Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar nesrinin eşinin bulunduğu gemi kaçırılmış duymuşmuydunuz.şimdi gördüm ben çok üzüldüm allah kavuştursun sağ salim.

NEsrin bu forumdan mı tanıyorsunuz?
Eşi ne iş yapıyordu da kaçırılmış.
Rabbim yardım etsin, hayal bile edemiyorum telaşını

nevro sağol canım..
sana da geçmiş olsun..
bi kurşun döktürsen.. belki faydası olur..
üzerindeki kötü etki gider..

çok çok geçmişler olsun nevrocum şükür kötü birşey değilmiş
rabbim şafi ismiyle şifalar versin canım allaha emanet ol:Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun
çok üzüldüm

nevrom çok geçmiş olsun.rabbim tez zamanda şifa versin.

çok geçmiş olsun canım benim sen bize lazımsın kendine iyi bakolumunekankayizsmile

nevrocum gecmıs olsun..
hamılelıgınden bellı sureklı rahatsızsın...allah yardımcın olsun..
kendını ıyı bak..pasa oglunada ıyı bak opuyorumnanaktan

iyi pazarlar arkadaşlar

Nevrocum çok geçmiş olsun canım
çok üzüldüm inşallah tez zamanda iyileşirsin
Allah yardımcın olsun

Kızlar çok teşekkürler. Hepinizden Allah razı olsun. İnşallah bu da geçecek. Allah dermansız dert vermesin. Allah yavruma sağlık sıhhat versin ilk başta. Bir şekilde atlatacağım. Şeniz

dilemcim safra kesesinden değil. Araştırdılar onu da. Ultrasona girdim onunla ilgili ayrıyeten. Ve bazı tetkikler daha yapıldı. Biz de acaba o mu demiştik. O gün acilde onu da araştırdılar sağolsunlar. Bu arada hayırlı olsun uygulamalar başlamış. İnşallah vesile olur tatlım. Ne de güzel olur. yerimseniben

tülin ve elchinim ; sizlerin de iyi olduğunuzu görmek beni mutlu etti. İnşallah daha iyi günlerinizi de burda hep beraber göreceğiz. :asigim:

Canım iyi dinlenmeler sana. Kendini yorma. Ve moralini yüksek tut. :lepi:

nevocugum cok uzuldum senın ıcın rabbım senı en kısa zamanda darlıktan kurtarsın

Sağol canım Allah razı olsun. Senin tedavindeki gelişmeleri de heyecanla bekliyoruz. Bizi merakta bırakma sakın. Şeniz

kızlar nesrinin eşinin bulunduğu gemi kaçırılmış duymuşmuydunuz.şimdi gördüm ben çok üzüldüm allah kavuştursun sağ salim.

Evet canım daha o gün duymuştuk. Bize de kendisi haber vermişti. İnşallah sağ salim kavuşurlar. Üzüldük arkadaşımız için. :çok üzgünüm:

Amaaannn
Vallahi bilemedim ne diyeceğimi, Rabbim korusun saklasın,arkadaşımıza ve aileisne de sabır verin inşaallah.
Keşke elimizden gelen bişey olabilse

kızlar ama doktor sende ohss yok dedi hatta alttan baktı miden de sorun dedi ama mide ağrısı afedersiniz alt tarafa vurumu kasıklara belime bende anlamadım walla bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

hatta dediler muhtemelen olumlu bir gelişme var dediler ohss sandılar önce pozitif dediler ama karında su olmayınca ohss yok deyince ozaman bişe diyemiz dediler bakalım 7 gun kaldı

hadi hayırlısı işallah.:Saruboceq:

Evet canım hayırlısı inşallah. :Saruboceq:

kızlar herkese ii pazarlar
elchin cim canım diycek bişe bulamıyorum mafoldumbenmafoldumben

Fadiğim hani senin tuttuğun listenin başında nevrosky arkadaşımız bir süre listelere bakamayacak yazıyor ya ; sen onu sil istersen. Çünkü benim artık girip düzenli olarak liste tutmam maalesef mümkün değil. Orada boşuna ismim durmasın. Sağolasın senin gayretlerinle listemiz devamını sağlıyor. Bu bayrağı alman beni çok mutlu etmişti ve hala da güzel gidiyor maşallah. Ben yarın öbür gün işe başlayınca çok daha nadir gelebileceğim buraya. Çünkü bütün gün işte olacağım ve eve gelince de ancak evle ve bebeğimle ilgilenebileceğim. Geç saatlerde sizlerden haberdar olmak ve sizlerle birşeyler paylaşmak için gelirim ama muhakkak. Bu yüzden sen benim tekrar listelere devam edebileceğim kısmını orada kaldır bitanem. Ne zamandır diyeceğim diyeceğim unutuyorum bitanem. :1hug:Sana herşey için hem kendim hem de arkadaşlarım adına tekrar tekrar teşekkür ederim. Şeniz

hımmm..anladım canımmm..
ohss olsan da olmasan da pozitiftir o zaman inşallah diyelim..
hayırlısı..:ecrin_bebek:

haklisin bitanem zor isler bunlar...
gec olsunda güc olmasin,elimizden bisey gelmiyor maalesef...
insallah hersey gönlünce olur canim :Saruboceq:

canimm iyi olmana sevindim..
en kisa zamanda bebegin sürpriz yapsin sana insallah :Saruboceq:

NEVROMM canim cok gecmis olsun,Allah acil sifalar versin sana :Saruboceq:
sükür ki dahada ciddi bisey cikmamis canim..
kendine cok dikkat et a.s.

kuzum inşşşşşşşş
POZİTİFDİR
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

sonunda oturdun yani kaynar suların üstüne..
iyi yakmamışın bi tarafınısempatiksalakcinni
şaka bir yana inşallah işe yarar..
eşinde morfolojide mi sorun vardı canım?

korkma canim yakmadim bi yerlerimi gayet iyiyim zemuszemus sadece buhardan beri biraz akintim var, ve usuyorum sanki...
evet esimin sorunu morfoloji (teratospermi) ve birazda hareket yavas, ama bendede pko var,2senedir metformin kullaniyorum..

iyi olmana cok sevindim canim, herseyde vardir bi hikmet, allahim ne verirse hayirlisini versin..

canim benimde ohss olma ihtimali yoktu cunki dondurulmus transferiydi yani rahimi hazirlamak harici hiç bi ilac kullanmadim...neyse canim hayirlisi insallah bu rahatsizligin iyiye isarettir...

hosbulduk canım
sende tedavıye baslamıssın canım ınsallah ıkımızde bırbırımızı mutlu ederz
bende sana ıyı haber verecegım sende bana rabbımın ıznı ıle

canım evet başladık
inşşşşşşşşşş
canım inşşşşşşşşşşşşşş
rabbim sağlıklı hayılı evlatlar nasip etsin ,
emeklerimizi boşa çıkarmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

evet canım yyaaaaaaaaaa
inşş tez zamanda kavuşur eşine
sağlıcakla
innşşşşşşşş

canım biliyorsun bende 2 kez negatif sonuç aldım neler hisettiğini tahmin edebiliyorum
ama keşke elimizden destekten daha fazllası gelseydi

sağolasın yetercim, rabbimize sığınıp diliyoruz inşallah bizlerde anne olcağız:saruboceq::saruboceq::saruboceq:

inşşşşşşşşşş
canım
rabbime sığınıyoruz en emin en güvenilir yere
inşş emeklerimiz boşa çıkmaz
iinşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…