- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 47
senın pıhtılasmma oranaın baya yuksekmıs papatyacım..
mthfr1298 heterozigot saptandı..
ayrıca proteın c v s degerım sureklı dusuk cıkıyor.oda pıhtılasmayı tetıklıyor dedi hematolog dr.
cleaxn 0.4 gunde bır doz seklınde ayırıca bebe aspırını 100 luk kullanıyorum..
ınan 9 ay boyunca ıgne olmak cok zor..ama bunada sukur dıyorum..
bebıs saglıklı dunyaya gelsınde baska sey ıstemem..
dogumdan sonrada 40 gun vurunacakmıısım o benı daha uzdu:gitme:
Kızlar sizlerden yine sağlık problemlerim yüzünden ayrı kalmak zorunda kaldım. Perşembe günü acillik oldum. 11 saat acilde kaldım. Gece yarısı çıktım. Cuma günü de tüm gün yine hastanelerde tetkik ve teşhis peşindeydim. Bugün de yine özel doktora gittik. 3 gündür doktorlardan beri gelemiyorum. Yavrumu bile göremez oldum doğru düzgün. Göğüste dayanılmaz ağrı (kalp gibi) , defalarca kusma benim belimi büktü. Hiçbir şey yiyemiyorum. Allahtan kalpte bir sorun çıkmadı. İlk gün acilde hep onun üzerine yoğunlaşmışlardı. Çok korkmuştuk. Kas ağrısı olarak yorumlandı Cuma günkü kardiyolojide yapılan bütün tetkik ve araştırmalardan sonra. Bugün de onun onayını alma kaygısındaydık. İşte atlatılamayan zatürrenin getirdikleri. Ağrı kesicilerle zor ayakta duruyorum şimdi. Hatta duramıyorum. 1-2 saatliğine geçiriyor ağrılarımı sadece. Sanki biri göğsüme oturuyor ve ara ara bıçak saplıyor. Beni merak etmeyin diye geldim haber vermeye. Tülin ve elchin arkadaşlarımın haberlerini de çok merak ediyorum. Ama mesajlarıma bakmaya , geçmişe dönmeye maalesef gücüm yok. İnşallah sonuçları pozitiftir. Bu heyecanlı günlerde burada olmayı , o heyecanları yaşamayı çok isterdim. Hepiniz kendinize iyi bakın canlarım. Kendimi iyi hissedebildiğim ilk fırsatta aranıza geleceğim. Allaha emanet olun..
yeterki olsun saglikli olsunda hergun igne vurmak viz gelir opuyorumnanaktan
bende bu ayin basinda yaptim testleri ama en az 5-6hafta beklersin demisti doktor, merakla bekliyorum, pihitlasma ve genetik hastaliklar arastirmasi yapiliyo..
bunca denemenin negatif olmasi pihtilasma sorunu varsa bu yuzden olabilir demisti doktor
nevrocum gecmis olsun canim yalniz benden sana tavsiye birde safrakesene baktir, bendede anlattigin sikayetler vardi, kac kez acillere gittim hatta gece kaldim ama her seferinde serumla agri hafifledi ama yinede belli bi zaman sonra sikayetler tekrarladi, en son safra kesesi oldugu cikti ortaya ve 3ay once ameliyat oldum kurtuldum....
papatyacim valla ben umudumu ona bagladim kim inster ama insallah cikar diyorum en azindan dedigin gibi bundan sonraki tedavilere daha tedbirli baslarim..benim ilk transferimde tek sonra tam 6kez 1. ve 2. kalitede cift embriyo transferim oldu ve sadce iki kez tutundu biri gelismeyen gebelikti digeriyse dusuk...
bizde yucel beye gittik, burda bi arkadas ona gitti cikolata kisti varmis kimse anlamamisti yucel beyde ameliyat oldu 3ay sonra hamile kaldi.bende belçikadan randevu alabilmek zor oldugundan turkiyeye gittigimde gittim muayene ve raporlara gore sorunun bende degilde sorunun esimde oldugunu soylemisti, zaten biz burda sigorta karsiladikca devam edicez ama son caremiz yucel bey...
anlatmadan gecemicem, cok konustum biliyorum ama bunuda yazayimopuyorumnanaktan
daha once anlatmistim bi buhara oturma meselesi filan diye, iste bu gece ilkini yaptik, hic bi yerim yanmadi merak etmeyin:kedi:
dun aksamadan bugdayi sicak suyla isladim bugunde ustune gececek sekilde su doldurup kaynattim, kaynadiktan sonra bir bardak kadar saf zeytinyag ve bi bag maydanoz ekledik, sonra bu kzanin ustune oturdum tabii biraz bekledim yoksa yanardim, neyse 2bucuk saat kadar oturdum, bunu 3gece yapacaz, ve bu arada fazla yorulmicem,zorlanmicem ve hic disari cikmicem, vucut gevsedigi icin cabuk usutebilirmisiz, tabii ayiptir soylemese, birde calismalar olmaliymis 2. ve 3. gun, kismet allah buyuktur herseyin hayirlisi ondan gelir....
benim umudum var, belki hamile kalamasamda en azindan iltihaplari sokebilir, ustelik benim tuplerden birinde hafif tikaniklik vardi
cenem dustu kusura bakmayin sempatiksalakcinni
melonycim yasadiklarin aynisi bendede olmustu, belki sana umut olur ama bende o durumlar oldugunda ben hamile kalmistim (ama dustumafoldumben)benimde trasnferden bir hafta gecmemistiki karnimda fena agrilar, kasilmalar, batmalar, cok kotu olmustum ve hastaneyi aradigimda hemen gelmelisin demislerdi, ekografi ve kan tahlili yapildi, tabii cok erken oldugu için bisey anlasilmamsti, hatta fazla umutlanmayin progesteronunuz dusuk demislerdi oyle deyince adet sancilaridir demistim ama megersem meleklerim kendine yer etmeye calisiyormus..
tek fark benimki dondurulmus iki embriyoydu, seninse taze embriyo
diyecegim suki insallah yerlesme sancisidir, insallah iyiye isarettir...
nevros,dillem tüliny yeterr,papatya ismini sayamadığım kardeşlerim hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler ediyor Rabbim gönlünüze göre versin diyorum...ayın 8 de test günüm bakalım şimdilik bi problem yok dinleniyorum ama aldığım ilaçlardanmıdır bilmyrm gece kabuslar görüyorum rahhatsızım biraz...nese hayırlı haberlerinizi bekliyorum :)
[sıze=3]kızlar sizlerden yine sağlık problemlerim yüzünden ayrı kalmak zorunda kaldım. Perşembe günü acillik oldum. 11 saat acilde kaldım. Gece yarısı çıktım. Cuma günü de tüm gün yine hastanelerde tetkik ve teşhis peşindeydim. Bugün de yine özel doktora gittik. 3 gündür doktorlardan beri gelemiyorum. Yavrumu bile göremez oldum doğru düzgün. Göğüste dayanılmaz ağrı (kalp gibi) , defalarca kusma benim belimi büktü. Hiçbir şey yiyemiyorum. Allahtan kalpte bir sorun çıkmadı. Ilk gün acilde hep onun üzerine yoğunlaşmışlardı. çok korkmuştuk. Kas ağrısı olarak yorumlandı cuma günkü kardiyolojide yapılan bütün tetkik ve araştırmalardan sonra. Bugün de onun onayını alma kaygısındaydık. Işte atlatılamayan zatürrenin getirdikleri. Ağrı kesicilerle zor ayakta duruyorum şimdi. Hatta duramıyorum. 1-2 saatliğine geçiriyor ağrılarımı sadece. Sanki biri göğsüme oturuyor ve ara ara bıçak saplıyor. Beni merak etmeyin diye geldim haber vermeye. Tülin ve elchin arkadaşlarımın haberlerini de çok merak ediyorum. Ama mesajlarıma bakmaya , geçmişe dönmeye maalesef gücüm yok. Inşallah sonuçları pozitiftir. Bu heyecanlı günlerde burada olmayı , o heyecanları yaşamayı çok isterdim. Hepiniz kendinize iyi bakın canlarım. Kendimi iyi hissedebildiğim ilk fırsatta aranıza geleceğim. Allaha emanet olun..[/sıze]
[sıze=3]dedim dedim de dayanamadım yine de. çok merak ettim çünkü. Geçmişi okudum bitirdim 1 saatte. Ama beklediğimiz güzel haberler gelmemiş maalesef..[/sıze]
--------------------------------------------------------------
amin canım inşallahhh. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
canım tedavin hayırlı olsun. Inşallah bu attığınız adım size bebeğinizi getirir. Tedavi süresince dualarımızla yanındayız. Inşallah alacağın pozitif sonuçtan sonra da dualarımızla hamileliğin yanında olacağız. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
üzüldüm tülinim. Burada olamadım sağlık problemlerimden dolayı. Inşallah en kısa zamanda sana sürpriz yapar bebeğin. Tedavisiz kendiliğinden ansızın gelsin de kendini affettirsin annesine inşallahh. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
canım çok geçmiş olsun. Sana ve bebeğine birşey olmasın. Rabbim sizi korusun. Güzel haberlerini almayı diliyoruz. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
canım transferin hayırlı olsun. Inşallah tutar bitanem. Güzel şeyler düşün. Biz de çok heyecanlıydık o gün. Transfer günü çok farklı duygular içinde oluyor insan. Ama pozitif sonucu aldığın günü ömrün boyunca unutamayacaksın inan. Inşallah rabbim onu nasip eder sana. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
elchinim ; senin haberin de üzdü bizi. Senin ve eşin kadar üzüldük inan. çok farklı şeyler söyleyebilmeyi dilerdik ama kısmet değilmiş. Inşallah kısmetiniz yakınlardadır. Inşallah bu özleminiz tez zamanda diner. Sizi seviyoruz ve sizinle yaşıyoruz herşeyi.. şeniz
canım hayırlı olsun inşallah. Bizi hep gelişmelerden haberdar et. Inşallah güzel başlar ve güzel sonuçlanır. Bizim dualarımız da seninle. Allaha emanet ol. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
-------------------------------------------------------------
evet geçmişi okudum zor da olsa. Hepinizden haberdar oldum. Dediğim gibi kendimi iyi hissedince aranıza döneceğim kızlar. Hepinizi seviyorumm. şeniz
suanda turkıyedeyım
sende hosgeldın tatlım
amın canım hepımızın gonlunce olsun
sagol canım allah razı olsun
bız daha yenı baslıyoruz
merhasba arkadaslarım suanda sıze turkıyeden yazıyorum
pzt kaan hocayı arayıp artık tedavı ıcın ne gerekırse yapmaya baslayacagız.
Kızlar ınanın hepınıuzı cok merak edıyorum ama gecmısı okuyamadım cunku cok bırıkmıstı sayfalar ve benım bunu okuyacak zamanım da yok ben yalnızca sıze tedavım hakkında bılgı vermek ıcın yazıyorum dualarınıza ıhtıyacım var bana dua edın
canlarım nasılsınız tatil gününüz nasıl geçti?
Ya ben bugün iş arkadaşımın oğlunun doğum günü vardı, tabiki işten başka arkadaşlar da geldi (ben hariç hepsinin çocuğu var) kendimi pek iyi hissetmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?