçiriyor ağrılarımı sadece. Sanki biri göğsüme oturuyor ve ara ara bıçak saplıyor. Beni merak etmeyin diye geldim haber vermeye. Tülin ve elchin arkadaşlarımın haberlerini de çok merak ediyorum. Ama mesajlarıma bakmaya , geçmişe dönmeye maalesef gücüm yok. İnşallah sonuçları pozitiftir. Bu heyecanlı günlerde burada olmayı , o heyecanları yaşamayı çok isterdim. Hepiniz kendinize iyi bakın canlarım. Kendimi iyi hissedebildiğim ilk fırsatta aranıza geleceğim. Allaha emanet olun..
canım çok haklıısın iyi hisetmemekte
ama bu bizlerin hayatımızın gerçeği
yapcak bir şey yok
rabbim sağlık huzur versin
inşşşşşşşşşşşşş
bebeişde verecek
iinnnşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ıgne ıcın dertlenmıyorum ama bazen cok canım acıyor..aaa ikimizinki de aynıymışş..
ama sen tek kromozomda taşıyorsun,ben çift kromozomda..
benim diğer değerlerim normal..
iğne için dertlenme hayatım,bak ne güzel bebişin göbüşünde..:CüvCüv:
başka ne ister ki insan?
önceki 3 denememe yanıyorum ben..
transfer edilenler hep 1.kaliteydi ama bebek beslenemedikten sonra nasıl tutunsun tabii..
o zaman 36 saatte bir coraspin alıyordum ancak..
o da yetmedi işte benim gibi pıhtıdaşın birine..
inşallah bebişini sağlıcakla kucağına alacaksın..
aman iğnelerini ihmal etme canımm..
bu arada merak ettim..
doğumdan sonra 40gün neden vurulacaksın iğneyi??:uhm:
herkese iyi pazarlar arkadaşlar inşllah herke iyidir çok şükür ben çok iyiyim toparlandım döndüm aranıza rabbim böyle uygun gördüyse vardır bir hikmeti diyip kendime geldim önümüdeki maçlara bakıcaz artık heheheh
Hayırlı pazarlar kızlar,
Hoşgeldin Elçin, içindeki inancı, Allah sevgisini ve umudunu hiç kaybetme olur mu, esas ihtiyacımız olan onlar çünkü bu sabır gerektiren yolda...
Bende başlamadım daha tedaviye, anca tahlil yaptırabildim, onu bile götüremedik doktora...
Hayırlısı olsun, Rabbim en hayırlı zamanda bebişini göbüşüne koysun inşaallahh....
nasıl olduğunu tahmin ediyorum canım:teselli:
inşalalh onlarda yakın zamnda senin bebeğini görmeye gelirler....
canım hoşgeldin türkiyeyea.s.
allah yardımcınız olsun...
bütün işleriniz yolunda gitsin ve bebeğinizle geri dönün inşallah...
rabbim yüzünüzü güldürsün...
canım hoş gelndin güzeler güzeli memelketimize
inşşşşşşşşşşşş
her şey gönlünden geçen gibi olsun
hepimiz için
iinşşşşşşşşşşşşşşşş
umudunukaybetme, tedavin hayirli olsun arkadasim, insallah gobis dolu donersin buraya :CüvCüv:
cerenduru, transferin hayirli olsun canim insallah bebis 9ay boyunca seninle birlikte olur
ıgne ıcın dertlenmıyorum ama bazen cok canım acıyor..
ama bebegın yasadıgını bılmek benım acımı unutturuyor..
benım ılk bebegımdı beslenemedıgı ııcn kalp atımı durmustu....
ınsallah bundan sonrakı tedavılerınden guzel sonuclar alırsın..
senın gınbı homozıgot olan bıır ııcn 36 saat de bır aspıırn cok az gelır.dogal olarakda bebegı besleyemez.
gecen ay gıttıgımde dr demıstı dogumdan sonrada kullanabılırsın dıye..bakalım bebek bır dogsun saglıklı onuda vurunurum artık..
ama ınsan hep tedırgın oluyor...cunku bu pıhtılasmadan dolayı gebelıgın son aylarında bıle kaybedenler var. suan aklıma kotu bırsey getırmek ıstemıyorum..opuyorumnanaktan
nevrocum gecmıs olsun..
hamılelıgınden bellı sureklı rahatsızsın...allah yardımcın olsun..
kendını ıyı bak..pasa oglunada ıyı bak opuyorumnanaktan
herkese iyi pazarlar arkadaşlar inşllah herke iyidir çok şükür ben çok iyiyim toparlandım döndüm aranıza rabbim böyle uygun gördüyse vardır bir hikmeti diyip kendime geldim önümüdeki maçlara bakıcaz artık heheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?