- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
merhasba arkadaslarım suanda sıze turkıyeden yazıyorum
pzt kaan hocayı arayıp artık tedavı ıcın ne gerekırse yapmaya baslayacagız.
kızlar ınanın hepınıuzı cok merak edıyorum ama gecmısı okuyamadım cunku cok bırıkmıstı sayfalar ve benım bunu okuyacak zamanım da yok ben yalnızca sıze tedavım hakkında bılgı vermek ıcın yazıyorum dualarınıza ıhtıyacım var bana dua edın
kızlar ınanın hepınıuzı cok merak edıyorum ama gecmısı okuyamadım cunku cok bırıkmıstı sayfalar ve benım bunu okuyacak zamanım da yok ben yalnızca sıze tedavım hakkında bılgı vermek ıcın yazıyorum dualarınıza ıhtıyacım var bana dua edın
hoşgeldin canım,kaan hoca çok methediliyor, inşallah size faydası olur tedavin hayırlı olsun
canimm tedavin hayirli olsun..
insallah bebeginle dönersin Türkiye´den...
dualarimiz seninle ve tüm tedavideki arkadaslarimizla canim...
Allah yardimcin olsun:Saruboceq:
Yurt dışında yazıyorusn galiba,
bende yeniyim bu sitede,
Herşey gönlünce olusn, hayırlısıyla olsun inşaallah.
Dualarımız bebek isteyen tüm kardeşlerimizle,Rabbim yardım etsin sana da .
hangi aşamadasın tedavide?
nasıl olduğunu tahmin ediyorum canım:teselli:canlarım nasılsınız tatil gününüz nasıl geçti?
ya ben bugün iş arkadaşımın oğlunun doğum günü vardı, tabiki işten başka arkadaşlar da geldi (ben hariç hepsinin çocuğu var) kendimi pek iyi hissetmedim
canım benim homozigot maalesef. mthfr1298 mutasyonu saptandı..
yücel bey folik asit(pıhtılaşma olanlarda kan yapımını sağlıyormuş) ve iğne vereceğini söylemişti..
seninki neydi ve hangi iğneyi kullanıyorsun canım?
iğnenin dışında başka bişey kullanıyormusun?
canım benim allah razı olsun.inş inş tez zamanda bizlerede nasip olur....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hayrılı cumalar kızlar
rabbim dularımızı kabul ettisin
emmeklerimizi boşa çıkarmasın
inşşşşşşşşşşşşşşş
kızlar selam..
endişeyle heyecanla beklediniz ama güzel haberi veremiyorum..
malesef negatif..
hayırlısı henüz zamanı gelmemiş demek ki..
üzüldüm ama geçicek..
kızlar dun cok kötü rahatsızlandım ağrılarımı söleyince ohss sendromundan şüphelendiler çünkü 15 yumurta toplanmıştı benden acil hastane çağırdılar 2 saatlik yolu nasıl gittim bilemiyorum arabanın her harektinde ağrılar arttı neyse gittik kan alacakalar damar bulamadılar elim kolum mosmor bu arada kustumm daa neyse muayene etti doktorum hiiç bişe yok dedii:1shok: sadece ilaçlar mideni etkilemişş dedi tabii ben mutlu oldum.. asprini bıraktırdı doktorum bol bol sıvı tuket dedi ama kızlar bişe sorcam karın bölgem kasıklarımda dahil sanki hanii 100 200 mekik cekersinizde kaslarınız ağrır hiç hareket edemezsinizya aynı öle resmen sağıma soluma zor dönüyorum
neyse bunuda atlattım ya dun hiç bitmeyecek sandım bugun iyiyim hafif karnımda ve kasıkalrımda ağrılar var okadar buna şükürr
merhaba kızlar nasılsınız bugün transferim oldu eve geldim şimdi dinleniyorum acaba tutucakmı şimdi bebeiş napıo çok heyecanlı ve karışık duygular içindeyim tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim
dün siteden bi çıktım bidaha giremedim o yüzden gelip haber veremedim kusura bakmayı kızlar
değerim 0 yani içim bomboş
söylediklerine sonuna kadar katılıyorum cornıcim yer gök dualar üzerine yaratılmış dualara sarılacağız tevekkülden ayrılmayacağız ve hayırlısıyla elbet birgün meleklerimize kavuşacağız :Saruboceq:slm kızlar nasılsınız=?kızlar lütfen sonuna kadar okuyun..tülin cim ve elcın cım kızlarr ıkınız ıcınde gercekten cok üzüldüm cok zorlu bı yol tedavıler ıgnler toplamalar transfer ve koskoca hıc bıtmeyen 12 gun beklemek...okadar zorkii..ama bızler bunu yaptıkkk vede hala yapıcaz hep umutlu olup allaha sıgınacagızz ondan ısteyecegızz cok duaa edıoruzz cok ıstıoruzz bılıorum hepimizzde ama bırgun gercekten hıc beklemedıgımız bı andaa duaların ne zman kabul olacagı hicbelli olmaz bı bakmısnızkii gercektenn bıgun kabul kabul olmus ve allaha bınlerce defa sükretmişiz gercekten herşeyın hyrlısını ıstemekten baska bı caremız yokk allah ne zaman ıstersee ne zaman ol derse o zaman gelıcek meleklernnız.bızlerın yapmas gereken allha cok dua edıp cok ıstemek ıstemıyozmu sankı dıebılırsnızz ama her an her dk ısteyın bıgun mutlaka olacak buna ınanın ınancınıızı kaybetmeyın.
.ve ben arkadaslarımla salatı tefrıcıye duasınıokuduk 4444 defa onu bagışladıgım gun cuma gunuydu ve selayla öğle namazı arasıydı okdr cok yalvardım okdr cok ıstedımm okdr cok agladımkı allahın karsısında ve ondan sonraa olan olduu allah ogun duamı kabuletti ve bana yol gösterdı tup bebek tedavım ıcın..hiç düşünmezken kendımı bu yolda buldum tedavı sırasındaa dr a gderken hep yasinı ayetel kürsiyi ve meryem suresını okuyup gıttım hep bekleme asamasındada sürekli okuyup dua ettım hersey dua gercekten buna ınanın ıns herseygönlunuzce olur bıraz uzun oldu ama paylaşmak ıstedım kızlar..kusura bakmayın.
canım rabbim sabır versin şu anki süreç zor bir süreç ama çabuk atlatıyorsun elçincim yeni umutlara yelken açıyorsun hayırlısı olsun canım elbet bir zamanı var :teselli:dün siteden bi çıktım bidaha giremedim o yüzden gelip haber veremedim kusura bakmayı kızlar
değerim 0 yani içim bomboş
aminn canimm cok sagol güzel dileklerin icin,Allah dileyen herkese nasip etsin insallah..:Saruboceq:
sen nasilsin?Rapor isi ne oldu?
Kızlar sizlerden yine sağlık problemlerim yüzünden ayrı kalmak zorunda kaldım. Perşembe günü acillik oldum. 11 saat acilde kaldım. Gece yarısı çıktım. Cuma günü de tüm gün yine hastanelerde tetkik ve teşhis peşindeydim. Bugün de yine özel doktora gittik. 3 gündür doktorlardan beri gelemiyorum. Yavrumu bile göremez oldum doğru düzgün. Göğüste dayanılmaz ağrı (kalp gibi) , defalarca kusma benim belimi büktü. Hiçbir şey yiyemiyorum. Allahtan kalpte bir sorun çıkmadı. İlk gün acilde hep onun üzerine yoğunlaşmışlardı. Çok korkmuştuk. Kas ağrısı olarak yorumlandı Cuma günkü kardiyolojide yapılan bütün tetkik ve araştırmalardan sonra. Bugün de onun onayını alma kaygısındaydık. İşte atlatılamayan zatürrenin getirdikleri. Ağrı kesicilerle zor ayakta duruyorum şimdi. Hatta duramıyorum. 1-2 saatliğine geçiriyor ağrılarımı sadece. Sanki biri göğsüme oturuyor ve ara ara bıçak saplıyor. Beni merak etmeyin diye geldim haber vermeye. Tülin ve elchin arkadaşlarımın haberlerini de çok merak ediyorum. Ama mesajlarıma bakmaya , geçmişe dönmeye maalesef gücüm yok. İnşallah sonuçları pozitiftir. Bu heyecanlı günlerde burada olmayı , o heyecanları yaşamayı çok isterdim. Hepiniz kendinize iyi bakın canlarım. Kendimi iyi hissedebildiğim ilk fırsatta aranıza geleceğim. Allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?