Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
melonycim sanada çok geçmiş olsun canım
anladığım kadarıyla senin midene ilaçlar dokunmuş
bahsettiğin ağrılar da ona benziyor rabbim şifa versin:Saruboceq:

cerenduru tedavin hayırlı olsun,bebiş getirsin inşallah :Saruboceq:

aaa ikimizinki de aynıymışş..
ama sen tek kromozomda taşıyorsun,ben çift kromozomda..
benim diğer değerlerim normal..
iğne için dertlenme hayatım,bak ne güzel bebişin göbüşünde..:CüvCüv:
başka ne ister ki insan?

önceki 3 denememe yanıyorum ben..
transfer edilenler hep 1.kaliteydi ama bebek beslenemedikten sonra nasıl tutunsun tabii..
o zaman 36 saatte bir coraspin alıyordum ancak..
o da yetmedi işte benim gibi pıhtıdaşın birine..

inşallah bebişini sağlıcakla kucağına alacaksın..
aman iğnelerini ihmal etme canımm..
bu arada merak ettim..
doğumdan sonra 40gün neden vurulacaksın iğneyi??:uhm:

çok geçmiş olsun canım yaa..
ben tahmin etmiştim,doktorda kontrole gitti herhalde dedim kendi kendime ama bu kadarını bilmiyordum tabii..
çok dikkat et kendine canım..
hay allah üzüldüm şimdi yaa..:çok üzgünüm:
sen gelme hiç buralara..
bol bol dinlen canım..
Allah yardımcın olsunn..a.s.

olabilir canım..
doktorun da demiş zaten..
benim son gittiğim ,biliyorsun zaten yücel beydi..
önceki 3 denemeyi anlattım..
4 tane 1.kalite emb.bile konduğunu ama tutmadığını söyledim hiç birinin..
direk bana pıhtılaşma sorunun olabilir dedi..
ve gerçekten de çıktı yanii..
tabii olmasa daha iyiydi ama şimdi kafam rahat en azındann..
tutmama sebebini biliyorum..
bu da beni rahatlatıyor..
bir sonraki deneme için daha umutluyum..
elim sağlam çünkü..

inşallah sende böyle bir rahatsızlık çıkmaz ama çıkarsa da aynı benim gibi için rahatlamış olur..
neden olmadı diye kendi kendini yiyip bitirmezsin..
sonraki tedavine elin sağlam başlarsın canımm..

nevrocum gecmis olsun canim yalniz benden sana tavsiye birde safrakesene baktir, bendede anlattigin sikayetler vardi, kac kez acillere gittim hatta gece kaldim ama her seferinde serumla agri hafifledi ama yinede belli bi zaman sonra sikayetler tekrarladi, en son safra kesesi oldugu cikti ortaya ve 3ay once ameliyat oldum kurtuldum....

papatyacim valla ben umudumu ona bagladim kim inster ama insallah cikar diyorum en azindan dedigin gibi bundan sonraki tedavilere daha tedbirli baslarim..benim ilk transferimde tek sonra tam 6kez 1. ve 2. kalitede cift embriyo transferim oldu ve sadce iki kez tutundu biri gelismeyen gebelikti digeriyse dusuk...
bizde yucel beye gittik, burda bi arkadas ona gitti cikolata kisti varmis kimse anlamamisti yucel beyde ameliyat oldu 3ay sonra hamile kaldi.bende belçikadan randevu alabilmek zor oldugundan turkiyeye gittigimde gittim muayene ve raporlara gore sorunun bende degilde sorunun esimde oldugunu soylemisti, zaten biz burda sigorta karsiladikca devam edicez ama son caremiz yucel bey...

anlatmadan gecemicem, cok konustum biliyorum ama bunuda yazayimopuyorumnanaktan
daha once anlatmistim bi buhara oturma meselesi filan diye, iste bu gece ilkini yaptik, hic bi yerim yanmadi merak etmeyin:kedi:
dun aksamadan bugdayi sicak suyla isladim bugunde ustune gececek sekilde su doldurup kaynattim, kaynadiktan sonra bir bardak kadar saf zeytinyag ve bi bag maydanoz ekledik, sonra bu kzanin ustune oturdum tabii biraz bekledim yoksa yanardim, neyse 2bucuk saat kadar oturdum, bunu 3gece yapacaz, ve bu arada fazla yorulmicem,zorlanmicem ve hic disari cikmicem, vucut gevsedigi icin cabuk usutebilirmisiz, tabii ayiptir soylemese, birde calismalar olmaliymis 2. ve 3. gun, kismet allah buyuktur herseyin hayirlisi ondan gelir....
benim umudum var, belki hamile kalamasamda en azindan iltihaplari sokebilir, ustelik benim tuplerden birinde hafif tikaniklik vardi

cenem dustu kusura bakmayin sempatiksalakcinni
melonycim yasadiklarin aynisi bendede olmustu, belki sana umut olur ama bende o durumlar oldugunda ben hamile kalmistim (ama dustumafoldumben)benimde trasnferden bir hafta gecmemistiki karnimda fena agrilar, kasilmalar, batmalar, cok kotu olmustum ve hastaneyi aradigimda hemen gelmelisin demislerdi, ekografi ve kan tahlili yapildi, tabii cok erken oldugu için bisey anlasilmamsti, hatta fazla umutlanmayin progesteronunuz dusuk demislerdi oyle deyince adet sancilaridir demistim ama megersem meleklerim kendine yer etmeye calisiyormus..
tek fark benimki dondurulmus iki embriyoydu, seninse taze embriyo
diyecegim suki insallah yerlesme sancisidir, insallah iyiye isarettir...

sonunda oturdun yani kaynar suların üstüne..
iyi yakmamışın bi tarafınısempatiksalakcinni
şaka bir yana inşallah işe yarar..
eşinde morfolojide mi sorun vardı canım?

nevros,dillem tüliny yeterr,papatya ismini sayamadığım kardeşlerim hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler ediyor Rabbim gönlünüze göre versin diyorum...ayın 8 de test günüm bakalım şimdilik bi problem yok dinleniyorum ama aldığım ilaçlardanmıdır bilmyrm gece kabuslar görüyorum rahhatsızım biraz...nese hayırlı haberlerinizi bekliyorum :)

valla benim aklıma da aynı şey geldi ama umutlandırmak istemedim ..sositososito
çünkü genelde transferden sonra ohss olanlarda direk gebelikten şüpheleniyorlar..
gebelik ohss riskini arttırıyor çünkü..

inşallah öyledir ..
inşallah meleğin seninledir melonicimmm..

napıyon kıss gece vakti buralarda ..
yatsana senn..
dinlenmen lazım güzelim senin ..
bana bakma sen..
uykum yok hiç..

canım çok geçmiş olsun
çok üzüldüm

canım allah razı olsun
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
her şey güzelolacak
iinşşşşşşşşşşşşşşşş
dualrınızla

suanda turkıyedeyım
sende hosgeldın tatlım
amın canım hepımızın gonlunce olsun
sagol canım allah razı olsun
bız daha yenı baslıyoruz

canım hoş gelndin güzeler güzeli memelketimize
inşşşşşşşşşşşş
her şey gönlünden geçen gibi olsun
hepimiz için
iinşşşşşşşşşşşşşşşş

canım inşşşşşşşşşşşşşş
her şey gönlünden geçen gibi olsun
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım çok haklıısın iyi hisetmemekte
ama bu bizlerin hayatımızın gerçeği
yapcak bir şey yok
rabbim sağlık huzur versin
inşşşşşşşşşşşşş
bebeişde verecek
iinnnşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…