nevro sağol canım..
sana da geçmiş olsun..
bi kurşun döktürsen.. belki faydası olur..
üzerindeki kötü etki gider..
çok çok geçmişler olsun nevrocum şükür kötü birşey değilmiş
rabbim şafi ismiyle şifalar versin canım allaha emanet ol:Saruboceq:
çok geçmiş olsun canım yaa..
ben tahmin etmiştim,doktorda kontrole gitti herhalde dedim kendi kendime ama bu kadarını bilmiyordum tabii..
çok dikkat et kendine canım..
hay allah üzüldüm şimdi yaa..:çok üzgünüm:
sen gelme hiç buralara..
bol bol dinlen canım..
Allah yardımcın olsunn..a.s.
canım çok geçmiş olsun
çok üzüldüm
nevrom çok geçmiş olsun.rabbim tez zamanda şifa versin.
çok geçmiş olsun canım benim sen bize lazımsın kendine iyi bakolumunekankayizsmile
nevrocum gecmıs olsun..
hamılelıgınden bellı sureklı rahatsızsın...allah yardımcın olsun..
kendını ıyı bak..pasa oglunada ıyı bak opuyorumnanaktan
iyi pazarlar arkadaşlar
Nevrocum çok geçmiş olsun canım
çok üzüldüm inşallah tez zamanda iyileşirsin
Allah yardımcın olsun
nevrom canım çok ama çok geçmiş olsun inşallahh herşeyin temiz çıkar tatlım rabbim acil şifa versin inşallah en kısa zamanda çok dikkat et kendine dinlen geçsin bi an evvel dualrımızdasın tatlım mujukaaaaa
nevrocum gecmis olsun canim yalniz benden sana tavsiye birde safrakesene baktir, bendede anlattigin sikayetler vardi, kac kez acillere gittim hatta gece kaldim ama her seferinde serumla agri hafifledi ama yinede belli bi zaman sonra sikayetler tekrarladi, en son safra kesesi oldugu cikti ortaya ve 3ay once ameliyat oldum kurtuldum....
nevros,dillem tüliny yeterr,papatya ismini sayamadığım kardeşlerim hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler ediyor Rabbim gönlünüze göre versin diyorum...ayın 8 de test günüm bakalım şimdilik bi problem yok dinleniyorum ama aldığım ilaçlardanmıdır bilmyrm gece kabuslar görüyorum rahhatsızım biraz...nese hayırlı haberlerinizi bekliyorum :)
nevocugum cok uzuldum senın ıcın rabbım senı en kısa zamanda darlıktan kurtarsın
kızlar nesrinin eşinin bulunduğu gemi kaçırılmış duymuşmuydunuz.şimdi gördüm ben çok üzüldüm allah kavuştursun sağ salim.
NEsrin bu forumdan mı tanıyorsunuz?
Eşi ne iş yapıyordu da kaçırılmış.
Rabbim yardım etsin, hayal bile edemiyorum telaşını
cenem dustu kusura bakmayin sempatiksalakcinni
melonycim yasadiklarin aynisi bendede olmustu, belki sana umut olur ama bende o durumlar oldugunda ben hamile kalmistim (ama dustumafoldumben)benimde trasnferden bir hafta gecmemistiki karnimda fena agrilar, kasilmalar, batmalar, cok kotu olmustum ve hastaneyi aradigimda hemen gelmelisin demislerdi, ekografi ve kan tahlili yapildi, tabii cok erken oldugu için bisey anlasilmamsti, hatta fazla umutlanmayin progesteronunuz dusuk demislerdi oyle deyince adet sancilaridir demistim ama megersem meleklerim kendine yer etmeye calisiyormus..
tek fark benimki dondurulmus iki embriyoydu, seninse taze embriyo
diyecegim suki insallah yerlesme sancisidir, insallah iyiye isarettir...
valla benim aklıma da aynı şey geldi ama umutlandırmak istemedim ..sositososito
çünkü genelde transferden sonra ohss olanlarda direk gebelikten şüpheleniyorlar..
gebelik ohss riskini arttırıyor çünkü..
inşallah öyledir ..
inşallah meleğin seninledir melonicimmm..
kızlar ama doktor sende ohss yok dedi hatta alttan baktı miden de sorun dedi ama mide ağrısı afedersiniz alt tarafa vurumu kasıklara belime bende anlamadım walla bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
hatta dediler muhtemelen olumlu bir gelişme var dediler ohss sandılar önce pozitif dediler ama karında su olmayınca ohss yok deyince ozaman bişe diyemiz dediler bakalım 7 gun kaldı
kızlar ama doktor sende ohss yok dedi hatta alttan baktı miden de sorun dedi ama mide ağrısı afedersiniz alt tarafa vurumu kasıklara belime bende anlamadım walla bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
hatta dediler muhtemelen olumlu bir gelişme var dediler ohss sandılar önce pozitif dediler ama karında su olmayınca ohss yok deyince ozaman bişe diyemiz dediler bakalım 7 gun kaldı
söylediklerine sonuna kadar katılıyorum cornıcim yer gök dualar üzerine yaratılmış dualara sarılacağız tevekkülden ayrılmayacağız ve hayırlısıyla elbet birgün meleklerimize kavuşacağız :Saruboceq:
seninde bebiş hayırlı uğurlu olsun canım rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah :Saruboceq:
canım rabbim sabır versin şu anki süreç zor bir süreç ama çabuk atlatıyorsun elçincim yeni umutlara yelken açıyorsun hayırlısı olsun canım elbet bir zamanı var :teselli:
off rapor işi sabır işi canım prosedürler devam ediyor eşim 2 kere daha test verecek
ondan sonra karar verilecek tedaviye yazı bulur canım beklemek çok zor :sinifsinif:
canimm iyi olmana sevindim..herkese iyi pazarlar arkadaşlar inşllah herke iyidir çok şükür ben çok iyiyim toparlandım döndüm aranıza rabbim böyle uygun gördüyse vardır bir hikmeti diyip kendime geldim önümüdeki maçlara bakıcaz artık heheheh
sonunda oturdun yani kaynar suların üstüne..
iyi yakmamışın bi tarafınısempatiksalakcinni
şaka bir yana inşallah işe yarar..
eşinde morfolojide mi sorun vardı canım?
valla benim aklıma da aynı şey geldi ama umutlandırmak istemedim ..sositososito
çünkü genelde transferden sonra ohss olanlarda direk gebelikten şüpheleniyorlar..
gebelik ohss riskini arttırıyor çünkü..
inşallah öyledir ..
inşallah meleğin seninledir melonicimmm..
herkese iyi pazarlar arkadaşlar inşllah herke iyidir çok şükür ben çok iyiyim toparlandım döndüm aranıza rabbim böyle uygun gördüyse vardır bir hikmeti diyip kendime geldim önümüdeki maçlara bakıcaz artık heheheh
hosbulduk canım
sende tedavıye baslamıssın canım ınsallah ıkımızde bırbırımızı mutlu ederz
bende sana ıyı haber verecegım sende bana rabbımın ıznı ıle
kızlar nesrinin eşinin bulunduğu gemi kaçırılmış duymuşmuydunuz.şimdi gördüm ben çok üzüldüm allah kavuştursun sağ salim.
bana destek veren herkesten rabbim razı olsun binlerce kez kusura bakmayın ayrı ayrı alıntı yapamadım ama hepinizin yazdıklarını okudum çok solun canlarım moraliniz için desteğiniz için sevginiz için iyiki varsınız hepinizi seviorum hemde çokkkkkkkkkkkkk
sağolasın yetercim, rabbimize sığınıp diliyoruz inşallah bizlerde anne olcağız:saruboceq::saruboceq::saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?